Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustDragonzo, 19 detsember 2011 - 00:11, kirjutas:

Rassipassil ju jumala õigus, Iraak ei puutu ju üldse 9/11 asjasse ja ilmselgelt ei tee sa vahet riigi rahval ning terrorirühmitustel mis isegi ei tegutsenud aktiivselt sel ajal Iraagis. Al-quaeda vennad ning Taliban arvasid et iga mehe jaoks on au minna märtrisurma ning anda oma elu allahi jaoks, isegi tsiviilisikute surm oli õigustatud kuna surres lähevad nad taevasse olles järginud koraani õpetusi.

mida sa norid lmao? ma oleks võinud samahästi öelda mustad vuntsid ja kõik oleks aru saanud

//vahepeal quitisin lausa foorumist sellise noob-nerdide pärast, kes iga asja kallal vinguvad ja teiste poste sisutult maha teevad. aga mis teha, igalpool on igasuguseid. issanda loomaaed on rikkalik :D

Muutis Billy Boy, 19 detsember 2011 - 16:10.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustBilly Boy, 18 detsember 2011 - 23:14, kirjutas:

Palun, rassipassi, ära sina enam siia teemasse postita. Kahju hakkab, et siin aastal 2011 ikka veel selliseid leidub. :(

Su isiklikuks muutumiseks, tundeliseks ja närviliseks minemised, ei ole sugugi targemad, kui ma väidaks, et ussid sõid need WTC'd seest tühjaks. palun, ole vait. sa niigi oled aasta idoodiks hääletatud ja sa peaksid madalat profiili hoidma kuni jaanuarini. : )

Vaata postitustBilly Boy, 19 detsember 2011 - 14:09, kirjutas:

Vaata postitustDragonzo, 19 detsember 2011 - 00:11, kirjutas:

Rassipassil ju jumala õigus, Iraak ei puutu ju üldse 9/11 asjasse ja ilmselgelt ei tee sa vahet riigi rahval ning terrorirühmitustel mis isegi ei tegutsenud aktiivselt sel ajal Iraagis. Al-quaeda vennad ning Taliban arvasid et iga mehe jaoks on au minna märtrisurma ning anda oma elu allahi jaoks, isegi tsiviilisikute surm oli õigustatud kuna surres lähevad nad taevasse olles järginud koraani õpetusi.

mida sa norid lmao? ma oleks võinud samahästi öelda mustad vuntsid ja kõik oleks aru saanud

//vahepeal quitisin lausa foorumist sellise noob-nerdide pärast, kes iga asja kallal vinguvad ja teiste poste sisutult maha teevad. aga mis teha, igalpool on igasuguseid. issanda loomaaed on rikkalik :D

No mis me nüüd räägime, ise ütled mulle, et ära enam postita ja kahju, et minusuguseid leidub. Ja siis järgmises postis ütles, et quitisid foorumist selle pärast, et keegi vingub teiste postituste kallal.

Kivikas

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2003

Vaata postitustBilly Boy, 18 detsember 2011 - 12:28, kirjutas:

okei, täiesti lampi rünnati USA kaksiktorne mingite moslemite poolt. kas moslemid olid nii rumalad, et arvasid, et pääsevad puhtalt sellest vms? arvasid, et USA ei tule sõda pidama nendega? väga idiootne tegu igatahes, kui tõesti nii oleks olnud. :D

Nad tegid valearvestuse sellega, et arvasid, et selline rünnak lööb USA kohe põlvili. Ei löönud.

Tsitaat

/kas nad ei kartnud oma naftat ja vabadust kaotada?

Kes nad?
Ründajateks olid fanaatikud. Need ei mõtle mingisugusest naftast. Ja mis vabadusse puutub, siis sellepärast nad USAd oma vaenlastena näevadki, et arvavad, et USA on nende vabaduse juba ära võtnud. Nad ongi omast arust "vabadusvõitlejad", kelle eesmärgiks on viia araabiamaad USA mõjude alt täielikult välja.

Tsitaat

nad usuvad, et olles enesetaputerrorist pääsevad nad uude ja puhtamasse ellu? isegi kui see nii on, siis mis kasu oleks riigi valitsus sellest saanud? nad ei oleks lubanud sellisel asjal juhtuda

Riikide valitsused ei puutu asjasse. Tegemist on terroriorganisatsiooniga ja ühtlasi usufanaatikutega.
Ära püüa usufanaatikute käitumist mõista mingite kaine mõistuse analüüside järgi. Nende jaoks on märtrina suremine kangelastegu ja auküsimus. Sul arvuti taga tugitoolis on sellest raske aru saada.

Ja pealegi, sa keeldud uskumast, et USA vastu viha pidavad ja religioosse ajupesuga fanaatikud võiksid USAd rünnata, aga samal ajal usud, et eeldatavalt täie mõistuse juures olevad USA valitsustegelased otsustavad omaenda riigis korraldada terroriakti?

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004
Spoiler

Kas ma pean nüüd vastu ka vabandama, et oma postitusega sind puudutasin? :D Igatahes, võimalikult lihtsalt ja lühidalt, siis minu jutu iva ei peitunud mitte teps selles, mida sa nüüd kirjutad. Ja lihtsalt remargi korras, siis see arutlus mida sa siin viimasel kahel leheküljel võid näha, on ilmselt parim mida siit foorumist üldse tahta. Mida ma aga ütlesin oli see, et vinguda selliste lausetega nagu “tahate olla nagu tõelised asjatundjad” ja “tõde ei saa teada” on täielik jama. Ja nii edasi, võid uuesti läbi lugeda enda ja minu postituse. ;)
Postitas pildi

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
Ei, minu ees ei pea keegi vabandama, ma ei ole seda väitnudki. Tahtsin härrale lihtsalt selgeks teha, et arutlus põhineb googlist ja youtube'ist leitud faktidel, mida leierdatakse pidevalt. Kuna tegu on noortefoorumiga, suur osa liikmetest on teismelise eas või veelgi nooremad, siis mingitpõhjalikku arutlust siit ei leia. Kindlasti mitte ei ole paar viimast lehekülge foorumi parim arutlus :D cmon yo, kaasfoorumlased saadavad üksteist sinna ja tänna, pea igas postis leidub vihkamist ja muud kräppi. No millest me räägime :D

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004
Ei leidu vast igas postis nüüd küll vihkamist, aga võib-olla olen ma lootusetu optimist. Igatahes Kivikas vs Billy Boy on minul tore lugeda ja pole häda midagi, kui sina näed seda teisti, siis sinule jääb alati see õigus. Ja mis puutub sellesse, et põhjalikku arutlust ja tõde nii kui nii ei leia, siis seda ma üritasin juba enne öelda. Võiks ju sellele vaatamta ikka arutleda, mis siis, et tegemist pole mingi modereeritud debatiga. Mulle tundub nagu sa üritaksid mind iga postitusega uuest nurgast rünnata ja pendeldad ise oma jutuga natukene seinast seina. :P Aga see selleks.
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Nagu näha, siis mõlemal osapoolel on siinkohal faktid tagataskust välja võtta. Vaidlemisel ei ole siin suurt mõtet, sest tegelikult ei tea me keegi kumb vastus 100% õige on ja me kõik võtame oma teadmised kuskilt infoallikast, mis ei ole sulatõsi ega pärit tõeseerumit joonud asjaosaliste suust.

Ja rassipassi. hoia oma suu kinni palun. keri tagasi ja sa näed, et sina alustasid postide lamedalt mahategemist, mitte mina... krt... must be an idiot

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006

Vaata postitustKivikas, 15 detsember 2011 - 11:42, kirjutas:

Vaata postitustBilly Boy, 07 detsember 2011 - 19:34, kirjutas:

deniers will be deniers. 911 tornide puhul on väga väga palju tõendeid selle kohta, et seal plahvatasid pommid ja terrorirünnakust oli asi kaugel. ma ei viitsi ka enam vaielda, ega mind ei huvitagi väga mida teie usute ja arvate.

Ega muidugi asjaolu, et kõik need sinu "tõendid" pole midagi muud kui valearusaamadest ja faktivigadest kubisevad asjandused, mida on tuhandeid ja tuhandeid kordi ümber lükatud, ei lähe sulle korda, sest sulle lihtsalt meeldib uskuda oma vandenõusid.

Just täpselt nagu Kuul käimise eitajad, kes on lausa välja öelnud, et isegi kui keegi läheb Kuule ja teeb sellest maandumiskohast koos kõigi seal vedelevate vidinatega suures plaanis pilte, ka siis ei kõiguta see Kuul käimise eitajate piiritut usku sellesse, et Kuul pole käidud, sest kõik nood uued fotod on ka kahtlemata vandenõu osad.

Pommid plahvatasid? Alusta sellest, et seleta, kustkohast need pommid sinna said? Sellise pilvelõhkuja kontrollitud õhkamine on paljude kuude pikkust ettevalmistust nõudev töö, mille käigus tuleb kõigil korrustel ohtralt puurida ja lammutada, juhtmeid vedada, suurtes kogustes lõhkelaenguid paigaldada jne. Need pilvelõhkujad ei olnud tühjalt seisvad kummitusmajad - need olid igapäevases kasutuses olevad ohtrast elust ja ärist kihavad ärihooned, kümned tuhanded inimesed voorisid sisse-välja iga päev. Müstilisel kombel mitte ükski külastaja, turist ega hoones töötav inimene ei märganud kuudepikkust puurimist, tolmutamist, lammutamist, juhtmete vedamist ja muid lõhkamise ettevalmistusi?

Millised on need sinu "tõendid" pommidest? Kas see, et kokku kukkuva hoone akendest paiskus õhusurve tõttu välja prügipilvi? Või see, et pärast rusude koristama hakkamist, mille käigus toimus ka talade läbilõikamine, leidis mingi tarkpea kusagil jälgi termiidist? Kõiki need vandenõuteoreetikute standardsed argumendid korduvad muutumatul kujul igal paranoiasaidil. Need kõik on oma seletuse ammuilma leidnud, aga pole näha, et see vandenõuteoreetikutele mingit mõju avaldaks.

pole küll asja eriti uurinud, aga vaatasin hiljuti üht video, mis minu arvates tundus küll üsna loogiline.

~57 minut on 911 kohta. seal on kõikidele su küsimustele korralikud vastuargumendid
jou

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Kusjuures Kivikas, naljakas, et sa 911 koha pealt üldse vastu vaidled. Minuarust on see ammu juba selgeks räägitud, et see oli USA sisetöö. Nii palju tõestust on selle kohta ja need vastandtõestused on lihtsalt valitsuse ja selliste vendade poolt kirjutatud, kes tahavadki, et sa valet usuks (nagu on ka teisi asju siin ilmas valet, et halli massi kontrollida ja rahvast juhtida). Iga üks ei saagi tõde teada, mõned ei seedi seda, mõned lähevad lolliks jne....

Väga suur osa rahvast on üldse usklik ja valitsus ise on neid kaua-kaua hoidnud usklikena. Kui haridust hakati andma kirikutes jne...seda sa ometigi ju tead? Kui valitsus kirikute ja usuga on rahvale nii hullult huianud juba, miks see ometigi sulle nii ebaloogiline tundub, et sellist sisetööd Ameerika püüab varjata lihtsalt, tuues palju 'official' materiali rahva ette ja lastes 'official' riigipeadel seda kaamerate ees öelda?

Illuminati kontrollib Holliwoody filme ja palju teisi asju, mis on seotud meediaga (ntks BBC news jne). Meedia kaudu on rahvast kõige kergem mõjutada lihtsalt. Kuidas nad seda teha saavad? Neil on palju raha ja võimu lihtsalt. Sellised vennad saavad ümberkorraldusi teha riigi poliitikas ja tegemistes. Ka Bushide perekond on kõrged vabamüürlased - ehk illuminatiga seotud. Kui neil on nii palju raha ja võimu, siis kas tõesti, ikka veel tundub sulle ebaloogiline, et mõned kõrged pilvelõhkujad lasti Ameerika enda poolt õhku, sest see oli kasulik samm lihtsalt?? Ja ära tule ajama, et mu info põhineb yt videode najal, kui sa tegelikult ei tea. Panin lihtsalt paar videot, et te paremini aru saaks..

kirjavead, sry

Muutis Billy Boy, 20 detsember 2011 - 13:40.

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

Vaata postitustvanaisa, 20 detsember 2011 - 01:31, kirjutas:

Ei leidu vast igas postis nüüd küll vihkamist, aga võib-olla olen ma lootusetu optimist. Igatahes Kivikas vs Billy Boy on minul tore lugeda ja pole häda midagi, kui sina näed seda teisti, siis sinule jääb alati see õigus. Ja mis puutub sellesse, et põhjalikku arutlust ja tõde nii kui nii ei leia, siis seda ma üritasin juba enne öelda. Võiks ju sellele vaatamta ikka arutleda, mis siis, et tegemist pole mingi modereeritud debatiga. Mulle tundub nagu sa üritaksid mind iga postitusega uuest nurgast rünnata ja pendeldad ise oma jutuga natukene seinast seina. :P Aga see selleks.

Natuke palju ikka sellise teema kohta... seda 'tõde ei leia' teema pooldan ka mina. Pigem on kujunenud see teema nagu mingiks street-battle'iks , kõik nii õigust täis jne :D Kuna minu võimuses siin midagi muuta ei ole, siis püüdsin inimesi suunata arutlusele täiskasvanute inimeste moodi. Rünnata ei soovi kedagi.
Peace out kids, carry on!

Rassipassi

Liige

• liige

Vaata postitustBilly Boy, 20 detsember 2011 - 12:36, kirjutas:

Nagu näha, siis mõlemal osapoolel on siinkohal faktid tagataskust välja võtta. Vaidlemisel ei ole siin suurt mõtet, sest tegelikult ei tea me keegi kumb vastus 100% õige on ja me kõik võtame oma teadmised kuskilt infoallikast, mis ei ole sulatõsi ega pärit tõeseerumit joonud asjaosaliste suust.

Ja rassipassi. hoia oma suu kinni palun. keri tagasi ja sa näed, et sina alustasid postide lamedalt mahategemist, mitte mina... krt... must be an idiot

Vaata postitustBilly Boy, 20 detsember 2011 - 13:34, kirjutas:

Kusjuures Kivikas, naljakas, et sa 911 koha pealt üldse vastu vaidled. Minuarust on see ammu juba selgeks räägitud, et see oli USA sisetöö. Nii palju tõestust on selle kohta ja need vastandtõestused on lihtsalt valitsuse ja selliste vendade poolt kirjutatud, kes tahavadki, et sa valet usuks (nagu on ka teisi asju siin ilmas valet, et halli massi kontrollida ja rahvast juhtida). Iga üks ei saagi tõde teada, mõned ei seedi seda, mõned lähevad lolliks jne....

Väga suur osa rahvast on üldse usklik ja valitsus ise on neid kaua-kaua hoidnud usklikena. Kui haridust hakati andma kirikutes jne...seda sa ometigi ju tead? Kui valitsus kirikute ja usuga on rahvale nii hullult huianud juba, miks see ometigi sulle nii ebaloogiline tundub, et sellist sisetööd Ameerika püüab varjata lihtsalt, tuues palju 'official' materiali rahva ette ja lastes 'official' riigipeadel seda kaamerate ees öelda?

Illuminati kontrollib Holliwoody filme ja palju teisi asju, mis on seotud meediaga (ntks BBC news jne). Meedia kaudu on rahvast kõige kergem mõjutada lihtsalt. Kuidas nad seda teha saavad? Neil on palju raha ja võimu lihtsalt. Sellised vennad saavad ümberkorraldusi teha riigi poliitikas ja tegemistes. Ka Bushide perekond on kõrged vabamüürlased - ehk illuminatiga seotud. Kui neil on nii palju raha ja võimu, siis kas tõesti, ikka veel tundub sulle ebaloogiline, et mõned kõrged pilvelõhkujad lasti Ameerika enda poolt õhku, sest see oli kasulik samm lihtsalt?? Ja ära tule ajama, et mu info põhineb yt videode najal, kui sa tegelikult ei tea. Panin lihtsalt paar videot, et te paremini aru saaks..

kirjavead, sry

Mina pole milleski süüdi, kui su postitused on nii nõmedad, et neid on võimatu mitte maha teha. Ja kui mina postitamise järgi jätsin, panid sina ikka sama auruga edasi. Palun korralda midagi oma ajuriiulitel ümber.

Kõige toredam on, et sa räägid jälle oma illuminati juttu ja tõestuseks tood selle, et sa lihtsalt tead, ja kõik mis seda eitab, on valitsuse poolt korraldatud propaganda. No millest me räägime?

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Ei, kõik mis eitab, ei ole vastu propaganda, sest internetis ongi 70% paska. Ja ma tean äkki teistest sourcidest, rohkem tõesematest, kui mingi uudis või interneti video? Ja sina teed teiste poste igalpool mujal foorumis ka maha, mitte mu postid ei ole idiootsed. -.-

teise sourci all mõtlesin ma seda, et ma tean äkki ise ühte vabamüürlast.. ja läbi selle ma saan palju kindlamalt teada, mis on õige ja mis on vale, kui sina. sa äkki tee veel mõnda posti maha kusagil ja ela oma viha välja, väike nerd siuke, vana sa oled, et selliseid asju teed??

Muutis Billy Boy, 21 detsember 2011 - 00:02.

Rassipassi

Liige

• liige
Ja see vabamüürlane räägib sulle, mis toimub ühes maailma saladuslikumas organisatsioonis, räägib kõige varjatumaid saladusi, kuigi sa neid siin forrumis internetiavarustesse levitad? Kes see vabamüürlane on sul, imaginary friend?

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
tra idioot, ta ei räägigi mulle kõiki saladusi.
wtf kuidas nii loll saab olla? -.-

faking uskumatu, et ma sellisega vaidlen. tahaks sind kusagil seltskonnas rääkimas kuulda lihtsalt. sind tehtaks nii maha vist. aasta idioot ja endaga uhke, nagu kassu omal ajal :D

Vaata postitustRassipassi, 21 detsember 2011 - 00:12, kirjutas:

Jah, muud sa ei ütle, kui et mina olen idioot, aga tegelikult oled ise.

ega sind niisama aasta idioodiks ei hääletatud...

Muutis Billy Boy, 21 detsember 2011 - 00:14.

Rassipassi

Liige

• liige

Kivikas

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2003

Vaata postitustBilly Boy, 20 detsember 2011 - 13:34, kirjutas:

Kusjuures Kivikas, naljakas, et sa 911 koha pealt üldse vastu vaidled. Minuarust on see ammu juba selgeks räägitud, et see oli USA sisetöö.

Kes täpsemalt ja kus on selle "selgeks rääkinud"? Mingid paranoikud kusagil luulufoorumis jõudsid kollektiivselt järeldusele, et kõik on vandenõu?

Tsitaat

Nii palju tõestust on selle kohta

Pole siiani ühtegi sellist "tõestust" näinud, mis ei variseks juba esimese kriitilise pilgu all põrmuks.

Tsitaat

ja need vastandtõestused on lihtsalt valitsuse ja selliste vendade poolt kirjutatud, kes tahavadki, et sa valet usuks

Pole oluline, kes vastutõestusi on kirjutanud, oluline on see, et need lükkavad faktidega ümber sinu väited, seega kui sul omalt poolt uusi fakte lauale käia ei ole, siis oled oma väidetega kaotanud.

Pole oluline, kes midagi ütleb. Oluline on see, mida öeldakse.
Sa võid oma vandenõusid punuda nii palju kui soovid, aga kui on ilmselge ja silmaga nähtav fakt, et WTC kokkukukkumisel kukub prügi tornidest kiiremini, siis sellega on sinu vabalangemise argument haihtunud.

Ja kui sa soovid väita, et vabamüürlased muutsid torni kokkukukkumise ajaks füüsikaseadusi, siis palun - sensatsioonilised väited nõuavad sensatsioonilist tõendusmaterjali, ja sinu ülesanne on oma väiteid tõendada.

Tsitaat

Iga üks ei saagi tõde teada

Millegipärast on alati just igasuguste blogide lugejad ja Youtube videote vaatajad need, kes arvavad end olevat mingid ülimad tõeteadjad, kes paarist videost on ammutanud põhjapanevaid teadmisi väidetavalt kõige rangemalt hoitud saladuste kohta maailmas.

Tsitaat

sellist sisetööd Ameerika püüab varjata lihtsalt, tuues palju 'official' materiali rahva ette ja lastes 'official' riigipeadel seda kaamerate ees öelda?

Ma ütlesin juba - USA valitsusaparaat on paljudest paljudest tuhandetest inimestest ja struktuuriüksustest koosnev kaootiline moodustis, mis lekib konfidentsiaalseid andmeid nagu lapsi kingitustega üle kallav helde jõuluvana. Sellist "sisetööd" ei suudetaks väljalekkimise eest kaitsta isegi 10 päeva, rääkimata 10 aastast.

Tsitaat

Meedia kaudu on rahvast kõige kergem mõjutada lihtsalt.

Seda fakti kasutavad usinalt ära igasuguste napakate vandenõuteooriate levitajad.

Tsitaat

Kui neil on nii palju raha ja võimu, siis kas tõesti, ikka veel tundub sulle ebaloogiline, et mõned kõrged pilvelõhkujad lasti Ameerika enda poolt õhku, sest see oli kasulik samm lihtsalt??

Triljonitesse dollaritesse ulatuvad kahjud ja majanduslangus on sinu meelest kasulik samm?

Rassipassi

Liige

• liige

Vaata postitustBilly Boy, 21 detsember 2011 - 00:10, kirjutas:

tra idioot, ta ei räägigi mulle kõiki saladusi.
wtf kuidas nii loll saab olla? -.-

faking uskumatu, et ma sellisega vaidlen. tahaks sind kusagil seltskonnas rääkimas kuulda lihtsalt. sind tehtaks nii maha vist. aasta idioot ja endaga uhke, nagu kassu omal ajal :D

Vaata postitustRassipassi, 21 detsember 2011 - 00:12, kirjutas:

ega sind niisama aasta idioodiks ei hääletatud...

Taun, tee selgeks, mis erinevus on nomineerimisel ja hääletamisel...

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle
Keegi seletagu kuidas ja miks Building 7 kokku varises?

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007

Vaata postitustL4hma, 21 detsember 2011 - 20:07, kirjutas:

Keegi seletagu kuidas ja miks Building 7 kokku varises?

illuminati
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
lol, aga for real. maatasa on 3 suur maja? nah :)
tõendeid on palju ja kõige parem oleks seda küsida inimestelt, kes teavad selle kohta kindlalt. eks selliste kontaktide otsimine jäägu igaühe enda teha ja sellist infot teget ei jagata. ma mõtlesin lihtsalt, et panen äkki mõned inimesed mõistma, mis tegelikult toimub, kuigi see tundub julm ja uskumatu

18 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 18 külalist, 0 anonüümset kasutajat