Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

Aarne

Liige

• liige
  • Liitus:28 dets 2009
  • Sugu:mees

Vaata postitustMötley, 30 oktoober 2011 - 14:27, kirjutas:

Siis oli suht suva.

Siiamaani suht suva kui aus olla.

Kivikas

Liige

• auliige
  • Liitus:15 dets 2003

Vaata postitustBilly Boy, 14 september 2011 - 20:30, kirjutas:

No ütleks just, et need ei mõtle oma peaga, kes usuvad, et lennukeid juhtivad terroristid ründasid WTC torne ja selle tagajärjel olid need maatasa tehtud, tolmuks ja väikesteks tükkideks - nii, nagu meedias president Bush väitis.

Meedias Bush väitis?

WTC pilvelõhkujate rususid ja sündmusi analüüsis 200 uurijast koosnev meeskond.
Analüüsiti 236 teraskonstruktsiooni jäänust, 7000 fotot ja 7000 videolõiku kogupikkusega 150 tundi. Uurijate meeskond pani kirja kümneid tuhandeid lehekülgi järeldusi ja analüüse, nad tegid intervjuusid rohkem kui 1000 inimesega, kes olid rünnaku ajal WTC piirkonnas või olid olnud hoonete hooldajad või ehitajad. Lisaks viidi läbi hulgaliselt laboratoorseid katseid, analüüsides tuigevate tulekahjude mõju, ning loodi andmete põhjal ka ülitäpsed arvutimudelid sellest, kuidas hoonete seisund sündmuste käigus muutus.

Mis sa tõesti arvad, et sa vaatad ära ühe youtube video ja sellega on kogu see hiigeltöö ümber lükatud?
Loe kõigepealt kasvõi kümmekond lehekülge läbi ametlikust raportist ja siis hakka "oma peaga mõtlema". Youtube videotest nähtu pime uskumine ei ole oma peaga mõtlemine.

Pealegi, USA riigiaparaat on kolossaalselt suur, igast küljest ligadi-logadi ning lekib konfidentsiaalset infot nagu sõel. On mõeldamatu, et mingi mastaapne sisemine vandenõu sealt kiiremas korras välja ei lekiks. Ja ma ei pea silmas youtube videotena.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
so et 1000 inspektorit uurisid? kõike annab kirja panna... ainult köhi plekki ja sinu sõna kuulatakse siin elus

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Su ema lasi ka kirja panna, et ta on su ema - aga mõtle oma peaga ja uuri välja.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
kle mis uurimisest sa räägid? sina oled üks nendest, kes usub kõige tavalisemat asja - mida promotud poliitik kaamera ees ütleb...

arvatavasti paljud ei usuks sedagi, kui ma ütlen, et illuminati omab hollywoodi ja inimese mõistusega manipuleeritakse nii palju kui võimalik. kindlasti leidub inimesi, kes ütlevad, et see on lollus ja vandenõuteooria. sp ma ei viitsigi üldse vaielda. kes teab see teab.

Muutis Billy Boy, 04 detsember 2011 - 16:20.

Rassipassi

Liige

• liige
Et sa tead siis midagi illuminatist nagu ma aru saan?
Keegi ei ütlegi, et inimesi meediaga ei mõjutata ja, et 9.11 kohta kõik teada on, aga te vandenõuteoreetikud otsite lihtsalt igalt poolt võimalust mingi teooria jaoks, isegi kui seda pole. Kergem on mitte tõmmelda, sest oma eluaja jooksul sa vaevalt täit tõde teadma saad.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Vaata postitustRassipassi, 04 detsember 2011 - 16:26, kirjutas:

Et sa tead siis midagi illuminatist nagu ma aru saan?
Keegi ei ütlegi, et inimesi meediaga ei mõjutata ja, et 9.11 kohta kõik teada on, aga te vandenõuteoreetikud otsite lihtsalt igalt poolt võimalust mingi teooria jaoks, isegi kui seda pole. Kergem on mitte tõmmelda, sest oma eluaja jooksul sa vaevalt täit tõde teadma saad.

a rohi on trimmerdatud?

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004

Vaata postitustBilly Boy, 04 detsember 2011 - 15:57, kirjutas:

kle mis uurimisest sa räägid? sina oled üks nendest, kes usub kõige tavalisemat asja - mida promotud poliitik kaamera ees ütleb...

Ja vastandina oled sina siis üks neist, kes usuvad kõige keerulisemaid asju, mida promotud Youtube'i klipid ütlevad? Aga eks vandenõuteoreetikud pididki sellest mingit psühholoogilist rahuldust saama, et erinevalt muust pööbist on just nemad erilised, läbinägelikud ja võitmatud.
Postitas pildi

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
jep see on ka vandenõuteooria, et ameerika föderaalpank on tegelikult eraomand, mis annab riigi pankadele raha koos intressiga? igal toodetud dollaril on juba võlg küljes... ja et inimeseni see raha jõuaks, küsitakse veel intressi (laenude andmine ntks). maksumaksja rahadest läheb ka suur osa föderaalpangale tegelikult, et riiklikud pangad saaksid oma võlga kinni plekkida..

ma ei tea, aga minuarust ei tundu see midagi ulmelist, et ameerika oma enda riiki võis rünnata. sõjad ongi riigile ja pankadele pahatihti kasulikud hoopis... toodavad suuresti raha sisse.

Kivikas

Liige

• auliige

Vaata postitustBilly Boy, 05 detsember 2011 - 19:37, kirjutas:

Ma ei tea, aga minuarust ei tundu see midagi ulmelist, et ameerika oma enda riiki võis rünnata. sõjad ongi riigile ja pankadele pahatihti kasulikud hoopis... toodavad suuresti raha sisse.

No aga kirjelda mulle seda olukorda, et kuidas sinu arvates selline idee - lasta Manhattanil õhku vähemalt kaks pilvelõhkujat koos inimestega - seal USA valitsuskabinettides peaks sündima?

Et nagu president ärkab üles hommikul ja siis tuleb selline mõte pähe. Ja siis läheb ja esitab selle mõtte tuhandetest inimestest koosnevale valitsusaparaadile ning kõik on rõõmuga nõus, keegi ei protesteeri ning isegi opositsioon ei ole vastu. Ja ei opositsioon ega konfidentsiaalse info lekitajad, keda seal valitsusaparaadis on piisavalt, ei lekita ka 10 aasta jooksul mitte ühtegi tõendit selle kohta, et USA valitsus sellise kuritöö korda saatis? Isegi mitte presidendi vastased?

Sõjad kasulikud? USA on 9/11 ning järgnevates sõdades kaotanud ei tea kui palju miljardeid või triljoneid dollareid, + veel majanduslangus kah takkaotsa. Mis kasust sa räägid?

Tsitaat

so et 1000 inspektorit uurisid? kõike annab kirja panna... ainult köhi plekki ja sinu sõna kuulatakse siin elus

Kümnete tuhandete lehekülgede kaupa ekspertide tehtud analüüse, versus napakas youtube video, mille kõik väited on kerge vaevaga ümber lükatavad. Valik on sinu.

Muutis Kivikas, 06 detsember 2011 - 02:03.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
selles asi ongi, et kõik ei toimu üldse mitte nii, nagu konstitutsiooniliselt õige oleks... kõiki ideid ei käida välja riigikogus ja president ei ole see kõige tähtsam inimene, tema kannab teemad õigesti ette, et rahvas rahulik oleks.

veits valesti öeldud, et president ei ole tähtis - ameerikas on ta päris tähtis ikkagi, aga eriti vahet ei ole, kas ta olekski president või mitte kuna ka kõik eelnevad presidendid on juba eelnevalt välja valitud ja seejärel neid propageerima hakatud meedias. kuidas tehakse mõni poliitik kuulsaks? näiteks lastakse just temal kõige paremad ideed kaamera ees ette lugeda, nippe on teisigi. kindel on see, et nii suured asjad ei juhtu presidendi pärast, et presidendil tuli idee umbes. need asjad arutatakse kuskil kõrgemal paika.

President Kennedy oli viimane, kes andis inimestele teada, et riigis toimuvad väga valed asjad ja tuleb allalangus, kui seda ei parandata (just nendest erapankadest rääkides). kui kennedy andis allkirja erapankade keelamiseks vms, siis järgmine president vormis paberid kohe ümber. pärast seda ei ole ükski president proovinud õiglust jalule seada. ja kas mitte kennedy ei mõrvatud üldse hiljem?

Muutis Billy Boy, 06 detsember 2011 - 11:42.

Rassipassi

Liige

• liige
Kõik su jutt on üks jabur oletus. Pole mõtet siin midagi oletada a'la kuskil kõrgemal. Nagu mõni usklik juba oma kuskil kõrgemaga.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
arva kuidas soovid, aga see ei ole jabur oletus. sa ei tea sittagi mees :)

kui mind ei usu, võid mõnelt kolmanda astme vabamüürlaselt küsida ntks - vaata, mis tema asjast arvaks :D

Muutis Billy Boy, 06 detsember 2011 - 18:07.

Rassipassi

Liige

• liige
Mis kuradi vabamüürlaselt, mis kuradi ei tea sittagi?
Türa sa oled juba nagu mingi usklik. Loomulikult ei avalda enamus valitsusi tõde, aga kindlasti pole midagi sellist nagu sina kirjeldad siin.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
püüa rahuneda, joo rohelist teed või midagi. ignoreeri mu teksti ja ela valedes edasi. btw mu jutus ei ole midagi usklikku rofl ma olen religiooni vastane täiesti :D

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Billy räägib õiget juttu.
Numa numa

Rassipassi

Liige

• liige
Ma ei ela mingites valedes, lihtsalt ma ei usu igat allikat täielikult, mida mulle sisse söödetakse. Nagu targad on öelnud, siis tõde on alati kuskil vahepeal.
Ja ma ei öelnud, et sa usklik oleksid, ma tõin paralleeli pimedatest usklikest ja sinust kui pimedast vandenõuteooriatesse uskujast.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
jah, aga paraku, kahjuks, need ei ole pimedad vandenõuteooriad. sellest räägiti isegi pool sajandit tagasi, et see on ameerikale ohtlik - erapankade lubamine. hitleri kõnet võid sa küll youtubest lives vaadata, aga kui mõni youtube vid puudu on, siis on see kohe vandenõuteoreetikute lollus?

// kõik need teemad on kusagil arhiveeritud ja see, et need avalikud ei ole, ei tähenda kohe, et need pimedad vandenõuteooriad või lollus oleks. ;)

Muutis Billy Boy, 07 detsember 2011 - 00:25.

Kivikas

Liige

• auliige
Mis puutuvad siia erapankade lubamised?

Jutt on sellest, et sinu arvates mingil müstilisel viisil käis keegi USA valitsusaparaadi liikmetest välja põneva idee lasta mõned pilvelõhkujad õhku, ning mitte keegi, ei opositsioon, presidendi vastased, korrumpeerunud ametnikud ega spioonid, ei ole kümne aasta jooksul lekitanud mitte ainsamatki dokumenti, mis sellise mastaapse kuritöö toimumist kinnitaksid. Samal ajal muid salastatud andmeid lekib nagu katkisest sõelast.

Rassipassi

Liige

• liige

Vaata postitustBilly Boy, 06 detsember 2011 - 22:18, kirjutas:

jah, aga paraku, kahjuks, need ei ole pimedad vandenõuteooriad. sellest räägiti isegi pool sajandit tagasi, et see on ameerikale ohtlik - erapankade lubamine. hitleri kõnet võid sa küll youtubest lives vaadata, aga kui mõni youtube vid puudu on, siis on see kohe vandenõuteoreetikute lollus?

// kõik need teemad on kusagil arhiveeritud ja see, et need avalikud ei ole, ei tähenda kohe, et need pimedad vandenõuteooriad või lollus oleks. ;)

Ütle mulle, kust sa tead neid arhiveeritud dokumente näinud oled? Oled ise katsnud ja vaadanud?
Sellise iba peale ei viitsi kohe midagi öeldagi, eks sa usu oma jama edasi.

24 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 24 külalist, 0 anonüümset kasutajat