Gym, 08 november 2013 - 00:30, kirjutas:
Kas kellegil on teist on lihtpakk ära kadunud, kui olete saatnud läbi Eesti posti? Kuidas olete lahendanud selle?
Mul selline case, et eelmine reede saatsin paki Soomest Eesti, aga sõbrale pole see ikka veel jõudnud ja tsekki olen ka mingi imega ära kaotanud, et ei teagi mis võimalused on. Eesti posti leheküljel ütleb 3-4 päeva kestab lihtkirja saatmine Soomest-Eesti.
Lihtkirja ei registreerita ja seetõttu ei ole ka võimalik öelda, kas postiljon pani selle valesse postkasti, võttis endale, sõber valetab jne. Arvestades, et vaevalt nädalake on möödas, siis ma veel paanikaosakonda ei tormaks.
Mul on üks lihtmaksikiri kaduma läinud, kahtlustan et müüja tegelikult ei pannudki midagi posti, sest ülejäänud kirjad on nõutud aja jooksul kohale tulnud, isegi Inglismaalt lihtpostiga saadetud raamatud on kenasti postkastis olnud.
Netist lugesin, et vahel on piisanud sellest, kui info@post.ee kirjutada, et nad leiavad kuskilt "riiuli vahelt". Minu oma ei leitud. Aga oota veel natuke enne kui sa EP klienditeenindajaga hurjutama hakkad.