Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012
  • Sugu:mees

ehk siis vandenõuteooriaid selle teemaga seoses ei usu.

USA võiks oma süüd ka olukorras näha, väed Lähis-Idast välja tõmmata n shit.

Muutis weylin, 12 mai 2012 - 21:04.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Noooh, kõige uuem dok 911 kohta. Eksperdid üritavad theniliselt poolelt ära seletada teile taunikutele, kes füüsikat ei taju.

the chase is better than the catch

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
Häbi hakkab nende inimeste lolluse pärast lausa, kes isegi 10 aastat hiljem asjast valesti aru saavad. :D
Jube mõelda, mis pikki vaidlusi me cccr-iga maha oleme pidanud siin, et mõnele lihtsameelsele seda tõestada. Blind ppl

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
tegeliku korraldaja motiivid? ja kes siis üldse selle taga on?
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

Vaata postitustJack Herer, 14 mai 2012 - 22:43, kirjutas:

tegeliku korraldaja motiivid? ja kes siis üldse selle taga on?

Katkend raamatust Prints - Machiavelli. Üks "peab lugema", kui teemaks on võim ja valitsemine. Mainin veel kord ära, et ma ei puuduta hetkel fakte, vaid lisan lihtsalt ühe tekstilõigukese, mis peaks inimesi üleüldse asjade headuses ja aususes kahtlema panema. Kes iganes selle on tõlkinud, siis suured tänud talle, ise ei oleks hetkel viitsinud oma raamatust käsitsi seda kirjutada.

Tuleb aru saada sellest, et valitseja, iseäranis uus valitseja, ei saa järgida kõiki neid asju, mille eest inimesi peetakse heaks - on ta ju võimu säilitamiseks sageli sunnitud tegutsema {aususe}, halastuse, inimlikkuse ja religiooni vastu. Sestap on vaja, et valitsejal oleks vaim, mis oleks valmis pöörduma vastavalt sellele, kuidas saatuse tuuled ja asjaolude muutumine talt seda nõuavad - võimalusel mitte eemaldudes heast, kuid tarvidusel osates siseneda halba, nagu eespool öeldud. Valitsejal tuleb niisiis näidata üles suurt hoolt, et tema huulilt ei kostaks eales midagi, mis poleks eelnimetatud viiest omadusest pilgeni ning näida kuuljaile ja nägijaile läbinisti halastuse, {kohusetundlikkuse}, lahkuse, erapooletuse ja religioossuse kehastusena. Ja pole tarvilikumat asja, mida tuleks näida omavat, kui just see viimane omadus. Inimesed langetavad üldiselt otsuseid rohkem silmade kui kätega, sest nägemiseni jõuab igaüks, äranägemiseni vähesed Igaüks näeb, kellena sa paistad, vähesed saavad aru, kes sa tegelikult oled; ja need vähesed ei söanda end vastandada paljude arvamusele, kelle taga on neid kaitsva võimu majesteetlikkus.

Ja iga inimese, iseäranis valitsejate tegevuse puhul, mille jaoks pole kohut, kuhu kaevata, pööratakse tähelepanu tulemusele. Seega tegelgu valitseja võimu võitmise ja säilitamisega - vahendeid peetakse alati auväärseks ja neid ülistavad kõik; sest eks ole ju pööbel alati haaratud asja tulemusest ja sellest, mis välja paistab; ning maailmas pole muud kui pööbel; ja seal, kus paljudel on, millele tugineda, pole kohta vähestel
Bend if you must, but never brake!

tibar'

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2007

Vaata postitustBilly Boy, 10 aprill 2012 - 09:35, kirjutas:

eile käisin kinos ja jälle reklaamiti uut filmi mis oli iraani mahategemise propaganda (taaskord)
ja veel oli selline film reklaamis, kus mingi uue maailma sõda oli 2012 real ppl ... vapsje karp jäi lahti korraks
kui te olete asjadest õigesti aru saanud, siis hakkate nägema seoseid ja asju nägema neid nii nagu nad on
praegu olen ma teie jaoks mingi ajuvaba vend, äkki kunagi täiskasvanuna hakkate ka asjadest aru saama

kui ma 100% reaalselt tõestanud midagi olen (näiteid ja fakte välja toonud), siis IKKA ei ole usutud mind (ma ei räägi ainult 9/11 teemast, vaid Hollywoodist, pangandusest, poliitikast, muusikatööstusest, vabamüürlastest, vandenõudest, tapmistest) Kennedy't ja ta poega ka ei tapetud eks? Surid niisama ära? Jackson suri ka niisama ära eks? teda ka ei tapetud? pohui, et ta illuminatile vastu hakkas, aga suri ikka loomulikku surma imelikul kombel arsti kõrval (nagu bob marley)? jep, 9/11 otsa sõitis ka mingi habemes iraanlane, kes tahtis ohverdust tuua. pärast seda tehakse iraani maha igal pool, ka inglismaal toimusid terrorirünnakud pärast seda. ma võiks teile pika pika jutu rääkida ja seletada asju miks nad nii on, tõestada, seoseid teile luua, aga te näete nii pimedad lihtsalt välja - ei hammusta üldse neid teemasi läbi. hopeless.... vb ma seletan ka möödaminnes ja suvalt, aga teie huvi tundub 0 olevat täiesti - eks iga inimene ise valib, millest ta kuulda tahab ja mida õppida. minu jaoks on tähtis saada maailmas toimuvast õigesti aru.

vanglasüsteem, politsei, sõjavägi, majandus - kõik on kontrolli all, kus toimuvad süsteemid, millest paljudel aimugi ei ole. meie oleme maksumaksjad, käsutäitjad. tahetakse, et me oleks võimalikult hõivatud oma tegevustega, teeniks elatist, tegeleks oma asjadega, nad tahavad, et rikkaid inimesi ei oleks palju, vaid pigem vähe. neile on "puppetid" kasulikud. mida hallim mass, seda parem - kurbusega pean teatama, et rassipassi, kivikas ja kickapoo kuuluvad sinna halli massi hulka, kelle mõistus avaramalt mõelda ei suuda. tegelikult suudaks ma arvan, aga teid on liiga palju mõjutud ja kinniste raamide sisse surutud - kujundatud stereotüüpne maailmavaade teie sees. :)

// ajuvaba on minuarust see, kui inimene teab sellest niii vähe, mida ta ise maha tuleb laitma. :D

Ausaltöeldes, on su jutul tõepõhi all ja ma olen palnjuski nõus sinuga. Tuleb aga tõdeda, et ega Sa, Billy Boy, ise ka väga avatud pole ja oled sama jäärapäiselt kinni oma veendumustes nagu need, kes sinu meelest eksivad.
Kahjuks on 9/11 Vandenõuteooriad on saanud omaette usuks tänapäeva maailmas.

credanoob

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:23 mai 2012

-Cell-

Emptiness is Loneliness

• liige
  • Liitus:16 nov 2004
Chomsky on nii palju farmi ja expi saanud, et ta on kindlasti juba lvl 60 illuminaat.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
max lvl 33 ainult

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
http://video.cpt12.o...ideo/2270078138

ootan arvamusi, nagu ikka
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007

Vaata postitustcccp, 14 mai 2012 - 21:53, kirjutas:

Noooh, kõige uuem dok 911 kohta. Eksperdid üritavad theniliselt poolelt ära seletada teile taunikutele, kes füüsikat ei taju.

/watch?v=lw-jzCfa4eQ

Mis nimi on? YouTubest kustutatud video.

Muutis wezz, 21 august 2012 - 14:52.

cccp

Liige

• liige
Sama, mis 1 postitus ülevalpol.

looodi

number 9

• liige

Vaata postitustcccp, 21 august 2012 - 15:50, kirjutas:

Sama, mis 1 postitus ülevalpol.

imelik, et ma seda siis ei näinud, olen ikka teemal silma peal hoidnud. aga tore, et inimesed avalikkuse ette tulevad, olukord ei näegi enam nii lootusetu välja.

päris huvitav on vanu postitusi lugeda, kus sai kivika ja rassiga sellel teemal vesteldud. imelik kuidas meedia inimesi mõjutab, seda ise teadmata.

ma olin 10 aastane kui algselt telekast seda jama nägin, tol ajal ei arvanud asjast suurt midagi. kuid kui kord näidati seda teist külge asjast siis minu silmis polnud kahtlustki

see täis video on youtubist saadaval:

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

WhatAPervert

Liige

• liige
  • Liitus:06 sept 2004
Mis arvamust sa ootad? Need videod on bullshit.

looodi

number 9

• liige

Vaata postitustWhatAPervert, 24 august 2012 - 06:35, kirjutas:

igasugust arvamust mis ei piirdu ainult 1 lausega :D

võiks ikka mingit diskussiooni ka tekitada, aga kui sa enda arvamust ei põhjenda, siis milleks end üldse vaevata.

WhatAPervert

Liige

• liige

Vaata postitustlooodi, 24 august 2012 - 11:22, kirjutas:

võiks ikka mingit diskussiooni ka tekitada, aga kui sa enda arvamust ei põhjenda, siis milleks end üldse vaevata.

No me võime ju näiteks AE 9/11 rääkida (selleks, et millegi üle arutada, siis võiks olla midagi konkreetset, kui ma peaks tervet videot analüüsima, siis läheks selleks väga kaua aega). Kas sa arvad, et nende arvamus asjast on kuld?
Väga väga väike osa arhitekti ja inseneri litsentsiga inimesi väidab, et see ei saanud nii juhtuda, kuid nad ei ole avaldanud ühtegi uurimustööd, mis oleks peer reviewed olnud ja nende ideed on üldiselt teadusliku ebakorrektsuse tõttu mitte aksepteeritud.

cccp

Liige

• liige

Sa tiinekas julged väita vastu inimestele kellele on 10-30a oma ala kogemust? :D
OK OK saan aru, et trollisid, mine selle tadmisega teistesse teemadesse ja trolli parem seal, me üritame siin konstruktiivset teemat aretada.

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008

Vaata postitustWhatAPervert, 24 august 2012 - 20:10, kirjutas:

No me võime ju näiteks AE 9/11 rääkida (selleks, et millegi üle arutada, siis võiks olla midagi konkreetset, kui ma peaks tervet videot analüüsima, siis läheks selleks väga kaua aega). Kas sa arvad, et nende arvamus asjast on kuld?
Väga väga väike osa arhitekti ja inseneri litsentsiga inimesi väidab, et see ei saanud nii juhtuda, kuid nad ei ole avaldanud ühtegi uurimustööd, mis oleks peer reviewed olnud ja nende ideed on üldiselt teadusliku ebakorrektsuse tõttu mitte aksepteeritud.

VÄHESED?Ligi 2000 arhitekti on sellele arvamusele alla kirjutanud.Kas sa arvad et nad teevad seda puhtalt igavusest?Mis põhjus on neil valetada?
Oled sa uurinud kui paljud teadlased on peale selliste arvamuste avaldamist ülikoolide õppejõudude kohalt ja mujalt teaduslikelt kohtadelt vallandatud.Kui valitsus ja massimeedia keeldub avaldamast vastaspoole uurimustöid ja arvamusi väites juba ette ära et need on ebakorrektsed jne, siis mis võimalus neil jääb?
Ainuke lootus on et inimesed ise võtavad mõistuse häält kuulda.
Mina ei ole 100 protsenti kindel et valitsus selle taga on, aga ma olen 100 protsenti kindel, et valitsuse poolt esitatatud versioon ei saa olla õige, selle vastu on lihtsalt liiga palju asitõendeid, teadlasi, tunnistusi kohalolnutelt.
Mina ei usu vandenõudesse 99 protsenti juhtudest, aga kui tõendid on nii ilmselged nagu Pentagoni juhtumi või WTC 7 torni puhul, siis kuidas saab nii pimedaks jääda ja mitte selles tõsiselt, tõsiselt, TÕSISELT kahelda?

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
see on vaid üks vaatenurk asjast, mida ei taheta varjata nende paljastamise tõttu, vaid sellel võivad olla ka muud põhjused. põhjused, millest sul ei ole aimugi. küllap tahetakse vältida teatuid tagajärgi, mis selle tulemusena esinema hakkavad.
mind üldjuhul ei huvita selline teema, keskendun muule siin elus.

üldsegi, palju on maailmas arhitekte? 2000 tundub 7miljardi kõrval kuidagi väike.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

WhatAPervert

Liige

• liige

Vaata postitustKG17, 25 august 2012 - 00:54, kirjutas:

Vaata postitustWhatAPervert, 24 august 2012 - 20:10, kirjutas:

VÄHESED?Ligi 2000 arhitekti on sellele arvamusele alla kirjutanud.Kas sa arvad et nad teevad seda puhtalt igavusest?Mis põhjus on neil valetada?
Oled sa uurinud kui paljud teadlased on peale selliste arvamuste avaldamist ülikoolide õppejõudude kohalt ja mujalt teaduslikelt kohtadelt vallandatud.Kui valitsus ja massimeedia keeldub avaldamast vastaspoole uurimustöid ja arvamusi väites juba ette ära et need on ebakorrektsed jne, siis mis võimalus neil jääb?
Ainuke lootus on et inimesed ise võtavad mõistuse häält kuulda.
Mina ei ole 100 protsenti kindel et valitsus selle taga on, aga ma olen 100 protsenti kindel, et valitsuse poolt esitatatud versioon ei saa olla õige, selle vastu on lihtsalt liiga palju asitõendeid, teadlasi, tunnistusi kohalolnutelt.
Mina ei usu vandenõudesse 99 protsenti juhtudest, aga kui tõendid on nii ilmselged nagu Pentagoni juhtumi või WTC 7 torni puhul, siis kuidas saab nii pimedaks jääda ja mitte selles tõsiselt, tõsiselt, TÕSISELT kahelda?

Tõendid pole ilmselged. Siiani pole keegi toonud ühtainsat tõendit, mis tõestaks, et reisilennuk ei lennanud pentagoni (ma toon pentagoni teema jälle ette, sest kusagilt peab alustama).
Võib olla nad vallandati tänu sellele, et nad olid oma vandenõuteoorias nii kinni, et ei suutnud tööd teha?
2000 inimest 3 miljonist (arhitekti ja inseneri litsentsiga inimestest) on 0,06%.
Ja ilmselgelt enamus neist 2k inimestest ei ole üldse kompetentsed midagi ütlema sellel teemal (arvestades nende eriala ja spetsialistlikku suunda).

Piisavalt on inimesi, kes on ümberpööranud AE9/11 väiteid.

@CCCR: Su jutt doesn't make sense.

Neil pole põhjust valetada. Enda arust nad ei valetagi, aga nad on vandenõuteoorias nii kinni, et nad ei suuda loogiliselt mõelda.

Muutis WhatAPervert, 25 august 2012 - 02:11.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat