Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Tere retard, õpetame sulle siis natukene keemiat - Hapnik ei võrdu õhuga. Õhus on ka süsihappegaasi, lämmastikku ja päris palju muid aineid, olenevalt keskkonnast.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
  • Sugu:mees
rassipassi, miks sa üldse mingist hapnikust targutad? oled vinge vend, et tead? ja ta võib norida su antiikfeili kallal, sest sina võtad veel hullemini teiste valedest väljenditest kinni ja sõimad neid idioodiks, kuigi ise oled aasta idioodi nominent. kao ära siit juba.

Rassipassi

Liige

• liige
Kuule, see, et mingid ManU-heiterid ja sinusugused Illuminati-vennad mind nomineerisid ei tähenda veel, et ma idioot olen. Olen suht kindel, et samamoodi võiks ka sinu sina hääletusele saada. Ja kaua sa seda teemat üldse üles tood, ise arvad, et mingid reptiloidid käisid meile püramiide ehitamas, selle eest saadetakse tavaliselt inimesi hullumajja.

Ja üldse, tema oli esimene kes hakkas mingite mõttetute üksikasjade kallal virisema, nüüd lihtsalt pole tal midagi öelda, suu on munni täis ja nüüd tuled jälle sina midagi kobisema. Helista om Illuminati-sõbrale, las teeb mu elu põrguks, kui nad nii mõjuvõimsad on.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 29 detsember 2011 - 17:48, kirjutas:

Kuule, see, et mingid ManU-heiterid ja sinusugused Illuminati-vennad mind nomineerisid ei tähenda veel, et ma idioot olen. Olen suht kindel, et samamoodi võiks ka sinu sina hääletusele saada. Ja kaua sa seda teemat üldse üles tood, ise arvad, et mingid reptiloidid käisid meile püramiide ehitamas, selle eest saadetakse tavaliselt inimesi hullumajja.

Ja üldse, tema oli esimene kes hakkas mingite mõttetute üksikasjade kallal virisema, nüüd lihtsalt pole tal midagi öelda, suu on munni täis ja nüüd tuled jälle sina midagi kobisema. Helista om Illuminati-sõbrale, las teeb mu elu põrguks, kui nad nii mõjuvõimsad on.

Hullumaja? Suu munni täis? MV sa ajad??? :D
Ma rääkisin, et see on võimalik, et tulnukad käisid siin ja väga idiootne oleks arvata, et oleme terve selle aja siin universumis üksinda olnud. :D

Rassipassi

Liige

• liige
Sa ei räägi küll mingist võimalikkusest , sa väidad siin lolli järjekindlusega, et nad siin käisid. Ja keegi pole arvanud, et me siin universumis üksi oleme. Me pole oma päikesesüsteemistki pea üldse teadlikud, kuigi see suht tõenäoline, et mingit arenenud elu pole. Mine arene, päriselt ka.

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Kui loeksid mu postitust siis ütlesin, et võin eksida. Selles ongi vist sinu viga, sa ei tunnista oma vigu vaid vaidled vastu, kuni kõigil on kopp ees su pasast ja ei viitsi enam vaielda.

Btw, ma olen suur ManU fän ja üleüldiselt Premier liiga on minu vaateväljas väga tihti.

Ei viitsi enam su pasale vastata, edu sulle tulevikus, loodame, et järgmine aasta paned oma tiitli kinni:P

Muutis MaqDaRooster, 29 detsember 2011 - 22:59.

Rassipassi

Liige

• liige
Sul kuradi hapnikuaugul on ikka veel midagi öelda?

Jonx

metal

• liige
  • Liitus:18 dets 2008
y u mad tho
You are at the heart of non-human arts.

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004

Vaata postitustMaqDaRooster, 29 detsember 2011 - 20:41, kirjutas:

Premium liiga

:D

Aga mis ma tahtsin Billy öeldule kommentaariks lisada, siis ma olen ka näiteks rohkem kui avatud ideele, et me ei ole siin universumis ainsad elusorganismid. Aga minu jaoks on täiesti teine asi arvata, et nad on ehitanud püramiidid ja muidu minevikus kõvasti pidu pannud meie planeedil.
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 29 detsember 2011 - 17:59, kirjutas:

Sa ei räägi küll mingist võimalikkusest , sa väidad siin lolli järjekindlusega, et nad siin käisid. Ja keegi pole arvanud, et me siin universumis üksi oleme. Me pole oma päikesesüsteemistki pea üldse teadlikud, kuigi see suht tõenäoline, et mingit arenenud elu pole. Mine arene, päriselt ka.

Suht tõenäoline, et teistes galaktikates, teistes päikesesüsteemides ei eksisteeri teist elu või üleüldse teistsugust eluvormi??? Ja ütled, et mina areneks? :D kuradi idioot ikka tõesti noh

Sa ei uskunud isegi seda, et illuminati Holliwoodi kontrollib ja isegi Disney't (sest lapseeas saab palju kergemini tema mõtlemist jms muuta. pealegi oli Disney omanik viimase astme vabamüürlane. ja nagu teada, siis illuminati on vabamüürlusega seotud.)

Sulle idioodile ei ole mõtet midagi rääkima ega tõestamagi hakata, sa eitad kõike lihtsalt. Ei usu kõige selgemaid asjugi. -.- noob siuke

Muutis Billy Boy, 30 detsember 2011 - 00:10.

Rassipassi

Liige

• liige

Vaata postitustBilly Boy, 30 detsember 2011 - 00:07, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 29 detsember 2011 - 17:59, kirjutas:

Suht tõenäoline, et teistes galaktikates, teistes päikesesüsteemides ei eksisteeri teist elu või üleüldse teistsugust eluvormi??? Ja ütled, et mina areneks? :D kuradi idioot ikka tõesti noh

Sa ei uskunud isegi seda, et illuminati Holliwoodi kontrollib ja isegi Disney't (sest lapseeas saab palju kergemini tema mõtlemist jms muuta. pealegi oli Disney omanik viimase astme vabamüürlane. ja nagu teada, siis illuminati on vabamüürlusega seotud.)

Sulle idioodile ei ole mõtet midagi rääkima ega tõestamagi hakata, sa eitad kõike lihtsalt. Ei usu kõige selgemaid asjugi. -.- noob siuke

Fucking taun, kui sa lugeda oskaksid, siis näeksid, et ma ütlesin, et tõenäoliselt meie päikesesüsteemis pole arenenud erilist elu. The Biilik raisk. Oma Illuminatiga käi juba perse.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Ma ei öelnudki, et meie päikesesüsteemis tingimatta elu on. Mida sa üldse jahud sellest siis? Mis illuminatiga käi perse? ah? kui sul midagi tarka öelda ei ole, siis ole vait parem... teed ennast aina idioodimaks seda teemat külastades.

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007

Vaata postitustBilly Boy, 30 detsember 2011 - 00:07, kirjutas:

Sa ei uskunud isegi seda, et illuminati Holliwoodi kontrollib

Et midagi uskuda peab selleks tõestusmaterjali olema, mida on absoluutselt 0.
Exceptional claims demand exceptional evidence.
I have decided to live forever or die in the attempt.

Rassipassi

Liige

• liige

Vaata postitustBilly Boy, 30 detsember 2011 - 00:24, kirjutas:

Ma ei öelnudki, et meie päikesesüsteemis tingimatta elu on. Mida sa üldse jahud sellest siis? Mis illuminatiga käi perse? ah? kui sul midagi tarka öelda ei ole, siis ole vait parem... teed ennast aina idioodimaks seda teemat külastades.

Eks seda võib tõesti juhtuda, kui sinu postitusi lugeda.

Keeksta Tha Buffalo.

its all about papers kid

• liige
  • Liitus:14 märts 2010
hollywood peaks olema siiski zionistode käes.
KEEXMAISTER
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Holliwood ei olegi otseselt illuminati oma. Siis võib öelda, et miski ei ole. Aga mõjutamine ja kontrollimine - kindlasti.
See on juba kindel tõestus, kui mingi Disney looja on viimase astme vabamüürlane. Kindlasti on ka Holliwoodi loojate/juhtide seas vabamüürlasi.

Muutis Billy Boy, 30 detsember 2011 - 12:23.

Rassipassi

Liige

• liige
Oh jah, pole midagi enam öelda, sellise inimesega pole midagi vaielda.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 30 detsember 2011 - 12:23, kirjutas:

Oh jah, pole midagi enam öelda, sellise inimesega pole midagi vaielda.

Arvad, et nad on niisama tippastme vabamüürlased ja Disney omanikud korraga? Mis kuradi mitte midagi ei ole öelda? Sa junn ei saa arugi millestki. Kui sul midagi öelda ei ole, siis olegi parem vait lihtsalt. Väike taunik paugub igalpool, ise ei tea midagi ega pole ka midagi öelda. Haige värk. Pakun, et koolis noriti ka sind sitaks, sellepärast ärpledki siin foorumites niimoodi...

Muutis Billy Boy, 30 detsember 2011 - 13:00.

Rassipassi

Liige

• liige
Eks jah, olen koolikiusamise ohver ja sina oled Illuminati-kannupoiss ja tead kõike. Kaasa arvatud seda, et püramiidid on üliintelligentsete sisalike poolt ehitatud. Aamen.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Ma ei tea seda, aga see võib vabalt nii olla. Erinevalt sinust kaalun ma ka teisi varjante, mitte ei jää oma kinnise mõistuse külge aheldatuna kinni.

22 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 22 külalist, 0 anonüümset kasutajat