Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009
  • Sugu:mees

Vaata postitustkassu !, 17 oktoober 2013 - 20:42, kirjutas:

Kaua viru hessi vastas olevad need lilleputkad töötavad laupäeviti?

24/7 vist.
Eelmine nv kell 4 olid igastahes nendes tuled sees ja müüad olid ka ilusti seal.

Иван

NEOTIBLA 4 LIFE

• REPTIIL
  • Liitus:10 juuni 2004
Sõber leidis iPhone 5, millel on ees tekst, et iPhone is disabled, connect to iTunes. Kuna iPhonede kohta googeldades tuli välja, et operaatoreid ei koti ja reeglina nad blacklisti ei pane seda, samuti IMEI otsing näitab, et telefon on unlocked ja pole blacklistis, seega ainuke variant kuidas sellega probleeme võib tulla, on Find My iPhone, millega võib omanik ise mind ära trackida, aga selleks ma üritan teha factory reseti, mis selle disableb. Selleks, et factory reseti teha, peab iTunesiga ühendama ja DFU-modes restorema factory settingud. Olen juba miljon erinevat viisi üritanud seda factory settingutele taastada, aga mulle tundub, et see on vigane vms. Kui niisama (ilma DFU-mode'ta) USB'ga ühendan ja iTunes lahti on, siis iTunes ei tunne iPhone ära. Kui ma DFU-mode lähen iPhonega, siis ta tunneb ära, hakkab isegi restorema, aga lõpuks viskab errori "iPhone could not be restored (error 4500). Teiseks, kui ma ta USB'ga läpakaga ühendan, siis ta hakkab kontrollimatult vibreerima. Kellegil ideid, kuidas see ära leveldada? :D

Muutis Иван, 19 oktoober 2013 - 18:43.

NeoNetis aastast mine munni (2002) - endine oggyslayer aka Pirat aka IVAN 30cm+

Postitas pildi

mkmk

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2010
Kas eile kuskil tuiskas lund juba?

James

WP

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010
Kust ma leian veel peale etv järelvaatamise selle pealtnägija osa kus EOG rääkis, need salajased katsed vms. Flowplayer mis etv lehel on paneb mul mu halva netiga nii näkku..

NEONET

Silver

• liige
  • Liitus:19 juuni 2008

Vaata postitustJames, 19 oktoober 2013 - 20:11, kirjutas:

Kust ma leian veel peale etv järelvaatamise selle pealtnägija osa kus EOG rääkis, need salajased katsed vms. Flowplayer mis etv lehel on paneb mul mu halva netiga nii näkku..

Kui mingi nutiseade siis etv app.

Kui vajad veebilehte -->VEEBILAHENDUSED<-- või muud abi veebis.

BAD MOTHER FUCKER

Liige

• liige
  • Liitus:13 nov 2009
kas keegi veel omab razer onza pulti (mitte tournament edition)? kas kellelgi veel mingi selline teema, et LT või RT ei tööta korralikult suurem osa ajast? maksis krdi 50 euri ja juba kaks korda mingi 9 kuu jooksul garantiis käinud ja enne kui teist korda viisin, seisis niisama ka üpriski pikka aega + nüüd vaja uuesti viia. ma küll otsisin google'st ka ja seda viga pidi mõnel teiselgi olema, aga ma just mõtlen, et äkki kellelgi on endal kogemust või teab kedagi teist?

lisaks küsikski eelmise küsimusega seoses, et kas mingi hetk oleks võimalik järjekordse garantii asemel raha tagasi saada? tundub veits nõme, et ma viin selle 2 aasta jooksul mitu korda seda garantiisse ja lõpuks on ikka perses :D

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006
kui ma viin näiteks telefoni TELE2 garantiisse, kas nad võtavad vastu telefoni imei/serial koodi järgi või ainult arve?
jou

Chuckie

Jälgi minu lendu kloun ja püüa minu sädemeid!

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008
https://soundcloud.c...ake-me-up-willy
selle laulu algus kuni 0.14 meenutab mingit teist laulu kaa. laul ise peaks olema prantsuse keelne vms. kas keegi teab???

/
välja otsisin

Muutis Chuckie, 21 oktoober 2013 - 20:27.

Postitas pildi

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
kas sellistel ristidega särkidel on mingi nimetus? :D
http://instagram.com/p/fvrfODIceF/

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

hayakamaya

Liige

• liige
  • Liitus:07 apr 2009
Kas on kuskilt võimalik vaadata nime järgi telefoni nr?
Enne mõtle kui ütled ja siis ütle mida sa ei mõtle.

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
kas onlines on mõnda head lehekülge kus matemaatika riigieksamiks võiks õppida?

Muutis oww, 23 oktoober 2013 - 23:16.

Posted ImagePosted Image

Mister

Liige

• liige
  • Liitus:25 veebr 2007
Keegi teab palju maksavad apteegis need kunstpisarad vms? Mingi Oxyal silmatilgad vist.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
Liiga hilja küll märkasin, aga kas Sportsdirect paneb tellimusele kaasa mingi hiiglasliku sportsdirecti tassi ja siis automaatselt võtab 1 eur selle eest juurde? Ma ise kindlasti seda ei lisanud tellimusse, aga nüüd kui makstud juba, siis märkasin, et selline asi juurde pandud. wut
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustG.B., 22 oktoober 2013 - 16:47, kirjutas:

Liiga hilja küll märkasin, aga kas Sportsdirect paneb tellimusele kaasa mingi hiiglasliku sportsdirecti tassi ja siis automaatselt võtab 1 eur selle eest juurde? Ma ise kindlasti seda ei lisanud tellimusse, aga nüüd kui makstud juba, siis märkasin, et selline asi juurde pandud. wut

Jep, pistab automaatselt ajakirja+tassi ostukorvi ning selle peab käsitsi eemaldama, kui ei soovi seda.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Vaata postitustLogit, 22 oktoober 2013 - 17:02, kirjutas:

Vaata postitustG.B., 22 oktoober 2013 - 16:47, kirjutas:

Jep, pistab automaatselt ajakirja+tassi ostukorvi ning selle peab käsitsi eemaldama, kui ei soovi seda.

Polegi enne tähele pannud. Mingi 3x tellinud ja ainult 1x tuli mingi lambi tass kaasa. Samas ma pidin mingid sokid canceldama nkn seekord, seega äkki nad on muhedad ja võtavad selle tassi ning ajakirja ka sealt ära :D Ei ole seda lisa kilo juurde vaja.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
See neil viimase aja trend minu arust, vähemalt ma märkasin alles hiljuti,et nii teevad.

Muutis Logit, 22 oktoober 2013 - 17:30.

jürks

04

• liige
  • Liitus:02 dets 2004
Kuidas ma ipadiga streame saaks vaadata?
Posted Image

kassu !

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2007
11.40 Algav laul :P
Postitas pildi

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

Vaata postitustkassu !, 22 oktoober 2013 - 19:32, kirjutas:

11.40 Algav laul :P

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
mõned küsimused mootorrataste kohta, täpsemalt krossirattad. olen kuulutusi lugedes saanud mulje, et õlisid ja kolbe jmt peab vahetama iga 5-10h tagant. miks? tavalised mootorrattad nii tihti ju hooldust ei vaja. või olen valesti aru saanud? jutt käib just hobiratastest. kui see nüüd tõele ei vasta siis mis aja tagant peaks neid vahetama/hooldama? mis hinnaklassi need kolvid jäävad ja kas nende vahetamine on väga keeruline? a-la kas amatöör saab sellega ise garaažis hakkama või peab kuhugi viima.
milline näeb välja elementaarne krossiratta hooldus? mis on veel tihti kuluvad osad mida peab sageli vahetama?
hüpoteetiliselt, kui ma ostaksin ühe neist ratastest, kui kulukaks mul see hooldus läheb kui nädalas näiteks 10h sõita? kui palju neil hind kevadeks kukkuda võib kui otsustan maha müüa, arvestades, et olen korralikult hooldanud?
http://www.auto24.ee....php?id=1570813
http://www.auto24.ee....php?id=1583649
võite ka mõnele kokkuvõtvale juhendile viidata. esitasin küsimused ilma ise midagi uurimata hetkel.

47 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 47 külalist, 0 anonüümset kasutajat