Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

sup niga?

>.<

• liige
  • Liitus:02 sept 2011
  • Sugu:mees

Vaata postitustsup niga?, 08 detsember 2011 - 21:05, kirjutas:

Kas munitsipaalpolitseilt tuleb trahvi kohta koju kiri ka? Paluks täpset vastust ja mis päeva tagant.

Postitas pildi

Hello there!

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
30 päeva
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

kiiiisu...

1188

• liige
  • Liitus:14 märts 2011
  • Sugu:naine
Mind hakkas painama sellinne küsimus, et kui palju eestlasi ültse on puhtast eesti perest ja kui paljudel üldse soontes eesti verd voolab? Seesuhtes et mina sain alles hiljuti teada et minus ei olegi üldse eesti verd sest minu esivanemad ja asjad on Rootsist, poolast, venest ja ema siis lätsist mul. Mind huvitav täiega et kui paljusi peresi siis üldse alles on kelles voolab eesti verd. esivanemad siis puhtad eestlased ja läbi aja pole nad segunenud vene ja sakslaste ja muude olevustega? Masendav tulemus tuleb ma usun, aga äkki on kellegil linki või allikat kus kirjas oleks? Ja muidu kas vastab tõele et õige eestlane on blond , helesiniste silmadega ja väga heleda nahaga?
Kasutaja aastast 09.

eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
No kui sa vähegi Eesti ajalugu tead, siis peaks teadma, et Eestist on üle käinud taanlased, venelased, poolakas, sakslased, rootslased jamingil määral ka prantslased. Oma röövretkedega tegid nad juba eos puhtuse minimaalseks. Aga Eesti asustaminevõõrrahvastega on selle suht võimatuks teinud, eriti tänapäeval. Aga jah, selle uurimiseks on meil genofond, aga vaevalt sealt ühtegi puhast kammkeraamlast leitaks.

kiiiisu...

1188

• liige
Ja ma tean eesti ajalugu. sp ma tahaksgi teada kas kuskil leidub infot sellekohta kas üldse on alles puhas eesti verega pere? Seesuhtes et ma usun et natuke eesti verd voolab nii mõneski peres.. aga kas täiesti puhast eesti peret ka üldse enam leidub?
Kasutaja aastast 09.

sup niga?

>.<

• liige

Vaata postitustSoldieR, 09 detsember 2011 - 09:47, kirjutas:

30 päeva

Aga kui möödas on juba umbes 35 päeva, mis siis? Pärast tuleb kohtutäituri kiri hoopis.. Seda tavalist kirja pole veel tulnud.. wtf

Postitas pildi

Hello there!

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustsup niga?, 09 detsember 2011 - 16:16, kirjutas:

Vaata postitustSoldieR, 09 detsember 2011 - 09:47, kirjutas:

30 päeva

Aga kui möödas on juba umbes 35 päeva, mis siis? Pärast tuleb kohtutäituri kiri hoopis.. Seda tavalist kirja pole veel tulnud.. wtf
Selmet arvamismängu mängida, haara telefon ja vali munpoli number.

http://tallinn.munit...litsei.ee/?p=40
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

sup niga?

>.<

• liige
Äkki neil kadus midagi ära ja ei tule sittagi ega juhtu sittagi? :D

Postitas pildi

Hello there!

kiiiisu...

1188

• liige
Mina sain kunagi ammu trahvi mupolt ja nad ei saatnudki kirja koju, unustasid ära või kiri kadus ära.. nüüd on 2a möödas ja pole siiani kirjast kippu ega kõppu
Kasutaja aastast 09.

Nivek

Liige

• auliige
  • Liitus:18 okt 2004
Kuidas Tartus praegu ilm on? Kas lumi on maas?

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Vaata postitustNivek, 09 detsember 2011 - 17:17, kirjutas:

Kuidas Tartus praegu ilm on? Kas lumi on maas?

Nats aega sadanud nüüd jep, maa on valge
Posted Image

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Kas Rootsi kruiisil on neil võimalik kontrollida ka, kas see perekonnaliige (mitte see üle 30a) kes alla 21a saadab, on ikka perekonnaliige (ema,isa,onu,tädi,õde,vend) või piisab lihtsalt ütlemisest?

kiiiisu...

1188

• liige
ma arvan et nad ikka kontrollivad. Vähemalt siin soomepoolt kui läksime pundiga, siis nad ikka kontrollisid kas saatja on kellegi sugulane ( meil oli ühe poisi vanaisa ja ühe kuti ema olid kaasas)
Kasutaja aastast 09.

haribo

Keep going!

• liige

Vaata postitustkiiiisu..., 09 detsember 2011 - 19:32, kirjutas:

ma arvan et nad ikka kontrollivad. Vähemalt siin soomepoolt kui läksime pundiga, siis nad ikka kontrollisid kas saatja on kellegi sugulane ( meil oli ühe poisi vanaisa ja ühe kuti ema olid kaasas)

Mismoodi nad kontrollisid seda? kuskilt arvutist või lihtsalt sellelt vanaisalt suuliselt vms?

kiiiisu...

1188

• liige
No minuteada siis kui nad käisid seda broneerimas, siis dokumentidel samad perekonna nimed. muidu see ema võttis igaksjuhuks sünnitunnistuse kaasa, aga minuteada nad seda ei küsinud. See oleneb täiesti töötajast, mõni võib sünnitunnistust küsida, mõnda ei koti üldse. Aga seesuhtes et saatja ei pea olema su sugulane. Lihtsalt sul peab olema vist vanema luba ja seal saatja nimi kirjas.
Kasutaja aastast 09.

haribo

Keep going!

• liige

Vaata postitustkiiiisu..., 09 detsember 2011 - 19:50, kirjutas:

No minuteada siis kui nad käisid seda broneerimas, siis dokumentidel samad perekonna nimed. muidu see ema võttis igaksjuhuks sünnitunnistuse kaasa, aga minuteada nad seda ei küsinud. See oleneb täiesti töötajast, mõni võib sünnitunnistust küsida, mõnda ei koti üldse. Aga seesuhtes et saatja ei pea olema su sugulane. Lihtsalt sul peab olema vist vanema luba ja seal saatja nimi kirjas.
Ei tegelt on asi nii, et ma ühe sugulasega kes 21, aga ma ise alla 21 veel... ja siis helistasin täna infosse,et kas see sugulane tohib mu saatja olla juhul, kui ema kirjutab volituse ning siis öeldi,et ei tohi, sest ta pole lähisugulane (ema,isa,tädi jne). Oleks ta mu tädi ja 21+ ,siis tohiks.

Siit tuligi küsimus,et kui me ütleks,et ta on mu lähilsugulane, kas siis oleks meil see võimalus olemas või vaatavad nad kuskilt arvutiandmebaasist järgi kuidagimoodi??

pmst mul ema kirjutab selle volituse ikkagi selle sugulase nimele, aga ma ei kujuta ette, kas sellest võib mingi jama tulla??

//aga muidu kui see plaan ei õnnestu,siis see 30 a saatja võib mingi lamp ka olla juu sealt sadamast, right?

kiiiisu...

1188

• liige
No kui su ema kirjutab su suglase nimele, aga saatja ei ole su sugulane.. nad ju näevad dokist ära et tegemist on teise isikuga.. Ja üldjuhul sadamas ei taheta eriti saatjaks tulla, sest see isik pannakse sinuga samasse kajutisse ja ta on vastutav terve reis sinu eest. Paljud ei julge seda riski võtta. Imelik et saatja peab olema su sugulane.. ja kas 18 aastased isikud ei saa mitte ilma saatjata? ( mul kuskilt meelde jäänd et sa täisealine). Kui mina käisin reisil siis minu saatja oli pm täiesti suvaline täisealine isik ju.
Kasutaja aastast 09.

haribo

Keep going!

• liige

Vaata postitustkiiiisu..., 09 detsember 2011 - 20:03, kirjutas:

No kui su ema kirjutab su suglase nimele, aga saatja ei ole su sugulane.. nad ju näevad dokist ära et tegemist on teise isikuga.. Ja üldjuhul sadamas ei taheta eriti saatjaks tulla, sest see isik pannakse sinuga samasse kajutisse ja ta on vastutav terve reis sinu eest. Paljud ei julge seda riski võtta. Imelik et saatja peab olema su sugulane.. ja kas 18 aastased isikud ei saa mitte ilma saatjata? ( mul kuskilt meelde jäänd et sa täisealine). Kui mina käisin reisil siis minu saatja oli pm täiesti suvaline täisealine isik ju.

jaja, ma olen ammu juba täisealine, aga kuna ma lähen nv( ja ma 21 täis veel pole), siis on see 21 piirang seal. Igaksjuhuks küsisin infost kohe üle, kes ja kuidas saatja olema peab: sealt öeldi,et nv puhul saavad ainult 21 a ilma saatjata.. alla 21 peavad koos 30a saatjaga VÕI lähisugulasega (kes peab olema vähemalt 21a).

No nime järgi nüüd küll midagi otsustada ei saa juu,sest mul onu või tädi võivad juu teise perekonnanimega ka olla..

Mind huvitaks just see, kuidas nad seda tõestada ja uurida saavad...ja kas tõesti siis ei lasta, kui avastatakse,et polegi lähisugulane(kuigi on sugulane ja ema on volituskirja ka kirjutanud veel).

See 100% kindel,et ühte kajutisse pannakse? Kuidagi ära ei saa rääkida,et ma tahaks sõprade juurde minna?

/srry, pole enne ise neid asju ajanud, niiet ei tea, kuidas need asjad käivad :D

kiiiisu...

1188

• liige
See kõik oleneb kassapidajatest, a ma sain aru et su ema kirjutab päris sugulase nime paberile vms.. a no sa võid proovida, seesuhtes et sadamast vb leiaksite isegi mingi normaalse tüübi kes nõus oleks.. see täiesti inimestes kinni ja kui teil eraldi piletid bronnitud siis vb neile tundub kahtlane et saatjaga koos pole bronn tehtud vms.. Pead ise proovima, sest kunagi ei tea missugune isik kassas on. Seesuhtes et tallinki kassades on minult alati küsitud vanemate luba ja kui saatja on olnud siis on alati küsitud saatja doki ja paberil on ofc kirjas olnud et see mu isa või ema on. Nad isegi ei tahtnud 1 kord mu vanemate luba vastu võtta sest see oli ebakorrektne vms.

Aga seda ma tean et nad ei saa uurida kuskilt välja, kas ta on sinu sugulane vms.. neil ei tohiks olla selliseid õigusi.
Ja no üldjuhul kui bronn tehtud ühele grupile siis pannakse samasse kajutisse ja saatjaga pead sa nkn samas kajutis olema.

Muutis kiiiisu..., 09 detsember 2011 - 20:31.

Kasutaja aastast 09.

haribo

Keep going!

• liige

Vaata postitustkiiiisu..., 09 detsember 2011 - 20:28, kirjutas:

See kõik oleneb kassapidajatest, a ma sain aru et su ema kirjutab päris sugulase nime paberile vms.. a no sa võid proovida, seesuhtes et sadamast vb leiaksite isegi mingi normaalse tüübi kes nõus oleks.. see täiesti inimestes kinni ja kui teil eraldi piletid bronnitud siis vb neile tundub kahtlane et saatjaga koos pole bronn tehtud vms.. Pead ise proovima, sest kunagi ei tea missugune isik kassas on. Seesuhtes et tallinki kassades on minult alati küsitud vanemate luba ja kui saatja on olnud siis on alati küsitud saatja doki ja paberil on ofc kirjas olnud et see mu isa või ema on. Nad isegi ei tahtnud 1 kord mu vanemate luba vastu võtta sest see oli ebakorrektne vms.

Aga seda ma tean et nad ei saa uurida kuskilt välja, kas ta on sinu sugulane vms.. neil ei tohiks olla selliseid õigusi.

Jep, ema teeks pärissugulase nimele volituse ja temaga koos läheme ka.
Aga kas sellest võib ka mingi probleem olla, kui ema perekonnanimi on erinev minu omast( aga samas see on sama sugulase omaga)?

Sa muidu oled ka mingi suvalise leidnud ja siis kirja pannud,et ta su isa vms?

Võid PM ka saata, ei taha teemat väga reostada :)

13 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 13 külalist, 0 anonüümset kasutajat