Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
  • Sugu:mees
jääme ootama milline on billy responce seekord ning kümneid lehti pikk epic fight billy vs. rassipassi saab jätkuda

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
8/12 ei tähenda midagi, samuti ei tähendanud 9/11 ka midagi, enne terroriakti - miks peaks keegi kuskile filmidesse täiesti tühistesse kohtadesse mingeid märke maha jätma. Sind tuleks lolluse eest kohtu alla anda.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Satanistid usuvad saatanisse aka jumalasse ? (wiki: Satanism on religioosne või filosoofiline liikumine, mille keskseks kujuks on Saatan või mõni muu Saatanaga samastuv identiteet või siis inimese tõeline olemus, mida esindab Saatan kui arhetüüp.)
Minu arvates on kõik religioonid puhas crap, seega ma ei oska siin enam midagi kommenteerida...
Ma algul arvasin, et illuminati on omaette teema, aga kui nüüd tuli religioon mängu, siis ei saa enam midagi tõsiselt võtta. :D
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
Illuminatid on saatanakummardajad, nad asusid tegutsema vabamüürlaste kogukonnas, et veelgi varjatumad olla, sest vabamüürlased olid niigi varjatud.
Neil on satanistlikud rituaalid. 1 kord aastas on tõsisem rituaal, kus tähtsad vennad kogunevad seoses mingi konverentsiga kuskile nädalaks ja veedavad 1 päeva kurat teab kus ja teevad oma rituaali (sry, mul pole hea faktimälu)
Nad kummardavad saatanat, sest nad toovad ohvreid, suruvad inimeste teadvust alla, juhivad naturaalsusest ja tõest eemale.
See on väga deep teema ja ulatub kurat teab kui kaugele kogu see asi. Hunnik sümboleid värve ja ma ei tea mis asju veel neil on.

Eesti 50-kroonine on ka vabamüürlaste sümbolitega btw. sealsel väraval on täpselt 33 pulka vms

20-euroses on ka paar varjatud sõnumit. esimesel poolel vasakpoolsel kirikuaknal.
Ülemistest akendest moodustub üks täht, mis on ka tõsise sümboliga (ega mina ka neid faking fakte pähe ei viitsi õppida :D ) ja nende all on täpselt 9 ruutu reas. Ülemised tähed kokku moodustavad kolmnurgad koos tipukolmnurgaga. Tundub ulmeline pask ma tean :D Vaadake euromüntide ja Ameerika vapi pealt ka numbreid 6 ja 9, neid on sitaks muidu. Et see jutt ei tunduks ebareaalne, peaksite ise uurima - alles rohke informatsiooni põhjal saab kokku viia tõe.

mu pildike 20-eurosest:
http://www.upload.ee...794/20_euro.png

Ühel intervjuul pidi Mark Zuckerberg (fb looja) oma pusa seljast võtma, et mikker paremini kuulda oleks. Alguses ta hoidis pusa teistpidi, aga saatejuht tiris talt pusa käest ja vaatas sisse poole. Sees nägi ta sellist asja:
http://www.upload.ee...ebook_illum.png
btw, soovitan vaadata www.facebook.com esilehele kus sisse peab logima - mitu inimest seal mapi peal on? 13 : )

DEEP SHIT IS DEEP! :D

Muutis Billy Boy, 17 veebruar 2012 - 17:07.

Sqq

Liige

• liige
  • Liitus:09 juuni 2008
Peaks ka siia sobima

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Teen nüüd oma viimase postituse siin teemas, sest mul tuli meelde kellegi signatuur (Ei ole meeles, kelle oma): Don't argue with an idiot - he will drag you down to his level and beat you with experience...

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010

Vaata postitustRassipassi, 17 veebruar 2012 - 18:04, kirjutas:

Teen nüüd oma viimase postituse siin teemas, sest mul tuli meelde kellegi signatuur (Ei ole meeles, kelle oma): Don't argue with an idiot - he will drag you down to his level and beat you with experience...

sa oleks pidand oma viimase posti 10 lehte tagasi tegema

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 17 veebruar 2012 - 18:04, kirjutas:

Kokkusattumus, et vabamüürlaste numbrid on täpselt samad nagu rahade, vappide, lippude, ehitiste jms peal?
Päris hea kokkusattumus siis. Su loogika on lausa hämmastav.

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004
We are not worthy.
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Avastasin, et 500-eurose sisse on peidetud üldse 666. Lugege ülevalt alla akende arvud kokku ja vaadake mitu rida aknaid on. Karm värk.
http://www.upload.ee...426/500_eur.png

real*

LELE

• liige
http://www.vanglaplaneet.ee/77.php
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
rassipassi on üks nendest, kes usub, et kõik on nii nagu näib - nii, nagu tähtsad riigitegelased kinnitavad. Ta ei suuda uskuda, et nad võiksid valetada kui riigi kord on demokraatlik. Järelikult on 100% kindel, et kõik riigiametnikud on demokraatlikult positsioonile valitud. Sellepärast ta ei tahagi kuulda midagi sellist, mis väidaks vastupidist. Kõik on kindel ja loogiline juba tema jaoks ja teistsugune teooria on lihtsalt ulme ja sitt. Ega ma ka täpselt ei tea, aga ma oletan nii, sest tema on ikka väga eitav - ta ei taha kuuldagi sellistest asjadest, rääkimata tõsiselt võtmisest.

Nii loogiline on kõik see "ulme jutt" kui asjasse süveneda ja fakte uurida tegelikult. Selles materiaalses maailmas on palju salatsemist, ahnust ja kurjust - isegi igapäeva elus tööl, koolis ja tänaval on seda näha. Kuidas see siis nii võimatu näib, et suuremate rahade juures salatsemine, ahnus ja kurjus aset leiab? Täiesti ebaloogiline... eriti, kui nii palju tõendeid on erinevate juhtumite ja organisatsioonide kohta kogutud ja ligipääs neile on parem kui kunagi varem.

JESS! 7 kilo postitusi! :D

1 dollari sümbolid:
http://www.upload.ee...89896/Eagle.jpg
http://www.upload.ee..._mason_seal.jpg

Muutis Billy Boy, 19 veebruar 2012 - 12:35.

Jonx

metal

• liige
  • Liitus:18 dets 2008
Kuidas on Satanism seotud Illuminatiga? Ilmselt nod maailma bossid pole kunagi satanistliku piiblit käesgi hoidnud
Võrdluseks igalt poolt leiab kolmnurki ja numbreid.
Postitas pildi
holy shit lausa 2 kolmnurka. we're gonna die. Neid hooneid seal kõrval on 2, kaksiktorne oli ka 2. OMFG.
spoiler alert
Spoiler

Muutis Jonx, 19 veebruar 2012 - 15:51.

You are at the heart of non-human arts.

KickStarts

Liige

• liige
  • Liitus:01 dets 2006
  • Sugu:ei ütle
WTF! Avastasin, et mu korterinumber on 14, naabril 13! liidame 1+3+1+4 ja saame 9! Midagi on vist reaalselt toimumas, aita mind Billy Boy!
Ei

real*

LELE

• liige
Postitas pildi

Illuminati is everywhere

Postitas pildi
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
me ka eile sõpradega viskasime nalja täiega. igalpool hakkas nägema neid :D

see on päris hea vid minuarust

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
Võib-olla on Billy näited liiga äärmuslikud, AGA see ei välista seda, et tema jutus pole tõde.
Täiesti perfektseks näiteks võib tuua kullakalli Ansipi ja ACTA... ehk siis teid nussitakse tasandil, mille üle teil kontrolli pole.
Minu jaoks hakkab ka see perfektne maailmaskeem ennast ammendama. Üha rohkem ja rohkem tundub, et vabad inimesed muudetakse alamateks, narrideks võllide ees.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Otto Wilhelm Masing http://et.wikipedia...._Wilhelm_Masing
See vend oli Eesti esimene vabamüürlane. Huvitav miks just tema? Ta oli kirikutes pastor ja oskas ladina ja kreeka keelt.
Praegune president ja peaminister on ka Ameerika agendade poolt sinna pandud.. pole kahtlustki. Eesti polegi kunagi iseseisev õieti olnudki anyways.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

Vaata postitustJonx, 19 veebruar 2012 - 15:43, kirjutas:

Kuidas on Satanism seotud Illuminatiga? Ilmselt nod maailma bossid pole kunagi satanistliku piiblit käesgi hoidnud
Võrdluseks igalt poolt leiab kolmnurki ja numbreid.
Postitas pildi
holy shit lausa 2 kolmnurka. we're gonna die. Neid hooneid seal kõrval on 2, kaksiktorne oli ka 2. OMFG.
spoiler alert
Spoiler

Srkasmikuningad koos. Euro oli sama põhimõttega loodud nagu naftadollar. Et läbi pankade ühendada euroopariikide rahad, et siis väike hulk inimesi saaks neid rahasi liigutada maailmas. Germo, loe kindlasti ka zionizmist ja Rothschildide perekonnast. Kelle võimu all on olnud pangad? Juutide käes otse loomulikult ja siiamaani on. Ja sellised rikkused pärandatakse põlvest põlve ja hoitakse suure saladuse all.

http://www.youtube.c...d&v=He_4IGDNZU4

Vaata postitustXterra, 19 veebruar 2012 - 21:36, kirjutas:

Võib-olla on Billy näited liiga äärmuslikud, AGA see ei välista seda, et tema jutus pole tõde.
Täiesti perfektseks näiteks võib tuua kullakalli Ansipi ja ACTA... ehk siis teid nussitakse tasandil, mille üle teil kontrolli pole.
Minu jaoks hakkab ka see perfektne maailmaskeem ennast ammendama. Üha rohkem ja rohkem tundub, et vabad inimesed muudetakse alamateks, narrideks võllide ees.

Juba tuhandeid aastaid tagasi üritati inimkonda kontrolli all hoida. Üks hea asi mis õnnestus tol ajal välja mõelda oli religioon, sest jumalat kartis igaüks. Preagu hakkab kontroll kaduma ja tõed tulevad päevavalgele. Nagu hiljuti nägime, siis üritati ka meie infotehnoloogia maailma piirata, kus preagu enamus infot saab. Meedia on ammu kontrolli all olnud ja arvatavasti välja arentatud USA valitsuse poolt, et inimestele peapesu teha. (reklaamid, uudised, sarjad, filmid ja ka lastele mõeldud multikad) Enamusele tundubki see illuminaatide jutt nagu oleks muinasjutt, sest inimesed on koolis õpetatud mõtlema nii, et keegi vanem ütleb, kuidas on õige. Sp. näemegi üle maailma riigikogudes ainult vanasi peerusi, kelle aju ei suuda ette kujutada, milleks internet võimeline on.

Muutis cccp, 21 veebruar 2012 - 16:37.

the chase is better than the catch

Kivikas

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2003
See jutt läheb aina jaburamaks siin.

Vaata postitustBilly Boy, 17 veebruar 2012 - 03:46, kirjutas:

Filmides, seriaalides ja muusika videodes on ohtralt sümboolikat ja mõistusega manipuleerimist. Eriti just Holliwoody ja Disney filmides. Võib näha kolmnurki koos silmadega, saatana märke, juurde miksitud kohti, kus veest tekib korraks mingi "SEX" või saatana kujutis jne.

Paned filmi kolmnurga ja siis on see kohe kõva mõistusega manipuleerimine? Ma ei tea, minu mõistusele ei avalda küll mingit mõju see, kui ma filmis kolmnurka näen. Võin nelinurka ka näha, ilma et ma selle tagajärjel invaliidistuks.

Tsitaat

Sümbolite keeles räägivad nad üksteisega, aga reaalselt toimub ka mõistusega manipuleerimine ja mingi kindla arvamuse juurutamine.

Mis arvamust peas minus juurutama filmis kolmnurga nägemine? Mina ei oska selle peale midagi juurutada. Kolmnurk nagu kolmnurk ikka :P

Tsitaat

Ameerika vapil on kotkas, kes hoiab ühe jalaga 13 oliivipuu oksa ja teise jalaga 13 noolt - see sümboliseerib võimu kuulutada sõda ja rahu.

Ameerika vapp võeti esmakordselt avalikult kasutusele 1782. aastal. Need sinu illuminaadid asutasid oma liikumise 1776. aastal viieliikmelisena. Ah et kuue aastaga oli kohe nii kõva liikumine, et pani lausa Ameerika vapile oma maailmavallutusplaanid kirja?

Mis maailmavallutus? Seda, mida Ameerika vapil kujutatud on, räägib isegi Wiki artikkel.
http://en.wikipedia....e_United_States

13 sümboliseerib seda, et algselt oli USA-s 13 osariiki, mitte mingeid maailmavallutuse luulusid.

Tsitaat

disney multikas on isegi elevandile otsaette kirjutatud 1313. kui sa nende tähendusi teaksid (vabamüürlaste tähendusi), siis sa jagaks teemat ka, mitte ei lahmiks niisama "see on pask ja idiootsus"

See ei oma vähimatki tähtsust, mida see 1313 sinu illuminaatidele tähendab. Selle kirjutamine mingi Disney elevandi otsaette ON idiootsus igal juhul. Ma võin ka sirgeldada mingit graffitit kõik kohad täis, kas ma olen ka siis kohe kõva maailmavallutaja?

Need sinu illuminaadid on ikka täiesti napakad siis ju, kui nad oma "sõnumeid" mingite Disney elevantide kaudu vahendavad :D Pakun, et hullarid on sihukesi täis.

Tsitaat

kõikenägev silm

Selle "kõikenägeva silma" juured ulatuvad Antiik-Egiptusse välja. Pole see mingi vabamüürlaste sümbol. Igas silmas mingeid vabamüürlasi näha on sama totter kui arvata, et iga haakristi taga on natsid - haakrist on tegelikult igivana idamaade õnnesümbol.

Tsitaat

Silmad on sees nendel kolmnurkadel või on see sümbol koguni püramiidi otsas. Nad panevad neid selleks filmidesse, et märgistada umbes - omavaheliseks suhtlemiseks.

Ma ei tea, 20-21. sajandil on nagu suhtlemiseks leiutatud internet, mobiiltelefonid ja veel tuhat muud vidinat, aga need sinu illuminaadid ei leia muid vahendeid suhtlemiseks, kui mingeid silmi joonistada igale poole :D Absurdikomöödia tipp!

Tsitaat

The first plane to hit the towers was Flight 11.

Täpselt sel ajal, kui WTC terroriakt toimus, oli Pärnu metanoolitragöödiasse surnud ka 11 inimest. :P Kah illuminaatide käsi mängus?

Tsitaat

Illuminatid on saatanakummardajad, nad asusid tegutsema vabamüürlaste kogukonnas, et veelgi varjatumad olla, sest vabamüürlased olid niigi varjatud.

Nii palju võiksid sa oma naatidest teada, et see sinu "kõikenägev silm" sümboliseerib seda, et nad on JUMALA pilgu all.

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat