Postitatud 31 märts 2012 - 19:03

Postitatud 31 märts 2012 - 19:20

Postitatud 31 märts 2012 - 19:25

Sa ära videodest üldse kõbise midagi, kui ise mingi ühte ainult vaadanud oled, kui sedagi.
Sa ehmatad yt lingist juba ära või vb ei oska sa inglise keelt hoopis? Igatahes shut your shit already nigga
Rassipassi, 31 märts 2012 - 19:29, kirjutas:
ära ürita asja deepiks ajada siin. sina pole mingit infot jaganud. täielik 0. ainult käid kobisemas siin. nagu alakas nerd
Muutis Billy Boy, 31 märts 2012 - 19:34.
Postitatud 31 märts 2012 - 19:29

Billy, rääkimata sellest, et sa ei oska eesti keele grammatikat, olen ma täiesti kindel, et sinust pole mulle ka inglise keeles vastast. Nii et pole mõtet siin lahmida, aga jah sinu ajuimpotentsus on ammu selge.
Ja cccp, miks mitte teha kolmekesi seda PMis, mitte teemas, millega paljud teie postitatud videod eriti ei seostu?
Ja Billy, kui otsid kedagi, kes infot jagaks, siis loe teatmeteoseid või uudiseid. See siin on foorum, mille põhieesmärgiks on arutlus. Oleks sa vähemalt siis ise midagi mõistlikku siia teemasse postitanud...
Muutis Rassipassi, 31 märts 2012 - 20:50.
Postitatud 31 märts 2012 - 20:03

Rassipassi, 31 märts 2012 - 19:20, kirjutas:
Heaküll, siis see teema on meie 3 jaoks, aitäh ja headaega.
Postitatud 31 märts 2012 - 22:35

Postitatud 01 aprill 2012 - 00:13

cccp, 31 märts 2012 - 18:53, kirjutas:
Las ma usun sellesse infosse, ma näen selles infos mustreid ja skeeme, mis korduvad ja korduvad, sest see süsteem on niimoodi loodud.
pahatihti inimesed näevad seal seoseid ja mustreid, kus neid ei ole. lihtsalt meie kasutame on ajumahtu muul otsatarvel ära, kui youtubes mingite muhamedide videosi vaadata, milles sisalduv info ei ole neutraalne ega anna garantiid selle tõesusest. eks sa uuri ja vaata siis mis maailmas toimub

pole te mõelnud, ehk äkki ongi need tuhanded videod pandud meelega internetti, eesmärgiga panna meid uskuma midagi sellist, et varjata miskit muud. ei oska öelda, ei võta vaevakski uurida ja vaevata enda pead seda sorti infoga.
Muutis Jack Herer, 01 aprill 2012 - 00:17.

Postitatud 01 aprill 2012 - 00:42

kõige parem kogu uurimise juures on see, et saan nüüd hollika filme, muusika vide, poliitikat, ühiskonda ja meediat vaadata nüüd teise (lausa õige) pilguga nüüd. ütleme nii, et omandanud oskuse lugeda ridade vahelt
Muutis Billy Boy, 01 aprill 2012 - 00:43.
Postitatud 01 aprill 2012 - 01:06

ainuke tõde, mida mina siinsetest diskussioonidest välja loen, on asjaolu kui mõjutatav on inimese ajutegevus ning kuidas inimene laseb endaga nõndaviisi manipuleerida, mis lausa muudab inimese maailmapilti. hämmastav, kas pole.
see muudab ainult paranoilisemaks ning annab oskuse näha seosetuid seoseid.

Postitatud 01 aprill 2012 - 10:12

lühidalt sõnastatult
ütleme nii, et nad teavad rohkem kui enamik inimesi. sp tõest räägimegi. mitte ainult nad ei tea, vaid nad ka varjavad seda mida vaja.
Muutis Billy Boy, 01 aprill 2012 - 10:16.
Postitatud 01 aprill 2012 - 12:07

ja mind ei huvita millest tõde räägib, vaid mis on tõde?
nemad varjavad tõde, aga sina tead ikka seda? share your wisdom with us.
Muutis Jack Herer, 01 aprill 2012 - 12:26.

Postitatud 01 aprill 2012 - 12:35

Tsitaat
vabamüürlaseks ristimine hõlmab vere joomist
eestis on nüüdseks 800 vabamüürlast, nendest väga-väga vähesed on avaliku elu tegelased
tallinna kesklinna osteti uus korter 170 ruutmeetrit vabamüürlaste seltsi kokkusaamiste korraldamiseks
Kui Eestis on 800 vabamüürlast, mis sa arvad kui palju siis neid vabamüürlasi terves maailmas on? See teooria, et maailmas on mitu miljonit inimest kes jõid mingi rituaali puhul verd ja see informatsioon ei leki kuhugi on ju täiesti naeruväärne.
Postitatud 01 aprill 2012 - 13:04

Vaata, ma olin ise kah kunagi väga skeptiline igas asjas, küsitlesin igat asja, et olla kindel. Olen lugenud just netis paljusid asju ning ei hakka siia toppima mitukümmend lehekülgi pikkasid tekste, sest te ei suuda isegi youtube videot vaadata, mis on teile tehtud kokkuvõtteks ja lihtsuseks. Jah kogu info on olemas, aga teie sellest muidugi midagi ei tea. Kui need faktid oleks valed, siis kellegil pidi ikka väga palju aega ja väga hea mõttemaailm olema, et sellist juttu kokku sepitseda.
9/11 nii palju. Ctp obvious, et kõikides kolmes hoones olid sisse ehitatud pommid, oli järjekordne false flag op, mida inimesed siiamaani nimetavad terrorirünnakuks, fakt on selles, et CIA ise õpetab inimesi välja, et selliseid jamasid kokku keerata, aga keegi ei saa aru. False flag ope on usa teinud varemgi ja mitu korda.
Me ei saagi midagi teha nende vastu preagu, kuni on vamenad põlvkonnad, kes peavad vandenõusid hullude teooriateks, jällegi on tembeldatud see niimoodi valitsuste ja psühholoogide poolt, et tavainimene ei mõtleks niimoodi, see on vale, tee oma tööd ja ole vait. Meie ühiskonnast saate võib-olla aru, kui vaatate, mis narkootikumid legaalsed on. Koffeiin, et inimene oleks iga päev ärkvel ja töökas ja alkohol, et nädalavahetustel oleksid nii loll, et ise kah aru ei saa mida sa korraldad. Ning loomulikult ei saa unustada ka kõikvõimast nikotiini, mis aeglaselt mürgitab ja tapab inimesi päevast päeva, kuid on ikkagi legaalne.
Muutis cccp, 01 aprill 2012 - 13:19.
Postitatud 01 aprill 2012 - 13:16

jah, me oleme vähemuses, kuid mina pean seda suureks plussiks. makes alot easier to make us money, by telling bullshiet to people.

Postitatud 01 aprill 2012 - 13:36

pealegi olen ma igast asju siin juba seletanud, ma ei hakka üle rääkima asju enam. olen seda niigi teinud juba
Muutis Billy Boy, 01 aprill 2012 - 13:38.
Postitatud 01 aprill 2012 - 13:52

kuidas sa ütled, et see info, mida sa leiad, on tõde. mille alusel, näita mulle. meid ümbritsev maailm on meie enda kujutlusevili ning me näeme seda nõnda, nagu me seda näha tahame. näeme seoseid asjade vahel, kus tegelikuses neid ei esinegi, lõpetame mustreid, kuid alati mitte korrektselt.

Postitatud 01 aprill 2012 - 13:57

Jack Herer, 01 aprill 2012 - 13:16, kirjutas:
?? mis see siia teemasse üldse puutub, müüd mingi vandenõu raamatuid we?
Arukat juttu räägid küll ja palju õnne, kui sa kõike järjest ei usu. Good for you.
Muutis cccp, 01 aprill 2012 - 13:57.
Postitatud 01 aprill 2012 - 14:05

te olete müügiks sisuliselt. te ostate ehk omandate infot, mille tagamaid te ei uuri, vaid lähtute ainult infost, mis teile ette söödetakse. ignoreerite asjaolu, et info VÕIB olla kallutatud(mida tavaliselt vanenõuteooriad ongi) ja üldsegi mitte neutraalsel tasapinnal esitatud.
see ei kehti aind raamatutega, see kehtib kõige kohta, mis sind ümbritseb.
selle asemel, et uurida, mis maailmas toimub, võiksid uurida, mis sul ajus toimub samal ajal, kui sa seda infot omandad. saad äkki aru, miks tekitab selline suhtumine inimestes vastuolu.

Postitatud 01 aprill 2012 - 14:19

Jack Herer, 01 aprill 2012 - 14:05, kirjutas:
te olete müügiks sisuliselt. te ostate ehk omandate infot, mille tagamaid te ei uuri, vaid lähtute ainult infost, mis teile ette söödetakse. ignoreerite asjaolu, et info VÕIB olla kallutatud(mida tavaliselt vanenõuteooriad ongi) ja üldsegi mitte neutraalsel tasapinnal esitatud.
selle asemel, et uurida, mis maailmas toimub, võiksid uurida, mis sul ajus toimub samal ajal, kui sa seda infot omandad. saad äkki aru, miks tekitab selline suhtumine inimestes vastuolu.
Sp ma olengi vist maininud juba, et ma uurin iga asjaolu kohta läbi kõik info ja lähtun oma peast siis juba ise, kui kõik info on omandatud. Väidad ikka väga jaburaid asju, et söödetakse info ette ja kohe hakkamegi uskuma? Bitspliis sa oled oma järeldused teinud, ma ei tea kuskohast ja viskad preagu meid kõiki ühte patta, sa ei ole üldse adekvaatne selle teema suhtes ja hakkad lihtsalt tampima mingeid lauseid. Sorry aga sa paed täiesti pange.
Ja kui tahad rääkida neuronitest, siis palun väga, ma pakun, et se teema "mis meil ajus toimub" on sinu jaoks väga tume maailm, millest sa julged ainult preagu midagi väita. Kui tahad psühholoogiast rääkida, siis psühholoogia on ainult teoreetiline osa, mis inimese mõistuses toimub, ja ei saa puhta tõena võtta, samamoodi nagu ei saa piiblit võtta tõena, sest kõik on sinujaoks samamoodi ette kirjutatud ja ette söödetud info, aga kõigest valitsuse poolt. Või pean kõike infot puhta kullana võtma, mis koollis õpetatakse?
Ja mis ajast üldse üks inimene julgeb väita, mis info on vale ja mis on õige, kui ta ise pole mitte midagi sellekohta uurinudki.
Muutis cccp, 01 aprill 2012 - 14:26.
Postitatud 01 aprill 2012 - 14:32

cccp, 01 aprill 2012 - 14:19, kirjutas:
Jack Herer, 01 aprill 2012 - 14:05, kirjutas:
Sp ma olengi vist maininud juba, et ma uurin iga asjaolu kohta läbi kõik info ja lähtun oma peast siis juba ise, kui kõik info on omandatud. Väidad ikka väga jaburaid asju, et söödetakse info ette ja kohe hakkamegi uskuma? Bitspliis sa oled oma järeldused teinud, ma ei tea kuskohast ja viskad preagu meid kõiki ühte patta, sa ei ole üldse adekvaatne selle teema suhtes ja hakkad lihtsalt tampima mingeid lauseid. Sorry aga sa paed täiesti pange.
Ja kui tahad rääkida neuronitest, siis palun väga, ma pakun, et se teema "mis meil ajus toimub" on sinu jaoks väga tume maailm, millest sa julged ainult preagu midagi väita. Kui tahad psühholoogiast rääkida, siis psühholoogia on ainult teoreetiline osa, mis inimese mõistuses toimub, ja ei saa puhta tõena võtta, samamoodi nagu ei saa piiblit võtta tõena, sest kõik on sinujaoks samamoodi ette kirjutatud ja ette söödetud info, aga kõigest valitsuse poolt. Või pean kõike infot puhta kullana võtma, mis koollis õpetatakse?
Ja mis ajast üldse üks inimene julgeb väita, mis info on vale ja mis on õige, kui ta ise pole mitte midagi sellekohta uurinudki.
alateadvuse vetes ulbivad reaktsioonid ja assotsiatsioonid, mida me ei suuda kontrollida. rohkem ma ei pea vajalikuks sulle ütlema.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat