Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 31 märts 2012 - 11:26

Kas Rakvere Gümnaasiumisse on raske sisse saada?
Postitatud 01 aprill 2012 - 00:45

C4sper, 31 märts 2012 - 11:26, kirjutas:
Kas Rakvere Gümnaasiumisse on raske sisse saada?
leboooooooo on
ohoooi, 31 märts 2012 - 11:15, kirjutas:
Otsin ühte mängu.
Nimelt,mäng oli nagu Super Mario,aga telegaseks oli ming krõhva valge jänes ja see oli ülifaking raske.
Mingi tobe hiinakeel vist oli ja loll muusika.
jooksid valge jänkuga Super Mario levelis. Levelid oli vist kolm,ning vägaväga rasked,kunagi jagati siin Neonetis kah.
Palun abi
Nimelt,mäng oli nagu Super Mario,aga telegaseks oli ming krõhva valge jänes ja see oli ülifaking raske.
Mingi tobe hiinakeel vist oli ja loll muusika.
jooksid valge jänkuga Super Mario levelis. Levelid oli vist kolm,ning vägaväga rasked,kunagi jagati siin Neonetis kah.
Palun abi

paar päeva tagasi leidsin mingise vana plaadi, kus hullult palju igast lõbusat manti peal ja siis juhuslikult leidsin selle sama mängu ka.
pakkisin kausta kokku ning edastan just SINULE selle lingi nüüd http://www.upload.ee..._V____.rar.html
head mängimist!
Muutis M44gic, 01 aprill 2012 - 00:52.
jou
Postitatud 01 aprill 2012 - 01:47

Kui ma piletita bussisõidu eest trahvi sain, kas ma saan pikendada ka seda? Summa pole küll eriti suur aga siiski oleks vaja edasi lükata veidike. Töötu olen ka kui see miskit aitab.
Postitatud 01 aprill 2012 - 16:13

kui torrentil on 0 seedrit, siis kas seda annab ikkagi tõmmata kuidagi? mul jäi mingi 8% peal torrent seisma ja edasi ei tõmba enam. ja ma paremat torrentit ei leidnud kah. mida teha
?
//ah mõtlesin et ei olegi nii oluline see fail, jätsin tõmbamata üldse

//ah mõtlesin et ei olegi nii oluline see fail, jätsin tõmbamata üldse

Muutis timofeie, 01 aprill 2012 - 18:20.
Postitatud 01 aprill 2012 - 17:41

timofeie, 01 aprill 2012 - 16:13, kirjutas:
kui torrentil on 0 seedrit, siis kas seda annab ikkagi tõmmata kuidagi? mul jäi mingi 8% peal torrent seisma ja edasi ei tõmba enam. ja ma paremat torrentit ei leidnud kah. mida teha
?

0 Seederit, siis jama majas jah, aga mida tõmbad? Äkki saab kuskilt mujalt laadida? Warezist nt.
Ei
Postitatud 01 aprill 2012 - 19:01

Postitatud 01 aprill 2012 - 19:58

and1baller, 01 aprill 2012 - 01:47, kirjutas:
Kui ma piletita bussisõidu eest trahvi sain, kas ma saan pikendada ka seda? Summa pole küll eriti suur aga siiski oleks vaja edasi lükata veidike. Töötu olen ka kui see miskit aitab.
Mine muposse või ma ei kujuta ette mis amet sul seal Tartus on, aga kui hea põhjus on ja enamvähem tead millal sa saad selle ära maksta, siis pikendatakse ikka ära.
Postitatud 01 aprill 2012 - 20:21

MIlles võib olla probleem, kui telefon ei hakka laadima?
Viga siis taoline, et kui laadija paned, siis indikaator hakkab küll vilkuma, kuid tundub, et mingit voolu küll läbi ei lähe, kuna telefoni sisse lülitada enam ei saa (aku täiesti kotis).
Varem oli samuti sarnane viga. Telefoni laadijaga ühendades ning vooluvõrku pistes viskas ette veel erroreid. Kui vähe aega jamasid ning ühendasid->lahtiühendasid, siis sai veel kuidagi laadima.
Viga siis taoline, et kui laadija paned, siis indikaator hakkab küll vilkuma, kuid tundub, et mingit voolu küll läbi ei lähe, kuna telefoni sisse lülitada enam ei saa (aku täiesti kotis).
Varem oli samuti sarnane viga. Telefoni laadijaga ühendades ning vooluvõrku pistes viskas ette veel erroreid. Kui vähe aega jamasid ning ühendasid->lahtiühendasid, siis sai veel kuidagi laadima.
Postitatud 01 aprill 2012 - 21:54

Mis beat simple sessionil tagaplaanis käib ?
Postitatud 01 aprill 2012 - 23:46

Sai uuritud juba, kuid küsin üle veel
Kuna homme plaan soetada netipulk (pole õrna aimugi milline on parim kiiruse/levi koha pealt).
Et jah, mis on parim ja kas kõikidel pulkadel on n.ö. see netikasutus limiit? Väga ei istuks selline asi (Väga ei taju ka kogu seda teemat).
Et oleks vaja arvamusi mis netipulk võtta.
Ei suuda absoluutselt ära otsustada
Kui abiks siis enamasti pesitsen Viljandimaal tollega.
Suur suur aitäh.
Kuna homme plaan soetada netipulk (pole õrna aimugi milline on parim kiiruse/levi koha pealt).
Et jah, mis on parim ja kas kõikidel pulkadel on n.ö. see netikasutus limiit? Väga ei istuks selline asi (Väga ei taju ka kogu seda teemat).
Suur suur aitäh.
Muutis iMad, 02 aprill 2012 - 00:55.
Postitatud 02 aprill 2012 - 00:34

Keegi teab mis poest tartust saab odavalt kaalu osta, maks mingi 120kg oleks vaja.
Muutis Jackrippah, 02 aprill 2012 - 00:35.
Postitatud 02 aprill 2012 - 10:21

Jackrippah, 02 aprill 2012 - 00:34, kirjutas:
Keegi teab mis poest tartust saab odavalt kaalu osta, maks mingi 120kg oleks vaja.
Kui mingist tavalisest piisab, millega ka ennast kaaluda, siis mingid jyskid, koduekstrad, superboxid jms ..
Või siis võid minna puiestee tänavale, seal on mingi taaskasutuskeskus vms, sealt saad mingi paari euriga kasutatud asja. http://www.taaskasutuskeskus.ee/
Muutis Jooosep, 02 aprill 2012 - 10:23.

Postitatud 02 aprill 2012 - 10:48

http://www.upload.ee...20519/tanel.jpg
kust selliseid teksaseid saada nagu vasakult esimesel oleval noormehel on
kuidas on kõige valutum teha enekat ?
Postitatud 02 aprill 2012 - 17:10

Kuidas youtubest videosi tõmmata?
Postitatud 02 aprill 2012 - 17:45

"§ 94. Juhtimisõigus
(2) AM-kategooria mootorsõidukit võib juhtida ka isik, kellel on mis tahes mootorsõiduki juhtimisõigus või piiratud juhtimisõigus. AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust või piiratud juhtimisõigust ei nõuta isikult, kes on sündinud enne 1993. aasta 1. jaanuari. AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust ei nõuta isikutelt, kes olid käesoleva seaduse jõustumisel 16–17-aastased, kuni 2013. aasta 1. jaanuarini.
Kuna ma olen 1994 detsembris sündinud, siis olin uue liiklusseaduse kehtimisel ajal 16 aastane. See tähendab et mul ei ole 2012 lõpuni rollulube vaja?
https://www.riigitea...1021?leiaKehtiv
(2) AM-kategooria mootorsõidukit võib juhtida ka isik, kellel on mis tahes mootorsõiduki juhtimisõigus või piiratud juhtimisõigus. AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust või piiratud juhtimisõigust ei nõuta isikult, kes on sündinud enne 1993. aasta 1. jaanuari. AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust ei nõuta isikutelt, kes olid käesoleva seaduse jõustumisel 16–17-aastased, kuni 2013. aasta 1. jaanuarini.
Kuna ma olen 1994 detsembris sündinud, siis olin uue liiklusseaduse kehtimisel ajal 16 aastane. See tähendab et mul ei ole 2012 lõpuni rollulube vaja?
https://www.riigitea...1021?leiaKehtiv
You are at the heart of non-human arts.
Postitatud 02 aprill 2012 - 20:49

Jah, sain minagi nii aru.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
Postitatud 02 aprill 2012 - 22:54

SoldieR, 02 aprill 2012 - 10:48, kirjutas:
http://www.upload.ee...20519/tanel.jpg
Ise teed. Ostad mis värvi teksad tahad ja siis valgendi/kloor. Kunagi proovisin ka, valgendi eriti ei töödanud alguses, et enne tee klooriga ja siis valgendiga. Võid veel paelad/nöörid ümber pükste siduda, et saada erinevat mustrit ja asju.
Postitatud 03 aprill 2012 - 08:55

Postitatud 03 aprill 2012 - 09:55

iMad, 01 aprill 2012 - 23:46, kirjutas:
Sai uuritud juba, kuid küsin üle veel
Suur suur aitäh.
Suur suur aitäh.
See limiiti on minu arust ainult EMT'l aga samas on sellel ka kõige parem levi. Hind on ka suht kirves võrreldes elisa omaga nt. Kui sul seal lähedal on elisa mast olemas siis soovitaks elisat kasutada, varem oli ka see mul aga pidin EMT'le üle minema kuna elisal pole päris igalpool levi.
Postitatud 03 aprill 2012 - 11:54

Spoiler
mis asjad need on ja kust neid veel näha saab?

Muutis M44gic, 03 aprill 2012 - 12:01.
jou
34 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 34 külalist, 0 anonüümset kasutajat