lalala ma osalejate listis.. ehk jh ikka lähen.
Change
Sellel teemal on 88 vastust
Postitatud 23 mai 2008 - 17:00
Postitatud 23 mai 2008 - 21:00
NoNamedVD, 23 mai 2008, 18:00, kirjutas:
Osaled seal, mis nimega?
Postitatud 24 mai 2008 - 11:54
paralleel klassivend läheb sinna bättlima.
seaduskuulekus on nimi.
seaduskuulekus on nimi.
Postitatud 24 mai 2008 - 13:37
who's hot, who's not? mõne tunni pärast algab
Postitatud 24 mai 2008 - 22:59
kas seda kuskilt kuulata ei saaks?
Postitatud 24 mai 2008 - 23:41
kes võitis? mis toimus?
kuidas seaduskuulekusel läks?
kuidas seaduskuulekusel läks?
Muutis Suhkrupõrsake, 25 mai 2008 - 00:08.
Postitatud 24 mai 2008 - 23:46
Oskab keegi öelda, kuidas NeNormativ'il läks?
Postitatud 25 mai 2008 - 08:21
Seadusekuulekus jõudis veerand finaali. aga see Nenormativ see ei pääsenudki edasi?
Üritus oli väga kõva. Eestlastest võitis abraham nagu arvata oli ja venest mingi dms?
Üritus oli väga kõva. Eestlastest võitis abraham nagu arvata oli ja venest mingi dms?
Postitatud 25 mai 2008 - 09:11
Suht kõva üritus oli, kuigi ise eriti räppi ei kuula. Võtsin seda kui comedy show'd, ja tõesti, mõnel vennal ikka niihästi jooksevad need riimid.
Hoidisn pöialt Seadusele, klassivend mul
Selle aasta riimi auhind läks Phantomile, kes võitis selle riimiga ''...sa võtad soomlastelt suhu, kuhu me jõuame''(ehk siis completely random)
Hoidisn pöialt Seadusele, klassivend mul
Selle aasta riimi auhind läks Phantomile, kes võitis selle riimiga ''...sa võtad soomlastelt suhu, kuhu me jõuame''(ehk siis completely random)
Postitatud 25 mai 2008 - 09:13
Päris huvitav oleks kindlasti ,aga kahjuks elan pealinnast kaugel ja ei viitsi ainult selle pärast sinna sõita
Postitatud 25 mai 2008 - 09:52
Väga hull battle oli.
Finaal oli väha hea
Finaal oli väha hea
Postitatud 25 mai 2008 - 10:21
Jep-jep, väga hullud punchid olid ikka vahepeal. Abraham vs BigN oli eriti tuline, a nüüd tahaks mp3 saada kuskilt. : (
a mis nad annavad mingi DVD ka välja vms, et koguaeg filmisid ja nussisid igalpool?
a mis nad annavad mingi DVD ka välja vms, et koguaeg filmisid ja nussisid igalpool?
Postitatud 25 mai 2008 - 10:41
Postitatud 25 mai 2008 - 14:21
Noo, üldmulje hea, biidivalik super erinevalt eelmisest aastast.
Paul, kes oli justkui Big Pun (rip) räppis venelastega inglise keeles ning ühe riimi ajal tegi hea nišši näidetes oma valget perset.
Abrahami esimene raund oli ühe väikse poisiga, kes ütles ainult mõned sõnad juutide kohta ning mina nagu härg kukkusin karjuma ja kutt lahkuski lavalt jättes ainult jalajäljed.
Krick oli justkui Kemo 2 ja läks aina paremaks.
Kahju sellest, et hoiti järjekordselt mikrit nagu munni ja, kes eelmine aasta käisid, kas te panite tähele, et päris palju oli korduvaid riime ??
Tšeki, tšeki, ostan tšebureki.. venelased omal tasemel (Y) Päris sweet, et DMC andis oma võidumikri Ganjamanile
Abraham loovutas oma kasti redbulli mulle ja kõik said juutide kulult lonksu,
"N" isegi kaks.
Kohtunikud.. päris päris päris päris päris päris mitmeid lisasekundeid ja minuteid anti juurde osalejatele.
Äftekas oli mõnus.
Paul, kes oli justkui Big Pun (rip) räppis venelastega inglise keeles ning ühe riimi ajal tegi hea nišši näidetes oma valget perset.
Abrahami esimene raund oli ühe väikse poisiga, kes ütles ainult mõned sõnad juutide kohta ning mina nagu härg kukkusin karjuma ja kutt lahkuski lavalt jättes ainult jalajäljed.
Krick oli justkui Kemo 2 ja läks aina paremaks.
Kahju sellest, et hoiti järjekordselt mikrit nagu munni ja, kes eelmine aasta käisid, kas te panite tähele, et päris palju oli korduvaid riime ??
Tšeki, tšeki, ostan tšebureki.. venelased omal tasemel (Y) Päris sweet, et DMC andis oma võidumikri Ganjamanile
Abraham loovutas oma kasti redbulli mulle ja kõik said juutide kulult lonksu,
"N" isegi kaks.
Kohtunikud.. päris päris päris päris päris päris mitmeid lisasekundeid ja minuteid anti juurde osalejatele.
Äftekas oli mõnus.
Postitatud 25 mai 2008 - 19:11
Judabels põrus täielikult, oma taseme kohta pani ta ikka sitaks halvasti, kuigi oli parem kui see seadusekuulaks või misiganes tont. Abraham oli normal, aga ei väärind võitu. Bign kopeeris hirmu ja üldse liiga palju mainis teda. Krick pani hullu. Jama on see ka, et Klasonil(kirjutati vist nii) läks jube kehvalt. Kokkuvõttes oli hea, aga esimene voor jäi jube lahjaks.
Postitatud 25 mai 2008 - 19:29
Kricki ma tean ta mu juures käinud isegi, päris pikk vend:D
aga oot kui kaugele ta siis jõudis, poolfinaali või mis?
aga oot kui kaugele ta siis jõudis, poolfinaali või mis?
Postitatud 25 mai 2008 - 19:32
finaali jõudis krick, oleks võind võita, kuna ma hiljem temaga koos jõin, siis ta oleks vast mingid burksid välja teind;D (noh 4kilo cashi oleks saand) Terve tallinna tripi ajal oli kõht jube tühi mul ja ma rongiga ka enam sõita ei taha;D
Muutis FeÄriõüS!, 25 mai 2008 - 20:22.
Postitatud 25 mai 2008 - 19:55
Jah, BigN liigutused olid samad mis eelmine aasta Hirmul.
Muutis Meelepete, 25 mai 2008 - 19:55.
Postitatud 25 mai 2008 - 22:35
Postitatud 26 mai 2008 - 15:19
Johannes., 25 mai 2008, 23:35, kirjutas:
em, ei mäletagi hästi, tdrop pani suht sitalt. Veerandisse jõudis vist jh.
6 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat