poju, 03 aprill 2012 - 09:55, kirjutas:
iMad, 01 aprill 2012 - 23:46, kirjutas:
Kuna homme plaan soetada netipulk (pole õrna aimugi milline on parim kiiruse/levi koha pealt).
Et jah, mis on parim ja kas kõikidel pulkadel on n.ö. see netikasutus limiit? Väga ei istuks selline asi (Väga ei taju ka kogu seda teemat).
Et oleks vaja arvamusi mis netipulk võtta.
Ei suuda absoluutselt ära otsustada
Kui abiks siis enamasti pesitsen Viljandimaal tollega.
Suur suur aitäh.
See limiiti on minu arust ainult EMT'l aga samas on sellel ka kõige parem levi. Hind on ka suht kirves võrreldes elisa omaga nt. Kui sul seal lähedal on elisa mast olemas siis soovitaks elisat kasutada, varem oli ka see mul aga pidin EMT'le üle minema kuna elisal pole päris igalpool levi.
Kõigil mobiilse interneti pakkujatel on see limiit olemas. Tele2 limiit on 30GB allalaadimist 30 päeva jooksul, selle ületad siis su kiirused piiratakse peaaegu olematuks. Elisa Mint on veits ülekoormatud aegajalt, nende limiit oli minumäletamist järgi 50GB 30 päeva jooksul. EMT pole proovinud ja ei mäleta ka nende limiiti. Tele2 on muidu hea ja kiire, aga nii palju kui ma kuulnud ja omast kogemusest tean, siis kipub katkema nett pidevalt, isegi pean iga mõne ajatagant uuesti ühendama netti, ja see mul mitmes kord nende klient olla ja olen ka teistelt sama asja kuulnud. Elisa Mint töötab hästi, aga selleks peab ka hea levi olema, kõikjal seda pole, aga senise kasutamise jooksul pole ma täitsa ilma netita olema pidanud, nõrga 3G olen kõikjal, nii linnas kui metsas kätte saanud.