Last Leetzor, 11 sept 2009, 22:08, kirjutas:
Font värk on total bs ja uskumatu on see et nii paljud seda usuvad. Asi on selles, et kui kontrollima hakata siis need lennunumbrid, mis selles font asjas öeldud on, on täiesti valed.
Kahjuks ongi paljude asjadega nii, et inimesele antakse mingi ussike ette et ta selle alla neelaks, ise enne kontrollimata, kas seal on konks taga või mitte. Ehk siis, öeldakse, et lennunumber on see ja see, pane sinna fonti ja lased täis ennast. Tekib illusioon, et "ma ju ise nägin, et nii on", kuigi tegelikult detaile ei kontrollita ja keegi ei saagi teada, kas see lennunumber vastab tõele, või mitte.
9/11-st rääkides, olen ma sellega suht 50-50. Iga suurema katastroofi varjus hakatakse hauduma teooriaid. Võtke kasvõi Estonia hukk, või lihtsam näide-tallinna tänavate avamiste seosed valimistega. Niiet ma olen nüüd kahevahel, ei taha kumbagi uskuda, ja olen 100% kindel, et inimkond ei saa täit tõde kunagi teada, või siis nad et tea, kas nad teavad täit tõde või mitte. Sest igal sammul võib mingi vend valetada, kui nüüd tuleks Bush ja räägiks, et tema sõbrad tegid selle asja, võib ka see samamoodi vale olla. Ajalugu jääb alatiseks saladuseks ja ei täielik tõde ajaloost ei kuulu vaidlemisele, sest kunagi ei saa sa teada, kas tõesti nii oli, või mitte. Niikaua vähemalt kuni inimkond ei oska ajas rännata.