Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 1184 vastust

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
  • Sugu:mees
Mis reaktsioonid? Mis assotsiatsioonid? Suudame kontrollida ju, kahele liidan veel kaks juurde ja imekombel tuleb neli. Rohkem vist öelda midagi ei oska?

Vahepeal lugesin selle läbi, päris hea tundub.
http://www.bushstole..._rethinking.htm

Muutis cccp, 01 aprill 2012 - 14:39.

the chase is better than the catch

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
nii, kas sa mõtlesid selle arvutuse peale või tuli see vastus sul automaatselt?
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

cccp

Liige

• liige
Jah arvutasin oma pea sees, mitte ei ole mingi jäädvustatud informatsioon. Oled lahe sõnadenärja küll.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
mis ma ikka siin tuuleveskiga võitlen, kui inimene ei taha aru saada, siis ega sundida ka ei saa.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

cccp

Liige

• liige
Vaata ette, al-quaeda plaanib oma järgmist rünnakut, ära ette jää neile.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustcccp, 01 aprill 2012 - 14:48, kirjutas:

Vaata ette, al-quaeda plaanib oma järgmist rünnakut, ära ette jää neile.

See, et sa Al-Qaedast ainult kuulnud oled, ei tähenda, et nad ainsad on. Selliseid rühmitusi on sadu ja nad plaanivad pidevalt. Ja vaevalt, et Al-Qaedat Eesti huvitaks, sest Eesti ei oma suures plaanis mingit tähtsust ja kohti mida rünnata, on palju paremaid.

cccp

Liige

• liige
Päriselt või??? Või teed nalja?

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
Keegi ei saa kellelegi midagi pähe panna, selle all pean ma silmas uskumuste muutmist. Kui sa oled usklikus perekonnas kasvanud, siis on tõenäoline, et sa ka sured usklikuna, sest laps ei tea, et musta ja valge vahel on ka muud värvid.

Ärge saage valesti aru, keegi, kes üldsusele teada olevatele teooriatele vastu on, ei tule püssiga teile seda pähe suruma. See teema on lihtsalt nende väheste uskujate kokkutulemiseks ja info vahetamiseks. Kui sa arvad et see info ei oma põhja siis ei ola vaja teist "usklikuks" tembeldada.
Jumalat ei eksisteeri, tõesta vastupidist? ma võin nimetada miljon inimest, kes seda väidavad, kuid jumalat ku isellist ju ometi ei eksisteeri. kas sellepärast on need kes ei sündinud usklikus perekonnas kuidagi targemad? ei, samamoodi ei arva ka nemad, et ateistid on lollid.(palun ärge erandeid ninaalla hõõruma)

Tõlgendada saab mitut moodi, kas piibli jumal on tulnukas, või on seal peetud silmas kvantfüüsikat, mis ütleb et iga inimene on omaenda "jumal".

ära kutsu mind lolliks kui 33 on minujaoks see number, kus ma tahan kaht lasp omada, mitte midagi halba. Samamoodi ei pea ma reptiloidide uskujaid narkomaanideks.

loodan et toon siia teemasse natukene rahu ja äkki me proovime üksteist mõista. kui te ei taha midagi uskuda siis ärghe võtke teistelt seda rõõmu, mõnel inimesel on lihtsam olla omamoodi kui minna talle midagi selgitama.

Kes ei taha uskuda see ka ei avasta.

Kui sa ei taha uskuda et maailmas toimub asju, siis milleks raisata oma aega nende peale, kes seda teha tahavad?(ma välistaks siit kõik need lollideks tembeldajad, nemad saavad trollimisest lihtsalt kõhu täis)

keep ya minds open, peace

Muutis looodi, 02 aprill 2012 - 18:37.

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

looodi

number 9

• liige

muljeid?
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
ja looodi, sa oled tark poiss. oled avatud peaga ja tead teemasi nagu sisemine jumalus, kvantfüüsika ja palju muud põnevat.
ma sündisin suht usklikus peres tegelt (vanavanemad on usklikud, väiksena lugesin mingit palvet ka enne magama minekut :D) aga tegelt ei ole üldse usklik. mingis vanuses väiksena jagasin ära, et see on üks suur lollus (vene õigeusk ja ristiusk)

-jee7- kle, ära palun suspendi mind iga päev. thx! :)

Muutis Billy Boy, 08 aprill 2012 - 20:11.

cccp

Liige

• liige
Füüsika ei valeta. Vaadake kasvõi wtc 1 ja 2 ehitusplaane. Ühe ehitise jaoks oli kasutatud 5 Eiffeli torni jagu tugevdatut terast. Selline asi ei kuku elusees otse alla.

Kaunter

Liige

• liige
  • Liitus:20 nov 2004

Vaata postitustcccp, 08 aprill 2012 - 21:31, kirjutas:

Füüsika ei valeta. Vaadake kasvõi wtc 1 ja 2 ehitusplaane. Ühe ehitise jaoks oli kasutatud 5 Eiffeli torni jagu tugevdatut terast. Selline asi ei kuku elusees otse alla.

Mis siis füüsikaseaduste järgi oleks pidanud juhtuma?

//Mida ma andma pean? Ma soovin teada, mida ta selle väite all mõtleb.

Muutis Kaunter, 09 aprill 2012 - 01:13.

looodi

number 9

• liige

Vaata postitustKaunter, 08 aprill 2012 - 21:57, kirjutas:

aga palun anna mõni video sellest, kuidas põlev maja kokku kukub

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
minu arust on see füüsikaga vastuolus, et kui lennuk tabas buildingu ülemist osa, siis ei oleks pidand terve building ühtlaselt kokku kukkuma viimse tükini, nagu õhatud maja. ja kolmas maja kõrval ehmatas vist lihtsalt ära jah? füüsikud on uurind seda teemat juba. igati on tõestatud, puuritud ja uuritud seda teemat ja on jõutud ühesele järeldusele. miks seda nii raske uskuda on ma ei mõista eriti... aga poh

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007

Vaata postitustBilly Boy, 09 aprill 2012 - 02:36, kirjutas:

minu arust on see füüsikaga vastuolus, et kui lennuk tabas buildingu ülemist osa, siis ei oleks pidand terve building ühtlaselt kokku kukkuma viimse tükini, nagu õhatud maja. ja kolmas maja kõrval ehmatas vist lihtsalt ära jah? füüsikud on uurind seda teemat juba. igati on tõestatud, puuritud ja uuritud seda teemat ja on jõutud ühesele järeldusele. miks seda nii raske uskuda on ma ei mõista eriti... aga poh

Hea et selline füüsikaprofessor oled, et sa oskad öelda kuidas miski SINU ARUST on füüsikaseadustega vastuolus.
Ning jah, on igati tõestatud, puuritud ja uuritud seda teemat ning järeldus on et ametlik versioon klapib.
I have decided to live forever or die in the attempt.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
ära inise siin. mis ma ei või oma arvamust avaldada ve?

// aga kui sa reaalseid fakte teada tahad, siis otsi ise - mingi beebi oled, et kõik sulle ette-taha ära tegema peab?

Muutis Billy Boy, 09 aprill 2012 - 11:39.

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007

Vaata postitustBilly Boy, 09 aprill 2012 - 11:32, kirjutas:

// aga kui sa reaalseid fakte teada tahad, siis otsi ise - mingi beebi oled, et kõik sulle ette-taha ära tegema peab?

Jesus Christ, kogu point ongi et reaalsed faktid lükkavad su absurdsed teooriad ümber. :D
I have decided to live forever or die in the attempt.

cccp

Liige

• liige
Need tornid seisaks seal siiamaani

Vaata postitustKaunter, 08 aprill 2012 - 21:57, kirjutas:

//Mida ma andma pean? Ma soovin teada, mida ta selle väite all mõtleb.

Need tornid oleks preagu täiesti rahulikult seisnud seal edasi, aga vot juhtus midagi muud. Terroristid võtsid lennukid üle ja lennutasid need alumiinium masinad otse 2 suurde majja, kus kogu kütus põles momentaalselt ära aga siiski suutis tugevad terastalad mõlemas majas täiesti ära sulatada, nii et ehitised kukkususid otse enda alla. Wtc7 sai ju ainult ühest otsast külje pealt vigastada, oleks võinud ju ümber kukkuda maja, mitte otse alla kukkuda. Ja veel vabas languses?? Oh my, see etendus ei tulnud kõige paremini välja. Tundub, et varasemad false flag-op on paremini välja kukkunud.
+
Pentagoni video on naljanumber. Lennuk oleks nagu teleportinud otse seina sisse ja siis käis reaalne litter :D

Vaata postitustDragonzo, 09 aprill 2012 - 11:48, kirjutas:

Jesus Christ, kogu point ongi et reaalsed faktid lükkavad su absurdsed teooriad ümber. :D

Anna mulle paar reaalset fakti. Et leiti terroristi pass wtc 1 juurest, mis lendas lennukist plahvatuse ajal välja? Mine tee oma teartit mujal.

Muutis cccp, 09 aprill 2012 - 13:08.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustDragonzo, 09 aprill 2012 - 11:48, kirjutas:

Sa pole kindlasti neid fakte uurinudki kui sa niimoodi väidad praegu. Pigem on absurdne, et sa kinnisilmi usud laialdaselt levinud ametlikku teooriat ega süvene üldse sügavamalt. Ainult maha oskad laita ja suure massimõtlemisega kaasa minna. Lame :P

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Ja mis fakte sina oled meil välja toonud? Sina pakud ainult teooriaid, mis on ka viieklassilise haridusega lapsele absurdsed...

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat