Tanel., 31 august 2012 - 08:32, kirjutas:
KG17 kas sa istud psühhiaatrihaiglas või on sul kinnisidee kõk ametlikud versioonid ümber lükata? äkki arvad veel, et Bushil ei tulnud und ja mõtles, et teeks pulli ja lendaks sisse kuhugi? Kuigi Bush võib nii mõelda küll, sest ta on ikkagi kõige idioodim USA president for ever, vnoh Mitt Romney väärib selle tiitli endale ka saada.
Ma arvan, et ta ei usu piisavalt nende videode sisu ning kui ta ei usu mingit videot, ei saa ta ka selle video teemal edasi mõtiskleda, kuna automaatselt on ajus blokeering selle video kohta ülesse kerkind. Ma ise olen hakanud vaikselt uskuma, et inimene on segunenud erinevate tulnukarassidega, kes kõik pärinevad ~168-48 miljardi tagusest ajast. Sealt ka Vaaroade kahtlane tagakolju osa, sest usutavasti olid just Vaaraod ühed, kes olid nendega veresuguluses. Nirbiru teooria kohta ütleks seda, et see planeet võib täitsa olemas olla, aga et see meie Maa ära hävitaks oma kokkupõrkega, on bulshit minu arvates.
Ups.. Kogematta läks teema tulnukate peale sujuvalt üle. Eksisin teemaga, aga tahtsin lihtsalt postitusele vastata. Mõtlesin, et see on kõikehõlmav Fooliumimütside teema kogematta.