Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 15:45, kirjutas:

Kui sa tahad teiste silmi avada, siis too välja mingidki konkreetsed tõestused oma teooriale, mitte ära lahmi siia mingit numbrimängu, sest see ei tõesta mitte midagi. Ma just "tõestasin" sulle täpselt samasuguse numbrimänguga, et ma olen vabamüürlaste liider.
Sa loed ajalugu ja lood seoseid? Palun lõpeta seoste loomine, sest nagu ma juba sulle varemgi öelnud olen, ronid sa valdkondadesse mis käivad üle su intellektuaalsete võimete.

Keep on trollin'

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 15:45, kirjutas:

/// sinusugune lammas arvab, et 9/11 kolmas hoone kukkus sellepärast kokku, et varemed kukkusid sellele ehitisele peale lihtsalt ja tund aega hiljem ehmatas hoone maatasa lihtsalt. teadlased isegi ütlevad, et see oleks pidanud külje peale või poolikult varisema kui tükid oleks kolmandale majale lihtsalt peale kukkunud. isegi WTC omanik on VIDEOS seda tunnistanud. nii naiivne ja loll oled sina hoopis. tegelt ka. 9/11 on kõige algelisem asi mida esimese asjana endale tunnistama peaks. südames oled sa väike poiss kes elu pärast kardab ja laseb suurematel jõududel ennast käsutada tegelikult. no offence, aga sina ise läksid nii isiklikuks. netikauboi

Oh issand jumal sa narkarist "maailmatundja". Nüüd enne kui su aju hakkab mingit uut paska siia genereerima, näita mulle, kus ma olen MIDAGIGI öelnud 9/11 kohta, veel vähem avaldanud oma arvamust või võtnud konkreetset seisukohta sellel teemal. Tee seda.

Muutis sokC, 12 märts 2012 - 16:05.

Postitas pildi

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 15:33, kirjutas:

teine tõestus sama asja kohta - vabamüürlase piduliku vormi peal on kirjas numbrid 33. pean palju veel seletama vabamüürluse ja numeroloogia seose kohta? nende jaoks on numbrikombinatsioonid omamoodi tähendusega, mis on omakorda seotud numeroloogiaga ja satanismiga, mida nad praktiseerivad

Oh ei, sa ei pea üldse palju seletama. Veelgi enam, ma arvan et piisaks ühest arutluskäigust, kui see oleks vettpidav. Ma loodan ainult, et kellegile ei jää mulje nagu mind kotiks mingi seltskonna numbrifetiši fiktiivsus, vastupidi, couldn't care less.
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006

Vaata postitustvanaisa, 12 märts 2012 - 16:10, kirjutas:

teine tõestus sama asja kohta - vabamüürlase piduliku vormi peal on kirjas numbrid 33. pean palju veel seletama vabamüürluse ja numeroloogia seose kohta? nende jaoks on numbrikombinatsioonid omamoodi tähendusega, mis on omakorda seotud numeroloogiaga ja satanismiga, mida nad praktiseerivad

Oh ei, sa ei pea üldse palju seletama. Veelgi enam, ma arvan et piisaks ühest arutluskäigust, kui see oleks vettpidav. Ma loodan ainult, et kellegile ei jää mulje nagu mind kotiks mingi seltskonna numbrifetiši fiktiivsus, vastupidi, couldn't care less.

okei. ma olen oma silmaga näinud vabamüürlaste rüüd. see oli ka hallukas eks. see on ka vale jutt, et vabamüürlased üldse olemas on? mida ma siin tõestama pean üldse ma ei saa aru. küsige siis midagi, kurat võtaks.

see ei olegi selline teema, et seda saab 2 lausega vettpidava tõendi kohe ära tuua, kui nad on 200 aastat seda täiustanud (oma meetodeid) juba samal ajal valitsedes. ja tänapäeval on igas riigis vabamüürlasi. juba isegi eestis 800. mis tõestusi sa tahad veel? uurige ajalugu egiptuse kohta impeeriumi ajast saati (jesuiidid, nende edasine tegevus jne).

Numeroloogia ja teised näited on killukene palju suuremast materjalist. See pole mingi tõestus ega fetish vaid lihtsalt väikene fakt, millega luua seoseid ja mida on ka lihtsam seletada. Tõeline agenda on nii suur, et seda on võimatu paari leheküljega siin selgeks teha. Infonappuse tõttu on ka raske seda tavainimesel kõike kokku panna. Igaüks saab tuua vastuväiteid, luues oma teooria ainult mõnest saadud infokillukesest või võttes lausest sobiva osa välja. Kuid tõeliselt tugevad inimesed on need, kes loovad ise omale terviku, mitte toetuvad teiste kollektiivsetele teadmistele, mis nende positsiooni ühiskondlikus autoriteedi hierarhias tõstab.

Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 16:30.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
kuni minu ühiskonna õpikus vabamüürlastest juttu pole, pole neid olemas

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004
Jäägem rahulikuks, minu soov pole kedagi otseselt või isiklikult rünnata. Ma ei ole ammu seda teemat lugenud, aga minu arvates ei ole otseselt sellise seltskonna olemasolu kahtluse alla seatud, eks on olemas igasuguseid gruppe ja raamatuklubisid, mis korraldavad kokkusaamisi. Täiesti normaalne.

Pigem oli küsimus selles, et kas nad tõesti kontrollivad inimeste mõistust ja kõike seda, mis selle maailma tiksuma paneb. See kõlab rohkem sellise romantiseeritud versioonina.

Aga kui viitsid, siis võid rääkida sellest, kuidas sa seda rüüd juhtusid nägema?
Postitas pildi

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle
Jeuiidid Vanas-Egiptuses? :/.
See iseenesest ei ole fakt, et sina oled näinud vabamüürlaste rüüd ja seal peal on nr 33.
Ma võin samamoodi väita, et ma olen näinud vabamüürlaste rüüd ja selle peal on nr 69. Ära nüüd arva, et ma olen seda tegelikult näinud. Aga lihtsalt, see on sinumoodi püstitatud argument.
Sinu sõna vs minu sõna.

Muutis L4hma, 12 märts 2012 - 16:33.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 16:17, kirjutas:

Vaata postitustvanaisa, 12 märts 2012 - 16:10, kirjutas:

okei. ma olen oma silmaga näinud vabamüürlaste rüüd. see oli ka hallukas eks. see on ka vale jutt, et vabamüürlased üldse olemas on? mida ma siin tõestama pean üldse ma ei saa aru. küsige siis midagi, kurat võtaks.

see ei olegi selline teema, et seda saab 2 lausega vettpidava tõendi kohe ära tuua, kui nad on 200 aastat seda täiustanud (oma meetodeid) juba samal ajal valitsedes. ja tänapäeval on igas riigis vabamüürlasi. juba isegi eestis 800. mis tõestusi sa tahad veel? uurige ajalugu egiptuse kohta impeeriumi ajast saati (jesuiidid, nende edasine tegevus jne).

Numeroloogia ja teised näited on killukene palju suuremast materjalist. See pole mingi tõestus ega fetish vaid lihtsalt väikene fakt, millega luua seoseid ja mida on ka lihtsam seletada. Tõeline agenda on nii suur, et seda on võimatu paari leheküljega siin selgeks teha. Infonappuse tõttu on ka raske seda tavainimesel kõike kokku panna. Igaüks saab tuua vastuväiteid, luues oma teooria ainult mõnest saadud infokillukesest või võttes lausest sobiva osa välja. Kuid tõeliselt tugevad inimesed on need, kes loovad ise omale terviku, mitte toetuvad teiste kollektiivsetele teadmistele, mis nende positsiooni ühiskondlikus autoriteedi hierarhias tõstab.

oleksin ka huvitatud herr sokc irl nägemisest
tahaks ka seda härrat irl näha kes netis plõksib minuga koguaeg
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustsokC, 12 märts 2012 - 15:59, kirjutas:

Oh issand jumal sa narkarist "maailmatundja". Nüüd enne kui su aju hakkab mingit uut paska siia genereerima, näita mulle, kus ma olen MIDAGIGI öelnud 9/11 kohta, veel vähem avaldanud oma arvamust või võtnud konkreetset seisukohta sellel teemal. Tee seda.

aga kas sul on mingi arvamus selle kohta siis? keegi teine siis väljendas oma seisukohta järelikult - ajasin segamini. ma samastasin sind kellegi teisega ilmselt.

hea reino :D see herr sokC on väga paljudega netis plõksinud alusetult. tal on endal mingid kompleksid või puudujäägid järelikult, et ennast esile on vaja tõsta ja teistega tihti möliseda.

Vaata postitustL4hma, 12 märts 2012 - 16:32, kirjutas:

See iseenesest ei ole fakt, et sina oled näinud vabamüürlaste rüüd ja seal peal on nr 33.
Ma võin samamoodi väita, et ma olen näinud vabamüürlaste rüüd ja selle peal on nr 69. Ära nüüd arva, et ma olen seda tegelikult näinud. Aga lihtsalt, see on sinumoodi püstitatud argument.
Sinu sõna vs minu sõna.

jesuiidid on egiptusest pärit ja see on küll fakt
aga minu juttu vabamüürlaste rüüst võid sa kas uskuda või mitte - see on sinu valik, aga mina ei valeta lampi selliste teemade koha pealt. pigem eksin, aga oma silm on ju kuningas. ameerika dollar on ka silmaga nähtav asi (vapid, lipud ja tähtsad monumendid/ehitised samamoodi - sellepärast rääkisingi esialgu nendest üldse) ET TE SAAKSITE OMA SILMAGA MIDAGI NÄHA.

// sokC... sa põhimõtteliselt nokid selle kallal, et ma ütlesin, et see 9/11 asi on fakt. sa norid sõna 'fakt' kallal, ja see on mõttetu, ebakindel ja alusetu laim sinu poolt. kasutasin sõna fakt, sest ma saan selles kindel olla lihtsalt tänu teatud teguritele, mis on faktidega tõestatud.
ˇ alumise posti vastuseks

Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 17:00.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 16:34, kirjutas:

aga kas sul on mingi arvamus selle kohta siis? keegi teine siis väljendas oma seisukohta järelikult - ajasin segamini. ma samastasin sind kellegi teisega ilmselt.

Minu ARVAMUS on see, et see oli sisetöö. Just nimelt - ARVAMUS. Ning erinevalt sinust ei esita ma oma arvamust faktina, vaid olen avatud vastu võtma fakte, mis on minu arvamuse vastu, seni kuni need on FAKTID.

Ja ma plõksin ainult idiootidega. Tee sellest omad järeldused.

Tsitaat

// sokC... sa põhimõtteliselt nokid selle kallal, et ma ütlesin, et see 9/11 asi on fakt. sa norid sõna 'fakt' kallal, ja see on mõttetu, ebakindel ja alusetu laim sinu poolt. kasutasin sõna fakt, sest ma saan selles kindel olla lihtsalt tänu teatud teguritele, mis on faktidega tõestatud.

Just nimelt. Kuidas see alusetu on? Sa käsitled faktina teooriaid, mida sa ei suuda tõestada. Sinu arvamus baseerub kellegi kolmanda arvamusel/jutul/videol. Ja ma ei räägi ainult 9/11-st.

Muutis sokC, 12 märts 2012 - 17:24.

Postitas pildi

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
barbara on minu tööjuures hetkel ja loeb seda teemat ja tahtis ka sõna sekka öelda
barbara : ta arvab et lennuk lihtsalt kaldus kõrvale ja läks vastu maja
ameerika ei hakka enda rahvast hävitama sellise asja pärst
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Siiamaani pole seinaga rääkimine kellegi puhul tulemust andnud...

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
Hahahahaha, täiesti PUTSIS. Iga kord kui Billy siia postitab pean ma peldikusse jooksma, et naeru tõttu kaduv põiekontroll probleeme ei põhjustaks.

Mees, sul on abi vaja. Pole mõtet su postituste kohta midagi öelda enam, sinu luulu lahtiharutamiseks oleks nüüdseks vaja umbes raamatutäit teksti, aga isegi kui me selle kokku paneks, siis tõmbaksid sa lihtsalt veel absurdsemaid väiteid persest välja ja me peaks otsast peale hakkama.

Mul on vähemalt hea meel, et ma võin su nüüd igaveseks debiilikuks lahterdada, pole mingit lootust, et sa kunagi mõistusele tuled, sa oled end intellektuaalselt nurka mänginud. Aitäh, et meie elud lihtsamaks tegid :)

Muutis K, 12 märts 2012 - 18:27.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 16:34, kirjutas:

hea reino :D see herr sokC on väga paljudega netis plõksinud alusetult. tal on endal mingid kompleksid või puudujäägid järelikult, et ennast esile on vaja tõsta ja teistega tihti möliseda.

Vaata postitustL4hma, 12 märts 2012 - 16:32, kirjutas:

Sinu sõna vs minu sõna.

jesuiidid on egiptusest pärit ja see on küll fakt
aga minu juttu vabamüürlaste rüüst võid sa kas uskuda või mitte - see on sinu valik, aga mina ei valeta lampi selliste teemade koha pealt. pigem eksin, aga oma silm on ju kuningas. ameerika dollar on ka silmaga nähtav asi (vapid, lipud ja tähtsad monumendid/ehitised samamoodi - sellepärast rääkisingi esialgu nendest üldse) ET TE SAAKSITE OMA SILMAGA MIDAGI NÄHA.

Minu arust on kõige ägedam selle asja juures, et Billy Boy ja SoldieR võtavad internetti nii südamesse, et tahavad kellelegi IRL peksa anda. See näitab, kui ebastabiilsed ja rumalad nad on.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Jesuiidid olid Egiptuses hariduse andjad ja kohtumõistjad. Tänapäevani on nad tähtsad ja võimulolevad inimesed. (jesuiit=juut, kui keegi ei tea)
Selles mõttes, et hariduse ja seaduste (reeglite) järgi toimibki ühiskond. Mul pole tahtmist pikemalt seletada mingi rahvale umbes. Saab laimu ja muud sellist lampi, pole vaja.. Kes mu postidest midagigi omaks võtsid või huvi tundsid saavad ise edasi uurida või ise tõeseid nüansse nüüdses hetkes ühiskonnas näha. Vb on ka nii, et mõni siit saab hiljem aru, et mu jutt ei olnud puhas jura ja näeb suuremat pilti. :)

Loomingut ei saa kokku viia mingite inimeste kindlate tegevussfääridega, nagu näiteks kirjandus, kunst, teadus. Inimese kogu elu on tema loomingu sfäär ja tulemus.

Vabamüürlased ise teavad hingelistest asjadest, tasakaalust etc, aitavad üksteist - teavad mis on õige ja kuidas leida oma sisemist jumalust, aga ei jaga seda laialdaselt.. In fact - nad on hoidnud seda saladuses ja pigem tähtsustanud inimese füüsilisi vajadusi (basic inimese vajadusi), korra loomist ja loonud jumalast kujutisi. Jesuiitide õige usk ütleb ka, et jumalast ei tohi kujutisi teha jms. Hoiaks nagu inimese loomingulist poolt vaka all või kuidas õige oleks öeldagi.

Praegu, pärast tänast (nii pikka kirjutamist), kui ikka veel Kassu, Rassipassi, sokC ja muud sellised ei mõista, siis mõtlen tõesti, et teie juba olete rumalad ja sain kindlustunnet sellele. Vananaisa mõistis ja ta oli oma postis aus - sai oma mõttes aru, et jutus on tõde ja kõik ei pruugi olla nii, nagu esialgu tundub.

Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 20:33.

L4hma

Freelancer

• liige
Pigem tuntakse jesuiite kui katoliku kiriku mungaordu Societas Jesu ehk Jeesuse Seltsi liikmeid. Ordu sai alguse 16 sajandi keskel.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Seda ka, et vabamüürluse juured ulatuvad kaugemale kaugemale kui avaliku versiooni väljailmumiseni. 1776 allkirjastati avalikult tähtsamad dokumendid alles.
Ja mungaordud olidki (kui ma õigesti mäletan) seotud kristliku liikumisega. Kristlik liikumine tugevalt seotud hariduse ja võimuga.
Lugege mu eelnevat posti ka:
Spoiler

Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 20:37.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Btw, vabamüürlastel on Londonis avatud uksed iga kell, kes ei usu minge vaadake järgi ja küsige mõned küsimused. Omaasi kas nad teile vastavad. Sellest on üks hea National geographic dokumentaal Lost Symbol vms. Olete ikka nii naiivsed :(

http://en.wikipedia....27_Hall,_London

Muutis cccp, 12 märts 2012 - 22:56.

the chase is better than the catch

L4hma

Freelancer

• liige
Keegi siin teemas pole ju kahtluse alla seadnud vabamüürlaste eksisteerimist. Proovi süveneda.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
Jep, sest kõik siin väidavad, et vabamüürlaseid pole üldse olemas. See on täpselt see, mida me väidame. Sõna-sõnalt.

71398426

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuli 2009
Uurisin ka pisut lisa Vabamüürlaste klänni kohta.
Leidsin mitmele billi poi esitatud argumendile tõestust, kuid üldpildis on nad salatsemist vähendanud, mis ise-enesest kõik vandenõuteooriad tekitanud ongi.

Eriti wierd oli selline leid:
Teadupärast on vabamüürlaste ja nendega seotud salaorganisatsioonidel üheks pühaks numbriks 33 (33 kivi Washingtoni obeliskis, 33 kivi dollarilise rahatähe püramiidis, 33 riitusastet, 33 jaotust ÜRO logol oleval "sihikul")

Trehvasin kunagi Youtube'is nägema üht filmiseeriat kõikvõimalikest salaorganisatsioonidest (oli üle 40 osa) ja ühes jupikeses kirjeldati üht kummalist kodeeringut New Yorki vabamüürlaste kirjavahetuse numeratsioonis aastal 2001. Kirja päises oli numeratsioonis terve aasta selline kombinatsioon: Q33NYC

Osad nn uurijad leidsid, et selline sümbolite järjestus on täiesti tavapärane:
Q tähendab vabamüürlastele kuninganna (queen) Semiramist, mida nad kummardavad
33 on vabamüürlaste püha number
NYC on New York City

Asi läheb aga pisut veidraks kui selle tähe- ja numbrikombinatsiooniga väheke mängida:

Trükkige suvalises MS-programmis sisse Q33NYC ja muutke teksti fonti - Wingdings.

Mulle pole küll keegi veel ära suutnud seletada, milleks sihuke font nagu Wingdings üldse vajalik on...

Omalt poolt ei tituleeri seda leidu (võib-olla on keegi seda ka maininud juba) ülimaks faktiks, kuna ei viitsi põhiaspektide õigsust kontrollida, st. Passirassid ja sokiC'd ärge kaela lennake.

Muutis 71398426, 13 märts 2012 - 01:24.

4 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat