aai, see nii põnev teema. Olen vähemalt 5 erinevat mängu-ja dokumentaalfilmi selle kohta näinud.
Hirmutav, aga samas on jälle midagi väga suur ajaloos juures.
Ma olin mingi 7 aastane siis vist ja ma mäletan seda kõike jumala täpselt, sellised asjad lihtsalt jäävad meelde...
Mul oli eile nimepäev ka tuli hetkel meelde. Aga kuna hetkel väga unine jne tahaks magama minna. Kas keegi saaks siia mingi pikema dok filmi anda? ei viitsi kogu teemat läbi vaadata ning läbi klõpsida neid.
Ma muidu mäletan, kui raadiost räägiti seda teemat, sõitsin just kasuisa ja emaga virtsu poole, et saaremaale saada...
Aga tehke mis tahate, üks rõvedamaid asju(samuti ka tülgestavamaid) asju oli see kus inimesed meeleheitest alla hüppasid. Sellesmõttes see polnud tavaline suitsiid, see oli.. haige.. Tunnen eriti kaasa neile, samas KÕIGILE HUKKUNUTELE 9/11. PUHAKE RAHUS.
Fuck NWO.
KEEX MOTHAPHUCKIN MAISTER, Know Your rights, know Your enemy!
FUCK NWO, FUCK BABYLON!
Mul oli eile nimepäev ka tuli hetkel meelde. Aga kuna hetkel väga unine jne tahaks magama minna. Kas keegi saaks siia mingi pikema dok filmi anda? ei viitsi kogu teemat läbi vaadata ning läbi klõpsida neid.
Ise soovitaks sellist filmi nagu Zeitgeist. Koosneb kolmest osast ja teine osa räägib just 9/11-st. Vägagi põnev on.
sokkc eks vaadati seda nimekirja kes sõitsid lennukiga ja siis vaadati palju inimesi sõitis, vaevalt keegi lennukis ellu jäi kui sõitsid täiskiirusega vastu maja ja siis alla kukkus
sokkc eks vaadati seda nimekirja kes sõitsid lennukiga ja siis vaadati palju inimesi sõitis, vaevalt keegi lennukis ellu jäi kui sõitsid täiskiirusega vastu maja ja siis alla kukkus
Vaata, tuvastada inimesi saab ka DNA analüüsi järgi. Tuvastamine on see, et sa viid isiku kokku selle isiku andmetega, mitte ei paku huupi: "Oh, I think it's Bob!"
Midagi tõsiselt rämedat. Vahet ei ole, kas Bush tegi midagi või oli rünnak mõeldud üleüldse Ameerika poliitilistele käikudele, süütutelt inimestelt elusi võtta on väär. Olin ise 11/09/2001 WTC'ist ~10 minuti tee kaugusel ja ma tänan jumalat, et me sel päeval WTC sisseoste tegema ei läinud ning sugulasel vaba päev oli sel päeval. God bless all of you, who didn't survive on this day.
Ma tahaks ühte asja teada, et kui see oligi ameeriklaste sisetöö, siis mis kasu nad sellest said ?
kasu sai valitsus sellest ikka päris korralikult: esiteks inimeste hirmutamine ja selle tagajärjel Patriot Act'i sisseviimine, samuti rahva üles kütmine mingite sandniggerite vastu (ehk siis rahvas ei kiruks oma valitsust jms ning pooldaks iraagi sõda) jne jne. pmtselt andis see valitsusele rohkem kontrolli rahva üle
- pentagoni värgist veidi
- päris mitu osa, ma ei viitsinud lõpuni vaadata, kui adekvaatsed need kõik on, a mingit materjali seal ikka on
Khalid Sheikh Mohammed, organiser of the attacks, mentioned in a 2002 interview with Yosri Fouda, an al Jazeera journalist, that Flight 93's target was the United States Capitol, which was given the code name "the Faculty of Law".
Sellele hoonele oli siis rünnak mõeldud Lend 93'ga :
Spoiler
On United Airlines Flight 93, black box recordings revealed that crew and passengers attempted to seize control of the plane from the hijackers after learning through phone calls that similarly hijacked planes had been crashed into buildings that morning.[20] According to the transcript of Flight 93's recorder, one of the hijackers gave the order to roll the plane once it became evident that they would lose control of the plane to the passengers.[21] Soon afterward, the aircraft crashed into a field near Shanksville in Stonycreek Township, Somerset County, Pennsylvania, at 10:03:11 a.m. local time (14:03:11 UTC). Khalid Sheikh Mohammed, organiser of the attacks, mentioned in a 2002 interview with Yosri Fouda, an al Jazeera journalist, that Flight 93's target was the United States Capitol, which was given the code name "the Faculty of Law".[22]
Milleks veel arvata,et tegu oli USA Inside jobiga? Kuna miks ükski lennuk ei olnud planeeritud Valgesse majja? Sest seal oli ju USA riigi kõige kõvemad tüübid ja selle asja korraldajad. Miks taheti sõita igasse vähem tuntumasse kohta, aga mitte Valgesse majja?
ma nüüd ei saanud aru, kumba versiooni sa usud, kas "lavastatud-" või "päris-"versiooni..
aga igatahes, kui see kõik oli lavastatud, siis milleks sõita valgesse majja sisse? (räägin praegu põhinedes lavastatud versioonile) juba olid sihtmärgid olemas: twin towers, pentagon.. piisavalt kära, et meedias (loe: rahvas) tekitada erevust ja põhjust uskuda, et USA'l on nüüd vaba voli lähis-idas (saaks täpsemaks minna, mis piirkonnas, aga peaksite aru saama, mida lähis-ida all mõtlen)
samas võiks paralleelselt küsida ka küsimuse: miks see lavastati? (kui lavastati) sest neil oli nii planeeritud, samamoodi on ka vastus sellele küsimusele, et miks ei sõidetud valgesse majja sisse/ei üritatud nii teha? sest neil oli teisiti planeeritud..
ja twin towersis + pentagonis oli rohkem inimesi.. kui näiteks mingisse tähtsamasse kohta, kus pole just kuigi palju inimesi, oleks sisse sõidetud, poleks see nii suurt meedia tähelepanu saanud.. mitte nii palju, et uskuda, et USA'l on nüüd lähis-idas vaba voli.. juhul kui see lavastati, luges neile hukkunute arv.. (quantity over quality sel juhul)
Mida tähtsam maja seda suurem meedia. Ohvrite arv nii väga ei loe kui tähtis maja nagu on seda Valge Maja. Valges Majas töötab ka tegelikult sadu inimesi.