Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 1184 vastust

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
  • Sugu:mees
Miks te teete sisutuid poste ala "ma ei usu see on loll jutt"
Kui ei usu siis ei usu ja ongi kõik :D

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Oi pläää mis killuvillud :D:D:D

/ei hakka duublit jälle tegema

Nagu juba varem mainisin CFR on ametlik osa illumminaatidest. Ametlikuks on tehtud sellepärast, et ei tunduks inimestele väga illegaalne.

http://www.youtube.c...d&v=ggzhTW68rX4

Minge pange miljon dislike videole, kui tahate, mul pohui. Kui kedagi huvitab, siis uurige. Internetis on infot palju ja kõik millegipärast klapib. Reptiloididest ei hakka preagu rääkimagi, muidu siin osad vennad hakkavad jälle sõimama.

Muutis cccp, 14 märts 2012 - 20:53.

the chase is better than the catch

cccp

Liige

• liige
The 9/11 Commission Report

www.9-11commission.gov/report/911Report.pdf

WTC 7 pole mainitudki :o

nano thermite ftw

p.s. vaadake mu eelmist posti kah, huvitav video.

Muutis cccp, 14 märts 2012 - 23:01.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Kui eelmises postis kirjutasid, et ei hakka duublit tegema, siis nüüd ju tegid. Ja seda siin teemas juba teist korda.

cccp

Liige

• liige
Sa unusta see teema ära üldse :D

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
kivikas oli see, kelle arust USAst peaks selle teema kohta infot lekkima. Ja ta tõi välja oma seisukoha, et imelik et sellise riigi puhul nüüd sisi ei leki seda infot(et kuis nii)

aga mind hakkas kummitama, et kust selline arvamus, et minu seisukoht on just vastupidine. Infot peaks küllfaga olema, kuid tema poolehoidjad ju ei tunnista seda "infoks".

Ma ei eeldagi, et te eeldaks et see info päris 9/11 raportis sees on, aga no selline mulje jääb. et kust te seda infot lekkimas ette kujutate? muidugi eelduses, et see oleks ka teiejaoks vettpidav allikas. äkki kui kivikas lugema satub mõtestab vähe oma arvamust lahti, või ka teised kelle jaoks teema südamelähedane

üleüldiselt on minu vaatevinkel üsna kindlamalt selles suunas et meedia=hirm(mõrvad, aids, terror), tarbimine(kõik pask mida ilma reklaamimata müüa ei saa)

Kes iganes kvantfüüsikaga kokku on puutunud on ilmselt oma maailma loomisest kuulnud ja no see on kindlasti hea näide sellest kuidas see tõsi on.
Kui sa hakkad ikka endale mingit konkreetset valdkonda tõena vastu võtma siis paratamatult seda sorti info peale hakkab sul silma olema. Võinoh et see info hakkab sind ise üles otsima ja ennem kui sa märkadki oled sa juba nii sügaval oma uskumustega, et kõik muu jura tundub liiga vastand. Seda saab võtta mõlemat pidi, kas te siis usute seda 9/11 ametlikku versiooni või mitte, nagu ma ise.

ja see uus ringikujuline sisustus mõjus väga hästi, katsetan hetkel rööpkülikut, järgmisena tuleb ruut

jõudu
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
loodil on õigus. infot on küllaga. inimene peab ise omale sobiva infoallika otsima. lihtne inimene vaatab reporterit ja loeb õhtulehte.

tänapäeva viga on see, et inimene arvab, et saab oma teadmised ja kõik vajaliku kommertsmeediast. kuigi seal on mingi lamp suhteprobleemide lahendamine, kõrvalepõiklemine, krimi, ilm, loomad umbes... mõttetu lamp teema. sealsed poliitilised uudised pole ka poliitika vaid mingi skandaal või laim umbes. ameerikas on asi veel hullem ja mõned veel imestavad, et miks ameerika meedia tähtsatest asjadest ei kirjuta..

koguaeg mingi manipuleerimine ja huiamine käib. ei seletata asju üksikasjalikult lahti inimestele. samas pole kõigile seda vaja ka - inimesed on lollid ja suur osa ei saaks aru midagi. näiteks kui õhtuleht kirjutab, et elektri hind tõuseb 50%, siis tegelikult tõuseb üks elektrihinna mõjuteguritest ainult 50%. kokkuvõttes tõuseb elektri hind ainult 10-15%.

ja nii lame on ikka kuidas ntks reporter ja muud sellised loovad tänu muusikale, hääletoonile, tekstile just sellise emotsiooni inimestele nagu neil vaja on. nad saavad moonutada tõde kasutades tõeseid fakte ja välja jättes olulise. kui oluline välja jätta on tulemuseks täiesti teine arusaam.

ja siis mõned vennad siin teemas arvavad, et meedia on püha ja kui meedia suurematest probleemidest ei räägi, siis neid umbes olemas ei ole. think again...

Muutis Billy Boy, 15 märts 2012 - 10:07.

Külaline_Raux._*

• külalised
  • Liitus:--
Alles nüüd kui koolis käis loengut pidamas endine TV3 uudisteankur meediast said aru millist s*tta kommertsmeedia toodab :D?

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRaux., 15 märts 2012 - 11:58, kirjutas:

Alles nüüd kui koolis käis loengut pidamas endine TV3 uudisteankur meediast said aru millist s*tta kommertsmeedia toodab :D?

Ei, ma teadsin seda varem. paljud ei usu isegi seda, et meedia valetab. sellepärast kirjutasin siia. oled ikka taigen küll kui aru ei saanud sellest... Vinged ärapanijad endaarust. Tehke kassu, rassipassi, sokC ja teiste selliste nokkijatega klubi vms. Täiesti lambine..

Muutis Billy Boy, 15 märts 2012 - 16:13.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Vaata postitustBilly Boy, 15 märts 2012 - 16:00, kirjutas:

Vaata postitustRaux., 15 märts 2012 - 11:58, kirjutas:

ei, ma teadsin seda varem. paljud ei usu isegi seda, et meedia valetab. sellepärast kirjutasin siia. oled ikka taigen küll kui aru ei saanud sellest...
vinge ärapanija endaarust. tehke kassu, rassipassi ja teiste sellistega klubi vms
Kes ei usu? Et me sulle vastu vaidleme tähendab automaatselt, et me usume kõike, mida meedia väidab?

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Jälle sa norid... ma ei öelnudki, et sina meedia käsitlemisest aru ei saanud üleüldse.
Ja ma ei pea sulle otsima 10 lehekülje seast neid inimesi, kes arvasid, et meedia räägib tõtt. Mingi geek oled ve? Otsi ise.
Lõpetage selline lambine teema ära ja öelge midagi asjalikku kui midagi öelda on. Learn 2 play noobs.

Muutis Billy Boy, 15 märts 2012 - 16:12.

Rassipassi

Liige

• liige
Esmalt võiksid ise midagi asjalikku öelda, sest siiamaani oled sa siia umbes 20 lehekülge möga tassinud.

K

Liige

• liige

Vaata postitustBilly Boy, 15 märts 2012 - 16:08, kirjutas:

Jälle sa norid... ma ei öelnudki, et sina meedia käsitlemisest aru ei saanud üleüldse.
Ja ma ei pea sulle otsima 10 lehekülje seast neid inimesi, kes arvasid, et meedia räägib tõtt. Mingi geek oled ve? Otsi ise.
Lõpetage selline lambine teema ära ja öelge midagi asjalikku kui midagi öelda on. Learn 2 play noobs.
Sul on mingid nähtamatud kergeusksed inimesed, kellele sa enda meelest tõde tood. Kui loed, siis näed, et ma ei viidanud enda küsimuses üldse endale...

Trust me, et me sinuga ei nõustu ei tähenda, et me kõike tõena sisse ahmime. Kriitiline mõtlemine laieneb ka tavameediale. Et tavameedia sellest filtrist rohkem läbi pääseb, see on ehk pigem kriitika sinu poolt toodetava sisu, mitte meie filtrite suunas.

Oh mina, üritan jälle lambale ladina keelt õpetada...

cccp

Liige

• liige
Kle Kaspar, sa oled mingi psühholoog või? Soovitan sul endal psühhiaatri juurde minna. Ma ei tea, mis värdjalik mure sind kimbutab, et sa siin ennast välja elad, aga normaalne ülikooliõpilane ei peaks nii sitale tasemele langema.

K

Liige

• liige

Vaata postitustcccp, 15 märts 2012 - 18:26, kirjutas:

Kle Kaspar, sa oled mingi psühholoog või? Soovitan sul endal psühhiaatri juurde minna. Ma ei tea, mis värdjalik mure sind kimbutab, et sa siin ennast välja elad, aga normaalne ülikooliõpilane ei peaks nii sitale tasemele langema.
Kuidas ma end siis... "välja elan"? Iseenesest veider nähtus, eksole, kulutab oma aega ja energiat millelegi nii mõttetule nagu teiega tõe taga ajamine, aga eks igaühel ole prokrastineerimise võimaldamiseks omad vahendid.

Ütleme nii, et see on kirja- ja mõtteharjutus, et hoopis teises keskkonnas ning hoopis teistsugust kõnepruuki kasutades enda aju aktiveerida. Üsna lõbus harjutus, alati on lootust kohata mingeid ootamatult veidraid arvamusi ning siis on võimalik katsetada ise tempot määrates erinevaid jauramismeetodeid jne. Ma arvan, et see on üsna kasulik ja sageli ka sitaks lõbus. :)

Aga tegelikult ei küsinud sa ju selle teadmise saamiseks. Kui me räägime normaalsetest inimestest, siis normaalne inimene ei peaks ajama sellist legendaarset jöga, mida siit teemast lugeda võib. Minu suhteline järjepidevus selle tõsiasja teadvustamisel ilmselgelt häirib sind, seega tuleb veitsa rafineeritumalt salvata, eksole? Mis tase see on, kuhu ma laskun? Teie oma? Jep, tõesti on suht piinlik sinna laskuda, aga no mis teha.

// My sins are my friends.

Muutis K, 15 märts 2012 - 22:58.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Või siis on sul vaja vabandusi vabandusi vabandusi, suutmatuses talitseta iseennast kellegi lauslolluste eest, sest kusagil sisimas kriibib sind kurvastus oskamatuse ees omasugusetele andestada ning midagi nii õõvastavat ei tohi sa endas näha.

Selliseid inimesi on ka väga palju. Kuldreeglile vastav loogika ütleks ilmselt, et targeb annab järele.

Igatahes vaielge terviseks ja olgu teil tõesti lõbus, paremaks üks teisest nii või naa ei saa.

cccp

Liige

• liige

Vaata postitustK, 15 märts 2012 - 18:46, kirjutas:

Kuidas ma end siis... "välja elan"? Iseenesest veider nähtus, eksole, kulutab oma aega ja energiat millelegi nii mõttetule nagu teiega tõe taga ajamine, aga eks igaühel ole prokrastineerimise võimaldamiseks omad vahendid.

Ütleme nii, et see on kirja- ja mõtteharjutus, et hoopis teises keskkonnas ning hoopis teistsugust kõnepruuki kasutades enda aju aktiveerida. Üsna lõbus harjutus, alati on lootust kohata mingeid ootamatult veidraid arvamusi ning siis on võimalik katsetada ise tempot määrates erinevaid jauramismeetodeid jne. Ma arvan, et see on üsna kasulik ja sageli ka sitaks lõbus. :)

Aga tegelikult ei küsinud sa ju selle teadmise saamiseks. Kui me räägime normaalsetest inimestest, siis normaalne inimene ei peaks ajama sellist legendaarset jöga, mida siit teemast lugeda võib. Minu suhteline järjepidevus selle tõsiasja teadvustamisel ilmselgelt häirib sind, seega tuleb veitsa rafineeritumalt salvata, eksole? Mis tase see on, kuhu ma laskun? Teie oma? Jep, tõesti on suht piinlik sinna laskuda, aga no mis teha.

Nagu ma arvasingi, blablabla bunchofbullshit blabla. Midagi normaalse inimese keeles ei oska öelda.

Rassipassi

Liige

• liige

Vaata postitustcccp, 15 märts 2012 - 21:36, kirjutas:

Vaata postitustK, 15 märts 2012 - 18:46, kirjutas:

Nagu ma arvasingi, blablabla bunchofbullshit blabla. Midagi normaalse inimese keeles ei oska öelda.

Ei oska illuminaatide moodi meie mõistust mõjutada?

cccp

Liige

• liige
Minge usaldage oma liidrite mõtlemist. Ma õpin ise ja otsin infot ise ja saan aru kah palju paremini, mis valesti on. Sellised nagu kassu on lihtsalt õpetajate perselakkujad ja kuulavad ainult seda, mis neile ette öeldakse. Obey.

K

Liige

• liige
Oh. My. God. :D:D:D:D
Mitte et ma oleks kõige häälekam haridussüsteemi kriitik, keda ma tean, aga okei. Eks sa tead mind vast minust paremini.

Teie maailmapilt-kui-kaardimaja püsib küll vist ainult selle peal püsti, et te oma "vaenlaseid" vaimusilmas mingiteks iseseisva mõtlemisvõimeta lasteks tembeldate. Palju edu Võlumaal.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat