Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustRaiki, 27 detsember 2011 - 02:59, kirjutas:

Selliseid täpseid asetusi ja lõikeid ei suuda isegi tänapäeva füüsikud, arhitektid loogiliselt kokku panna.

Et täpsust on võimalik ainult siis saavutada, kui sa tuled teiselt planeedilt? :D Kust sa võtad neid andmeid, et räägid kõikide arhitektide ja füüsikute (?) eest? Fakt, et tänasel päeval püramiide ei ehitada pole rohkemat väärt kui see, et me enam metsa auku ei situ.
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006

Vaata postitustvanaisa, 27 detsember 2011 - 22:18, kirjutas:

Vaata postitustRaiki, 27 detsember 2011 - 02:59, kirjutas:

Selliseid täpseid asetusi ja lõikeid ei suuda isegi tänapäeva füüsikud, arhitektid loogiliselt kokku panna.

Et täpsust on võimalik ainult siis saavutada, kui sa tuled teiselt planeedilt? :D Kust sa võtad neid andmeid, et räägid kõikide arhitektide ja füüsikute (?) eest? Fakt, et tänasel päeval püramiide ei ehitada pole rohkemat väärt kui see, et me enam metsa auku ei situ.

Võrdled püramiidide ehitamist metsa sittumisega? for real??

Chet

Grammy nominated

• liige

Vaata postitustBilly Boy, 27 detsember 2011 - 22:34, kirjutas:

Võrdlen või? Pinguta rohkem. Ma räägin selle fakti väärtusest, mida mu lause ka selgesõnaliselt väljendab.
Postitas pildi

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008

Vaata postitustvanaisa, 27 detsember 2011 - 22:39, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 27 detsember 2011 - 22:34, kirjutas:

Võrdlen või? Pinguta rohkem. Ma räägin selle fakti väärtusest, mida mu lause ka selgesõnaliselt väljendab.

See, et neid ei ehitata =/= ,et neid oleks lihtne teha. Uuri natukene enne siis kui sa kahtled minu väidetes. Siiamaani ei ole ju veel kindlaid fakte välja toodud. Vaadake natuke ja mõelge ise mitte ärge rääkige siin mingist metsa sittumisest.

/ ja ma ei rääkinud mingitest tulnukatest vaid sellest, et pelgalt kivihaamritega seda valmis ei tehtud. Ega ta ilmaasjata maailmaime ei ole.

Muutis Raiki, 27 detsember 2011 - 22:53.

tra sa oled veel lollim kui mina

Chet

Grammy nominated

• liige

Vaata postitustRaiki, 27 detsember 2011 - 22:51, kirjutas:

See, et neid ei ehitata =/= ,et neid oleks lihtne teha. Uuri natukene enne siis kui sa kahtled minuväidetes. Siiamaani ei ole ju veel kindlaid fakte välja toodud. Vaadake natuke ja mõelge ise mitte ärge rääkige siin mingist metsa sittumisest.

Sinu siin esitatud väide on puhtalt sinu enda arvamus, ma ei näe, et sa oleksid selle toetuseks toonud kas või ühe vettpidava faktilise põhjenduse või mõne allika. Või oled sa ehk üldtunnustatud arheoloog, matemaatik, ajaloolane või egüptoloog? Viimases julgen ma südamerahuga kahelda. Ma olen seda küsimust piisavalt sirvinud ja usun, et oled ise ka piisavalt haritud inimene, et leida internetist teadusliku aluspinnaga materjale.

* Kui sa arvad, et tänapäeva teadus väidab, et püramiidid on valmistatud pelgalt kivihaamritega, siis see väljendab lihtsalt sinu enda võhiklikkust antud teemal.

Muutis vanaisa, 27 detsember 2011 - 23:04.

Postitas pildi

ska

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:28 dets 2007
  • Sugu:ei ütle

/ ja ma ei rääkinud mingitest tulnukatest vaid sellest, et pelgalt kivihaamritega seda valmis ei tehtud. Ega ta ilmaasjata maailmaime ei ole.

Jah, sinu täpsed sõnad olid vist, et "miljon hiinlast ei kopsinud püramiidi kokku". Nii et sa ei rääkinud vist otseselt kummastki, kuigi mulje jääb, et pigem esimesest.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Asi on selles, et Giza püramiidide läheduses ongi ainult täiesti primitiivseid tööriistu leitud (saed, kirved jne). See muidugi ei tähenda, et ainult kirvega raiuti kivid kuubikuteks, aga hetkel muid tööristu või tehnikat tõestavaid asju pole leitud (imo). Jooniste peal on tõesti igasuguseid vahendeid, aga reaalsust ei tea keegi.
Postitas pildi

ska

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:28 dets 2007
  • Sugu:ei ütle
Mida me peame silmas primitiivsete tööristade all? Sellel ajal olid tõesti kasutusel nii saed, kirved kui ka peitlid ja kindlasti ei olnud need valmistatud kivist, vaid tõenäoliselt pronksist. Lisaks on alust arvata, et arhitektid omasid erinevaid mõõteriistu, mis võimaldasid leida õigeid nurki ja sirgeid jooni (BBC History veebilehel on sellest täpsemalt kirjutatud). Tõenäoliselt ei leiaks tuhande aasta pärast meie tulevased põlved Sixtuse kabeli ümbrusest selle valmistamiseks kasutatud tööriistu, aga me saame siiski olemasoleva arheoloogilise informatsiooni põhjal teha (teaduslikke) järeldusi kuidas see ehitati ja milliste tööriistade abil.

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
9/11 lasti kaks püramiidi õhku või?

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Kurat, ega neid püramiide teil aasta-paariga valmis ei ehitatud, pigem kogu vaarao eluaja. Ega maailmaimesid teil aastaga ei ehitata. Ja sellpärast see nii kaua aega võttiski, et tööriistad olid suhteliselt "kasutud". See tähendab, et läks väga kaua aega, enne kui tulemust näha oli. Arvestades, palju oli seal tööjõudu kasutada, nii orjad kui ka muud, siis pole see midagi võimatut. Ja kui keegi ajab, et tänapäeval ei oleks neid võimalik ehitada, siis pole teile muud kohta kui hullumaja.

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Jube naljakas on ikka lugeda selle inimese postitusi, lihtsalt ei suuda märkimata jätta su intelligentsust sellel teemal, sul pole absoluudselt õrna aimugi millest sa räägid ja ainuke asi mis sul meeles ajaloost on jääb põhikooli. Samas mõeldes, oled juba nii kaugele jõudnud oma taibukusega, ära nüüd jumala eest pooleli jäta, tahaks näha su arenenud maailmavaadet kohe huviga. Nagu näha siis kõik mida teised arvavad sellel teemal, on täielikult vale. Järgmine kord kui seda väidad, põhjenda ära ka oma seisukoht, mitte ära viita teise väidet maha. Selgelt näeme kõik, et sa siiamaani suudad järjest rohkem endale häbi teha oma lollusega, siis vähemalt põhjenda ära see lollus. Mind tõesti ei kotinud see, kuidas kõik mölisesid sinuga Jalgpalli teemas, kuna seal olgem ausad kõik rääkisid puhast paska mis nende arust oli parim, kuid siin see on lihtsalt kohutav mida sa kokku ajad, masendav vaadata.

See teema oli minuteada 911 kohta mitte püramiidide kohta üle maailma, selleks on erinev teema, milles kõik saavad oma arvamust avaldada. Lihtsalt väike soovitus :)

Tänan :)

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008

Vaata postitustvanaisa, 27 detsember 2011 - 22:59, kirjutas:

See, et neid ei ehitata =/= ,et neid oleks lihtne teha. Uuri natukene enne siis kui sa kahtled minuväidetes. Siiamaani ei ole ju veel kindlaid fakte välja toodud. Vaadake natuke ja mõelge ise mitte ärge rääkige siin mingist metsa sittumisest.

Sinu siin esitatud väide on puhtalt sinu enda arvamus, ma ei näe, et sa oleksid selle toetuseks toonud kas või ühe vettpidava faktilise põhjenduse või mõne allika. Või oled sa ehk üldtunnustatud arheoloog, matemaatik, ajaloolane või egüptoloog? Viimases julgen ma südamerahuga kahelda. Ma olen seda küsimust piisavalt sirvinud ja usun, et oled ise ka piisavalt haritud inimene, et leida internetist teadusliku aluspinnaga materjale.

* Kui sa arvad, et tänapäeva teadus väidab, et püramiidid on valmistatud pelgalt kivihaamritega, siis see väljendab lihtsalt sinu enda võhiklikkust antud teemal.

Jah, ma tean ühte arhidektuuriga tegelevat isikut kes on piisavalt pädev sellel teemal vestlema. Ta on mitu aastat uurinud erinevaid püramiide ja nendega seonduvaid nähtusi. Isegi mõned dok. filmid räägivad selgelt lahti, et miks ja kuidas EI ole sellel ajal tuntud tööriistadega sellist ehitist võimalik teha olnud.

/ sorry unise ja segase teksti pärast. -.-
// räägime edasi 9/11-st siis...

Muutis Raiki, 28 detsember 2011 - 03:15.

tra sa oled veel lollim kui mina

Unfaithful

onoffonx

• liige
  • Liitus:14 aug 2006
  • Sugu:naine
Tõstke see teema lahku siis. Tegelt oli päris huvitav lugeda mõne postitust püramiidide jms koha pealt.

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007

need arvud peab siia lihtsalt kirja panema.
2.3 miljonit kivi 20 aastaga. üle 300 kivi päevas. ilmselt peaks töö tempo andma mingi aluse tööriistadele mida kasutati

problem?
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

Chet

Grammy nominated

• liige

Vaata postitustlooodi, 28 detsember 2011 - 12:18, kirjutas:

need arvud peab siia lihtsalt kirja panema.
2.3 miljonit kivi 20 aastaga. üle 300 kivi päevas. ilmselt peaks töö tempo andma mingi aluse tööriistadele mida kasutati

problem?

Paneme siis kirja ka aastase tööjõu arvu, milleks oli ~30 000 inimest. Ja kuna tänapäeval on tehtud ka eksperimente mis on näidanud, et ühe 2,5 tonnise kiviploki libistamiseks puitalustel on vaja ~20 inimest (vt NOVA pyramid building experiment‎), siis ei, no problem.
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Esiteks see ei olnud puhtalt ainult tema arvamus, sest nii ongi - kindlaid fakte ei ole teada. Teiseks, selleks ei pea tipparheoloog vms olema, et aru saada, et need on väga keerukalt ehitatud - suure tõenäosusega kasutatud tipptasemel tehnikat või mingit muud jõudu. Samamoodi on ühe suure mäe tipp Lõuna-Ameerikas täiesti 180 kraadise siledusega, nagu oleks tulnukad maa pealt proove võtnud või seda maandumisrajana kasutanud.

Chet

Grammy nominated

• liige
Nagu alati, siis ei taba sa minu jutu mõtet mitte vähimalgi määral. Tema arvamus, et tänapäeva arhitektid või füüsikud (?) ei oska püramiide loogiliselt kokku panna on 100% tema isiklik arvamus. Ja sealt edasi hargneb minu ülejäänud jutt. Sa võiksid endale ja mulle teene teha ja mitte iga kord minu postitusi meelevaldselt tõlgendada.

Mis puudutab aga sinu viimast postitust, siis muidugi kasutati tipptasemel tehnikat - selle ajaperioodi parimat tehnoloogiat. Lisaks suurt inimjõudu.

Ja mis mäest on jutt?
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Aga sinuarust tehtigi püramiidid palkide ja nööride abil? :D
Kuidas nad kive nii sirgelt lõikasid nii suures ulatuses? Teemantitega käsitsi? :D
Failboat has been landed. Kui mul klaver oleks, siis mängiks seda ja laulaks tro-lo-lo-lol-lo-lo-lol atm

Nazca flat mountains koos ülisirgete joontega, mis on juba väga-väga vanad, mõned pildid:

http://cache2.artpri...42/LRRED00Z.jpg
http://www.bibliotec.../nazca09_15.jpg
http://pixdaus.com/p...8436Pi5gHcp.jpg
http://rst.gsfc.nasa...1_15_01_800.jpg

Muutis Billy Boy, 28 detsember 2011 - 13:42.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
egiptuse püramiite mõtlete we
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
tahaks teiega edasi rääkida juba hoopis kõvematel teemadel, aga te endiselt vaidlete kes ehitasid püramiidid :/

27 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 27 külalist, 0 anonüümset kasutajat