Laheee, 08 jaanuar 2009 - 22:37, kirjutas:
Vale, eri rassidel on erinevad hinged. Olen juba üle poole aasta olnud natsionaalsotsialistliku satanismi organisatsioonis Joy of Satan ja olen palju õppinud. Inimene taassünnib alati samas rassis, valge valgena, neeger neegrina, juut juudina. Valged ja neegrid on Saatana loodud. Saatan on siis põhimõtteliselt Orioni impeeriumi peajumal, blondide juustega. Valge ja neegri vahe on see et neeger on lihtsalt Saatana loodud aga valgetel on ka Saatana enda DNA-d. Mis juute puudutab siis nemad ei ole Saatana looming vaid osa jahve mõttevormist. Juudi hing on täiesti teisest dimensioonist, nagu ka kõrge tasemega rabi Michael Laitman tunnistab: juudid ei ole sellest maailmast vaid nad on siin selleks et seda vallutada, Laitmani sõnul on juudid paraleeluniversumist. Kui sa oled juutidega kokku puutunud siis peaksid oskama neid energia järgi tuvastada. Juudi energiaväli on täitsa külm, tühi ja väsitav. Ma kunagi toetasin ekret aga kui ma käisin Martin Helme loengul siis sain aru et ta on juut, täitsa ebameeldiv tuim energia oli tal.