Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
  • Sugu:mees
deniers will be deniers. 911 tornide puhul on väga väga palju tõendeid selle kohta, et seal plahvatasid pommid ja terrorirünnakust oli asi kaugel. ma ei viitsi ka enam vaielda, ega mind ei huvitagi väga mida teie usute ja arvate.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
seoses tulnukatega tuli meelde see, et need "jumalad" ja "inglid" kes korduvalt siin käisid koguaeg, olid space travellers ja nende kujutisi on kujutatud mitmetel tahvlitel (kosmoselaevu, mehi nendes kosmose riietustes [olen purjus ja mõned sõnad ei tule meelde]).

vaadake alates 13:37 neid pilte (vaadake alates sealt kuni lõpuni, palju ei ole). kas iidsed inimesed tõesti kujutasid tulnukalaevu niisama oma nikerdistes? (:

ja siin alates 7:50 samamoodi pildid

te ei tea üldse mis kõik seondub sellega. tehnika on ka palju palju arenenum, kui tavainimene teab. me ei tea üle poole asju, mis tegelikult tõsi on.

// salajases on veel mitmeid teisigi asju. näiteks ajalugu on meile valetatud. meile räägitakse, et Aristokrates või kes ta oligi, oli esimene suurim mõtleja. räägitakse, et egiptuse püramiidid on kõige vanimad (3k years old) kuigi tegelt on ka need vanemad ja Hiinas pesitsevad VEEL vanemad püramiidid, mis on valitsuse poolt ümbritsetud põllumaadega, et keegi neid külastada ei saaks (keelatud minna sinna).

pildid hiiglaste kontidest alates 0:35

pildid Hiina püramiididest alates 0:36

Muutis Billy Boy, 08 detsember 2011 - 15:24.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Siin käis läbi Hollywoody staaride illuminati teema. Ma pole seda doki vaadanud, aga mu vend rääkis, et tegemist on lauslollusega. Mismõttes on eminem ja teised staarid nii tugevalt kellegi poolt mõjutatud? See dok on nii hästi tehtud, et sa jäädki esimesel vaatamisel sellesse uskuma...kuid tegelikult teevad selliseid vandenõuteooriaid mingisugused moslemid USA maine rikkumiseks vms. Enamus debunked ja vandenõuteooriad on kuradi usuhullude poolt koostatud. Hakka kasvõi alustuseks youtube kommentaare lugema, kus on ainult usklike möla ette ja taha. Kõik see jama on suunatud USA vastu. Päris kõike ei tasu uskuda, kuna reaalselt on internetis ikka kõiksugu jaburust.
Postitas pildi

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Billy Boy on vist kogu-aeg purjus, et seda jama kirjutab. Vaevalt, et sa mingeid kogu inimkonna eest saladuses hoitud püramiide Google Earth-iga näed. :D
Eriti tore on see - tavainimene ei tea paljusid asju jne. Tekib küsimus, et kust siis meie Eestis asub suvaline narkar seda kõike teab?
Aga mulle tundub juba, et sa trollid.

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007

Vaata postitustRassipassi, 09 detsember 2011 - 13:15, kirjutas:

Billy Boy on vist kogu-aeg purjus, et seda jama kirjutab. Vaevalt, et sa mingeid kogu inimkonna eest saladuses hoitud püramiide Google Earth-iga näed. :D
Eriti tore on see - tavainimene ei tea paljusid asju jne. Tekib küsimus, et kust siis meie Eestis asub suvaline narkar seda kõike teab?

ma arvan, et asi on uskumises

ma eeldan, et sina usud, mis sulle telekast ette paisatakse, tema usub seda mis internetist ette paisatakse...
Meedia ei ole ju ainult tõsi, ei saa olla kana, kes näeb asju telekast ja arvab et kõik on kuld...lõppude lõpuks otsustab inimene ise mida ta usub.

Mina usun ka pigem erinevate raamatute ja videode põhjal seda et suur hulk tõde jääb lihtinimestele varjatuks, just sellepärast, et inimesed ei viiitsi ise uurida neid asju ja lihtsalt usutaksegi mis neile ette "söödetakse".

Ja oligi suur komisjon, kes uuris 9/11 ja pentagoni "lennuki" õnnetust aga kui sa vaatad neid vandeteooriate videosid teise pilguga siis hakkad ka endale neid küsimusi esitama. Ning siit tulebki vandeteooria, sest järelikult ei ole piisavalt tõendeid, et inimesi veenda, et see oligi nii väga terroristide töö...
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

kled ve, sa oled nii loll et ma vahepeal imestan lausa. ma olen ise vabamüürlase käest kuulnud, et holliwood on kõrgemate võimude käes, et mõjutada rahvast. ja tra sa ikka ei usu -.- sa oled rumal ja ignorant lihtsalt. jah ma olen praegu purjus, aga see ei tähenda, et see jutt vale oleks -.- tra nii lamp on siukeste idiootidega vaielda nagu rassipassi :D aasta idioot tõesti :D

//ropp sõna elimineeritud

// loodi, ma ei vaidleki, et asi ei ole usus kinni. selliseid asju mida tõestada ei saa saabki ainult uskuda (: aga mõned asjad on lihtsalt liiga obvious. maybe it's some shit that i belive, but i will investigate till i have proof that this is shit

// luls kuidas saab nii denier olla, et isegi satelliidi tehtud pilte enam ei usu : ) D

Muutis Billy Boy, 09 detsember 2011 - 14:36.

Rassipassi

Liige

• liige

Vaata postitustlooodi, 09 detsember 2011 - 14:15, kirjutas:

ma eeldan, et sina usud, mis sulle telekast ette paisatakse, tema usub seda mis internetist ette paisatakse...
Meedia ei ole ju ainult tõsi, ei saa olla kana, kes näeb asju telekast ja arvab et kõik on kuld...lõppude lõpuks otsustab inimene ise mida ta usub.

Mina usun ka pigem erinevate raamatute ja videode põhjal seda et suur hulk tõde jääb lihtinimestele varjatuks, just sellepärast, et inimesed ei viiitsi ise uurida neid asju ja lihtsalt usutaksegi mis neile ette "söödetakse".

Ja oligi suur komisjon, kes uuris 9/11 ja pentagoni "lennuki" õnnetust aga kui sa vaatad neid vandeteooriate videosid teise pilguga siis hakkad ka endale neid küsimusi esitama. Ning siit tulebki vandeteooria, sest järelikult ei ole piisavalt tõendeid, et inimesi veenda, et see oligi nii väga terroristide töö...

Kes ütles, et ma telekast ette söödetud materjali täielikult usun. Mina usun, et tegelikkus on alati kahe tõe vahel. Ega vandenõuteoreetikutelgi pole piisavalt tõendeid, et inimesi veenda. Ja miks peakski USA valitsus rahvale tõde rääkima, kui nende oma riigis niipalju psychosid on? Rahvale ei saagi kogu tõde rääkida, aga ega see ei tähenda, et kuskil kalju otsas lossis on tormisel ööl mingid hirmsad bossid ja otsustavad, mida USA president ütleb. Lepi sellega, et oma eluajal sa tõenäoliselt ei saagi kindlalt teadma, mis seal toimub. Aga debiilne on ise mingeid lolle teooriaid luua.

Ja Billy-ga pole vist üldse mõtet rääkida, sa oled kas troll või tõesti taun. Mis kuradi satelliidi pilt? - Google Earthi pilt. Arvad, et kui need Illuminatid on olemas, kas nad siis laseks mingil Google Earthil näidata sellist saladust, mis paljastaks selle, et UFOd on Maal käinud inimesi õpetamas? Bljääd, võid põlema panna ennast oma jamaga.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
ma ei loonud ühtegi teooriat ise ja tõesti, kalju otsas ei ole koletisi ka (vist). ja google earth? näiteks area51 pole seal täielikult näha, aga keegi ei uuri lihtsalt hiina põldude vahel ringi. võin ennast põlema panna? aitäh loa eest musipassi! :D

nagu ma ka eelnevas postis mainisin, ei olegi kõik need yt videod tõesed, aga väga paljud materialid ja jutud aitavad tõele lähemale jõuda. ma lihtsalt ei ole üks nendest, kes ütleb, et pole mõtet midagi siukest uurida või teada, sest niikuinii see ei muuda midagi ja meie e saa selleks midagi teha. teadmine on jõud, nagu ühe poisi allkirjas siin foorumis oli. tõesti, me ei saa midagi teha ja meie eest on asi paika pandud, aga järgmised neljakümnendad ja viiekümnendad on samad sa arvad? juba see, et see info lekib tähendab seda, et muudatused on tulemas. naljakas, et ma püüan mingile tavakodanikule teisi teadmisi anda, aga ma loodan, et ühiskond ei jää nii lolliks kui nad praegu on.

huvitav mida siuke inimene nagu rassipassi ütleks, kui ta oma aias tulnukaid näeks :D vasta palun sellele, see on liiga hea :D

// jep internetis on jaburust, aga kas tõesti usuhullude poolt koostatud? see on täiesti nende teooriate vastane jutt ju
+ illuminati ja vabamüürlaste jaoks on usk kui kontrolli ja võimu vahend. et miks peaks nad koostama selliseid vastandikke teooriaid, aga jumal tänatud, ma pole normaalses konditsioonis ja mulle lõi hetkega pähe see, et nad peavadki korraldama vastandikke teooriaid, et oma teemat kaitsta (wow.. poole jutu pealt läks meelest mis ma kirjutasin, nii et sorry kui midagi segaseks jäi).

Muutis Billy Boy, 09 detsember 2011 - 15:55.

looodi

number 9

• liige

Vaata postitustRassipassi, 09 detsember 2011 - 14:57, kirjutas:

Vaata postitustlooodi, 09 detsember 2011 - 14:15, kirjutas:

Kes ütles, et ma telekast ette söödetud materjali täielikult usun. Mina usun, et tegelikkus on alati kahe tõe vahel. Ega vandenõuteoreetikutelgi pole piisavalt tõendeid, et inimesi veenda. Ja miks peakski USA valitsus rahvale tõde rääkima, kui nende oma riigis niipalju psychosid on? Rahvale ei saagi kogu tõde rääkida, aga ega see ei tähenda, et kuskil kalju otsas lossis on tormisel ööl mingid hirmsad bossid ja otsustavad, mida USA president ütleb. Lepi sellega, et oma eluajal sa tõenäoliselt ei saagi kindlalt teadma, mis seal toimub. Aga debiilne on ise mingeid lolle teooriaid luua.

Ja Billy-ga pole vist üldse mõtet rääkida, sa oled kas troll või tõesti taun. Mis kuradi satelliidi pilt? - Google Earthi pilt. Arvad, et kui need Illuminatid on olemas, kas nad siis laseks mingil Google Earthil näidata sellist saladust, mis paljastaks selle, et UFOd on Maal käinud inimesi õpetamas? Bljääd, võid põlema panna ennast oma jamaga.

ma mõtlen, et need tõendid mida ei ole avalikustatud valitsuse poolt, et need on nagu teoreetikute "kaardid". asi käibki ju selle ümber et ei ole piisavalt tõendeid uskumiseks ().

Leppides ei hakkagi asjad muutuma, kui sa lihtsalt lepid siis miks sa üldse tuled siia teemasse :D, üritad meid ümber veenda või :D
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Loodi ütles asjalikult. Tõestust on iseenesest piisavalt, aga küsimus on selles, kui palju on üldse tõestust vaja, et inimesed uskuma hakkaksid? Võtame näiteks maavälise elu, mille kohta leidub jõhkralt materjali, aga siiski paljud ei usu sellesse. Mina jällegi arvan, et maakera on lame, kuna ma pole seda eemalt näinud - kah teooria :D
Postitas pildi

Rassipassi

Liige

• liige
Loogish, et maaväline elu on olemas. Aga mõttetu on mingit tõde kuskilt YT videotest taga ajada. Arvata on, et USA valitsuse ametlikust versioonist te muud nende käest ei kuule ja arvata on, et vandenõuteoreetikutel pole ka piisavat ligipääsu, et tõde päevavalgele tuua. Ma enam ei viitsi vaielda ka, kui te juba aru ei saa, et mingi Illuminati jutt on jabur.

looodi

number 9

• liige

Vaata postitustRassipassi, 09 detsember 2011 - 16:32, kirjutas:

Loogish, et maaväline elu on olemas. Aga mõttetu on mingit tõde kuskilt YT videotest taga ajada. Arvata on, et USA valitsuse ametlikust versioonist te muud nende käest ei kuule ja arvata on, et vandenõuteoreetikutel pole ka piisavat ligipääsu, et tõde päevavalgele tuua. Ma enam ei viitsi vaielda ka, kui te juba aru ei saa, et mingi Illuminati jutt on jabur.

youtube on ka info vahend, mis sa arvad et nad peaks raamatukogudest oma info saama v? või äkki keegi hoopis räägib?

sa nagu ei vaidlegi, too mõni vastuväide

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
ongi, yt ei riku mainet... sealt saab igasugust infot lihtsalt

/ see näitab lihtsalt kui eelarvamustega inimene sa oled..

Muutis Billy Boy, 09 detsember 2011 - 20:36.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
Billy, mina ei teeks neist vendadest üldse välja. inimesed ju ongi programmeeritud sellisteks. kuidas muidu tulnukad siin vabalt ringi lasta saavad, neid on lugematu kord nähtud ja nendest räägitud, aga ometi ei koti see kedagi ja kõik on skeptikud. tulnukad lihtsalt kasutavad ära seda ja neil ongi hea meel, et inimesed sellisteks pimedateks low level arenguga liigiks muudeti, kes oma geenide tõttu ei suudagi kunagi nägijaks saada

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

Vaata postitustKivikas, 04 detsember 2011 - 11:23, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 14 september 2011 - 20:30, kirjutas:

No ütleks just, et need ei mõtle oma peaga, kes usuvad, et lennukeid juhtivad terroristid ründasid WTC torne ja selle tagajärjel olid need maatasa tehtud, tolmuks ja väikesteks tükkideks - nii, nagu meedias president Bush väitis.

Meedias Bush väitis?

WTC pilvelõhkujate rususid ja sündmusi analüüsis 200 uurijast koosnev meeskond.
Analüüsiti 236 teraskonstruktsiooni jäänust, 7000 fotot ja 7000 videolõiku kogupikkusega 150 tundi. Uurijate meeskond pani kirja kümneid tuhandeid lehekülgi järeldusi ja analüüse, nad tegid intervjuusid rohkem kui 1000 inimesega, kes olid rünnaku ajal WTC piirkonnas või olid olnud hoonete hooldajad või ehitajad. Lisaks viidi läbi hulgaliselt laboratoorseid katseid, analüüsides tuigevate tulekahjude mõju, ning loodi andmete põhjal ka ülitäpsed arvutimudelid sellest, kuidas hoonete seisund sündmuste käigus muutus.

Mis sa tõesti arvad, et sa vaatad ära ühe youtube video ja sellega on kogu see hiigeltöö ümber lükatud?
Loe kõigepealt kasvõi kümmekond lehekülge läbi ametlikust raportist ja siis hakka "oma peaga mõtlema". Youtube videotest nähtu pime uskumine ei ole oma peaga mõtlemine.

Pealegi, USA riigiaparaat on kolossaalselt suur, igast küljest ligadi-logadi ning lekib konfidentsiaalset infot nagu sõel. On mõeldamatu, et mingi mastaapne sisemine vandenõu sealt kiiremas korras välja ei lekiks. Ja ma ei pea silmas youtube videotena.

Ma tahaks neid pilte ja videosi näha, palun?
the chase is better than the catch

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
tra eelmisel lehel on 3 videot mees -.-

Rassipassi

Liige

• liige
Türa minge kaasa oma tulnukatega kui nad teie arust mingeid torne jms alla lasevad. Pole teid vaja siia, lihtinimesi. Mõttetu seletada teile, eriti kui ma kirjutan pika teksti maha ja üks ütleb, et ma nagu ei vaidlegi ja siis 2 tükki vaidlevad minuga edasi. Bljaaad nagu mingi lambakari.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
tulnukad ei olegi mingeid maju lõhkunud mida sa ajad üldse, shush! lambikari oleme sellepärast et vaidleme sinuga? lol

Rassipassi

Liige

• liige
No türa, ma suuda enam, ütle ära, kas sul üldse ajud on. Ajudeta inimesega pole mõtet rääkida. Türa nagu Keskerakond.

9 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 9 külalist, 0 anonüümset kasutajat