Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustk1rvem44s, 11 oktoober 2013 - 16:46, kirjutas:

Terv,
Kuna ise ei osanud sõpra aidata siis küsiksin siin :
Kas keegi oskab õelda, kui osta poest CoD MW3 siis mitu inimest saab selle CD koodiga multyplayeris mängida?

1

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Tallinnas mingit kohta, kus mu rüperaal tolmust ära puhastatakse. Võiks olla netileht ja mingi hinnakiri ka olemas.
Numa numa

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustfroz3n, 11 oktoober 2013 - 18:28, kirjutas:

Tallinnas mingit kohta, kus mu rüperaal tolmust ära puhastatakse. Võiks olla netileht ja mingi hinnakiri ka olemas.

http://www.digitohter.ee/hinnakiri/

James

WP

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010

Vaata postitustsiimtali112, 11 oktoober 2013 - 17:35, kirjutas:

Terv,
Kas keegi oskab õelda, kui osta poest CoD MW3 siis mitu inimest saab selle CD koodiga multyplayeris mängida?

1

xboxil nii, et ostad kasutatud, siis pole koodi vaja, liht saab online mängida.

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
  • Sugu:naine

Vaata postitustoww, 11 oktoober 2013 - 14:34, kirjutas:

Töötasin vahepeal paar nädalat bensukas ja olin õpilase staatusega. Teisel nädalal jäi minu vahetuse ajal kassa 55€-ga miinusesse. Kõik kaastöötajad ütlesid, et pole probleemi ja algajal ikka juhtub jne. ja asi jäi sinna paika. Nüüd kuna juhataja hakkab töölepingut lõpetama, siis saatis ta mulle e-maili sisuga, et olin juttude järgi sellest teadlik ja olin nõus selle kinni maksma.
Mis mul selles situatsioonis peale oleks võimalik hakata? Ei viitsi küll nüüd täiesti tühja koha pealt 55€ neile taskust maksma hakata.

Kas teil olid nimelised kassad? Kirjutasid sa mingile avaldusele või asjale alla, et see sul palgast maha arvata?
Üldiselt nii need asjad käivadki igal pool, et kassamiinused tulebki omas taskust kinni maksta, aga kui sa pole ise kuskile avaldusele alla kirjutanud ning miinus ei olnud nimelises kassas, siis nad ei saa sult seda raha lihtsalt niisama ära võtta. Ma ei kujuta ette kuidas see neil raamatupidamisest läbi peaks minema, kui ühtegi allkirjaga paberit sellise summa kohta ja tõestamaks, et sa sellest teadlik oled, pole.

MM

Liige

• liige
  • Liitus:12 nov 2007

Vaata postitustJames, 11 oktoober 2013 - 20:13, kirjutas:

Vaata postitustsiimtali112, 11 oktoober 2013 - 17:35, kirjutas:

Terv,

1

xboxil nii, et ostad kasutatud, siis pole koodi vaja, liht saab online mängida.

Arvutil saab sama cdkeyga 1 vend pelada, 100% kindel.
Postitas pildi

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustGym, 11 oktoober 2013 - 12:49, kirjutas:

Aliexpress.com usaldatav leht?
Kui keegi tellinud sealt, kaua läinud?

Olen vist ainult ühte inimest kuulnud mainimas seda, et on aliexpressist tellinud. Pidavat täiesti legit koht olema. Seda ei öelnud, kaua aega läheb.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

Vaata postitustkatkine5, 12 oktoober 2013 - 17:16, kirjutas:

Olen vist ainult ühte inimest kuulnud mainimas seda, et on aliexpressist tellinud. Pidavat täiesti legit koht olema. Seda ei öelnud, kaua aega läheb.

usaldatav leht jep

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 12 oktoober 2013 - 19:10, kirjutas:

Vaata postitustkatkine5, 12 oktoober 2013 - 17:16, kirjutas:

usaldatav leht jep

Paar nädalat tagasi tegin tellimuse, nüüd ootan millal kohale jõuavad..

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

Vaata postitustporks, 11 oktoober 2013 - 23:50, kirjutas:

Vaata postitustoww, 11 oktoober 2013 - 14:34, kirjutas:

Töötasin vahepeal paar nädalat bensukas ja olin õpilase staatusega. Teisel nädalal jäi minu vahetuse ajal kassa 55€-ga miinusesse. Kõik kaastöötajad ütlesid, et pole probleemi ja algajal ikka juhtub jne. ja asi jäi sinna paika. Nüüd kuna juhataja hakkab töölepingut lõpetama, siis saatis ta mulle e-maili sisuga, et olin juttude järgi sellest teadlik ja olin nõus selle kinni maksma.
Mis mul selles situatsioonis peale oleks võimalik hakata? Ei viitsi küll nüüd täiesti tühja koha pealt 55€ neile taskust maksma hakata.

Kas teil olid nimelised kassad? Kirjutasid sa mingile avaldusele või asjale alla, et see sul palgast maha arvata?
Üldiselt nii need asjad käivadki igal pool, et kassamiinused tulebki omas taskust kinni maksta, aga kui sa pole ise kuskile avaldusele alla kirjutanud ning miinus ei olnud nimelises kassas, siis nad ei saa sult seda raha lihtsalt niisama ära võtta. Ma ei kujuta ette kuidas see neil raamatupidamisest läbi peaks minema, kui ühtegi allkirjaga paberit sellise summa kohta ja tõestamaks, et sa sellest teadlik oled, pole.

Raamatupidamises küll probleemi ei teki. Seal ei vaadata mingisuguseid isiklikke kassasid, vaid tehakse kassaaruandeid üldiselt. Kui kassas tekib puudu- või ülejääk, siis see kirjendatakse vastava lausega, ala debiteeritakse kassa puudujäägi lahtrit ja sinna lisatakse vastav summa, kui see peaks mingil põhjusel siiski vähenema, siis jälle krediteeritakse.

Küll on aga porksil õigus selles osas, et sinu lepinguline süü tuleb siiski tõestada. Kui kassale omas ligipääsu rohkem inimesi, siis on vaja neil tõestada, et just sina olid see, kelle tõttu puudujääk tekkis. Kui kassale on ligipääs ainult ühel inimesel, siis on juba asja natukene raskem parandada. Antud juhul peab töötaja andma oma nõusoleku, et puudujääk tema palgast maha arvatakse, kahjuks ei saa seda aga enne teha, kui pole kõik juhtumiga seotud teemasid läbi võetud. Nagu ma juba mainisin, siis tuleb uurida, kes omas kassale ligipääsu tol hetkel, kas see juhtus kogemata või tahtlikult ning alles siis saab asja edasi viia. Sellised asjad, et "juttude järgi" võib musta auku pista. Loodan, et antud kiri on sul olemas, sest kui hiljem peaks tekkima probleeme, siis on sul väga hea võimalus seda kirjakest näidata ja öelda, et sina ei taha midagi kuulda "juttude järgi". Niimoodi need asjad siiski ei käi. Kui leiad mõne juristi, kes on nõus sind tasuta abistama, siis võta kindlasti võimalusel käest, otseselt mingit juristi selle summa pärast palgata ei ole mõtet, kuna sisuliselt pead sa ise peale maksma.
Bend if you must, but never brake!

M6f04r

Liige

• liige
  • Liitus:09 apr 2009
Eile poole pela ajal lambist pooled klaviatuuri nupud lõpetasid töötamise, pole midagi peale ajanud.(läpakas)

Lahendusi?

blazer.

Liige

• liige
  • Liitus:02 veebr 2013

Vaata postitustM6f04r, 13 oktoober 2013 - 12:06, kirjutas:

Eile poole pela ajal lambist pooled klaviatuuri nupud lõpetasid töötamise, pole midagi peale ajanud.(läpakas)

Lahendusi?

Kuna tegu on Neonet foorumiga, on siin aegade algusest peale olnud küsimustele arvutite kohta vaid 3 vastust..
1) Puhasta tolmust
2) Vaata, et kasutusel oleksid uuemad driverid
3) Viimane ja ainus pääsetee - Format C.
Tavaliselt aitab siiski see viimane variant ja kõik sinu probleemid on likvideeritud.

Kroko

Mürsik

• liige
  • Liitus:27 jaan 2010
Jama PayPaliga. Ei lase uut krediitkaarti registreerida. Aadress sama, ei saa aru mida ta blokib.

We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. Your card billing address needs to match your PayPal street address.

///Korras.

Muutis Kroko, 13 oktoober 2013 - 13:38.

trussu

Liige

• liige
  • Liitus:25 juuni 2013
kas kuulmist vms on võimalik kuidagi kahjustada in-ear kõrvaklappidega? sest kui ma panen naad natukene sisse, siis kuulen väikest pininat.. kui täiesti sisse, siis kena bass jne.. ja kui räägin oma ette, siis ennast kuulen nii, nagu hoiaks kõrvu kinni :D
peabki need nii sügavale lükkama kui võimalik? sellised http://www.trait-tec...-galaxy-tab.jpg

Muutis trussu, 13 oktoober 2013 - 16:18.

Raki

• liige
  • Liitus:23 juuni 2006
Pikaaega kuulata põhjas neid, siis loogiline, et võib kahjustada, kuid väga jõhkralt sisse ka ei tasu suruda, sest võid oma selle kile(ei tule täpne nimetus meelde) vms ära lõhkuda kõrvasees, kuid siis sa ei kuuleks midagi sellest kõrvast.

trussu

Liige

• liige
kui sisse neid suruda tohib siis? pmslt kui olen pannud siis see kummist osa täitsa sees ja rohkem ei lähe.. kui lihtsalt kõrva asetan siis nad lihtsalt kukuvad kõrvast ära

blazer.

Liige

• liige
  • Liitus:02 veebr 2013

Vaata postitusttrussu, 13 oktoober 2013 - 18:55, kirjutas:

kui sisse neid suruda tohib siis? pmslt kui olen pannud siis see kummist osa täitsa sees ja rohkem ei lähe.. kui lihtsalt kõrva asetan siis nad lihtsalt kukuvad kõrvast ära

Lihtsalt paned sisse, ei tohiks sellist küsimust küll tekkida kui sügavale neid panna. Ise ju tunned, kui heli on hea. Äkki sul vales suuruses need kummiotsad, proovi teisi.

trussu

Liige

• liige
eino kuidas ma ütlen.. need ju saab täiesti kokku ka suruda.. kui panen nii sügavale, et muss ei käi ja ise räägin, kuulen ennast veidi imelikult nagu suruks kõrvad kinni, siis mussi käima pannes on heli ja bass kena, muss täiesti hea.. aga ei tea kas tohib nii sügavale panna

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 13 oktoober 2013 - 20:19, kirjutas:

kas ma muidu ainuke kellele in-ear absoluutselt ei meeldi? selline tunne nagu kõrvad oleks üks tihke mustikas mida räigelt perse trukitakse (kogemusi pole aga täpselt selline aimdus on olemas)

naaber on Mari. talle ka ei meeldi.

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
In-earid ongi "nööpide" parim variant, kes helikvaliteedist lugu peavad. Ehitatud nad ongi sellise mõttega, et klapp kõrva kindlalt sisse lükates välise müra eemal hoiaks. Eelisteks ongi see, et hea kvaliteedi tarvis ei pea sa enda kõige suuremaid Philips'eid peas tassima..

23 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 23 külalist, 0 anonüümset kasutajat