Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Kui sa tahad kedagi wannabe-illuminatisse värvata, siis sa feilisid. Su jutt ei vasta täiskasvanu tasemele ja mina sinu juttu igatahes küll tõsisena ei võta.

Kaunter

Liige

• liige
  • Liitus:20 nov 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustBilly Boy, 21 detsember 2011 - 23:23, kirjutas:

lol, aga for real. maatasa on 3 suur maja? nah :)
tõendeid on palju ja kõige parem oleks seda küsida inimestelt, kes teavad selle kohta kindlalt. eks selliste kontaktide otsimine jäägu igaühe enda teha ja sellist infot teget ei jagata. ma mõtlesin lihtsalt, et panen äkki mõned inimesed mõistma, mis tegelikult toimub, kuigi see tundub julm ja uskumatu

Sellega mõningal määral isegi nõustun, et maailmas toimub niiöelda "kulisside" taga väga palju, aga sinu jutt siin teemas vaevalt kedagi veennud on.

Ainus, mida mina 9/11 ametliku raporti kohta vähetõenäoliseks pean, on seoses Pentagoniga. Ei ole võimalik, et lennuki tiivad on niivõrd elastsed, et painduvad kokkupõrkes hoonega kere külge kokku (tornidesse sisse lennates midagi sellist ju ei juhtunud). Kas keegi oskab kommenteerida? Ma proovisin sealt raportist selle kohta lähemalt informatsiooni leida, aga see on nii natuke liiga suur dokument. :D

/Aitäh

Muutis Kaunter, 22 detsember 2011 - 02:30.

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007

Vaata postitustKaunter, 21 detsember 2011 - 23:41, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 21 detsember 2011 - 23:23, kirjutas:

lol, aga for real. maatasa on 3 suur maja? nah :)
tõendeid on palju ja kõige parem oleks seda küsida inimestelt, kes teavad selle kohta kindlalt. eks selliste kontaktide otsimine jäägu igaühe enda teha ja sellist infot teget ei jagata. ma mõtlesin lihtsalt, et panen äkki mõned inimesed mõistma, mis tegelikult toimub, kuigi see tundub julm ja uskumatu

Sellega mõningal määral isegi nõustun, et maailmas toimub niiöelda "kulisside" taga väga palju, aga sinu jutt siin teemas vaevalt kedagi veennud on.

Ainus, mida mina 9/11 ametliku raporti kohta vähetõenäoliseks pean, on seoses Pentagoniga. Ei ole võimalik, et lennuki tiivad on niivõrd elastsed, et painduvad kokkupõrkes hoonega kere külge kokku (tornidesse sisse lennates midagi sellist ju ei juhtunud). Kas keegi oskab kommenteerida? Ma proovisin sealt raportist selle kohta lähemalt informatsiooni leida, aga see on nii natuke liiga suur dokument. :D

http://911research.w...agon/index.html - siin on päris põhjalikult selle kohta infot.
I have decided to live forever or die in the attempt.

Kivikas

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2003

Tsitaat

Keegi seletagu kuidas ja miks Building 7 kokku varises?

Seda juba seletati kusagil eelmisel leheküljel.

Tsitaat

tõendeid on palju ja kõige parem oleks seda küsida inimestelt, kes teavad selle kohta kindlalt.

Huvitav, kes sinu arust teab selle kokkukukkumise kohta midagi kindlamalt kui 200 uurijast koosnev meeskond, kes analüüsis 236 teraskonstruktsiooni jäänust, 7000 fotot ja 7000 videolõiku kogupikkusega 150 tundi, pani kirja kümneid tuhandeid lehekülgi järeldusi ja analüüse, tegi intervjuusid rohkem kui 1000 inimesega, kes olid rünnaku ajal WTC piirkonnas või olid olnud hoonete hooldajad või ehitajad, ning viis läbi hulgaliselt laboratoorseid katseid, analüüsides tuigevate tulekahjude mõju, ning lõi andmete põhjal ka ülitäpsed arvutimudelid sellest, kuidas hoonete seisund sündmuste käigus muutus?

Tsitaat

Ei ole võimalik, et lennuki tiivad on niivõrd elastsed, et painduvad kokkupõrkes hoonega kere külge kokku (tornidesse sisse lennates midagi sellist ju ei juhtunud).

Vaata, millest oli ehitatud Pentagon ja millest tornid.
Tiibade tehtud purustused on aga Pentagonil olemas.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
ma ei saa sellest aru, et kui mina loen fakte ette, siis kivikas, sina, vastad nendele, nagu vastand-faktidena, siis kokkuvõttes jääbki nulliring - faktid faktide vastu, loogiliselt, siis milleks üldse vaidlust jätkata?

ja rassipassi, tegelt... sometime ppl stay quiet to seem smarter (: :D

Rassipassi

Liige

• liige
Seda sa peaksidki tegema, sest sinu faktid pole mingid faktid vaid internet-herode oletused.

Kivikas

Liige

• auliige

Vaata postitustBilly Boy, 22 detsember 2011 - 12:56, kirjutas:

ma ei saa sellest aru, et kui mina loen fakte ette, siis kivikas, sina, vastad nendele, nagu vastand-faktidena, siis kokkuvõttes jääbki nulliring - faktid faktide vastu, loogiliselt, siis milleks üldse vaidlust jätkata?

Ei, kui sina esitad oma väited (väiteid, mitte fakte - sa pole ühtegi konkreetset fakti esitanud siiani) ja mina need ümber lükkan, siis pole nulliring, vaid minu edumaa.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 22 detsember 2011 - 13:16, kirjutas:

Seda sa peaksidki tegema, sest sinu faktid pole mingid faktid vaid internet-herode oletused.

lmfao, just seletasin, et mu allikad on teistsugused, ja sa ikka paned nii mööda... i feel sorry for your mom : D

Rassipassi

Liige

• liige
Ole vait oma kujuteldavate allikatega. Tuled siia hüppama a'la mul üks tuttav vabamüürlane rääkis jne.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 22 detsember 2011 - 15:14, kirjutas:

Ole vait oma kujuteldavate allikatega. Tuled siia hüppama a'la mul üks tuttav vabamüürlane rääkis jne.

jep, ma olen hale väljamõtleja. mida iganes, et sul ainult õigus oleks :D

Rassipassi

Liige

• liige
Hea, et lõpuks aru said.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige

Vaata postitustRassipassi, 22 detsember 2011 - 15:38, kirjutas:

Hea, et lõpuks aru said.

irw. kas sa tõesti püüad nii üllalt võidalda selle nimel, et sind aasta idioodiks ei hääletataks? kui püüad, siis ütle midagi loogilist ka vahelduseks : D

Muutis Billy Boy, 22 detsember 2011 - 15:43.

Rassipassi

Liige

• liige
Mul pohhui kui mingid taunikud mind aasta idioodiks hääletavad. Ma tean, et ma ei ole idioot ja kui mingid kahtlased neoneti kasutajad seda väidavad, siis minugi poolest. Kuigi ma ei saa aru, miks sind aasta idioodi valimisel pole nomineeritud.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
tõesti? mingid taunikud? kui sa enda poste hoolikamalt vaataksid, siis näeksid, et oled ise sisutult põkkind ja teiste poste maha teinud jubedal kombel (sisutut sülti suust välja ajades ja mitte ainult siin teemas). ja nimetad neid kõiki, kes sind aasta idioodiks hääletavad, taunikuteks? pravo! aplausee!!

Rassipassi

Liige

• liige
Sina oled see, kes sisutut sülti ajab, teemast oled sa juba ammu kõrvale kaldunud.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Vaevalt need asjad nii käivad, kui Ameerikas on kaksiktornide ründamine jäänud suureks saladuseks, siis mingi lambi eestlane aka vabamüürlane on üks nendest, kes teab ntx lisaks koos viie inimesega tõelist tõde ja juhuslikult mainis veel Billyboyle (kuigi tegemist peaks olema suure saladusega, mis pole siiani lagedale tulnud). Leidub palju inimesi, kes lihtsalt tahavad tähelepanu saada ja mõtlevad igasuguseid valesi välja. Ma siin ennemgi maininud ja ma üpris kindel, et enamus vandenõuteoreetikud on suvalised moslemid, kes üritavad enda valedega Ameerikat õõnestada ja endale kaasmõtlejaid juurde leida. Enamus vandenõu videode kommentaarides käib puhas usuhullude möla ette ja taha.
Postitas pildi

Rassipassi

Liige

• liige
Üks terve mõistusega inimene ei saagi sellist pläma uskuda, mida Billy Boy ajab. Eriti veel see Hiina püramiidid. Ei tea kuidas see võimalik on, et seda on suudetud üle 4000 aasta varjata. Isegi Hiina kommunistlik valitsus oleks sellise asjaga hädas, vaevalt, et nad suudaks seda varjata. Ja siis veel lugematuid valitsejaid, mitmeid dünastiaid jne on seda varjatud. Mad talk.

Kivikas

Liige

• auliige

Vaata postitustBilly Boy, 22 detsember 2011 - 13:58, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 22 detsember 2011 - 13:16, kirjutas:

lmfao, just seletasin, et mu allikad on teistsugused, ja sa ikka paned nii mööda... i feel sorry for your mom : D

Olulised ei ole mitte allikad, vaid väidete sisu.
Kui sinu väited ei kannata mingit kriitikat, on täiesti ilmselt väärinfot täis ja varisevad lähemal vaatamisel põrmuks, siis miks sa nii veendunult neist kinni hoiad? Sa lihtsalt tahad oma vandenõusid uskuda ja mitte ükski fakt ja isegi mitte see, kui kõik sul väited on ümber lükatud, ei kõiguta sinu usku. Ja seetõttu sinu vandenõud ongi omamoodi religioon, mille iseloomulikuks tunnuseks on see, et nende järgijad ei ole mitte mingil juhul valmis oma vaateid korrigeerima.

Jällegi - just täpselt nagu Kuul käimise eitajad, kes ei hakka uskuma, et Kuul on käidud, isegi mitte siis, kui nad ninapidi Kuu peale kohale vedada ja maandumispaika ja varustust näidata.

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007

Vaata postitustRassipassi, 22 detsember 2011 - 17:11, kirjutas:

Üks terve mõistusega inimene ei saagi sellist pläma uskuda, mida Billy Boy ajab. Eriti veel see Hiina püramiidid. Ei tea kuidas see võimalik on, et seda on suudetud üle 4000 aasta varjata. Isegi Hiina kommunistlik valitsus oleks sellise asjaga hädas, vaevalt, et nad suudaks seda varjata. Ja siis veel lugematuid valitsejaid, mitmeid dünastiaid jne on seda varjatud. Mad talk.

sa ei usu et hiinas püramiidid on?
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Rassipassi, neid ei olegi täielikult varjatud (Hiina püramiide) nende olemasolust teatakse, aga vähem. Neid ei ole kuulsaks tehtud vms. Üle maailma on mitmetes kohtades püramiide ju tegelt... hakka selle koha pealt ka vastu vaidlema äkki? kõva asi ka, et Hiinas on püramiidid nüüd on.... SO UNREAL! idiot

25 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 25 külalist, 0 anonüümset kasutajat