Hüppa postitusele

Change

911 ehk 11. septembril 2001 sooritatud terroriakt

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 1184 vastust

Portlane

Liige

• liige
  • Liitus:07 apr 2011
  • Sugu:mees

Vaata postitustTanel., 31 august 2012 - 08:32, kirjutas:

KG17 kas sa istud psühhiaatrihaiglas või on sul kinnisidee kõik ametlikud versioonid ümber lükata? Äkki arvad veel, et Bushil ei tulnud und ja mõtles, et teeks pulli ja lendaks sisse kuhugi? Kuigi Bush võib nii mõelda küll, sest ta on ikkagi kõige idioodim USA president for ever, vnoh Mitt Romney võib selle tiitli endale ka saada.

Sa oled istnud kuskil haiglas kinni vist tükka aega ,et kõike usud mis sulle räägitakse.
Kui ise natuke loogiliselt ka juurde mõelda, siis ehk saad aru ,et kõik pole nii lilleline ja roosiline nagu räägitakse.

Muutis Portlane, 31 august 2012 - 16:17.

RaiX

Kasutaja

• valideerimisel
  • Liitus:10 apr 2007
Minu arust on kõige tähtsam küsimus 9/11 juures see, et kui valitsus teab, et inimesed kardavad, ning tahavad teada rohkem infot selle sündmuse kohta, siis oleks loogiline, et tehakse kõik enda võimuses, et inimesed kodudes rahulikumalt magada saaksid. Kõik ülejäänud on teisejärguline.
Seda pole tehtud. Pigem on tehtud kõik enda võimuses, et need inimesed oma kodudes veel rohkem kardaks. Ja pidage meeles, et kartus tuleneb vaid teadmatusest. Mida rohkem sa tead mõne asja/olendi/tegevuse kohta, seda vähem sa kardad teda.
Hirmutürannia..

Õppige.. Looge seoseid asjade vahel, et vähem karta. Te tunnete ennast kohe palju turvalisemalt.

Ning jätke see meelde, et ka pankurid elavad teadmatuses. Nad ei tea, mida inimesed võivad järgmisena teha nende vastu. Ka nad on hirmul ning see on meie kõige tugevam eelis praegu.

Liigutage enda kartus neisse õppimisega..

donkament, 10 aug 2010, 00:17, kirjutas:

ma ei saa aru, kuidas inimesed tulevad segi olles selle peale, et ah jooks õige liitri vett ära, muidu hommikul pohmell. ma alles hommikut kuskilt x kohast, kuhu ära vajunud olen, tulen selle peale, et peaks midagi pohmelli vastu tegema.

Vaata postitust

WhatAPervert

Liige

• liige
  • Liitus:06 sept 2004

Vaata postitustPortlane, 31 august 2012 - 16:15, kirjutas:

KG17 kas sa istud psühhiaatrihaiglas või on sul kinnisidee kõik ametlikud versioonid ümber lükata? Äkki arvad veel, et Bushil ei tulnud und ja mõtles, et teeks pulli ja lendaks sisse kuhugi? Kuigi Bush võib nii mõelda küll, sest ta on ikkagi kõige idioodim USA president for ever, vnoh Mitt Romney võib selle tiitli endale ka saada.

Sa oled istnud kuskil haiglas kinni vist tükka aega ,et kõike usud mis sulle räägitakse.
Kui ise natuke loogiliselt ka juurde mõelda, siis ehk saad aru ,et kõik pole nii lilleline ja roosiline nagu räägitakse.

Kuidas ta kõike usub või kuidas sa sellele järeldusele jõuad? Veel rohkem, miks kõik lilleline ja roosiline on kellegi arust?
Suhteliselt silmakirjalik on minu arust süüdistada inimesi millegi nö pimesi uskumises, kui ise usud vandenõuteooriat pimesi.
Fakt on see, et tõestusmaterjal on piisav ametliku selgituse jaoks..
http://911research.w...1/evidence.html

Nendes videotes toodud tõestusmaterjal pole, kas teaduslik, nendest pole võimalik teha järeldusi, mis nad on teinud või siis võetud kontekstist väljas.
Palun tooge lihtsalt ÜKS tõestusmaterjal välja, mis pole nende tingimustega vastuolus ja siis võime arutada ...

Muutis WhatAPervert, 31 august 2012 - 20:37.

Unfaithful

onoffonx

• liige
  • Liitus:14 aug 2006
  • Sugu:naine
Ei tea, kas siin olnud juba aga päris huvitav video imo. Ilmselt nad kõik üsna sarnase sisuga, but still.

Muutis Unfaithful, 31 august 2012 - 21:59.

tibar'

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2007
Terve see lõputu arutelu selle 9/11 ümber ja need tõeotsingud, on paljuski nende vandenõuteoreetikute tõe leidmise vajaduse rahuldamiseks. KIpub olema staatuse ihaldus. Kui paljud on lihtsalt meeletult kaashaaratud mõnest videoklipist või muust allikast ja arvavad, et nemad teavad kõige paremini. See rünnak oli suuresti lihtlabane lennukite kaaperdamine moslemite poolt ja seejärel nende lennukite rammimine hoonetesse. Motiiv selle teo tegemisel oli võimalus vaenlasele ära teha ja seeläbi igavesti õndsaks saada.
Ja miks oleks pidanud toppima veel nendesse hoonetesse mingit lõhkelaengud? Kas see, kui need hooned varisevad kokku või ei, oleks muutnud Ameerika reaktsiooni kuidagimoodi? Või siis lihtsalt oli nendel organiseerijatel selline idee fix; "Kuule, laseme selle teise hoone ka seal õhku, ja siis tolle kolmanda ka. Ah suva, laseme kohe terve kvartali õhku, see ei tekita mingeid kahtlusi".
Oleks rumal küll riskida niimoodi enda paljastamisega. Eriti kuna see tõenäoliselt poleks muutnud Ameerika reaktsiooni.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
The truth is out there!
the chase is better than the catch

Tannuu

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009
9/11 was an inside job ja hitler did nothing wrong

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Head 11 septembrit kõikidele!
Let the shitstorm begin!

the chase is better than the catch

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006

KG17 kas sa istud psühhiaatrihaiglas või on sul kinnisidee kõk ametlikud versioonid ümber lükata? äkki arvad veel, et Bushil ei tulnud und ja mõtles, et teeks pulli ja lendaks sisse kuhugi? Kuigi Bush võib nii mõelda küll, sest ta on ikkagi kõige idioodim USA president for ever, vnoh Mitt Romney väärib selle tiitli endale ka saada.

Ma arvan, et ta ei usu piisavalt nende videode sisu ning kui ta ei usu mingit videot, ei saa ta ka selle video teemal edasi mõtiskleda, kuna automaatselt on ajus blokeering selle video kohta ülesse kerkind. Ma ise olen hakanud vaikselt uskuma, et inimene on segunenud erinevate tulnukarassidega, kes kõik pärinevad ~168-48 miljardi tagusest ajast. Sealt ka Vaaroade kahtlane tagakolju osa, sest usutavasti olid just Vaaraod ühed, kes olid nendega veresuguluses. Nirbiru teooria kohta ütleks seda, et see planeet võib täitsa olemas olla, aga et see meie Maa ära hävitaks oma kokkupõrkega, on bulshit minu arvates.

Ups.. Kogematta läks teema tulnukate peale sujuvalt üle. Eksisin teemaga, aga tahtsin lihtsalt postitusele vastata. Mõtlesin, et see on kõikehõlmav Fooliumimütside teema kogematta. :)

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustBilly Boy, 13 september 2012 - 01:23, kirjutas:

KG17 kas sa istud psühhiaatrihaiglas või on sul kinnisidee kõk ametlikud versioonid ümber lükata? äkki arvad veel, et Bushil ei tulnud und ja mõtles, et teeks pulli ja lendaks sisse kuhugi? Kuigi Bush võib nii mõelda küll, sest ta on ikkagi kõige idioodim USA president for ever, vnoh Mitt Romney väärib selle tiitli endale ka saada.

Ma arvan, et ta ei usu piisavalt nende videode sisu ning kui ta ei usu mingit videot, ei saa ta ka selle video teemal edasi mõtiskleda, kuna automaatselt on ajus blokeering selle video kohta ülesse kerkind. Ma ise olen hakanud vaikselt uskuma, et inimene on segunenud erinevate tulnukarassidega, kes kõik pärinevad ~168-48 miljardi tagusest ajast. Sealt ka Vaaroade kahtlane tagakolju osa, sest usutavasti olid just Vaaraod ühed, kes olid nendega veresuguluses. Nirbiru teooria kohta ütleks seda, et see planeet võib täitsa olemas olla, aga et see meie Maa ära hävitaks oma kokkupõrkega, on bulshit minu arvates.

Ups.. Kogematta läks teema tulnukate peale sujuvalt üle. Eksisin teemaga, aga tahtsin lihtsalt postitusele vastata. Mõtlesin, et see on kõikehõlmav Fooliumimütside teema kogematta. :)

Sina jälle oma tuntud headuses. Universumi vanust võiksid ju enamvähem teada?

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
L4hma, selleks on google olemas.

Vaata postitustSuhkrupõrsake, 14 september 2012 - 12:49, kirjutas:

no kui google on olemas, germo, siis miks sa räägid meile 168-48 miljardi aasta tagusest ajast?

Smartypants.

Muutis Billy Boy, 15 september 2012 - 13:23.

Suhkrupõrsake

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2008
no kui google on olemas, germo, siis miks sa räägid meile 168-48 miljardi aasta tagusest ajast?

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005
Väljavõte ühe maailma finantsiliselt mõjuvõimsaima isiku David Rockefelleri autobiograafiast "Memoirs".
  • Postitas pildi
"Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure - one world, if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it.

"Pffft, kõigest vandenõu, ei tõesta midagi või lihtsalt photoshopitud"-stiilis kommentaare ootama jäädes.

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
Mulle endale meeldib uudne ühtne süsteem. Süsteemile pole mõtet vastu hakata, seda muuta üritada. Lihtsalt igaüks peab ajama enda jada, oma õnne leidma. Ja nii ongi selles kiires arenevas tänapäeva infrastruktuurses maailmas. :) On olemas erinevad maad - kui ühe riigi seadused ei sobi, on alati võimalik minna teise riiki elama.

Muutis Billy Boy, 16 september 2012 - 13:29.

Xbz

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:10 nov 2012
Ma pooldan ka siiski seda teooriat ,et USA ja selle valitsus korralas ise sellise asja enda riigile,et Minna Iraaki Nafta järele.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustXbz, 10 november 2012 - 14:52, kirjutas:

Ma pooldan ka siiski seda teooriat ,et USA ja selle valitsus korralas ise sellise asja enda riigile,et Minna Iraaki Nafta järele.

Kas USA ja UK läksid 2001 aastal Iraaki?
Proovi mingid esmased aastaarvud pähe õppida.

526

Liige

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
http://www.ulmefilm.ee/vaata.html

>JaCk<

Liige

• auliige
  • Liitus:05 mai 2007
http://www.telegram....du#.US0ZnKeqgYQ
Postitas pildi

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005
Keegi skeptikutest seletage mulle see ära?

The passport of Satam al Suqami who was on American Airlines flight 11 was recovered. From the 9-11 Commission report -
The passport was recovered by NYPD Detective Yuk H. Chin from a male passerby in a business suit, about 30 years old. The passerby left before being identified, while debris was falling from WTC 2. The tower collapsed shortly afterwards. The detective then gave the passport to the FBI on 9/11.

Ja lennukist endast ei jäänud isegi musta kasti alles.

>JaCk<

Liige

• auliige
  • Liitus:05 mai 2007

Vaata postitustÜlisalajane, 06 märts 2013 - 16:18, kirjutas:

Keegi skeptikutest seletage mulle see ära?

The passport of Satam al Suqami who was on American Airlines flight 11 was recovered. From the 9-11 Commission report -
The passport was recovered by NYPD Detective Yuk H. Chin from a male passerby in a business suit, about 30 years old. The passerby left before being identified, while debris was falling from WTC 2. The tower collapsed shortly afterwards. The detective then gave the passport to the FBI on 9/11.

Ja lennukist endast ei jäänud isegi musta kasti alles.

Siinkohal oleks küsimus siiski, et miks üks asi leiti ja teine "jäi leidmata".
Postitas pildi

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat