Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
  • Sugu:mees
Demokraatia ei ole pooltes riikides nii demokraatlik, kui ta olla saaks ja võiks.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustBilly Boy, 02 jaanuar 2012 - 22:24, kirjutas:

kord nädalas? pole olemas? on ebatõenäoline, et valitsus suudab info levikut kontrollida? kes siis veel? :D aina idiootsemaks läheb su jutt : P viisakamalt öeldes, ebaloogilisemaks.

Türa sa taun õpi ükskord lugema ka. Ma ütlesin, et on tõenäoline, isegi mitte tõenäoline, aga kindel, et valitsus infot kontrollib (ja ka igati loogiline). Teine jutt on illuminatist. Türa sa taun ei tee neilgi vahet. ma ei hakka viisakalt ütlema isegi, sa oleks võind kurat Brejviki toru ette sattuda, nii idioot ei anna olla. Sulle seletatakse 20 lehekülge juba ära, et su illuminati-jutt ja eriti su illuminati-tuttav on täiesti absurdsed, aga sa ajad ikka oma iba edasi. Üks asi tehakse sulle selgeks, sa hakkad järgmisest jahuma, tehakse sulle see selgeks, kuid ringiga jõuad ikka tagasi esimese asja juurde oled eelmised jutud ära unustanud.

Dock

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2010

Vaata postitustreal*, 02 jaanuar 2012 - 22:37, kirjutas:

Vaata postitustDock, 02 jaanuar 2012 - 22:27, kirjutas:

Meid pannakse sunni viisiliselt kooli, mitte, et mul midagi selle vastu oleks, aga miks? Et me saaks hariduse ja minna tööle ning teenida riigile raha? Aga mis, siis kui ma olen selline inimene, et ma tahaks käia jahil, võtta loodusest maja jaoks ehitamiseks materjali ja ilus hoone rajada. Oma pere sigitada, seal elada, loomi pidada? Ei ma ei saa seda teha. Ma ei tohi jahti pidada, mul pole mingi luba olema. Ma ei tohi loodusest materjali võtta, ma saan trahvi. Ma pean oma lapse kuskile andmebaasi tooma, et selline inimene üldse olemas on. Noo mitte, et ma tegelikuses tõesti tahaks sellises elustiilis elada, vaid võimalus võiks olemas olla. Ühiskonnas kus me elame, ei ole mitte grammigi vabadust. Kui sa asja niimoodi mõtled, siis ehk mõistad mind. Kui mitte, pole hullu.

Sain sinu poindist aru. Räägitakse, et demokraatia ei ole samuti kõige parem, aga paremat valitsemisvormi pole lihtsalt olemas. Räägi, millinne peaks sinu elumudel siis olema ? :D

Kahjuks ei saa inimkonda elada vastavalt minu elumudeli järgi. Mulle ei meeldi ühiskonna piirangud ja keelud, aga ma pean tunnistama, et ilma nendeta ei saaks. Inimene lihtsalt ei suutaks end vaos hoida ilma reegliteta ning karistusteta. Ainus võimalus oleks neid piiranguid vähendada, võimalusi ja valikuid rohkem anda ning reeglite rikkujaid valusamalt karistada.

Mina elaks kusagil soojal saarel, majas mis on mu enda tehtud ja välja astudes oleks sinine ja läbi paistev ookean koos pika rannaga. Tahan elada seal sellega kes mulle kõige kallim, teenida sööki oma kätega jne. See võib kõlada lihtsate inimeste jaoks kuidagi väga maakalt, aga mina elan seikluste nimel. Minu jaoks oleks see oma moodi seiklus.

Posted Image

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Saarel elades käiksid tööl ka või kuskil toitu ostmas ?
Postitas pildi

Dock

Liige

• liige
Ei käiks tööl, kas sa ei lugenud üldse? :D Peaks jahti, teeks ise omale toitu. Veega tuleks ilmselt ainult probleeme.

Posted Image

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007

Vaata postitustDock, 02 jaanuar 2012 - 23:17, kirjutas:

Ei käiks tööl, kas sa ei lugenud üldse? :D Peaks jahti, teeks ise omale toitu. Veega tuleks ilmselt ainult probleeme.

Ühesõnaga elaksid ainult endale ja kallimale. Väga tore muidugi, aga tuleb ka teiste peale mõelda imo. Mina jällegi arvan, et me kõik peame teistele kuidagi kasulikud olema. Soovitaksin sul enamus kalasaagist edasi müüa, siis oleks juba päris hea. :D
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 02 jaanuar 2012 - 22:46, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 02 jaanuar 2012 - 22:24, kirjutas:

kord nädalas? pole olemas? on ebatõenäoline, et valitsus suudab info levikut kontrollida? kes siis veel? :D aina idiootsemaks läheb su jutt : P viisakamalt öeldes, ebaloogilisemaks.

Türa sa taun õpi ükskord lugema ka. Ma ütlesin, et on tõenäoline, isegi mitte tõenäoline, aga kindel, et valitsus infot kontrollib (ja ka igati loogiline). Teine jutt on illuminatist. Türa sa taun ei tee neilgi vahet. ma ei hakka viisakalt ütlema isegi, sa oleks võind kurat Brejviki toru ette sattuda, nii idioot ei anna olla. Sulle seletatakse 20 lehekülge juba ära, et su illuminati-jutt ja eriti su illuminati-tuttav on täiesti absurdsed, aga sa ajad ikka oma iba edasi. Üks asi tehakse sulle selgeks, sa hakkad järgmisest jahuma, tehakse sulle see selgeks, kuid ringiga jõuad ikka tagasi esimese asja juurde oled eelmised jutud ära unustanud.

taun, maun, idioot. sina rahune maha, cmon...
valitsus ongi seotud illuminatiga. ära toolilt maha kukku...

Dock

Liige

• liige

Vaata postitustreal*, 02 jaanuar 2012 - 23:30, kirjutas:

Vaata postitustDock, 02 jaanuar 2012 - 23:17, kirjutas:

Ühesõnaga elaksid ainult endale ja kallimale. Väga tore muidugi, aga tuleb ka teiste peale mõelda imo. Mina jällegi arvan, et me kõik peame teistele kuidagi kasulikud olema. Soovitaksin sul enamus kalasaagist edasi müüa, siis oleks juba päris hea. :D

Me kaldume jube teemast mööda, aga loodetavasti keegi seda väga pahaks ei pane. Äritseda võib muidugi, aga point selles, et kirjeldatud elu ei anna elada. Seda ei lubata. :/ Ma tahan elada elu lihtsalt, ilma et peaksin pidevalt muretsema, kuidas toime tulla. Saan oma hariduse ja värgid särgid kätte, aga ega see mulle töökohta ei kindlusta. Kui jään tööst ilma, siis on kõik korter/maja, kõik läinud. Elu mida kirjeldasin, seal ei pea ma selle pärast muretsema, see oli mu tõeline põhjus miks niimoodi elada sooviks.

Posted Image

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
türa sa taun :D

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Ameerikas kuskil osariigis tahetakse või juba keelati ära oma aed/juur/puuviljade kasvatamine... sick uh? ja inimeste kiibistamine... õõh

Dock

Liige

• liige

Vaata postitustthe-21-man, 03 jaanuar 2012 - 00:35, kirjutas:

türa sa taun :D

Kellele see mõeldud oli?

Vaata postitustBilly Boy, 03 jaanuar 2012 - 01:05, kirjutas:

Ameerikas kuskil osariigis tahetakse või juba keelati ära oma aed/juur/puuviljade kasvatamine... sick uh? ja inimeste kiibistamine... õõh

Ma ei üllatuks, kui ühel kurval päeval pandaks ka liikumiskeeld. Valel kella ajal kusagil oled, pannakse kinni ka veel.

Posted Image

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
otseselt mitte kellegile. viitasin kui ropp rassipassi on

Kivikas

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2003

Vaata postitustBilly Boy, 01 jaanuar 2012 - 21:21, kirjutas:

no kurat kivikas, mis kuradi tutvustad salaja? tegemist on otsese mõjutamisega ja sa räägid ikka veel tutvustamisest. mööda paned ju täiega

See on ju iseenesestmõistetav, et inimene, kes soovib saada valitud tähtsale kohale, esitab valijatele ülevaate sellest, mida ta seal tähtsal kohal teha kavatseb, ja loodab, et tema kava valijatele meeldib ning nad valivad just tema. Mis illuminaadid ja mõjutamine? Mis siis sinu meelest selle asemel olema peaks? Presidendi valimine sugulasliini pidi nagu kuningatel?

Tsitaat

ja maja kukkus videolt vaadates (WTC) isegi korrus-korrus haaval alla

Just täpselt nii ta peabki alla kukkuma.

Tsitaat

ja spetsialistid on öelnud, et see oli õhku lastud,

Need sinu youtube-paranoikud ei ole spetsialistid.

Muutis Kivikas, 03 jaanuar 2012 - 11:44.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Sugulasliinipidi see asi ei toimi (illuminati) - see on müüt. Jah ma peaks nüüd tõestama hakkama, aga mul on selle kohta jällegi sõnaline kinnitus usaldatavast allikast ja rohkem ei olegi midagi öelda.
Nii kõrged liikmed valitakse välja, esitatakse ettepanek. Kindlasti on ka soovitajaid vaja.

Kivikas, 9/11 tornide kokkuvarisemine on piisavalt suur sündmus, et asjatundjad seda uurida saavad ka mujalt, kui YouTube videodest... arvad tõesti, et ma olen nii loll, et 1 youtube video põhjal usuks kõike? seda on uuritud ikka rohkem ja on juba olnud kindlaid tõendeid, et see oli Ameerika sisetöö. Ainult, et valitsus ei taha, et suur mass seda teaks ja kontrollitakse info levikut.

Muutis Billy Boy, 03 jaanuar 2012 - 15:19.

Dock

Liige

• liige

Vaata postitustKivikas, 03 jaanuar 2012 - 11:43, kirjutas:

Tsitaat

ja maja kukkus videolt vaadates (WTC) isegi korrus-korrus haaval alla

Just täpselt nii ta peabki alla kukkuma.

Kust sina tead kuidas see alla kukkuma peab?

Posted Image

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
MA KA ARU EI SAA
ilma irooniata. kuidas kivikas teab täpselt, kuidas mingi suur reisilennuk peaks maja kokku kukutama??? :D kergem on ju tuvastada see, kuidas maja peaks õhkamisel kokku kukkuma. väike feil vä

Dock

Liige

• liige
See maja ehitati kokku varisemis kindlaks. Ehk väidetavalt ei pidanud selline hoone mitte kuidagi kokku kukkuma mingi lennuki tõttu, mis tundub ka loogiline. Hiljemalt uurides tuligi välja, et igal korruselt oli maja hoidvad jubinad pooleks lõigatud, see tõttu maja ka sedasi korrus haaval kukkuski. Ja miks õhati veel hoone peale lennuki sisse lendamist?

Posted Image

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
hea, et keegi viitsis seletama tulla minu asemel. enne kirjutasin 3 lehekülge vist, ja korraga 4 venda mölisevad, et EI SA OLED LOLL SEE ON VÕIMATU ET VALITSUS MIDAGI SELLIST TEEKS
nii loogiline kõik tegelt -.-

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Et ehitamise hetkel arvestati seda, et lennuk sinna sisse lendab?

Ja kust sa seda võtad, et hoonet veel peale kokkupõrget õhati?

Ja mis need maja hoidvad jubinad pooeks lõigatud?Talad?Kui need igal korrusel pooleks lõigata, siis kukub maja iseenesest juba enne poole peale jõudmist.
Te olete nii lollid, et te võiksite vait jääda.

Dock

Liige

• liige
Tunnistajate sõnul käis peale lennuki sisse lendamist veel kolmas plahvatus. Ma täpselt ei mäleta mis asjad need nüüd olid mis pooleks olid lõigatud, aga mitte päris nii, et maja nendeta ei seisa, vaid, et kui mingil korrusel midagi õhku lendab, siis ülejäänud maja oleks endiselt püsti.

Posted Image

29 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 29 külalist, 0 anonüümset kasutajat