Keegi ei saa kellelegi midagi pähe panna, selle all pean ma silmas uskumuste muutmist. Kui sa oled usklikus perekonnas kasvanud, siis on tõenäoline, et sa ka sured usklikuna, sest laps ei tea, et musta ja valge vahel on ka muud värvid.
Ärge saage valesti aru, keegi, kes üldsusele teada olevatele teooriatele vastu on, ei tule püssiga teile seda pähe suruma. See teema on lihtsalt nende väheste uskujate kokkutulemiseks ja info vahetamiseks. Kui sa arvad et see info ei oma põhja siis ei ola vaja teist "usklikuks" tembeldada.
Jumalat ei eksisteeri, tõesta vastupidist? ma võin nimetada miljon inimest, kes seda väidavad, kuid jumalat ku isellist ju ometi ei eksisteeri. kas sellepärast on need kes ei sündinud usklikus perekonnas kuidagi targemad? ei, samamoodi ei arva ka nemad, et ateistid on lollid.(palun ärge erandeid ninaalla hõõruma)
Tõlgendada saab mitut moodi, kas piibli jumal on tulnukas, või on seal peetud silmas kvantfüüsikat, mis ütleb et iga inimene on omaenda "jumal".
ära kutsu mind lolliks kui 33 on minujaoks see number, kus ma tahan kaht lasp omada, mitte midagi halba. Samamoodi ei pea ma reptiloidide uskujaid narkomaanideks.
loodan et toon siia teemasse natukene rahu ja äkki me proovime üksteist mõista. kui te ei taha midagi uskuda siis ärghe võtke teistelt seda rõõmu, mõnel inimesel on lihtsam olla omamoodi kui minna talle midagi selgitama.
Kes ei taha uskuda see ka ei avasta.
Kui sa ei taha uskuda et maailmas toimub asju, siis milleks raisata oma aega nende peale, kes seda teha tahavad?(ma välistaks siit kõik need lollideks tembeldajad, nemad saavad trollimisest lihtsalt kõhu täis)
keep ya minds open, peace
Muutis looodi, 02 aprill 2012 - 18:37.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee