Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
  • Sugu:mees
Kui ma olin mingi 5. klassis, siis tegid kõik "OMGWTFBBQ" selle asja peale. Siis tõmbasime loogika ja google püksist välja. Tulemus?

Lennuki nimi ei olnud Q33NYC.
Isegi kui oleks, siis mis selle mõte on? See lõputu jutt sümbolitest, mis peaksid midagi tähendama, miks neid igale poole toppida? Sümbolid ise pakuvad tähendust ainult neile, kes neist teadlikud on. Sümbolite toppimine Disney multikatesse või rahatähtedele või lennukitele ei mõjuta mitte kedagi. Kas te väidate, et vabamüürlased (ning mõni siin ei suuda ära otsustada, kas nad on head või pahad, vahel tundub, et üks, siis jälle teine), lisaks kõigele muule, mõjutasid 1990. aastal Microsofti, et see nende sümbolid ühes oma fontis koodiks muudaks? Sest? Kas see on mingi selline asi, mille peale nad ise pihku itsitavad ja ütlevad, et "Hähä, vaata, saime sinna ka sihukese koodi peidetud"? Nagu mingi half-baked tagimisvõistlus. Ja kui see on nii common knowledge, et need sümbolid nendega seostuvad, siis why the fuck jätaks nad selle teo kohta TÕENDEID vedelema, mis peaksid kriiskama "VAATA MEIE TEGIME"?
Et Billy Boy võtab uskuda 10 aastat vana ahelkirja on tema arvatavast ajukahjustusest tulenev õnnetus, ära end sama pasaga kokku plätserda :)

Mark.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 15:45, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 12 märts 2012 - 15:40, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 15:33, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 12 märts 2012 - 15:30, kirjutas:

Ok mees. Lõpeta narko tarvitamine. Ausalt ka. Ma sündisin muide 6. märts. Just nimelt. KOLMAS kuu, KUUES päev. Ma olen vabamüürlaste liider.

mis kuradi narko tarvitamine ja 'sa oled hull' juttu sa ajad. sisukat ka midagi räägid? taun oled või mängid tauni? mul on kasuisa ka vabamüürlane, ära tule siin köhima. kui sind ei huvita ja sa asjadest aru ei saa või ise teada ei taha, siis ära tule haukuma siia vaid ole ignorantne, faktipõhine ja must-valge inimene edasi. närvi ajab juba - nagu mingi neljanda klassi vend kiusab taga, norib, aga midagi asjalikku ei ütle. osta endale suhtlemine ja mitmekülgne mõtlemine, noob

Vait koer! Vabamüürlaste liidriga ei räägita nii!

Sa endiselt lahmid mingit paranoilise skisofreeniku juttu siia ning esitad seda kõike faktina, samas ise ei suuda mitte kui midagi tõestada. (Mingi numbritemäng ei ole tõestus). Midagi asjalikku ei ütle?! Sulle on siin teemas korduvalt öeldud milline segikamminud idioot sa oled - ja seda vägagi asjalikult ning põhjendatult. Sa ikka lased vanat viisi edasi.

Nagu ennegi öeldud, ma olen vabamüürlaste liider ja minu sünnipäev on sinu loogika järgi selle tõestuseks. Seega gtfo.

nüüd ei tahaks aind mina sulle lõuga anda enam. kust sa võtad skisofreeniat ja paranoiat?
mul on üks hea sõber kes seda kõrvalt nägi praegu (mis sa vastasid) ja tema arust on see väga suur disrespect ja seosetu jutt hoopis sinu poolt.

mina seletan lihtsalt nii väikest nüanssi nagu numeroloogia seos vabamüürluses, ja sina ütled, et ma üritan sellega teisi asju tõestada??? mul ei ole vaja midagi tõestada - ma uurin ajalugu, loon seoseid ja arvestan faktidega ja tahan teiste silmi avada pigem mitte kuulata, mida sinusugustel ignorantsetel inimestel möliseda on.

sinu alusetu mölisemine ja minu tekstiga mitte arvestamine ajab lihtsalt närvi ja sa teed lambist maha. see ei ole aksepteeritav (mitte ainult minu jaoks), ja seltskonnas saaksid sa ka sellise jutu eest lõuga ja disrespecti. netikauboi siuke O.o

ma vaatasin just su vanust, et sa oled 22. ajab lihtsalt naerma, kui lolli juttu sa ajad. ongi väga hea - ei pea last lööma :D

Kuule karm kutt, kui keegi siit teemast peaks üldse oma arvamuse avaldamise eest molli saama, siis oled see sina, oma debiilse iba eest mida sa kokku oled kirj. igale jumala leheküljele. (see polnud ähvardus ning ma ilmselt ei satu neoneti kokkutulekule - ära nüüd ennast täis situ :))

Muutis Mark., 13 märts 2012 - 10:13.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
lol ikka ajate sama juttu edasi, et ma olen iba ajanud ja ma olen ajukahjustustega. midagi te ikka aru ei ole saanud mu jutust järelikult :P
aga mulle sobib ja eriti vabamüürlastele :D :D :D
enne hakkas mul teiesugustest kahju, et te ei tea midagi, aga te olete nii ignorantsed et te ei tahagi teada kuidas asjad toimivad ja inimkonda huiatakse, siis minge sõtta, tarbige apteegi ravimeid hästi palju, nuusutage värsket chemtraili õhku, sööge 'tõupuhast' toitu, uskuge 'vabat infot' ja pugege riigile pe*se .... adios amigos :D

Muutis Billy Boy, 13 märts 2012 - 10:49.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Günter, 11:31, 9. märts 2012Teatavasti on kahte sorti vabamüürlasi, ühed on õelad ja targad, kes on kõigis maailma kuritegudes , näljas ja vaesuses süüdi, teised on aga head ja rumalad, kes näitavad oma kõrvaltegevuse kaudu vabamüürlaste paremat nägu, mille taha see saatanlik organisatsioon poeb.
Veel teadmiseks tulevastele vabamüürlaste hakatistele, et vastuvõtu riitusel alandatakse teid kõiki pedereerimisega, nii, et arvestage siis sellega.
vedru, 11:52, 9. märts 2012
jah ,varugu aga seepi

Lemme Krimm, 12:07, 9. märts 2012
Loomulikult on kirik võtnud nad oma tiiva alla.
Kaarli kirikus käivad nad koosolekutel.
Vabamüürlusest välja ei astuta, sest siis ootab seda inimest kõige rängem tagakiusamine ja lõpuks ka surm. Oma vennaskonna vastu ei tohi välja astuda.
Oma kuritegusid nad teevad karistamatult, kus nad mässivad sisse ka arstid, juristid, õpetajad, rääkimata riigikogu liikmetest.
Alandamine on nende põhiline relv ja loomulikult nad promovad pedofiiliat, pederastiat, vägistamist ja alandamist. Siiani on naiste orjakaubandus nende kureerida, sellepärast ongi väga raske sellega võidelda. Nad püüavad hävitada perekondi-riike ja õhutavad sõda.
Nende usuliseks väljenduseks on vabakirikud-jehhoovatunnistajad, saientistid, babtistid, adventistid jne.Nende usumaffiate liikmed jooksevad vabalt ringi mööda maailma ja ahistavad neid, kes usku ei usu.

Mis vahe on siis vabamüürlastel ja illuminaatidel ?

Muutis real*, 13 märts 2012 - 12:32.

Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustreal*, 13 märts 2012 - 12:31, kirjutas:

Mis vahe on siis vabamüürlastel ja illuminaatidel ?

vabamüürlasi on palju ja igas riigis. illuminati on selle jäämäe tipp. alumise astme vabamüürlased ei tea enamasti tippastme plaanidest (arvan nii, aga ise pole ju nende koosolekutel käinud vms).

ska

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:28 dets 2007
  • Sugu:ei ütle
Millega Eesti vabamüürlased tegelevad? Kust võiks otsida jälgi nende n-ö hetketegevusest?

Muutis ska, 13 märts 2012 - 14:33.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Spoiler

Muutis Billy Boy, 13 märts 2012 - 15:56.

71398426

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuli 2009

Vaata postitustK, 13 märts 2012 - 09:07, kirjutas:

Kui ma olin mingi 5. klassis, siis tegid kõik "OMGWTFBBQ" selle asja peale. Siis tõmbasime loogika ja google püksist välja. Tulemus?

Lennuki nimi ei olnud Q33NYC.
Isegi kui oleks, siis mis selle mõte on? See lõputu jutt sümbolitest, mis peaksid midagi tähendama, miks neid igale poole toppida? Sümbolid ise pakuvad tähendust ainult neile, kes neist teadlikud on. Sümbolite toppimine Disney multikatesse või rahatähtedele või lennukitele ei mõjuta mitte kedagi. Kas te väidate, et vabamüürlased (ning mõni siin ei suuda ära otsustada, kas nad on head või pahad, vahel tundub, et üks, siis jälle teine), lisaks kõigele muule, mõjutasid 1990. aastal Microsofti, et see nende sümbolid ühes oma fontis koodiks muudaks? Sest? Kas see on mingi selline asi, mille peale nad ise pihku itsitavad ja ütlevad, et "Hähä, vaata, saime sinna ka sihukese koodi peidetud"? Nagu mingi half-baked tagimisvõistlus. Ja kui see on nii common knowledge, et need sümbolid nendega seostuvad, siis why the fuck jätaks nad selle teo kohta TÕENDEID vedelema, mis peaksid kriiskama "VAATA MEIE TEGIME"?
Et Billy Boy võtab uskuda 10 aastat vana ahelkirja on tema arvatavast ajukahjustusest tulenev õnnetus, ära end sama pasaga kokku plätserda :)

Kirja päises oli numeratsioonis terve aasta selline kombinatsioon: Q33NYC
Ole hea, uuri selle kirja kohta ka. Ma ise moment ei viitsi.

Eesti vabamüürluse koduleht(?): http://www.eestisl.ee/indexuus.php

Jarx

Liige

• liige
  • Liitus:06 juuli 2009
Billy Boy, olgu selle muu asjaga, kuidas on, aga Master of Puppets ei ole küll selle asjaga kuidagi seotud. Nimi võib jah veidi näidata, et inimesed on nukud ja keegi meid juhib või kuidas iganes seda mõista. Aga come, kuula sõnu.

'Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror'

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustJarx, 13 märts 2012 - 16:18, kirjutas:

Billy Boy, olgu selle muu asjaga, kuidas on, aga Master of Puppets ei ole küll selle asjaga kuidagi seotud. Nimi võib jah veidi näidata, et inimesed on nukud ja keegi meid juhib või kuidas iganes seda mõista. Aga come, kuula sõnu.

Issand jumal. Selgemast selgem ju... Esimeses reas on 28 tähte. 28-22=6. Ja 6 on vabamüürlaste number. Aga oota. Asi ei piirdu veel sellega. Kui sa jagad 6 2-ga siis saad vastuseks 3. Mis on samuti vabamüürlaste number.

Muutis sokC, 13 märts 2012 - 17:22.

Postitas pildi

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Mis numbrid nad oleks pidanud võtma siis? 1337? Ilma numbriteta ei saaks hakkama. Kui hakata mingi hüüdnimesi või varjunimesi kasutama, tulevad ka need varem või hiljem välja ja siis oleks olnud cpt. obvious retired.

Nüüd tuleb Dan Browni raamatu põhjal välja uus film Lost Symbol ja sp, et ikka näidata illuminaate heast küljest, mitte halvast. Kus film tehtud on? Hollywood. Seeni ei tarvita btw.
the chase is better than the catch

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Ma ei mõelnudki et master of puppets sellega otseselt seotud on vms. Vb tahavad hoopis oma sõnadega teada anda mis toimub.

K

Liige

• liige

Vaata postitust71398426, 13 märts 2012 - 16:00, kirjutas:

Kirja päises oli numeratsioonis terve aasta selline kombinatsioon: Q33NYC
Ole hea, uuri selle kirja kohta ka. Ma ise moment ei viitsi.

Eesti vabamüürluse koduleht(?): http://www.eestisl.ee/indexuus.php

http://www.hoax-slay...gdings-911.html

Jarx

Liige

• liige
  • Liitus:06 juuli 2009

Vaata postitustBilly Boy, 13 märts 2012 - 17:48, kirjutas:

Ma ei mõelnudki et master of puppets sellega otseselt seotud on vms. Vb tahavad hoopis oma sõnadega teada anda mis toimub.

Ma ütlesingi ju, et kuula sõnu. Vaata kas või neid, mis ma sinna lisasin.

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007
Master of puppets on narkootikumidest, sellest ka "chop your breakfast on a mirror".
Billy sa tõesti tahad öelda et bänd mis selle albumi kirjutamise ajal mängis pisikestel lavadel ja oli 4,5 aastat koos olnud teadis mingitest illuminati plaanidest? Ja see pilt Washingtonist on nii tobe lihtsalt. Pentagonile on lambist täht lihtsalt peale joonistatud, ning keset linna on veel üks kõver täht joonistatud mis ei ühenda midagi. Kõige tobedam seal on see kolmnurk: National malli teises otsas on veel Lincoln memorial, miks sinna on jäänud jooned tõmbamata? Ofc siis poleks mingit kolmnurka seal.
I have decided to live forever or die in the attempt.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Võtke aeg vabaks ja vaadake natukene kasvõi.

http://thepiratebay....011-documentary
the chase is better than the catch

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
ma avastasin täna et mu telekas, diivan ja õllekülmik moodustavad kolmnurga, kas peaksin midagi kartma??=)?

veedan suurem osa oma ajast selles kolmnurgas ja olen väga mures oma tervise ja tuleviku pärast

palun aidake
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

K

Liige

• liige

Vaata postitustlooodi, 13 märts 2012 - 22:45, kirjutas:

ma avastasin täna et mu telekas, diivan ja õllekülmik moodustavad kolmnurga, kas peaksin midagi kartma??=)?

veedan suurem osa oma ajast selles kolmnurgas ja olen väga mures oma tervise ja tuleviku pärast
palun aidake
Soovitan fooliumit mütsi sisse panna ja mullivanni võtta. Kindlasti tuleks vältida kahtlaste seemnete söömist.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustlooodi, 13 märts 2012 - 22:45, kirjutas:

palun aidake

Su korteri sisekujundaja on vabamüürlane. Lisaks pane tähele veel, et see kolmnurk moodustub sul kolmest esemest. Ja 3 on vabamüürlaste number.

Postitas pildi

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
ei teagi kas nüüd oleks targem korterit vahetada või asjad ringikujuliselt paigutada

Muutis looodi, 14 märts 2012 - 02:26.

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat