Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

MrUnitedStates

Liige

• liige
  • Liitus:01 sept 2010
  • Sugu:mees

NEONET, on 20 apr 2011, 14:41, said:

videolindid võlts( pole ju väga raske)
võlts ''amatöörvideoid'' on vist veel kergem teha...
ja vist oli see ka et videol oli lennuk alt valge, aga tegelt see lennuk oli must või siis vastupidi, kusjuures on videost näha et majas plahvatab midagi ennem kui ''lennuk'' sinna sisse lendas.

//see on lihtsalt see teooria, mida mina õigemaks pean

View Post

Seda saab ju vaadata kas videot on monteeritud või ei!?!?!?! Ja võib teha palju dokke asjadel näitkes et Hitler päästiski maailma ja tuua sinna sitta kanti fakte ja täpsustusi, kuid tegelikkuses sa ju tead et ta seda ei teinud! Ma ei näe mingit põhjust et miks USA oleks pidanud sellise asja ise põhjustama?
HALA MADRID!
Postitas pildi

Ad1o

Liige

• liige
  • Liitus:27 veebr 2009
Olin siis vast 3-4a. , ei mäleta midagi sellest. Ema oli sealt juurest mingi 10km kaugusel samal ajal umbes ja tal samal päeval sünnipäev. Pole uurinud eriti selle põhjustest.

Eddy

Madis

• liige
  • Liitus:09 märts 2005
Vabaandust, mu esimese postis on viga, 500k T.

Ma loodan, et sa oskad inglise keelt :wacko:

As the joists on one or two of the most heavily burned floors gave way and the outer box columns began to bow outward, the floors above them also fell. The floor below (with its 1,300 t design capacity) could not support the roughly 45,000 t of ten floors (or more) above crashing down on these angle clips. This started the domino effect that caused the buildings to collapse within ten seconds, hitting bottom with an estimated speed of 200 km per hour. If it had been free fall, with no restraint, the collapse would have only taken eight seconds and would have impacted at 300 km/h.1 It has been suggested that it was fortunate that the WTC did not tip over onto other buildings surrounding the area. There are several points that should be made. First, the building is not solid; it is 95 percent air and, hence, can implode onto itself. Second, there is no lateral load, even the impact of a speeding aircraft, which is sufficient to move the center of gravity one hundred feet to the side such that it is not within the base footprint of the structure. Third, given the near free-fall collapse, there was insufficient time for portions to attain significant lateral velocity. To summarize all of these points, a 500,000 t structure has too much inertia to fall in any direction other than nearly straight down.
Postitas pildi

NEONET

Silver

• liige
  • Liitus:19 juuni 2008

WTC omanik, Larry Silverstein, tunnistab ausalt üles, et nad lasid hoone õhku! VIDEO Sellist lõhkamist ei ole võimalik teha mõne tunniga, see võtab päevi kui mitte nädalaid. Planeerimine, ettevalmistused, lõhkelaengute paigaldamine. Millal ja miks oli seda tehtud? Ja kuidas nad teadsid?

Ametlikuks tõestuseks sellele, et rünnakud korraldasid terroristidest kaaperdajad, on Satam Al Suqami pass, mis leiti kaksiktornide lähedalt. Mõelgem nüüd, kuidas on võimalik, et see pass sai lennata taskust välja, läbi lennuki kere, hoone seina ja kohutava tulemöllu, otse FBI meeste jalge ette? Ning hiljem selgus, et see mees on hoopis elus (ja ta pole ainuke kes kaaperdajatest elus on). Valitsus vabandas ja ütles, et see oli eksitus ning rohkem ei ole sellest midagi kuulda olnud.

Kui vajad veebilehte -->VEEBILAHENDUSED<-- või muud abi veebis.

Eddy

Madis

• liige
  • Liitus:09 märts 2005
No hard feelings, aga päris soliidselt lehelt võtad oma teadmisi. Esimesele tsitaadile kirjuta ehk juurde ka, et on mõeldud 7. hoonet.

Muidugi ei ole mina keegi kelle hukkamõistu peaks kuulama, uskuge ikka oma vandenõudesse, kui see teis tunde tekitab, et olete nüüd targad ja ei kuulu rumalasse massi mis kõike usub. Ootate oma naiivsuses kogu läänemaailmalt läbipaistvust, leiate mingi ebakõla ja siis paisutate selle nii üle kui vähegi võimalik.
Postitas pildi

Tainas69

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:30 juuli 2011
Täna 10 aastat tagasi oli siis see suur õnnetus.

LIINITÖÖLINE ANTSLAST

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:11 sept 2011
  • Sugu:ei ütle
ohoh, raketiteadlane!

Potsataja.

Liige

• liige
  • Liitus:19 aug 2011

MrUnitedStates, on 20 apr 2011, 20:20, said:

NEONET, on 20 apr  2011, 14:41, said:

videolindid võlts( pole ju väga raske)
võlts ''amatöörvideoid'' on vist veel kergem teha...
ja vist oli see ka et videol oli lennuk alt valge, aga tegelt see lennuk oli must või siis vastupidi, kusjuures on videost näha et majas plahvatab midagi ennem kui ''lennuk'' sinna sisse lendas.

//see on lihtsalt see teooria, mida mina õigemaks pean

View Post

Seda saab ju vaadata kas videot on monteeritud või ei!?!?!?!

Ja võib teha palju dokke asjadel näitkes et Hitler päästiski maailma ja tuua sinna sitta kanti fakte ja täpsustusi, kuid tegelikkuses sa ju tead et ta seda ei teinud!

Ma ei näe mingit põhjust et miks USA oleks pidanud sellise asja ise põhjustama?

View Post

:thumbsup:

:D

:D
Ela oma elu väikemees, sest see on kallis ja, et lõpp ei oleks punane asfalt, vaid siis kui juuksed hallid.

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
Täpselt samalaadne thread nagu iga teine vaidlus neonetis. Lõputult ajunussitakse enda stoorit teistele pähe.
Tõe saab teada ainult fakte ja tõestusmaterjale omades. Photoshop, Windows Movie Maker ja DDOS teid siin ei aita. Millegi uurimisel saate heal juhul teada kes teie küla poest viina rotti lasi vms.
Igastahes, we're screwed.

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005

NEONET, on 19 apr 2011, 20:56, said:

ma kuulsin et video jõudis BBC-sse juba ennem kui lennukid sisse sõitsid vms :thumbsup:

View Post

Ma kuulsin, et naised saunas rääkisid. Tõsiselt, mine propageeri oma vanglaplaneedi jama kusagil mujal. Isegi, kui NWO on tõsi, siis nii olekski parem - vormiks sellest persekukkunud ühiskonnast midagi paremat välja.

Sp00ky

Liige

• liige
  • Liitus:31 jaan 2008

Ülisalajane, on 11 sept 2011, 23:18, said:

NEONET, on 19 apr  2011, 20:56, said:

ma kuulsin et video jõudis BBC-sse juba ennem kui lennukid sisse sõitsid vms :thumbsup:

View Post

Ma kuulsin, et naised saunas rääkisid. Tõsiselt, mine propageeri oma vanglaplaneedi jama kusagil mujal. Isegi, kui NWO on tõsi, siis nii olekski parem - vormiks sellest persekukkunud ühiskonnast midagi paremat välja.

View Post

Sekundeerin.

Also, õnnitlen kõiki kes oma "tõe" leidsid mingi suvalise venna youtube videost.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
Ma isiklikult usun ja olen üsna kindel, et sinna olid pandud pommid ja just pommide pärast varisesid majad kokku. Inimesed ise on ka öelnud, et nad kuulsid suurt plahvatust, nagu pommid oleksid plahvatanud ja uurimisel selgus samuti, et maja talad vms olid kahtlase nurga all väga sirgelt katki lõigatud (pommi lõhkemise tagajärjel). Majad varisesid ülitäpselt üksteise peale ka. Kõik majad ei oleks maatasa tehtud kahe lennukiga. Midagi oleks alles jäänud. Kindlalt oli pomm.

Ja päris kindel olen ka selles, et riigi enda töö oli see. Nimelt ettekäändeks rahvale, et sõda alustada. Lampi ei oleks saanud peale lennata neile ja naftat varastada - inimesed oleksid streikima hakanud.

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
Billy Boy versioon on kõige loogilisem, see eilne film oli ka üks paras propaganda.
tra sa oled veel lollim kui mina

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005

Billy Boy, on 12 sept 2011, 15:34, said:

Ma isiklikult usun ja olen üsna kindel, et sinna olid pandud pommid ja just pommide pärast varisesid majad kokku. Inimesed ise on ka öelnud, et nad kuulsid suurt plahvatust, nagu pommid oleksid plahvatanud ja uurimisel selgus samuti, et maja talad vms olid kahtlase nurga all väga sirgelt katki lõigatud (pommi lõhkemise tagajärjel). Majad varisesid ülitäpselt üksteise peale ka. Kõik majad ei oleks maatasa tehtud kahe lennukiga. Midagi oleks alles jäänud. Kindlalt oli pomm.

Ja päris kindel olen ka selles, et riigi enda töö oli see. Nimelt ettekäändeks rahvale, et sõda alustada. Lampi ei oleks saanud peale lennata neile ja naftat varastada - inimesed oleksid streikima hakanud.

View Post

Ning taaskord üritavad vandenõunikud meid võluda "keegi on öelnud, keegi on kuulnud" mullikestega. Pilvelõhkujate konstruktsioonid on ehitatud taoliselt, et kokkuvarisemise korral kukuks ehitis püstloodis kokku, mitte ei vajuks külili naaberhoonete peale.

USA, USA, USA on kõiges süüdi. Tuletan meelde, et Ameerika Ühendriigid on juudiriigi hüpiknukuks.

Neoneti kasutajatel ei ole tarvis inseneriõppeid läbidagi ma vaatan, YouTube'is saavad juba kõrghariduse omandatud...

Keeksta Tha Buffalo.

its all about papers kid

• liige
  • Liitus:14 märts 2010

Ülisalajane, on 11 sept 2011, 23:18, said:

NEONET, on 19 apr  2011, 20:56, said:

View Post

View Post

kui sulle meeldib olla orjastatud siis muidugi parem
KEEXMAISTER
Postitas pildi

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Kui USA ise korraldas selle rünnaku, siis sellinne asi kaua saladuses ei saaks olla :thumbsup:
Ma arvan sellinne teooria on välistatud.
Postitas pildi

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige

real*, on 12 sept 2011, 19:36, said:

Kui USA ise korraldas selle rünnaku, siis sellinne asi kaua saladuses ei saaks olla  :thumbsup:
Ma arvan sellinne teooria on välistatud.

View Post

Kõik sinusugused arvavadki nii, kuulavad meediat ja poliitikuid. :D

Külaline_Raux._*

• külalised
  • Liitus:--
Ja teil vandenõu teoreetikutel on 100% õigus?

'Raittt

Kui Reino isaga kooli jõudis, olid waltrid juba joodud.

• liige
  • Liitus:11 juuli 2011
Emal samal ajal sünnipäev ja samal ajal oli seal lähedal. Nimelt käis tööd tegemas. Suht creepy :S
Postitas pildi

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige

Raux., on 12 sept 2011, 21:32, said:

Ja teil vandenõu teoreetikutel on 100% õigus?

View Post

No oleme objektiivsed, kuskil 95% kanti vast :thumbsup:

21 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 21 külalist, 0 anonüümset kasutajat