Täna rääkisin klassivennaga veits nendel teemadel ja tal on 30+ astme vabamüürlasest sõber ja ta teab ka nendest asjadest. 3 aastat teame üksteist, aga ta pole kunagi neid teemasi puudutanud. sellistest asjadest ei räägitagi ja ei ole mõtet väga rääkida nendele, kes asjast 0-10% teavad - liiga pikalt ja keerukalt peaks seletama - eriti, kui ise (nagu mina) olen veel algstaadiumis nende saladuste ja süsteemide teadmistes.
vabamüürlastel on selline reegel, et ükski vabamüürlane ei tohi teise kohta öelda, et tema on vabamüürlane. sellised jutte sümbolitest, märkidest, võimust ja organisatsioonide tegelikest varjatud eesmärkidest ei räägita ja jagata lihtsalt - see ongi rohkem siseringkonna jutt. sellepärast ei kuulegi sellest avalikult ja isegi need isehakkajad - nagu mina - ei levita seda juttu nii lambist suvalistele inimestele, sest seda ei ole vaja kõigil teada ja nagu näha, hakkavad väga paljud mõtlema, et inimese mõistus või vaimne tervis ei ole korras.
sain kinnitust kahele faktile, mille tõesust ma kontrollida ei ole siiamaani ustavast allikast saanud:
vabamüürlaseks ristimine hõlmab vere joomist
eestis on nüüdseks 800 vabamüürlast, nendest väga-väga vähesed on avaliku elu tegelased
tallinna kesklinna osteti uus korter 170 ruutmeetrit vabamüürlaste seltsi kokkusaamiste korraldamiseks
olen oma silmaga näinud ka vabamüürlaste rüüd (pidulikel kokkusaamistel kantavad rõivad), mille peal on sirkel, all seeing eye ja numbrid. klassivend (võitnud euroopa keemia ja füüsika olümpiaadidel top 3 kohti ja jaapanis ka võistlemas käinud, kellel on vabamüürlasest tuttavaid, kinnitas ka, et vabamüürlaste tähtsaimad numbrid on 3, 6, 9, 11, 13
Ja lõpetuseks:
kui kogu mu jutt mis ma 10 lehekülge ajanud oleks, oleks 100% puhas sitt, siis oleks ma täis debiilik või loll, aga nii see ei ole, sest mu jutust ei ole isegi mitte pool vale. mõelge selle üle ja ärge solvake põhjendamatult ainult sellepärast, et see teema teile võõras tundub.
@ sokC ja sellistele vendadele, kes ütlevad, et ma pole midagi tõestanud.
ma toon ühe hea näite atm: kui vabamüürlaste tähtis number on 3 ja 6, ja kui nende max lvl vabamüürluses saab olla 33, mis sisaldab tähtsat arvu 3 ja mille summaks tuleks 6, siis SEE (jah, mõttetu numbrite mäng) tõestab PISIKEST fakti juba, et 3 ON vabamüürlaste number (jah, mitmed siin on vaield vastu, et mingi 3 ei ole vabamüürlaste number etc).
see oli siuke imelik väike näide nendele, mis on kerge ja lambist pähe kargas, tõestamaks, kui kergelt ja loogiliselt saab jõuda järeldusele mingis faktis või noh, tõestada seda. kui sarnast juttu nagu mina siin teemas ajanud olen, oleks mingi delfi artikkel kirjutanud, siis arvatavasti suhtuks 60% inimestest sellesse usutavamalt, eks? aga miks? sest see lihtsalt tundub tõesem, kuigi loogika on sama? that makes no sence..
pange nüüd üks 'like' pls
Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 15:17.