Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

KickStarts

Liige

• liige
  • Liitus:01 dets 2006
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustClixton, 26 detsember 2011 - 15:47, kirjutas:

kust kohast netist (nii eesti kui välismaa)
lehtedelt saaks odavaid ja korralikke piipe

http://www.herbalize.ee/
Ei

WHERES MY MONEY

lehm

• liige
  • Liitus:23 juuli 2010
  • Sugu:mees
Soovitage Haapsalus mõnda söögikohta kus saab võimalikult odavalt mõnusa keretäie head sööki.

Sqq

Liige

• liige
  • Liitus:09 juuni 2008
Laterna baar

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

Vaata postitustMaqDaRooster, 25 detsember 2011 - 22:40, kirjutas:

Kas keegi saaks ära seleteda kuidas õllepong mängitakse või mingit eesti keelset õpetust?

Tänud :)

Mängu eesmärgiks on saada oma ping pong ball ühte tassi vastulause meeskond. Kuigi on olemas erinevaid stiile mängu ja erinevaid tehnikaid, see on kõige vastuvõtt versioon õlle Pong. Erinevaid versioone arutatakse hiljem paragrahvi variatsioone mängu.

Määrata, milline meeskond läheb esimesena. Üks liige igast meeskond nägu maha ping pong laud. Kuigi vaadates üksteisele silma, nii inimestele kui loen kolmeni ja vabastab pallid. Kui keegi teeb seda esimesel proovida, teiste liikmete meeskonnad näo välja ja tulistada. Esimene meeskond, et saada palli tassi saab minna first.11
Esimene mängija esimene meeskond üritab Toss õlle Pong palli üle laua arvesse vastulause meeskonnad karikatega. Teine mängija siis üritab sama tegema. Kui esimene meeskond on läinud, teine ​​meeskond on oma chance.12
Kui pall vajunud tassi, vastulause meeskond tuleb juua õlut tass ja visake karikas play.13.
Mõned inimesed valivad pesema palli vee tassi enne iga mängida, et hoida mängu san. See on eemaldada mustus, mis võib olla kiirenenud kui pall tabas ground.8

Esimene meeskond, et saada üks pall nende iga vastase tassi võidab!

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010

Vaata postitustKickapoo, 27 detsember 2011 - 00:30, kirjutas:

Vaata postitustMaqDaRooster, 25 detsember 2011 - 22:40, kirjutas:

Kas keegi saaks ära seleteda kuidas õllepong mängitakse või mingit eesti keelset õpetust?

Tänud :)

Mängu eesmärgiks on saada oma ping pong ball ühte tassi vastulause meeskond. Kuigi on olemas erinevaid stiile mängu ja erinevaid tehnikaid, see on kõige vastuvõtt versioon õlle Pong. Erinevaid versioone arutatakse hiljem paragrahvi variatsioone mängu.

Määrata, milline meeskond läheb esimesena. Üks liige igast meeskond nägu maha ping pong laud. Kuigi vaadates üksteisele silma, nii inimestele kui loen kolmeni ja vabastab pallid. Kui keegi teeb seda esimesel proovida, teiste liikmete meeskonnad näo välja ja tulistada. Esimene meeskond, et saada palli tassi saab minna first.11
Esimene mängija esimene meeskond üritab Toss õlle Pong palli üle laua arvesse vastulause meeskonnad karikatega. Teine mängija siis üritab sama tegema. Kui esimene meeskond on läinud, teine ​​meeskond on oma chance.12
Kui pall vajunud tassi, vastulause meeskond tuleb juua õlut tass ja visake karikas play.13.
Mõned inimesed valivad pesema palli vee tassi enne iga mängida, et hoida mängu san. See on eemaldada mustus, mis võib olla kiirenenud kui pall tabas ground.8

Esimene meeskond, et saada üks pall nende iga vastase tassi võidab!

Google translate ei aita mind eriti, parem anna siis juba link inglise keelega.

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
Tegelikult on asi nii, et kirjuta googlesse "how to play beer bong". Saad esimesel lehel juba mitu head ja lihtsat tutoriali, kus on punktide kaupa mängu käik ära seletatud. Vali enda lemmik. :)

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
kas 30 dets on lühendatud tööpäev
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

jev

• liige
  • Liitus:24 dets 2007
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustSoldieR, 28 detsember 2011 - 09:01, kirjutas:

kas 30 dets on lühendatud tööpäev

Kui su tööandja arvab, et tahab lühendada siis ta ju võib, seaduse järgi aga ei pea olema.

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
Keegi teab mingeid mälu parandavaid asju? No ükskõik misasi aga peab sellise sõnumiga olema :) Mingi "Memory" lauamäng oli kunagi aga äkki saan mõne veel parema soovituse.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
stop smuoking :)

Anywho,palju maksab tavalisele tassile peale kirjutamine? Ala,mingi mustaks kirjas peale kirjutadada lasta kuskil?
Kingiidee ...

ala
http://image.made-in...r-White-Mug.jpg

Sellisele tassile peale kirjutatud Musta üsna jämeda kirjaga Aasta Ema

Ps,keegi võiks selle mulle niisama heapärast valmis teha kuskil photoshopis or smt

Muutis ohoooi, 28 detsember 2011 - 18:42.

Dat is weird !

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Kas siuke asi on ka välja leiutatud juba, et paned oma playlisti kuskile leheküljele üles ja automaatselt mängib, nagu selles mõttes, et mitte arvutist aga youtube lingi ja mitte ühele laulule vaid mitmele.

Ja teine küsimus, et kui ma tahan photoshopis teist pilti esimese sisse panna, siis mis tool peab kasutama, et teist pilti väiksemaks saaks?

Muutis MaqDaRooster, 28 detsember 2011 - 20:25.

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009

Vaata postitustMaqDaRooster, 28 detsember 2011 - 19:52, kirjutas:

Kas siuke asi on ka välja leiutatud juba, et paned oma playlisti kuskile leheküljele üles ja automaatselt mängib, nagu selles mõttes, et mitte arvutist aga youtube lingi ja mitte ühele laulule vaid mitmele.

Ja teine küsimus, et kui ma tahan photoshopis teist pilti esimese sisse panna, siis mis tool peab kasutama, et teist pilti väiksemaks saaks?

1. kasuta www.grooveshark.com
2. Ava mõlemad pildid korraga, Ctrl+A sellele mida tahad teise pildi sisse panna. Siis Ctrl+C ja Ctrl+V selle teise pildi peale. Ja kui see seal pildi peal on, siis vajuta Ctrl+T ja shifti peal hoides tiri nurkadest väiksemaks
Posted ImagePosted Image

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
Tahan saata paki SmartPostiga..
Kas välise pakendi välimus on oluline, kui ma saadan SmartPostiga? Mul mingi Epson printeri pakk.

Jonx

metal

• liige
  • Liitus:18 dets 2008
Miks solitaire aeg 8191 sekundi peal seisma jääb????
You are at the heart of non-human arts.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustThumser, 28 detsember 2011 - 21:53, kirjutas:

Kas välise pakendi välimus on oluline, kui ma saadan SmartPostiga? Mul mingi Epson printeri pakk.

Täiesti suva. Üks kivi, mis mulle kunagi saadeti...Sellele pandi nöör ümber ja sellest piisas :D
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Jonx

metal

• liige

Vaata postitustkatkine5, 29 detsember 2011 - 00:22, kirjutas:

Vaata postitustThumser, 28 detsember 2011 - 21:53, kirjutas:

Täiesti suva. Üks kivi, mis mulle kunagi saadeti...Sellele pandi nöör ümber ja sellest piisas :D

Ma olen kuulnud et peab räigelt pakitud olema. Alati kui ma smartpostist midagi toon on 3 rulli teipi ümber ja läheb ikka aega unzippimisega.

sup niga?

>.<

• liige
  • Liitus:02 sept 2011
Ei pea olema räigelt "pakitud" see on ainult siis kui asi võib minna katki / saab põrutada jne. Ehk pehmendus konkreetselt.
Kui sa mingi kivi saadad sa ei pane sellele 15x kihti teipi ümber ja mingi soojenduspatju ka veel.

Postitas pildi

Hello there!

Thumser

Liige

• liige
No jah, sain 1 normaalse kasti. Aga smartposti nõuded on, et laius võib olla max 36 cm. Mul on 38,5 cm.. Täiega fml. Ei saa siis seda kasutada?

Jonx

metal

• liige

Vaata postitustThumser, 29 detsember 2011 - 00:48, kirjutas:

No jah, sain 1 normaalse kasti. Aga smartposti nõuded on, et laius võib olla max 36 cm. Mul on 38,5 cm.. Täiega fml. Ei saa siis seda kasutada?

http://www.smartpost...utusjuhend.html Üks külg võib olla 60cm, teine alla 36

Thumser

Liige

• liige

Vaata postitustJonx, 29 detsember 2011 - 00:56, kirjutas:

Vaata postitustThumser, 29 detsember 2011 - 00:48, kirjutas:

http://www.smartpost...utusjuhend.html Üks külg võib olla 60cm, teine alla 36

Teine on 47,5..
Peab siis Cargot kasutama. Kuigi pole selle teenuseid kunagi kasutanud.

Muutis Thumser, 29 detsember 2011 - 00:58.

35 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 35 külalist, 0 anonüümset kasutajat