Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
  • Sugu:mees

Vaata postitustBilly Boy, 31 detsember 2011 - 17:27, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 31 detsember 2011 - 17:22, kirjutas:

Loomulikult mõjutab meedia inimeste mõttemaailma, aga ega mingid kuradi kurjad vuntsid kuskilt laua tagant välja ei mõtle, kuidas kedagi mõjutada.

Miks ei mõtle? Kust sa võtad seda?? Nii lampi paned ju praegu... Meedia mõjutabki teadlikult inimesi. Kõige suurem osa sellest mõjutamisest on üldse igapäeva uudised - ka seda kontrollitakse. Näiteks kui tahetakse uus seadus vastu võtta, oletame, et laste sünni arvu piirata, siis tehakse eelnevalt propagandat, et ala "liiga palju kodutuid lapsi on või vaeseid peresi bla bla" või kui tahetakse inimesi kiibistama hakata, siis eelnevalt lastakse neile sellist peapesu, et "ala need on kasulikud, sest need lasevad mingeid kasulikke vitamiine su kehasse ja siis ei saa keegi teid ära röövida ja bla bla." kõik muu, mille jaoks see kiip tegelikult on, jäetakse mainimatta
Samamoodi tehakse peapesu poliitikas ju... Seda kontrollivad ka kõrgemal olevad inimesed, kes saab presidendiks või peaministriks. Kuidas? Lastakse promotud poliitikul lugeda häid ettepanekuid kaamerate ees, tutvustatakse tema elu igas telekanalis rahvale jne. Mis sul nii arusaamatuks kõige selle juures jääb? Palun... küsi... ma vastan meeleldi -.-

meedia on vahend mõjutamiseks, mitte meedia ise ei mõjuta...
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006

Vaata postitustlooodi, 31 detsember 2011 - 23:08, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 31 detsember 2011 - 17:27, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 31 detsember 2011 - 17:22, kirjutas:

Loomulikult mõjutab meedia inimeste mõttemaailma, aga ega mingid kuradi kurjad vuntsid kuskilt laua tagant välja ei mõtle, kuidas kedagi mõjutada.

Miks ei mõtle? Kust sa võtad seda?? Nii lampi paned ju praegu... Meedia mõjutabki teadlikult inimesi. Kõige suurem osa sellest mõjutamisest on üldse igapäeva uudised - ka seda kontrollitakse. Näiteks kui tahetakse uus seadus vastu võtta, oletame, et laste sünni arvu piirata, siis tehakse eelnevalt propagandat, et ala "liiga palju kodutuid lapsi on või vaeseid peresi bla bla" või kui tahetakse inimesi kiibistama hakata, siis eelnevalt lastakse neile sellist peapesu, et "ala need on kasulikud, sest need lasevad mingeid kasulikke vitamiine su kehasse ja siis ei saa keegi teid ära röövida ja bla bla." kõik muu, mille jaoks see kiip tegelikult on, jäetakse mainimatta
Samamoodi tehakse peapesu poliitikas ju... Seda kontrollivad ka kõrgemal olevad inimesed, kes saab presidendiks või peaministriks. Kuidas? Lastakse promotud poliitikul lugeda häid ettepanekuid kaamerate ees, tutvustatakse tema elu igas telekanalis rahvale jne. Mis sul nii arusaamatuks kõige selle juures jääb? Palun... küsi... ma vastan meeleldi -.-

meedia ongi vahend mõjutamiseks ja selle kaudu, seda informatsiooni, mida selle kaudu antakse, saab muuta, ja seda raha ja võimuga. võimu all mõtlen ma seda, et kontrollida, mida kaamerast näidata. not so difficult?? is it okay for your mind?

Kivikas

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2003

Vaata postitustBilly Boy, 31 detsember 2011 - 16:23, kirjutas:

Seisneb selles, et kuulsate filmidega, mida vaatab terve maailm, mõjutatakse inimese mõttemaailma. Mina ka täpselt ei tea, aga olen tähele pannud kahte asja siiamaani: politseid ja võimu tähtsustatakse igal pool - kangelased on politseinikud jne ja teiseks - propageeritakse (nüüd juba vähem) rängalt suitsetamist. Igas filmis põhivend tegi suitsu koguaeg.

Filme tehakse ikka selliseid, mida inimestele vaadata meeldib. Muidu ei läheks keegi neid vaatama. Inimestele meeldib vaadata, kuidas pahadele kurjategijatele politseinikud või muud kangelased tuupi teevad, sellepärast sellest ka filme tehakse. Milles siin see illuminaatide vandenõu seisneb? Selleks ei pea mingit illuminaatide kontrolli olema, et selliseid filme teha.

Loomulikult on filmides ka stereotüüpe, mis aja jooksul aga muutuvad. Mõni aeg tagasi oli loomulik, et mingi tähtis tegelane vahtis, suits hambus (veel varem oli suitsu asemel piip). Tänapäeval aga hakatakse suitsule vaikselt viltu vaatama ja filmides on ka seetõttu seda vähemaks jäänud. Filmitööstus areneb koos ühiskonnaga. Kus see vandenõu siin on?

Tsitaat

Näiteks kui tahetakse uus seadus vastu võtta, oletame, et laste sünni arvu piirata, siis tehakse eelnevalt propagandat, et ala "liiga palju kodutuid lapsi on või vaeseid peresi bla bla"

Mis selles siin imelikku on, kui riigi arengut suunavaid otsuseid enne rahvale tutvustatakse ja selgitatakse?

Tutvustad rahvale, on vandenõu.
Ei tutvusta ja teed salaja - ikka vandenõu.

Tsitaat

Seda kontrollivad ka kõrgemal olevad inimesed, kes saab presidendiks või peaministriks. Kuidas? Lastakse promotud poliitikul lugeda häid ettepanekuid kaamerate ees, tutvustatakse tema elu igas telekanalis rahvale jne.

Mis selles siis imelikku on, et presidendiks valitakse see, kes lubab teha rahvale kõige meeldivamaid otsuseid? Kas peaks valima pimesi mingi suvalise torujüri presidendiks ilma teda tutvustamata?

Muutis Kivikas, 01 jaanuar 2012 - 13:25.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--

Vaata postitustlooodi, 31 detsember 2011 - 23:08, kirjutas:

Ma ei nõustuks sellega, kui vaadata meedia iseloomu. Teemasid kajastatakse ikkagi sellest perspektiivist, kuidas on teatud inimeste ettekujutus maailmast nii nagu see nende egost lähtudes olla võiks. Igasugused kultuurilised tähtsustamised jne.
Ma ei ütle muidugi, et mingid vennad selle taga nüüd on, kuid nii võttes on asi isegi hullem. Ses suhtes, et inimesed toidavad iseenda näol süsteemi ning kasu mis nad saavad on vaid näiline.
Mina isiklikult olen loobunud igasugusest meedia tarbimisest ning kui te veits maailmas ringi vaataksite, siis te ilmselt mõistaksite, et need teemad, mida meedia toidab, lähevad korda vaid väga vähestele inimestele. Keskmist inimest ei mõjuta majanduskriis absoluutselt ja eks see kõik ole lõpuks vaid enda peas. Kes tahab olematutest nähtustest isiklikud probleemid ning mured kujundada, lasku aga käia. Minul näiteks on piisavalt eneseusku, et rahus ning armastuses elada.

Muutis August, 01 jaanuar 2012 - 18:00.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
no kurat kivikas, mis kuradi tutvustad salaja? tegemist on otsese mõjutamisega ja sa räägid ikka veel tutvustamisest. mööda paned ju täiega : /
ok sa mitte täiega ei pane mööda, aga osad asjad lihtsalt ongi mõeldud otseselt mõjutamiseks, nii uskumatu nagu see ka ei tundu ...

Muutis Billy Boy, 02 jaanuar 2012 - 12:55.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Su isa pani mööda, kui sind sigitati.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 02 jaanuar 2012 - 00:24, kirjutas:

Su isa pani mööda, kui sind sigitati.

Hakkas sul endal nüüd parem kui püüad kedagi solvata ja see jääbki su posti ainsaks mõtteks? noob... : P
Meenutad juba neid ülbeid tšikke filmides, kes maha teevad kedagi ja siis naerab peas selle üle. Sul on mingi sisemine häire või õõnsus, et sellisel kombel käitud vist

Muutis Billy Boy, 02 jaanuar 2012 - 13:06.

Rassipassi

Liige

• liige
Sul on endal mingi sisemine häire, et sa arvad, et mingid mõjuvõimsad mehikesed kuskil üliorganiseeritult mõjutavad meie kuselkäimise tihedust ja ameeriklaste meelsust ja mida kõike veel. See on paranoia, mine psühhiaatri juurde.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 02 jaanuar 2012 - 13:52, kirjutas:

Sul on endal mingi sisemine häire, et sa arvad, et mingid mõjuvõimsad mehikesed kuskil üliorganiseeritult mõjutavad meie kuselkäimise tihedust ja ameeriklaste meelsust ja mida kõike veel. See on paranoia, mine psühhiaatri juurde.

eip, ma ei karda midagi ja nad ei mõjuta meie kuselkäimist vaid mainipuleerivad meie mõistusega läbi meedia. kas seda juba meedia tunnis ei räägitud sulle? -.-

Rassipassi

Liige

• liige
Vot meile tunnis ei ajata mingit alusetut iba. Meie teame, et selle kaudu saab mõjutada, aga mingi illuminati võid ära unustada.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 02 jaanuar 2012 - 16:33, kirjutas:

Vot meile tunnis ei ajata mingit alusetut iba. Meie teame, et selle kaudu saab mõjutada, aga mingi illuminati võid ära unustada.

Miks ma ära võin unustada selle? Kas su mõistus keeldub tunnistamaks, et see on võimalik ja üsna loogiline, isegi, kui mul ei oleks ühtegi tõestust selle kohta? Kas sa arvad, et see on täiesti mõistuseta jutt, et kõrgematel positsioonidel on tähtsad ninad, kes suudavad asju kergemini liigutada, kellel on võim ja respekt, ja kes tegutseb maailma hea, ainuõige või siis omakasupüüdlikel eesmärkidel?

Not so impossible like you make it sound. You are just a denyer to keep things simple.

Muutis Billy Boy, 02 jaanuar 2012 - 18:17.

Rassipassi

Liige

• liige
Illuminati pole kuskilt otsast loogiline ja pole isegi võimalik sellisel tasemel nagu sina seda loodad. Sa oled nagu mingi Edgar Savisaar, sulle seletatakse küik ilusti ära, aga sina raiud ikka oma vastupidist pläma ja nimetad teisi valetajateks ja eitajateks ja kellelks kõigeks veel...

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008

Vaata postitustRassipassi, 02 jaanuar 2012 - 20:06, kirjutas:

Illuminati pole kuskilt otsast loogiline ja pole isegi võimalik sellisel tasemel nagu sina seda loodad. Sa oled nagu mingi Edgar Savisaar, sulle seletatakse küik ilusti ära, aga sina raiud ikka oma vastupidist pläma ja nimetad teisi valetajateks ja eitajateks ja kellelks kõigeks veel...

Kui sul on võim ja raha. Siis see mida sa räägid ongi tõde.
tra sa oled veel lollim kui mina

Dock

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2010

Vaata postitustBilly Boy, 02 jaanuar 2012 - 18:16, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 02 jaanuar 2012 - 16:33, kirjutas:

Miks ma ära võin unustada selle? Kas su mõistus keeldub tunnistamaks, et see on võimalik ja üsna loogiline, isegi, kui mul ei oleks ühtegi tõestust selle kohta? Kas sa arvad, et see on täiesti mõistuseta jutt, et kõrgematel positsioonidel on tähtsad ninad, kes suudavad asju kergemini liigutada, kellel on võim ja respekt, ja kes tegutseb maailma hea, ainuõige või siis omakasupüüdlikel eesmärkidel?

Not so impossible like you make it sound. You are just a denyer to keep things simple.

Mis mõte on sul vaielda sellise inimesega? Ilmselgelt pole tal sellest teemast õrna aimugi, see pärast te üksteisele oma arvamust peale surutegi. Ma olen selle teema kohta väga palju tõestust näinud ja lugenud, nii, et ma pooldan Billy Boyd. Rassipassi sugused inimesed ongi just need keda meedi mõjutab. Tehakse kõik, et tegelikusest ei kuuleks need, kes veel kuulnud ei ole. USA keerab mingi asja kihva, kes selle kinni mässib? Meedia... Meedias edastakse muudetuid fakte ja seletusi. Kes tahab mu väiteid ümber lükkama tulla, siis ärge isegi vaevuge. Mu eesmärk ei ole kellegile midagi selgeks teha, ega ka oma arvamust peale suruda. Mu point on selles, et Billy ei saa tõestada seda mida usub ning rassi ei saa väita, et see ei ole reaalne ja, et see on vale arvamus, nii ei ole.

Soovitan vaadata filmi "Wake up call". Äkki saad natukene targemaks Rassi.

Minu jaoks oli 9/11 USA valitsuse poolt korraldatud, meedia mässis selle kõik kinni The end.

Posted Image

Rassipassi

Liige

• liige
No saage aru, ma räägin siin sellest, et pole olemas mingit illuminatist, kes kord nädalas kohtuvad ja otsustavad kuidas inimeste mõistusi kujundada. Pole vastupidist väitnudki sellele, et valitsused ja võimsad korporatsioonid meediat mõjutavad. Aga tänapäevasel internetiajastul, kus igaüks info levik on ülikiire ja piiramatu, on väga ebatõenäoline, et valitsused suudavad info levikut kontrollida, ilma, et keegi sellest teaks. Wikileaks on ehtne näide, vahet pole, mis valitsus, aga kõik nende sopased mängud toodi päevavalgele ja valitsused ei suutnud pikka aega midagi teha. Nüüd on ta siis saanud vägistamissüüdistuse ja värki, aga vaevalt, et mingi illuminaatide käsi mängus on. Ja mina ei usu, et 9/11 valitsuse korraldatud on, ajendit sõtta minemiseks on palju kergem leida, kui avalik, pealtnägijate silme all toimuv ja ohvriterohke New Yorki sümbolite lennukitega rammimine. Seal on nii palju võimalusi leketeks ja kui kasvõi üks leke tuleb, siis on valitsusel suht screwed. Nii et mina küll ei usu mingit valitsuse korraldatud värki.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
kord nädalas? pole olemas? on ebatõenäoline, et valitsus suudab info levikut kontrollida? kes siis veel? :D aina idiootsemaks läheb su jutt : P viisakamalt öeldes, ebaloogilisemaks.

Dock

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2010
9/11 oli üks väga hea film, kurb, et ma seda üles ei leidnud, ega nime ei mäleta. Samuti napib mul hetkel sõnavara, seletamaks mis seal oli. Aga umbes võin öelda, et igalt korruselt oli maja hoidvad metall... umm.. 404 page not found, ühesõnaga, jubinad mis hoidsid maja püsti lõigati igalt korruselt läbi. Tunnistajate sõnul õhati maja, ekspertide sõnul ei kuku selline maja elusees lennuki pärast kokku, see õhati. Ka keegi, jällegi ei mäleta kes ta selline täpselt oli ja mis juhtus, aga avaldas selle kohta saladused, ise mängis selles sündmuses mingit rolli ja ta vist tapeti. Oii mu mälu on väga paigast ära, keegi peab mind aitama ja selle filmi, siis üles lükkama. Võibolla siin teemas on see isegi olemas, aga mina olen neonetis uus ja siia teemasse sattusin esimest korda.

Ja rassi, sul on iga õigus seda uskuda ja arvata, aga sellega ei suuda sa mitte kuidagi mulle selgeks teha, et minu arvamus on vale. Mina lihtsalt arvan, et valitsus on siga ja kõik.

Meid pannakse sunni viisiliselt kooli, mitte, et mul midagi selle vastu oleks, aga miks? Et me saaks hariduse ja minna tööle ning teenida riigile raha? Aga mis, siis kui ma olen selline inimene, et ma tahaks käia jahil, võtta loodusest maja jaoks ehitamiseks materjali ja ilus hoone rajada. Oma pere sigitada, seal elada, loomi pidada? Ei ma ei saa seda teha. Ma ei tohi jahti pidada, mul pole mingi luba olema. Ma ei tohi loodusest materjali võtta, ma saan trahvi. Ma pean oma lapse kuskile andmebaasi tooma, et selline inimene üldse olemas on. Noo mitte, et ma tegelikuses tõesti tahaks sellises elustiilis elada, vaid võimalus võiks olemas olla. Ühiskonnas kus me elame, ei ole mitte grammigi vabadust. Kui sa asja niimoodi mõtled, siis ehk mõistad mind. Kui mitte, pole hullu.

Posted Image

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Mis selle illuminati mõte siis on? Hulk inimesi, kes üritavad meie mõtlemist muuta ja mis siis edasi peaks saama.
Are you still thinking that the Illuminati are a myth???

As Seen On: pakistan updates

----
Tüüpiline illuminati video, mis on jälle moslemist "teadlase" poolt koostatud. Muide moslemid on ise sellised, kellele paljudele on korralik ajuloputus tehtud nagu enamus usklikele. Sealt need terroristid jne asjad tulevadki. Ma ei soovita eriti selliseid asju tõsiselt võtta, see on ehe näide, kuidas moslemid üritavad välismaalasi manipuleerida. Nad tahavadki võimu laiendada. :D Ma jään hetkel ikka väga skeptiliseks
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
No ja see ei ole vb nii badass thing, et laseme selle rongijaama ja selle maja õhku, mürgitame tapame ja kontrollime inimesi umbes. Nad ajavad salajasi asju ikka. Selles mõttes, et midagi salajast on kindlasti ju. Juba selle pärast, et tõde võib tekitada lahkhelisi ja kahju.

ja maja kukkus videolt vaadates (WTC) isegi korrus-korrus haaval alla ja spetsialistid on öelnud, et see oli õhku lastud, siis what's the problem still? Isegi kui illuminati seda ei teinud, siis midagi ligilähedast on ikkagi ju.

Muutis Billy Boy, 02 jaanuar 2012 - 22:34.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007

Vaata postitustDock, 02 jaanuar 2012 - 22:27, kirjutas:

Meid pannakse sunni viisiliselt kooli, mitte, et mul midagi selle vastu oleks, aga miks? Et me saaks hariduse ja minna tööle ning teenida riigile raha? Aga mis, siis kui ma olen selline inimene, et ma tahaks käia jahil, võtta loodusest maja jaoks ehitamiseks materjali ja ilus hoone rajada. Oma pere sigitada, seal elada, loomi pidada? Ei ma ei saa seda teha. Ma ei tohi jahti pidada, mul pole mingi luba olema. Ma ei tohi loodusest materjali võtta, ma saan trahvi. Ma pean oma lapse kuskile andmebaasi tooma, et selline inimene üldse olemas on. Noo mitte, et ma tegelikuses tõesti tahaks sellises elustiilis elada, vaid võimalus võiks olemas olla. Ühiskonnas kus me elame, ei ole mitte grammigi vabadust. Kui sa asja niimoodi mõtled, siis ehk mõistad mind. Kui mitte, pole hullu.

Sain sinu poindist aru. Räägitakse, et demokraatia ei ole samuti kõige parem, aga paremat valitsemisvormi pole lihtsalt olemas. Räägi, millinne peaks sinu elumudel siis olema ? :D
Postitas pildi

20 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 20 külalist, 0 anonüümset kasutajat