Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustGerry, 03 oktoober 2013 - 21:23, kirjutas:

Mina ei ole apple toodete kasutaja. Avaldasin oma arvamust L7 kohta puhtalt omast kogemusest, nii täditütrel kui tüdruksõbral oli L7 ning küllalt ruttu muutus see uimaseks, a.la appdrawerist homescreenile minnes laadis ikoone ette pikalt ja kogu navigeerimine oli uimane, ei aidanud ei factory reset ega miski muu, aitas vaid teise tootja android telefonile üleminek.

on sul mingi võrdlusmoment sama hinnaklassi telefonidega? Mul annab uimamist natuke tunda aga pmst samat androidi versiooni jooksutavat neljatuumalist S3 ei saa võrrelda low-end single core telefoniga. Ma olen õnnelik, et ta ei tee mingeid kahtlaseid vigureid ja restarte võrreldes vana sony ericssoniga... aga mõnes mõttes oleks kindlasti hea, kui antud kasutaja seda telefoni ei osta, muidu tänapäeva trend on juba selline, et vaadatakse ainult mingi ekraani suurust.. OH 4,3" ja ainult 100€ ja pärast kirutakse viis aastat, et telefon oli saast ja lg ei oska üldse telefone teha.
trust me, i'm an engineer

Sann.

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2007
Kui mul oleks vaja minna konkreetse arsti juurde, kas ilmtingimata peab perearst sinna mind suunama või saan ise ka ilma perearsti saatekirjata ennast registreerida?
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware

Allu.

Liige

• liige
  • Liitus:06 okt 2005
Kas kusagilt saab otsida telefoni numbri järgi, kellele see kuulub.
Postitas pildi

trussu

Liige

• liige
  • Liitus:25 juuni 2013
tele2's mingi kampaaniahind telefonidel, öeldi et kehtib nii et oled 2a lepinguline klient seal.. küsimus siis: kui telefon võtta selle kampaaniahinnaga tele2 kliendi poolt, kas siis emt kaardiga isik saab seda telefoni kasutada või on sellel võrgulukk?

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
mis keiss on, win8 ei saa skypes videokõne teha, mõned nipid juba googeldades ka läbi teinud aga ei aita, kas kellelgi on ka sarnast probleemi esinenud ja on sellest kuidagi lahti saanud?

retardando

Liige

• liige
  • Liitus:13 juuni 2010
Kunagi kuulsin, et tallinnas, paar kuud pärast kooli algust, pidid korterid vabanema ja odavamalt kui suve lõpus ? On see tõsi või mingi lambi jutt ?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustretardando, 04 oktoober 2013 - 21:14, kirjutas:

Kunagi kuulsin, et tallinnas, paar kuud pärast kooli algust, pidid korterid vabanema ja odavamalt kui suve lõpus ? On see tõsi või mingi lambi jutt ?
Hinna määrab pakkumise ja nõudluse suhe. Üürileandja on ju ikkagi huvitatud sellest, et tal korter päris tühjalt ei seisaks. Kui pärast sisseastumisi ei õnnestu lepingut sõlmida, siis on ju sunnitud käik hinda alla sättida.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Sulev

Zen

• liige
  • Liitus:22 dets 2006

Vaata postitustSann., 04 oktoober 2013 - 15:27, kirjutas:

Kui mul oleks vaja minna konkreetse arsti juurde, kas ilmtingimata peab perearst sinna mind suunama või saan ise ka ilma perearsti saatekirjata ennast registreerida?

Juhul kui tervisemurega ei kannata oodata siis soovitan eriarsti vastuvõtule registreeruda ilma saatekirjata, kuid see tähendab, et haigekassa ei doteeri visiiditasu (tavaliselt saatekirja olemasolul on visiiditasu 5 €) ja kogu üritus läheb mitmeid kordi kallimaks (erakliinikud kallimad, haiglates odavam). Hinnakirjad peaksid iga institutsiooni kodulehel olema nähtavad. Loodetavasti said nii palju targemaks, et ise edasi pusida :)

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010

Vaata postitustkaspar123, 05 oktoober 2013 - 09:04, kirjutas:

oleks vaja abi raamatuga Kuristik rukkis.

1.„Iga inimene, kellest hoolime, on lõpuks järjekordne kaotus.”
2.„Ärge kunagi kellelegi midagi jutustage. Sest kui te kellestki jutustate, hakkate tema järele puudust tundma.”
3.„Minuga on see häda, et mulle meeldib, kui kõrvale kaldutakse. Siis on palju huvitavam.”

Mida Holden nende tsitaatidega mõtles?

Vykk Maire Tars?

kauboi

õüäõüõäõü

• liige
  • Liitus:30 sept 2007
sellist programmi pole olemas mis eesti keele kirjavigu tekstist tuvastaks ?

trussu

Liige

• liige
word tuvastab kohe mu meelest, tõmbab punase laine alla

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustkauboi, 05 oktoober 2013 - 15:30, kirjutas:

sellist programmi pole olemas mis eesti keele kirjavigu tekstist tuvastaks ?

http://www.filosoft....tml_speller_et/
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

trussu

Liige

• liige
vb oskate anda nõu.. kas kulutada 300 konsooli peale või võtta see raha ja kasutada seda nt reisil olles?

Jux.

Liige

• liige
  • Liitus:26 dets 2007
Kus ma gmaili nime saan vahetada? Et kui saadan kellegile maili siis tal oleks seal teine nimi, kui mul kasutajanimi on?
'Cause you know it's HARDSTYLE baby!

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitusttrussu, 06 oktoober 2013 - 20:57, kirjutas:

vb oskate anda nõu.. kas kulutada 300 konsooli peale või võtta see raha ja kasutada seda nt reisil olles?

Ilmselgelt kasuta reisil olles.. aga seda juhul, kui reisil olles leiad sellele rahale mõistlikuma kasutuse.

trussu

Liige

• liige
no reisil võtaks nii igaks juhuks.. vb oskate soovitada, mida üldse kaasa võtta? iga päeva peale särk jne?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitusttrussu, 07 oktoober 2013 - 14:44, kirjutas:

no reisil võtaks nii igaks juhuks.. vb oskate soovitada, mida üldse kaasa võtta? iga päeva peale särk jne?

riided iga ilma jaoks (sõltuvalt kliimast muidugi on ilmselt asju mida ei ole vaja võtta) + jalanõud erinevate olude jaoks, hügieenivahendid, meditsiinitarbed, sularaha (vastavalt sihtkohale kohalikku raha + universaalset valuutat - dollareid või eurosid), isikut tõendav dokument, midagi meelelahutuseks - raamat või tahvel/nutitelefon vms., soovi korral midagi kogetu jäädvustamiseks - kaamera või märkmik ja pliiats ja lisaks mida iganes muud sa eluliselt vajalikuks pead ilma milleta vastavat aega üle elada ei suuda.
Kogemused ütlevad - võtta kaasa nii palju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

trussu

Liige

• liige
nojah, austriasse.. ainult paar tosse, iga päeva kohta särk, sokid, alukad, 1-2 teksapaari.. riietest piisab?

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
Mis on kõige tõhusam viis 3d filmide vaatamiseks usb ketta / ps3e pealt?

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

trussu

Liige

• liige
kas osta s3 mini või panna veel nii umbes 70€ juurde ja osta Nexus 4 ?

24 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 24 külalist, 0 anonüümset kasutajat