Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
  • Sugu:mees
+1 K
Ma saan aru, et sa võtad oma elus mingi suuna, aga ära ole munn ja hakka seda teisele niimoodi ninaalla hõõruma, et sinu uskumus on kuld ja muu on p...

te võtate seda liiga isiklikult j'a südamest ning siis sõimate kassusid ja passit nendeks kes te ise olete

nii ei ole siin teemas progressi
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

View Postcccp, on 15 märts 2012 - 23:25, said:

Minge usaldage oma liidrite mõtlemist. Ma õpin ise ja otsin infot ise ja saan aru kah palju paremini, mis valesti on. Sellised nagu kassu on lihtsalt õpetajate perselakkujad ja kuulavad ainult seda, mis neile ette öeldakse. Obey.

Kust kuradi kohast sa loed välja, et keegi siin usaldab oma liidrite mõtlemist. Kui sa ei suuda juba etteantud teksist ettenähtud infot välja imeda, siis mida sa üldse räägid info otsimisest ja asjadest palju paremini arusaamisest? Sulle ju endiselt ei jõua kohale, mida ta sulle selgeks üritab teha. Tõlgendad igat postitust nii nagu ise tahad. Ja peale seda pead sa end kompetentseks kuulutama oma mingi loetud tekstist või vaadatud videost kogutud arusaamasid faktina?

Muutis sokC, 16 märts 2012 - 02:58.

Postitas pildi

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Igaüks tõlgendab igat asja omamoodi ju, või ma pean nii tõlgendama nagu seda teie tahate?
the chase is better than the catch

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006

View PostRassipassi, on 15 märts 2012 - 16:54, said:

Esmalt võiksid ise midagi asjalikku öelda, sest siiamaani oled sa siia umbes 20 lehekülge möga tassinud.

Kui sinu jaoks on vabamüürlus ja kõrgem poliitika möga, siis ära loe, aga alusetult sõimelda, et see teema ei ole asjalik, on küll väga lame... Kas ma käin kuskil teemas mölisemas, et "lmao ajage normaalset juttu rofl! see on mõttetu teema! ärge ajage sitta!"
Väga hale ikka...

Ja selle meedia jutuga ennem tahtsin ma selle välja tuua, et paljudel ongi vaja, et inimesed rumalad oleks - nad saavad sellega kasu lõigata. Hea näide oli lihtsalt uudised, sest uudiseid on kõik näinud.

View PostRassipassi, on 16 märts 2012 - 17:13, said:

Ei, sa käid ise seda mõttetut sitta ajamas...

Wat???? LOL@ this :D Kindlasti targemat juttu kui sinu postid. *FACEPALM*

Muutis Billy Boy, 16 märts 2012 - 18:20.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Ei, sa käid ise seda mõttetut sitta ajamas...

Polegi rohkem vaja tõestada midagi, sa teed kogu töö minu eest ära oma lolli jutuga.

Muutis Rassipassi, 16 märts 2012 - 18:52.

cccp

Liige

• liige
http://www.dailymail...rveillance.html

Huvitav artikkel.

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004
Billy Boy kui sa enda arvates tead siin mitmeid vabamüürlasi, siis olen enam kui kindel et seda nad pole. Ükski õige vabamüürlane ei räägi mitte-vabamüürlasele, et ta selles liidus on.
+ see topic on fun, härrad on youtubes lugematuid tunde veetnud ja on maailma suurimad vandenõuteoreetikud ja valmis maailma kõik valed paljastama, good luck :lol:

Villu

oxymoron

• liige
  • Liitus:27 apr 2005
Kõigepealt paljastame ja siis saame neist saladustest osa, tundub loogiline ..
Kõigepealt saame neist saladustest osa ja siis paljastame, tundub loogilisem ..

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

View PostJorgen, on 21 märts 2012 - 13:58, said:

Billy Boy kui sa enda arvates tead siin mitmeid vabamüürlasi, siis olen enam kui kindel et seda nad pole. Ükski õige vabamüürlane ei räägi mitte-vabamüürlasele, et ta selles liidus on.
+ see topic on fun, härrad on youtubes lugematuid tunde veetnud ja on maailma suurimad vandenõuteoreetikud ja valmis maailma kõik valed paljastama, good luck :lol:

mida sa ajad lmao?? räägin niisama siin, et tunnen vabamüürlast ja mu klassivent tunneb samuti üht? ja ma polegi öelnud, et ta mulle retsilt saladusi paljastaks, küll aga kinnitust mõnele asjale olen saanud küll. ärge tulge fleimima nsm just for ze luls kui te endas kindlad ei ole -_-

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
No ma ei tahaks küll halvasti öelda, aga pane endale kondoom pähe ja peida ära ennast. Kaua võib pauku välja ajada?

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

View PostRassipassi, on 22 märts 2012 - 00:49, said:

No ma ei tahaks küll halvasti öelda, aga pane endale kondoom pähe ja peida ära ennast. Kaua võib pauku välja ajada?

pauku välja ajada? njh arva siis nii edasi, aga sa ei pea 50x seda nina alla hõõruma, taunik : /

cccp

Liige

• liige

Iraani sõjapropaganda hakkab pihta, nüüd pole sõda enam väga kaugel.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
päris jõhker ikka... eriti jõhker on see, et enamus ameeriklasi usuvad ka seda, et Iraan neid rünnata ja terroriseerida tahab... kurb

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

View PostBilly Boy, on 22 märts 2012 - 00:22, said:

View PostJorgen, on 21 märts 2012 - 13:58, said:

mida sa ajad lmao?? räägin niisama siin, et tunnen vabamüürlast ja mu klassivent tunneb samuti üht? ja ma polegi öelnud, et ta mulle retsilt saladusi paljastaks, küll aga kinnitust mõnele asjale olen saanud küll. ärge tulge fleimima nsm just for ze luls kui te endas kindlad ei ole -_-

Ükski vabamüürlane ei hõiska välja, et ta on vabamüürlane, ole nüüd mõistlik ka korraks.

cccp

Liige

• liige
Ohh, ärme nüüd sellepärast hakka hüppama, kes on vabamüürlane, kes ei ole. Asi on selles, et vabamüürlasi on tohutult palju ja otseselt ei saagi öelda, kas nad on head või nad on halvad.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

View PostJorgen, on 22 märts 2012 - 12:39, said:

Ükski vabamüürlane ei hõiska välja, et ta on vabamüürlane, ole nüüd mõistlik ka korraks.

kle olen ma üldse öelnud, et keegi on hõisanud välja seda lampi??? inimesed teavad inimesi mõnikord. ära tule hüppama lampi siin. pealegi on eestis 800+ vabamüürlast - kõva asi ka, kui keegi üht juhuslikult tunneb... -.-

Muutis Billy Boy, 22 märts 2012 - 20:24.

Külaline_Raux._*

• külalised
  • Liitus:--

View Postcccp, on 22 märts 2012 - 10:03, said:

Iraani sõjapropaganda hakkab pihta, nüüd pole sõda enam väga kaugel.

Mine ehita omale nüüd pommivarjend sest varsti hakkavad pommid lendama.Vabamüürlased on selle kõige taga.

cccp

Liige

• liige
yeee look at me

Posted Image

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

View PostRaux., on 23 märts 2012 - 00:17, said:

Mine ehita omale nüüd pommivarjend sest varsti hakkavad pommid lendama.Vabamüürlased on selle kõige taga.

Mida sa inised irvvv :D Noobid ehitavad pommivarjendeid ette (pigem sinusugused)
Low lvl newb oled, et selles sõja tekkimise jutust ainult vabamüürlasi ja pommivarjendid nägid

Muutis Billy Boy, 23 märts 2012 - 02:17.

Külaline_Raux._*

• külalised
  • Liitus:--

View PostBilly Boy, on 23 märts 2012 - 01:15, said:

View PostRaux., on 23 märts 2012 - 00:17, said:

Mida sa inised irvvv :D Noobid ehitavad pommivarjendeid ette (pigem sinusugused)
Low lvl newb oled, et selles sõja tekkimise jutust ainult vabamüürlasi ja pommivarjendid nägid

Ma inisen palju ma tahan.Sinusugused on lihtsalt idioodid kes kõige taga vabamüürlasi näevad.
Ma isegi mitte ei vaadanud seda videot selliste videote story on etteteada a'la pahad iraanlased koolitavad terroriste, et USA't rünnata,me peame selleks valmistuma jne.

5 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 5 külalist, 0 anonüümset kasutajat