Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Keeksta Tha Buffalo.

its all about papers kid

• liige
  • Liitus:14 märts 2010
  • Sugu:mees
üks on kindel ja seda ei saa keegi eitada, et maailm (ühiskond vms) ei toimi nii nagu seda meile proovitakse näidata.
mulle ka meeldisid ajavaimu osad ja mõned muud sarnased filmid, aga see ei tähenda, et ma kõike seda jama usuks.

billy ma ei saanud su sellest disny nais karakterite videost aru. kõik ju positiivsed karakterid, mis selles halba on?

Vaata postitustKeeksta Tha Buffalo., 11 märts 2012 - 18:30, kirjutas:

Vaata postitustSander, 02 märts 2012 - 20:35, kirjutas:

pikk jutt

kuidas raamatu nimi eesti keeles?

Muutis Keeksta Tha Buffalo., 11 märts 2012 - 18:31.

KEEXMAISTER
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006

Vaata postitustfreshcolor, 11 märts 2012 - 15:33, kirjutas:

Ja kõiki neid asju on lahatud sinn teemasi juba mitmeid ja mitmeid kordi, kuid te kaks debiilikut(billy boy) ei vaevu kordagi teiste inimeste poste mõttega läbi lugema, selleasemel vaid jahute põikpäiselt oma sitta meile ette. Katsuge ükskord oma fantaasimaailmast välja tulla.

see oli väga valesti öeldud, et me ei vaevu poste läbi lugema ja jahume põikpäiselt oma sitta edasi - nii kohe üldse ei ole, sest me seletame väga rahumeelselt ja arutleme - püüame näidata lihtsalt loogilist poolt sellele teooriale, mida teie kohe kindlasti ei usu. pigem ei ole sina meie poste läbi lugenud, kui niimoodi lahmima tuled, et me ei esita ühtegi fakti.

keeksta see on stereotüüpide loomine ja seal ei olnud positiivsed karakterid ainult. võib nii tunduda story poolest, et kõik on tore, aga peidus on neil ebakindlad, alluvad, vaesed, naiivsed (või millised iganes) isiksused, mille kaudu näidatakse ju ette ära mis tüüp ta on ja seda rõhutakse umbes. ja kui neile juurde panna veel need see seksi promomine (seksi liigutused ja dirty language laste multikates, mängudes).

mingi teooria räägib, et kui filmis/ multikas on armastust ja seksi sees, siis on inimese mõistust kergem manipuleerida. umbes, et selle armastuse teemaga ei manipuleerita vaid see on nagu kõrvale juhtimiseks ja teistsuguse ajuseisundi tekitamiseks. just theory, ärge näkku lööge noobid -.-

Vaata postitustMark., 11 märts 2012 - 15:50, kirjutas:

Ma olen seda teemat piisavalt lugenud, sest mulle meeldib meelelahutus ja minujaoks on meelt lahutav lugeda, kuidas üks seentest ja muudest narkootikumidest segikamminud noormees (billy) üritab iga hinna eest tõestada mingit jaburat vandenõu teooriat.
(no offence billy, mul ei ole sinu elustiili vastu tegelikult midagi ja mind ei koti mitu korda sa päevas pilve teed või mitmenda klassi haridus sul on, aga sellise mulje sa oled mulle oma postitustega jätnud ning sinu 40nda lehekülje kõige esimene postitus on tõesti väga rumal)

Ma ei üritaks elueest midagi tõestada kui selles terake tõtt ei oleks. mõtle selle üle. järelikult saan ma 100% kindel olla mitmetes asjades juba ja seda mitte interneti tekstide põhjal, got it? ja kõik tekstid ei ole sassis peaga kirjutatud ja mu peas välja mõeldud. ma ei tule siia ajama sellist juttu, et valitsus lendab lendavate taldrikutega ringi ja kuu peal elavad tulnukad... ma ei saaks kumagi neist tõestada ja oma eelnevaid fcking väga paljusi väiteid olen ma juba korralikult tõestanud, mitte aind "äkki on nii"

Muutis Billy Boy, 11 märts 2012 - 19:23.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Ma oskan ka youtube'i kasutada :)

Billy, kui sa tahad olla tark inimene, siis endale selgeks, mis pagana elukas see avatud mõtlemine on ning kuidas ta kriitilise mõtlemisega interakteerub. On tõenäoline, et isegi kui sa selle teadmise omaks võtad, siis surud sa kognitiivse dissonantsi oma olemasolevate teadmiste kasuks maha ning usud endiselt edasi täpselt seda, mida tahad. Sellega defineerid sa end kui fanaatikut, kellega intelligentsetel inimestel mingit pistmist pole. Sinuga väitlemine on nagu youtube'i videoga väitlemine - võta esitatud vaated omaks või käi perse.

Kui sa paned tähele, siis inimesed siin ei ole sinu kombel veendunud selles, et nad TEAVAD, mis seal juhtus. Me oleme valmis oma vaateid kohaldama vastavalt tõenditele, mis on läbinud teatava kriitilise filtri. Sinu ainus filter on see, kas tegemist on ametliku seletusega või mitte. Sellest tulenevalt tekib hulk loogilisi vajakajäämisi ning paks pilv ajupeeru.

Kui ma praegu ei eksi, siis on sinu vastus mulle sama vana ja piiritult ebaintelligentne ila vabamüürlaste, piiratuse, süsteemi ning tõe kohta. Prove me wrong?

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Jep, see video näitab ilusti, et te ei võta teisi ideid omaks, sest teie jaoks on see jabur, sest vandenõu on skisofreenikutele, sest billy ok narkotsist üle tõmmanud ja ajab teile kärbseid pähe. Aga ühelegi küsimusele pole täpselt vastanudki. Sad.

Supernatural terrorizers with weapons of mass destruction.
the chase is better than the catch

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Riik, kellel on kõige rohkem hävituslennukeid, oleks suutnud need lennukid kohe kindlasti peatada, telefoni teel isegi ju anti teada, et lennukid on kaaperdatud :D
Hävituslennukite reaktsiooniaeg oleks olnud väga lühike. Aga neid lennukeid ei peatatud, sest usa valitsusel oli vaja põhjust, et oma sõjavägi lähisidasse saada. Aasta hiljem hakati süüdistama Iraaki massihävitusrelvade omamises ja mitte ühtegi ei leitud. WOW! Nüüd ootame kuni Iisrael hakkab Iraani perset täiega nussima, siis usakad saavad uuesti appi minna. Muideks nad on täiesti valmis, ainult et põhjus on puudu veel. Söön seeni iga päev.
the chase is better than the catch

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005

Vaata postitustMark., 11 märts 2012 - 15:50, kirjutas:

Vaata postitustcccp, 11 märts 2012 - 14:43, kirjutas:

Vaata postitustMark., 11 märts 2012 - 14:06, kirjutas:

Vaata postitustcccp, 11 märts 2012 - 13:20, kirjutas:

Seletust sinu argumendile?

Miks ma pean üldteada tõde sulle, billyle või mõnele kolmandale vandenõu teoreetikule seletama hakkama ?

Oled sa seda teemat üldse lugenud? Seleta lahti siis mis on üldteada tõde. Miks WTC 7 kah maha lamges? Miks pentagoni lindistusi kardetakse näidata? Miks kukkusid mõlemad tornid umbes 4 sekundi jooksul, kui kogu kütus põles momentaalselt ära kokkupõrkel?

Valgusta mind oma tõega.

Ma olen seda teemat piisavalt lugenud, sest mulle meeldib meelelahutus ja minujaoks on meelt lahutav lugeda, kuidas üks seentest ja muudest narkootikumidest segikamminud noormees (billy) üritab iga hinna eest tõestada mingit jaburat vandenõu teooriat.
(no offence billy, mul ei ole sinu elustiili vastu tegelikult midagi ja mind ei koti mitu korda sa päevas pilve teed või mitmenda klassi haridus sul on, aga sellise mulje sa oled mulle oma postitustega jätnud ning sinu 40nda lehekülje kõige esimene postitus on tõesti väga rumal)

Ning kallis cccp, nagu minust eelnev postitaja välja tõi, on nendele küsimustele siin teemas korduvalt vastatud, mul on tunne, et sa ise oled seda teemat liiga vähe lugenud.

Enamus küsimustele siin teemas on paraku jäetud vastamata. Kui sa vastamise all pead silmas üleüldist teooriate jaburaks tembeldamist ilma vastuargumentideta ning seemnepildikeste postitamist, siis sul on õigus - kõigele on korduvalt vastatud.

Kaksiktornide teemal on mõlemad pooled suutelised suuresti sõna võtma, kuid Pentagoni või WTC hoonet number 7 puudutades, jääb arutelu kuidagi ühepoolseks.

Muutis Ülisalajane, 11 märts 2012 - 23:30.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
WTC building 7. jutt on ju pesuehtne tõestus sellest, et vandenõuteoreetikute maailmakäsitlus on täiesti loogikavaba.
Sa oled hall kardinal USA valitsuse taga. Sinu võimuses on lavastada terroriakt, mille tulemuseks on sõja kuulutamine. Sul on piiramatud ressursid ning sa ei hooli inimeludest.

Stsenaarium 1: Sa lennutad kaks lennukit Manhattanit kroonivate pilvelõhkujate sisse ning lased nad siis kindluse mõttes sodiks. Kogu maailm on šokis. Sõda võib alata. Mõned kahtlustavad, et tegemist oli lavastusega, aga sa suudad nende hääled tõendite puudumisel maha suruda.
Stsenaarium 2: Sa lennutad kaks lennukit Manhattanit kroonivate pilvelõhkujate sisse ning lased nad siis kindluse mõttes sodiks. LISAKS otsustad sa õhata veel ühe kõrvalise hoone, nimelt WTC 7. maja. Kogu maailm on šokis. Sõda võib alata. Paljud kahtlustavad, et tegemist oli lavastusega, sest üks hävinenud hoonetest ei saanud üldse lennukiga pihta. Ups.

Nii. Kumb on tõenäolisem?

Muutis K, 11 märts 2012 - 23:52.

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005
Kui sa pead mind vandenõuteoreetikuks, siis sa ma mainin veelkord, et seda ma ei ole. On suur vahe, kas inimene loob läbi sündmuste mingeid seoseid või lihtsalt küsitleb avaliku informatsiooni vettpidavust. Kas 9/11 taga oli Ühendriikide valitsus või mitte - sellele küsimusele ma vastust ei otsi, kuid ilmselge on see, et avalik versioon on täis kas valesid või tõsiselt küsimuse alla seatavaid väiteid.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Jep, ma olen hull. lmao. tegelikult ei ole. kuigi just autoga mingist mälestussambast vms tallinnas mööda sõites kuskil sikupilli ja lasnamäe vahel seal majaka kõrval oli täpselt 13 sammast järjest ja siis tuli meelde see ameerika vapi peal olevad numbrid 13 (kolmel erineval viisil) ja teades fakti, et president ilves on ameerika endine (raske tõestada, et ka praegune) agent.

aga hull ma küll ei ole lol. te ei oska midagi ümber lükata ja teile tundub see jabur, mida vähesed mõtlevad. nagu uus täiesti teistsugune toit võib maitseda üli pask, aga mingid vennad naudivad seda, sest nad on harjunud. ja hea on maha teha seda, sest see tundub non-sense ja unlogic pask (nagu ma proovisin mingi türgi vetikatest tehtud krõpse, mis maitsesin rõvedad ja mõttetud nagu oleks sitane soolavesi pirital suhu läinud)

Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 01:51.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 01:50, kirjutas:

Jep, ma olen hull. lmao. tegelikult ei ole. kuigi just autoga mingist mälestussambast vms tallinnas mööda sõites kuskil sikupilli ja lasnamäe vahel seal majaka kõrval oli täpselt 13 sammast järjest ja siis tuli meelde see ameerika vapi peal olevad numbrid 13 (kolmel erineval viisil) ja teades fakti, et president ilves on ameerika endine (raske tõestada, et ka praegune) agent.

aga hull ma küll ei ole lol. te ei oska midagi ümber lükata ja teile tundub see jabur, mida vähesed mõtlevad. nagu uus täiesti teistsugune toit võib maitseda üli pask, aga mingid vennad naudivad seda, sest nad on harjunud. ja hea on maha teha seda, sest see tundub non-sense ja unlogic pask (nagu ma proovisin mingi türgi vetikatest tehtud krõpse, mis maitsesin rõvedad ja mõttetud nagu oleks sitane soolavesi pirital suhu läinud)

Ja sina ei suuda midagi tõestada. Gg noob.

Postitas pildi

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Tundub, et Billy chapel perilous kinkis talle lihtsalt vankumatu paranoilisuse, mis on arvestades ta poste kogu foorumis, üsna kindel. Ja kuigi te püüd teda loogikaga aidata võib pakkuda magusat maitset, peaks loogika ütlema teile ka seda, et juba ammu on olnud aeg neile väljaütlemistele selg pöörata. Ainult tema ise võib jõuda arusaamani, et maitse tõde ei ole, vaid arvamus.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Täna rääkisin klassivennaga veits nendel teemadel ja tal on 30+ astme vabamüürlasest sõber ja ta teab ka nendest asjadest. 3 aastat teame üksteist, aga ta pole kunagi neid teemasi puudutanud. sellistest asjadest ei räägitagi ja ei ole mõtet väga rääkida nendele, kes asjast 0-10% teavad - liiga pikalt ja keerukalt peaks seletama - eriti, kui ise (nagu mina) olen veel algstaadiumis nende saladuste ja süsteemide teadmistes.

vabamüürlastel on selline reegel, et ükski vabamüürlane ei tohi teise kohta öelda, et tema on vabamüürlane. sellised jutte sümbolitest, märkidest, võimust ja organisatsioonide tegelikest varjatud eesmärkidest ei räägita ja jagata lihtsalt - see ongi rohkem siseringkonna jutt. sellepärast ei kuulegi sellest avalikult ja isegi need isehakkajad - nagu mina - ei levita seda juttu nii lambist suvalistele inimestele, sest seda ei ole vaja kõigil teada ja nagu näha, hakkavad väga paljud mõtlema, et inimese mõistus või vaimne tervis ei ole korras.

sain kinnitust kahele faktile, mille tõesust ma kontrollida ei ole siiamaani ustavast allikast saanud:
vabamüürlaseks ristimine hõlmab vere joomist
eestis on nüüdseks 800 vabamüürlast, nendest väga-väga vähesed on avaliku elu tegelased
tallinna kesklinna osteti uus korter 170 ruutmeetrit vabamüürlaste seltsi kokkusaamiste korraldamiseks

olen oma silmaga näinud ka vabamüürlaste rüüd (pidulikel kokkusaamistel kantavad rõivad), mille peal on sirkel, all seeing eye ja numbrid. klassivend (võitnud euroopa keemia ja füüsika olümpiaadidel top 3 kohti ja jaapanis ka võistlemas käinud, kellel on vabamüürlasest tuttavaid, kinnitas ka, et vabamüürlaste tähtsaimad numbrid on 3, 6, 9, 11, 13

Ja lõpetuseks:
kui kogu mu jutt mis ma 10 lehekülge ajanud oleks, oleks 100% puhas sitt, siis oleks ma täis debiilik või loll, aga nii see ei ole, sest mu jutust ei ole isegi mitte pool vale. mõelge selle üle ja ärge solvake põhjendamatult ainult sellepärast, et see teema teile võõras tundub.

@ sokC ja sellistele vendadele, kes ütlevad, et ma pole midagi tõestanud.
ma toon ühe hea näite atm: kui vabamüürlaste tähtis number on 3 ja 6, ja kui nende max lvl vabamüürluses saab olla 33, mis sisaldab tähtsat arvu 3 ja mille summaks tuleks 6, siis SEE (jah, mõttetu numbrite mäng) tõestab PISIKEST fakti juba, et 3 ON vabamüürlaste number (jah, mitmed siin on vaield vastu, et mingi 3 ei ole vabamüürlaste number etc).
see oli siuke imelik väike näide nendele, mis on kerge ja lambist pähe kargas, tõestamaks, kui kergelt ja loogiliselt saab jõuda järeldusele mingis faktis või noh, tõestada seda. kui sarnast juttu nagu mina siin teemas ajanud olen, oleks mingi delfi artikkel kirjutanud, siis arvatavasti suhtuks 60% inimestest sellesse usutavamalt, eks? aga miks? sest see lihtsalt tundub tõesem, kuigi loogika on sama? that makes no sence..

pange nüüd üks 'like' pls

Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 15:17.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
tahad ka siseringi pääseda ve :2nksa:

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
ei tea, pigem mitte.. võibolla. rääkida tahaks nende vendadega küll sigari kõrval.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 14:54, kirjutas:

ma toon ühe hea näite atm: kui vabamüürlaste tähtis number on 3 ja 6, ja kui nende max lvl vabamüürluses saab olla 33, mis sisaldab tähtsat arvu 3 ja mille summaks tuleks 6, siis SEE (jah, mõttetu numbrite mäng) tõestab PISIKEST fakti juba, et 3 ON vabamüürlaste number (jah, mitmed siin on vaield vastu, et mingi 3 ei ole vabamüürlaste number etc).
see oli siuke imelik väike näide nendele, mis on kerge ja lambist pähe kargas, tõestamaks, kui kergelt ja loogiliselt saab jõuda järeldusele mingis faktis või noh, tõestada seda. kui sarnast juttu nagu mina siin teemas ajanud olen, oleks mingi delfi artikkel kirjutanud, siis arvatavasti suhtuks 60% inimestest sellesse usutavamalt, eks? aga miks? sest see lihtsalt tundub tõesem, kuigi loogika on sama? that makes no sence..

Ok mees. Lõpeta narko tarvitamine. Ausalt ka. Ma sündisin muide 6. märts. Just nimelt. KOLMAS kuu, KUUES päev. Ma olen vabamüürlaste liider.

Muutis sokC, 12 märts 2012 - 15:31.

Postitas pildi

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 14:54, kirjutas:

Ma ei tea kui loogiline see just on, sest sa kasutad oma tõestamise protsessis seda sama asja mida sa üritad tõestada. Sinu järelduse lõpptulem, et kolm on tähtis number toetub ise sellele samale oletusele, et kolm on tahtis number.
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustsokC, 12 märts 2012 - 15:30, kirjutas:

Ok mees. Lõpeta narko tarvitamine. Ausalt ka. Ma sündisin muide 6. märts. Just nimelt. KOLMAS kuu, KUUES päev. Ma olen vabamüürlaste liider.

mis kuradi narko tarvitamine ja 'sa oled hull' juttu sa ajad. sisukat ka midagi räägid? taun oled või mängid tauni? mul on kasuisa ka vabamüürlane, ära tule siin köhima. kui sind ei huvita ja sa asjadest aru ei saa või ise teada ei taha, siis ära tule haukuma siia vaid ole ignorantne, faktipõhine ja must-valge inimene edasi. närvi ajab juba - nagu mingi neljanda klassi vend kiusab taga, norib, aga midagi asjalikku ei ütle. osta endale suhtlemine ja mitmekülgne mõtlemine, noob

mis teadlane sina oled, et võid teisi hulluks tembeldada? kaks varjanti kas sa oled uurinud ise kõik läbi ja sul on tõestusi, et mu jutt on puhas vale, või lihtsalt levitad alatut laimu, et oma autoriteeti kindlustada kuidagi teiste seas

kui veel alatut sitta ajad minu kohta, siis ma nii sõbralikult enam seda ei võta. kokkutulekul näeme raisk.

Vaata postitustvanaisa, 12 märts 2012 - 15:32, kirjutas:

Ma ei tea kui loogiline see just on, sest sa kasutad oma tõestamise protsessis seda sama asja mida sa üritad tõestada. Sinu järelduse lõpptulem, et kolm on tähtis number toetub ise sellele samale oletusele, et kolm on tahtis number.

teine tõestus sama asja kohta - vabamüürlase piduliku vormi peal on kirjas numbrid 33. pean palju veel seletama vabamüürluse ja numeroloogia seose kohta? nende jaoks on numbrikombinatsioonid omamoodi tähendusega, mis on omakorda seotud numeroloogiaga ja satanismiga, mida nad praktiseerivad

Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 15:40.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 15:33, kirjutas:

mis kuradi narko tarvitamine ja 'sa oled hull' juttu sa ajad. sisukat ka midagi räägid? taun oled või mängid tauni? mul on kasuisa ka vabamüürlane, ära tule siin köhima. kui sind ei huvita ja sa asjadest aru ei saa või ise teada ei taha, siis ära tule haukuma siia vaid ole ignorantne, faktipõhine ja must-valge inimene edasi. närvi ajab juba - nagu mingi neljanda klassi vend kiusab taga, norib, aga midagi asjalikku ei ütle. osta endale suhtlemine ja mitmekülgne mõtlemine, noob

Vait koer! Vabamüürlaste liidriga ei räägita nii!

Sa endiselt lahmid mingit paranoilise skisofreeniku juttu siia ning esitad seda kõike faktina, samas ise ei suuda mitte kui midagi tõestada. (Mingi numbritemäng ei ole tõestus). Midagi asjalikku ei ütle?! Sulle on siin teemas korduvalt öeldud milline segikamminud idioot sa oled - ja seda vägagi asjalikult ning põhjendatult. Sa ikka lased vanat viisi edasi.

Nagu ennegi öeldud, ma olen vabamüürlaste liider ja minu sünnipäev on sinu loogika järgi selle tõestuseks. Seega gtfo.

Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustsokC, 12 märts 2012 - 15:40, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 12 märts 2012 - 15:33, kirjutas:

Vait koer! Vabamüürlaste liidriga ei räägita nii!

Sa endiselt lahmid mingit paranoilise skisofreeniku juttu siia ning esitad seda kõike faktina, samas ise ei suuda mitte kui midagi tõestada. (Mingi numbritemäng ei ole tõestus). Midagi asjalikku ei ütle?! Sulle on siin teemas korduvalt öeldud milline segikamminud idioot sa oled - ja seda vägagi asjalikult ning põhjendatult. Sa ikka lased vanat viisi edasi.

Nagu ennegi öeldud, ma olen vabamüürlaste liider ja minu sünnipäev on sinu loogika järgi selle tõestuseks. Seega gtfo.

nüüd ei tahaks aind mina sulle lõuga anda enam. kust sa võtad skisofreeniat ja paranoiat?
mul on üks hea sõber kes seda kõrvalt nägi praegu (mis sa vastasid) ja tema arust on see väga suur disrespect ja seosetu jutt hoopis sinu poolt.

mina seletan lihtsalt nii väikest nüanssi nagu numeroloogia seos vabamüürluses, ja sina ütled, et ma üritan sellega teisi asju tõestada??? mul ei ole vaja midagi tõestada - ma uurin ajalugu, loon seoseid ja arvestan faktidega ja tahan teiste silmi avada pigem mitte kuulata, mida sinusugustel ignorantsetel inimestel möliseda on.

sinu alusetu mölisemine ja minu tekstiga mitte arvestamine ajab lihtsalt närvi ja sa teed lambist maha. see ei ole aksepteeritav (mitte ainult minu jaoks), ja seltskonnas saaksid sa ka sellise jutu eest lõuga ja disrespecti. netikauboi siuke O.o

ma vaatasin just su vanust, et sa oled 22. ajab lihtsalt naerma, kui lolli juttu sa ajad. ongi väga hea - ei pea last lööma :D

/// sinusugune lammas arvab, et 9/11 kolmas hoone kukkus sellepärast kokku, et varemed kukkusid sellele ehitisele peale lihtsalt ja tund aega hiljem ehmatas hoone maatasa lihtsalt. teadlased isegi ütlevad, et see oleks pidanud külje peale või poolikult varisema kui tükid oleks kolmandale majale lihtsalt peale kukkunud. isegi WTC omanik on VIDEOS seda tunnistanud. nii naiivne ja loll oled sina hoopis. tegelt ka. 9/11 on kõige algelisem asi mida esimese asjana endale tunnistama peaks. südames oled sa väike poiss kes elu pärast kardab ja laseb suurematel jõududel ennast käsutada tegelikult. no offence, aga sina ise läksid nii isiklikuks. netikauboi

Muutis Billy Boy, 12 märts 2012 - 15:51.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
terminaator 3

12 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 12 külalist, 0 anonüümset kasutajat