Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
  • Sugu:mees
Ma ei öelnud tegelt, et kellelgi on väike IQ või nõrk mõistus, et nad endale tõde tunnistada ei taha. Maailmapilti näevad küll aga paljud piiratult ja üksluiselt...
Ja just nimelt - ükskõik kui palju tean vabamüürlusest, siis ikka elan ma selles süsteemis. Ma ei püüagi mingit mässu vms tekitada. Lihtsalt minu jaoks on teadmine ja tõde olulisel kohal. Aitab hoiduda halvast ja olla parem umbes. Läheks liiga filosoofiliseks ära atm

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Preagu veel ei saa mässu tekitada, sest vanem generatsioon saadaks meid wismarisse ravile.

Postitas pildi
the chase is better than the catch

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustL4hma, 08 märts 2012 - 19:22, kirjutas:

Mis see Masing korda siis saatis, et ta asjata ei olnud esimene? Õ täht on vabamüürlaste "vandenõu"? Või eksitas(loe: juhtis tõest kaugemale) talupoegi oma aabitsatega?

Oot oot, mees. Sa oled millegi jälil!! We need to go deeper! Teeme youtube video!

Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
See, et ta õ tähe Eesti keelde tõi tähendab lihtsalt seda, et ta oli tark ja mõjukas mees. Labaselt teete maha youtube videosi ja vabamüürlust ikka... Samahästi võib öelda "miks sa filmid, lammas, ja oma teadmisi edasi annad?" või "miks sa seda filmi vaatad? mingi lammas oled või?" Aga jep, kergem on ikka maha teha - siis ei pea mõtlema ka.

typo

Muutis Billy Boy, 09 märts 2012 - 18:14.

cccp

Liige

• liige
Näe Kivikas, sul oli õigus. Lennuk pani otse pentagoni sisse ! Kui pilti enchantida hästi siis võib seal terroristi irvitamas näha.

Postitas pildi

Muutis cccp, 09 märts 2012 - 22:41.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Mulle meeldib kuidas sa oma poindi selgeks teed ühe pildi abil. Mitte, et kõik sellest aru saaksid, aga siiski (Y).

Oleks meiesugused kasvõi 3x rohkem, oleks eestlased ka 3x teadlikumad lõpuks =)
aga tegelt väga lamp ma ei viitsi sellest isegi üldse rääkida enam, kes teab see teab jne. Kuigi õige oleks levitada n'shit aga kui inmesed loogilistest juttudest lõpuks aru ei saa ja just being denial about everything touching that topic then ....
http://memesters.com...reLandscape.png

šokeeriks veits veel mõningate ajusi... euroopa all leiab aset suur toru ja arenev organisatsioon, kus püütakse tegeleda anti-gravityga. lähiajal ilmunud multikad (nagu 'supervaras') mainivad ka selliseid asju ja seal on isegi üks seksi toetab nüanss sees... (teeb panemise liigutust ja ütleb samal ajal umbes et 'suunan ja torkan otse'). tõestusi on sitaks tegelt ja mul on veits kahju kui te peate seda hulluks jutuks. pigem oleks ok, kui te lihtsalt ütlete, et ei ole sellest teemast huvitatud ja ei koti. ; ) (ja ärge tulge siia ütlema, et HAHA SA NÄGID YT VIDEOS ET EUROOPA ALL ON MINGI MASIN ROFL NOOB) wtf nagu see oleks üli hale, nagu ma võtaks kogu info ühest videost? videod on lihtsalt hea viis oma mõtte ja faktide edasiandmiseks.

/// eee ... lol. lugesin atm kivika lõiku tekstist kus ta ütles minule sellise lause umbes: "sa pole mitte midagi tõestanud oma väidete kohta" lol minuarust :D olen VÄGA reaalseid seoseid toonud. kas ma olen olnud siin sellise jutuga et tulnukad tegid kõik teemad ära ja tõestusi ei olegi vaja? ei. ma räägin reaalsetest asjadest nagu poliitika, võim, mind control enda kasuks ja vabamüürlusest (mis on 100% olemas ja sa tuled ütlema, et võtan oma fakte laest? teed lolliks ennast mees).

seda seost mis ma kohe praegu toon, võib tõesti mitmeti mõista ja võimalus on reaalne et ma eksin. AGA, miks on ameerika raha peal täpselt 6 sümbolit, euroopa iga mündi ees 6 triipu, saksamaa euro mündi tagumisel poolel kotkal täpselt 6 saba all pool, eesti vapil täpselt 6 mõlemal pool 20 eurosel täpselt 9 akent, ja 500 eurosel 3 rida aknaid järjest millel mõlemal on 6 korrust - kokku 666. tõesti imelik ka minu arust et neil (vabamüürlastel), on nii palju sümboleid ja numbreid. umbes et 3, 5, 6, 7, 9, 11, 12 wtf eks? aga kui juba ehitistel, rahadel, firmadel ja filmidel näed neid TÄPSELT SAMU kombinisatsioone, siis tõesti - mina ütleks et inimene on denial lihtsalt ja ei taha asjadest, mis tema elu otseselt ei mõjuta, mitte midagi kuulda.
sp olen ka alati öelnud, et täitsa ok on kui ei uuri, ei usu ega tea nendest asjadest - iga inimese enda valik ja soov. seda tuleb austada.

// mul tekib endal veits hullu tunne juba kui seda ütlen, aga mina oma lastele pigem disney multikaid ei näitaks. tõesti - kes ei usu, vaadake see läbi - te saate pärast seda videot ka mitte uskuda ju - no harm done.

Ja inimeste erinevust ja stereotüüpe luuakse räigelt ikka holliwoodys .... seda on näha disneys (ja kui teie, denierid, mõtlete skeptiliselt, siis teie loogika peaks seda vähemalt tajuma, et väikse lapse mõistust on kõige kergem mõjuitada) ja uutes filmides, kus tehakse näiteks nerde - raamatute lugejaid - maha ja luuakse igast teisi stereotüüpe, siis miks nii raske on enamusel leppida sellega, et disney sisaldab omakasupüüdlike subliminale?
disney naiste stereotüüpide kohta üsna hea vid:
http://www.youtube.c...1&v=260mrJmNCGE

TEGELT on nii, et salajasi asju on raske tõestada. väga raske isegi kui aus olla. sp ongi inimestel kerge öelda umbes 'haha! prove it faggot!' ja varem oleks ma isegi umbes nii mõelnud kui aus olla. Koomiline lihtsalt, et ladudes 10 lehekülje peale kokku üle kümne FAKTI (jep, fakti, mitte 'naised saunas rääkisid' tüüpi jutu), ja siis vennad ütlevad, et mu jutt on täiesti ebaloogiline. Ma ei taha ega oska tihti muud teha kui lihtsalt L O L ja kõik. Tekib tunne, et ei peaks seda inimestele rääkima üldse (kuigi see oleks õige), aga jep. Kunagi meenutan ise ka, et 'lol' kuidas ma püüdsin inimesi 'valgustada' vms : D

L4hmal oli sellessuhtes õigus, et ega see suurt midagi ei muuda kui sa tead neid asju. Aga minuarust see avardab loovat mõtlemist ja reaalsustaju tunnet tegelikult.

// Lisaks veel, et miks vapi peal on 13 oliivi oksa ja 13 noolt käest? ja miks fb pealehel on 13 inimest (arvestades fakti, et fb on kõige suurem isiksuse identifitseerija internetis - names, personal info, pictures, chat loggs etc)
Pidage mind edasi lolliks, tegelt olete sellisel juhul palju lollimad kui mina.. : / mitte halva pärast ja see pole ka kõige parem näide (olen lihtsalt juttu lahmind teile näkku ja tõesti ei viitsi suurt pilti detailidest kokku panna päris - pigem kes mõistab see mõistab ja kui midagi väga arusaamatuks jäi siis püüan loogiliselt seletada). Aga ausaltöeldes tekib tunne, et no point.. . . . . .. Kui betima peaks, siis paneks atm 20 euri selle peale, et kivikas ja rassipassi jälgivad delfi ja muid sarnaseid uudiseportaale sellise pilguga, nagu need oleks nice true information umbes. Mitte midagi halvaga jälle, tahaks lihtsalt et te kasvõi mingist osast aru saaksite lõpuks.... Umbes, et te ei usu isegi seda, et towerid lasti oma vendade poolt õhku.. raske juhus : / aga tüüpiline tavaline ja levinud. ei mõista hukka üldse. mu mõned sõbrad ka ei usu ja toovad põhjuseid et "aga see võib tegelt nii ju ka olla ja meil ei ole kindlaid tõendeid" aga kas see oleks kindel tõend, kui mingi vabamüürlane näiteks keda sa tead ütleb sulle mõned asjad mis on lihtsalt nii nagu nad on ja jutul lõpp? mingi billy boy joogi ja piibuvend ajab juttu, siis umbes ei viitsi kuulata eks. vale lähenemine.

Nice true informationi koha pealt seda - et info ongi seadustega kooskõlas ja reaalne, aga nüansse ja peitmist on nii kerge teha lihtsalt. Mõtle kasvõi 'sita' ajamisele oma kasu püüdmise eesmärgil tuttavale. Not so hard. Ja nemad, võimul olevad inimesed, teevad seadusi, määravad poliitikud etteotsa ja nad jagavad seadust ja poliitikat nagu advokaat jagab põhiseaduse märkmikut peast.
Sry halva eneseväljenduse pärast, : S ^^

Muutis Billy Boy, 10 märts 2012 - 05:40.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle
Hommikul ma editin juurde, aga praegu oli kõige suurem möödapanek sul Kivika kohta, nii kaua, kui ma foorumis olen, on mul mingi pilt temast ette kujunenud. Ta on siin väga vana kasutaja ning rääkinud ka oma ringreisidest mööda maailma. Tema pole kindlasti selline vend, kes võtab delfi uudise ja usub seda sõnasõnalt. Kusjuures, tema postide sisust näeb juba selle ära, et tegu on erudeeritud inimesega.

cccp

Liige

• liige
Järelikult pole kõige arukam inimene. Tarka võib igaüks panna netis, aga oled sa inimesega päriselus suhelnud ja nendel teemadel rääkinud? Kahtlen. Ja ma siiamaani ootan Kivika 7000 pilti ja 7000 videolõiku, mis pidavat tõestama, et oli terrorirünnak. Juba paljud kõrgemad poliitikud on väitnud, et mossad on selle taga. Miks peab kalevipoega mängima ja kõiki fakte eemale tõrjuma? Miks FBI kardab teisi kümneid videolõikusi näidata pentagonist? Sest midagi on vaja varjata ja seda on tehtud seekord väga halvasti. Ennemgi väitsin juba Manhattan Projectist ja Mockingbirdist. Neid vandenõuteooriaid on lagedale tulnud ka ennem, kuigi kõik tegid samamoodi maha, et pane fooliummüts pähe. Avage silmad ja mõelge oma peaga, mõelge laialt. Koolid ja meedia on nii paika pannud, et tuleb tõena võtta seda, mida poliitikud ja kõrgemal olevad inimesed ütlevad, aga tihtipeale on see vale.

/Natuke numbitest, Kivikas ütles, et need numbrid on kõige tavalisemad ja neid näeb igal pool. Kui ma tahaks midagi varjata, siis ma kasutaks kah kõige tavalisemaid numbreid. Ei tundu loogilisena? Oled loll.

Muutis cccp, 10 märts 2012 - 13:53.

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005
Ehk on Kivikas ise samuti üks vabamüürlastest, kes meid siin eksiteele püüab viia. Internet pidi ju kubisema CIA Disinfo Agency palgalistest.

cccp

Liige

• liige
Mossadi poolt samuti, toodetakse korralikku sousti. Mõnele võib see teema ulmeline olla. Aga need onud seal agentuurides on päris pikka aega oma plaane ja skeeme välja mõelnud, sest see on nende töö. Kontrollida, et kõik käiks tööl ja maksaks makse ja ostaks palju palju kaupa. Meedia siinkohas mängib tähtsat rolli, et sisse sööta teile infot, mida te võiksite osta. Tehakse ainult illusioon, et inimestel on suur valikuvõimalus. Aga kui poodi satute, siis ostate ikka ja alati seda, mis reklaamis nägite.

Kõige kurvem on see, et need inimesed hoiavad meie eest tehnoloogiat, mis võib muuta maailma palju paremaks kohaks. Tesla ütles juba 19 sajandil, et energia on igal pool ja inimesed üle terve maailma saaks ilma probleemideta seda energiat kasutada TASUTA. Kuna rahaliselt ei ole see kasulik, siis on mõtekas ikka miljardite eest naftat müüa ja see raha endale tasku panna. Raha eest jällegi saab poliitikuid ära osta. Meedia ja hollywood on ammu juba neil käpa alla sattunud ja just need inimesed kontrollivad seda infot, mis teile ja teistele inimestele sisse söödetakse.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Täna mõtlesin, et see numbrite teema võib olla selle pärast neile tähtis, et elu alus siin universumis ongi matemaatika = numbrid ja seosed. Tähtkujud - mängivad kaasa inimese hingelise isiksuse kujundamisel - mille aluseks on (???) numbrid. Selles on täitsa loogiline nüanss olemas kui nüüd nii mõelda korraks, te ei arva?'

Kõik ained, seosed, skeemid - füüsikalised/matemaatilised reeglid universumis - võimaluste piiritu arenemine (alguses meisterdad kividest terariistu umbes) - mis varem polnud võimalik on kuskil või teisel ajal võimalik. Loodus on seatud edasi arenema ja seda võib näha loomade, taimede, maakera, universumi ja kõige arenemise pealt. Ja sp oleks ülirumal öelda, et maavälist elu pole olemas, kuigi teises galaktikas on omaette suur ruum, kus on tuhandeid päikeseid ja võimalus elule on väga tõenäoline.

Täitsa offtopic, aga lihtsalt üks hea mõttelõng mida tahtsin sheerida.

Muutis Billy Boy, 10 märts 2012 - 18:55.

Külaline_Raux._*

• külalised
  • Liitus:--
Postitas pildi

Mark.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
Nine eleven ei olnud sisetöö

Postitas pildi

(billy võiks endale selgeks teha, mida tähendab sõna "fakt")

Muutis Mark., 11 märts 2012 - 13:12.

cccp

Liige

• liige
Seletust sinu argumendile?

Mark.

Liige

• liige

Vaata postitustcccp, 11 märts 2012 - 13:20, kirjutas:

Miks ma pean üldteada tõde sulle, billyle või mõnele kolmandale vandenõu teoreetikule seletama hakkama ?

cccp

Liige

• liige

Vaata postitustMark., 11 märts 2012 - 14:06, kirjutas:

Miks ma pean üldteada tõde sulle, billyle või mõnele kolmandale vandenõu teoreetikule seletama hakkama ?

Oled sa seda teemat üldse lugenud? Seleta lahti siis mis on üldteada tõde. Miks WTC 7 kah maha lamges? Miks pentagoni lindistusi kardetakse näidata? Miks kukkusid mõlemad tornid umbes 4 sekundi jooksul, kui kogu kütus põles momentaalselt ära kokkupõrkel?

Valgusta mind oma tõega.

freshcolor

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:15 jaan 2012

Vaata postitustcccp, 11 märts 2012 - 14:43, kirjutas:

Oled sa seda teemat üldse lugenud? Seleta lahti siis mis on üldteada tõde. Miks WTC 7 kah maha lamges? Miks pentagoni lindistusi kardetakse näidata? Miks kukkusid mõlemad tornid umbes 4 sekundi jooksul, kui kogu kütus põles momentaalselt ära kokkupõrkel?

Valgusta mind oma tõega.

Ja kõiki neid asju on lahatud sinn teemasi juba mitmeid ja mitmeid kordi, kuid te kaks debiilikut(billy boy) ei vaevu kordagi teiste inimeste poste mõttega läbi lugema, selleasemel vaid jahute põikpäiselt oma sitta meile ette. Katsuge ükskord oma fantaasimaailmast välja tulla.

Mark.

Liige

• liige

Valgusta mind oma tõega.

Ma olen seda teemat piisavalt lugenud, sest mulle meeldib meelelahutus ja minujaoks on meelt lahutav lugeda, kuidas üks seentest ja muudest narkootikumidest segikamminud noormees (billy) üritab iga hinna eest tõestada mingit jaburat vandenõu teooriat.
(no offence billy, mul ei ole sinu elustiili vastu tegelikult midagi ja mind ei koti mitu korda sa päevas pilve teed või mitmenda klassi haridus sul on, aga sellise mulje sa oled mulle oma postitustega jätnud ning sinu 40nda lehekülje kõige esimene postitus on tõesti väga rumal)

Ning kallis cccp, nagu minust eelnev postitaja välja tõi, on nendele küsimustele siin teemas korduvalt vastatud, mul on tunne, et sa ise oled seda teemat liiga vähe lugenud.

Muutis Mark., 11 märts 2012 - 15:52.

cccp

Liige

• liige

Vaata postitustMark., 11 märts 2012 - 15:50, kirjutas:

Valgusta mind oma tõega.

Ma olen seda teemat piisavalt lugenud, sest mulle meeldib meelelahutus ja minujaoks on meelt lahutav lugeda, kuidas üks seentest ja muudest narkootikumidest segikamminud noormees (billy) üritab iga hinna eest tõestada mingit jaburat vandenõu teooriat.
(no offence billy, mul ei ole sinu elustiili vastu tegelikult midagi ja mind ei koti mitu korda sa päevas pilve teed või mitmenda klassi haridus sul on, aga sellise mulje sa oled mulle oma postitustega jätnud ning sinu 40nda lehekülje kõige esimene postitus on tõesti väga rumal)

Ning kallis cccp, nagu minust eelnev postitaja välja tõi, on nendele küsimustele siin teemas korduvalt vastatud, mul on tunne, et sa ise oled seda teemat liiga vähe lugenud.

Ma küsisin sult küsimusi, aga sa vastad hoopis sellega et billy on seentest ära kamminud? Tore teada.

Freshcolor, sul puudub vist kriitiline mõtlemine, tule ise fantaasiamaailmast välja. Neid argumente on lahatud, aga kõik mis vastuseks on toodud on sõim ja laimamine.

Siiamaani ootan Kivika 7000 pilti ja 7000 videot.

Btw.... veel üks feik video teile faketubest.

kiiiisu...

1188

• liige
  • Liitus:14 märts 2011
  • Sugu:naine
Keegi ei tea tegelikult tõde mitte millegi kohta. Vaielge palju tahate, aga igalühel on teist oma arvamus ja igaüks jääb oma arvamuse juurde. See on teada värk et meedias valetatakse ja feik videosi on igalpool üleval. Aga tõde ei saa me kunagi paljude kohta teada, samuti ei saa me ka kunagi teada kas tulnukad eksisteerivad või ei. Uskuge mida tahate, vaielge palju tahate aga te jäätegi siia vaidlema ja oma videosi ülesse panema ja see teema ei leia iialgi ühist lõppu.
Kasutaja aastast 09.

eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..

28 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 28 külalist, 0 anonüümset kasutajat