Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

Sellel teemal on 1184 vastust

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
  • Sugu:mees
Algselt peale rünnakut olid sinna tornide asemele paigaldatud valgusprožektorid:

Spoiler

Päris massiivne näeb välja.

http://en.wikipedia....ribute_in_Light

Muutis sokC, 11 september 2009 - 20:49.

Postitas pildi

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
  • Sugu:naine
aai, see nii põnev teema. Olen vähemalt 5 erinevat mängu-ja dokumentaalfilmi selle kohta näinud.
Hirmutav, aga samas on jälle midagi väga suur ajaloos juures.
Ma olin mingi 7 aastane siis vist ja ma mäletan seda kõike jumala täpselt, sellised asjad lihtsalt jäävad meelde...

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007
ma ei mäleta mitte midagi sellest ajast kui see juhtus -.-

väga kõva oleks olnud seda ise näha, :unsure:

see font värk on uskumatu.

Muutis Last Leetzor, 11 september 2009 - 21:14.

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
Bush võiks kunagi tulevikus enne oma surma/surmavoodil tõe välja rääkida! :unsure:

Postitas pildi

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
Pentagoni rünnaku kohta:

Tsitaat

The medical examiner's office was able to identify remains belonging to 179 of the victims.

Kuidas on võimalik, et 100-tonnisest lennukist ei jäänud pea midagi alles, kuid lennukis olnud inimesi suudeti veel tuvastada?

Postitas pildi

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006
Toss oli tõesti hull, nagu dokfilmides näinud olen. Ise eriti ei usu, et päris inside töö oleks see olnud.

Meelepete

Tsikibäu

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
Mul oli eile nimepäev ka tuli hetkel meelde. Aga kuna hetkel väga unine jne tahaks magama minna. Kas keegi saaks siia mingi pikema dok filmi anda? ei viitsi kogu teemat läbi vaadata ning läbi klõpsida neid.

MaRDo^-

psychotropics

• liige
  • Liitus:30 jaan 2004
Postitas pildi
J2in hiljaks oma 6nnesoovidega. :unsure:

COMMANDER KEEX

Liige

• bannitud
  • Liitus:13 juuli 2009
Ma muidu mäletan, kui raadiost räägiti seda teemat, sõitsin just kasuisa ja emaga virtsu poole, et saaremaale saada...
Aga tehke mis tahate, üks rõvedamaid asju(samuti ka tülgestavamaid) asju oli see kus inimesed meeleheitest alla hüppasid. Sellesmõttes see polnud tavaline suitsiid, see oli.. haige.. Tunnen eriti kaasa neile, samas KÕIGILE HUKKUNUTELE 9/11. PUHAKE RAHUS.
Fuck NWO.
Postitas pildi
KEEX MOTHAPHUCKIN MAISTER,
Know Your rights, know Your enemy!
FUCK NWO, FUCK BABYLON!

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Meelepete, 12 sept 2009, 01:33, kirjutas:

Mul oli eile nimepäev ka tuli hetkel meelde. Aga kuna hetkel väga unine jne tahaks magama minna. Kas keegi saaks siia mingi pikema dok filmi anda? ei viitsi kogu teemat läbi vaadata ning läbi klõpsida neid.

Vaata postitust

Ise soovitaks sellist filmi nagu Zeitgeist. Koosneb kolmest osast ja teine osa räägib just 9/11-st. Vägagi põnev on.

Postitas pildi

COMMANDER KEEX

Liige

• bannitud
  • Liitus:13 juuli 2009
Ma usun et zeitgeist pole just kõige parem 911 kohta.. aga siiski, minu arvates kuradi hea film, mida kindlasti peab vaatama!
Postitas pildi
KEEX MOTHAPHUCKIN MAISTER,
Know Your rights, know Your enemy!
FUCK NWO, FUCK BABYLON!

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

COMMANDER KEEX, 12 sept 2009, 03:34, kirjutas:

Ma usun et zeitgeist pole just kõige parem 911 kohta.. aga siiski, minu arvates kuradi hea film, mida kindlasti peab vaatama!

Vaata postitust

Kõige parem ta ehk ei ole, aga seal on huvitavad faktid ja teooriad selle kohta. Seega kõik, kes veel näinud pole - kõtt kõtt vaatama.

Postitas pildi

see on mu nick

Liige

• liige
  • Liitus:03 nov 2006
sokkc eks vaadati seda nimekirja kes sõitsid lennukiga ja siis vaadati palju inimesi sõitis, vaevalt keegi lennukis ellu jäi kui sõitsid täiskiirusega vastu maja ja siis alla kukkus :unsure:

bmx.

tühi pits löö vastu seina, ära noorust taga leina!

• bannitud
  • Liitus:18 aug 2008
tegelt mind huvitaks kuhu se neljas lennuk oleks läinud?
Postitas pildi

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Marten', 12 sept 2009, 10:09, kirjutas:

sokkc eks vaadati seda nimekirja kes sõitsid lennukiga ja siis vaadati palju inimesi sõitis, vaevalt keegi lennukis ellu jäi kui sõitsid täiskiirusega vastu maja ja siis alla kukkus :unsure:

Vaata postitust

Vaata, tuvastada inimesi saab ka DNA analüüsi järgi. Tuvastamine on see, et sa viid isiku kokku selle isiku andmetega, mitte ei paku huupi: "Oh, I think it's Bob!"

Muutis sokC, 12 september 2009 - 13:15.

Postitas pildi

Karll

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
Midagi tõsiselt rämedat. Vahet ei ole, kas Bush tegi midagi või oli rünnak mõeldud üleüldse Ameerika poliitilistele käikudele, süütutelt inimestelt elusi võtta on väär. Olin ise 11/09/2001 WTC'ist ~10 minuti tee kaugusel ja ma tänan jumalat, et me sel päeval WTC sisseoste tegema ei läinud ning sugulasel vaba päev oli sel päeval. God bless all of you, who didn't survive on this day.

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Soovitan, väga hea video 2 and a half men staarilt Charlie Sheenilt

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

Illimulli, 9 aug 2009, 15:50, kirjutas:

Ma tahaks ühte asja teada, et kui see oligi ameeriklaste sisetöö, siis mis kasu nad sellest said ?

Vaata postitust

kasu sai valitsus sellest ikka päris korralikult: esiteks inimeste hirmutamine ja selle tagajärjel Patriot Act'i sisseviimine, samuti rahva üles kütmine mingite sandniggerite vastu (ehk siis rahvas ei kiruks oma valitsust jms ning pooldaks iraagi sõda) jne jne. pmtselt andis see valitsusele rohkem kontrolli rahva üle

- pentagoni värgist veidi
- päris mitu osa, ma ei viitsinud lõpuni vaadata, kui adekvaatsed need kõik on, a mingit materjali seal ikka on

Muutis muhemees666, 12 september 2009 - 19:12.

Ega's midagi, hea et sedagi.

:)

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2005
  • Sugu:ei ütle

Erx., 12 sept 2009, 13:50, kirjutas:

Khalid Sheikh Mohammed, organiser of the attacks, mentioned in a 2002 interview with Yosri Fouda, an al Jazeera journalist, that Flight 93's target was the United States Capitol, which was given the code name "the Faculty of Law".

Sellele hoonele oli siis rünnak mõeldud Lend 93'ga :
Spoiler

Milleks veel arvata,et tegu oli USA Inside jobiga? Kuna miks ükski lennuk ei olnud planeeritud Valgesse majja? Sest seal oli ju USA riigi kõige kõvemad tüübid ja selle asja korraldajad. Miks taheti sõita igasse vähem tuntumasse kohta, aga mitte Valgesse majja?

Vaata postitust

ma nüüd ei saanud aru, kumba versiooni sa usud, kas "lavastatud-" või "päris-"versiooni..

aga igatahes, kui see kõik oli lavastatud, siis milleks sõita valgesse majja sisse? (räägin praegu põhinedes lavastatud versioonile) juba olid sihtmärgid olemas: twin towers, pentagon.. piisavalt kära, et meedias (loe: rahvas) tekitada erevust ja põhjust uskuda, et USA'l on nüüd vaba voli lähis-idas (saaks täpsemaks minna, mis piirkonnas, aga peaksite aru saama, mida lähis-ida all mõtlen)

samas võiks paralleelselt küsida ka küsimuse: miks see lavastati? (kui lavastati) sest neil oli nii planeeritud, samamoodi on ka vastus sellele küsimusele, et miks ei sõidetud valgesse majja sisse/ei üritatud nii teha? sest neil oli teisiti planeeritud..

ja twin towersis + pentagonis oli rohkem inimesi.. kui näiteks mingisse tähtsamasse kohta, kus pole just kuigi palju inimesi, oleks sisse sõidetud, poleks see nii suurt meedia tähelepanu saanud.. mitte nii palju, et uskuda, et USA'l on nüüd lähis-idas vaba voli.. juhul kui see lavastati, luges neile hukkunute arv.. (quantity over quality sel juhul)

endal polnud eile üldse meeles, et on tähtpäev.

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006
Mida tähtsam maja seda suurem meedia. Ohvrite arv nii väga ei loe kui tähtis maja nagu on seda Valge Maja. Valges Majas töötab ka tegelikult sadu inimesi.

14 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 14 külalist, 0 anonüümset kasutajat