Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

Timka

Liige

• liige
  • Liitus:22 jaan 2008
Otseselt kedagi ei vihka,aga mustade temperament üldiselt mulle ei meeldi.Ühtlasi ei soovi neid näha Eestis ega mujal Euroopas.Olen arusaamal,et Euroopa on ikkagi VALGE rassi pärusmaa.

// OLEN VÄGA TOLERANTNE SENI KUNI NAD MIND EI HÄIRI.

Muutis Timka, 27 juuli 2010 - 20:44.

Postitas pildi

You probably think that I am not a nice person... And you are right.
Get big or die trying.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
  • Sugu:mees

Timka, 27 juuli 2010, 21:26, kirjutas:

Otsesest kedagi ei vihka,aga mustade temperament üldiselt mulle ei meeldi.Ühtlasi ei soovi neid näha Eestis ega mujal Euroopas.Olen arusaamal,et Euroopa on ikkagi VALGE rassi pärusmaa.

Vaata postitust

Postitas pildi

//: pole rassist, vihkan kõiki rasse ja rahvaid võrdselt

Muutis muhemees, 27 juuli 2010 - 20:43.

Ega's midagi, hea et sedagi.

Karll

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
Endal ei ole mustanahaliste vastu mitte kui midagi. Kui inimesel on mõistus peas, siis ei ole vahet, mis rassist ta on. Endalgi on mustanahalisi sõpru. Ma vahel kadestan neid, et neil nii ilus tume nahk on, kuid Eestis ( loe: maailma mõistes külas ) ei soovi ma isegi oma vaenlasele mustanahaline olla.

I Eat Mop Who

Liige

• liige
  • Liitus:17 veebr 2009
Ainukesed keda vihkan on need venelased kes arvavad, et Eesti peaks kuuluma Venemaale.
Ülejäänudest on mul ükskõik, ole mis värvi tahad ja ela kus tahad.

sokC, 13 märts 2010, 19:53, kirjutas:

Ja Neoneti naistele nii palju - jätke oma poistele ka hingamisruumi. Te ei pea 24/7 ninapidi koos olema. Ja kui tüüp ikka tahab koguaeg koos olla, siis öelge, et ta ei oleks selline memmekas tallaalune ning läheks jooks oma sõpradega viina  ;)

Vaata postitust

Deud

Impossible doesn't exist!

• liige
  • Liitus:16 nov 2008
Ei salli neid neegreid jne, kõik parajad terroristid minu silmis. Olen rassist
Posted Image

Maku.

Liige

• liige
  • Liitus:22 apr 2006
sain vist aru, et neegrite suhtes olen ma ikka mõnusalt rassitlik, oli kokkupuude ühe nigruga lähemalt ja tundsin ennast ikka vägaväga ebamugavalt ta juures.
Posted Image

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
Kui neeger on sõbralik, siis ei leia põhjust, miks peaksin temasse halvasti suhtuma. Samamoodi on ka teiste rassidega minu puhul.

Külaline_Raux._*

• külalised
  • Liitus:--
Olen rassist ja multikultuurseid ühiskondasid ei seedi üldse.
Neegrite kohta:
USA justiitsministeeriumi avaldatud raport näitab, et USAs vägistatakse aastas ametlikel andmetel ligi 140 000 naist, kellest 111 000 on valged ohvrid.
Criminal Victimization in the United States nime kandev raport näitab , et rassilise arvestuse järgi on valgete naiste ründajateks enam kui 60% juhul neegrid, kellele lisanduvad veel enam kui 10% ulatuses teised mitte-valged ründajad(latiinod vt).

Juhud, kus vägistamise ohver oli neegritar oli ründajateks 100% juhul neeger.

Raport näitab, et USAs vägistatakse iga päev enam kui 100 valget naist ning seda ainuüksi ametlike tulemuste järgi.
Lisaks on USA vanglates on enam kui 70% asunikest nn mustad…

PILSNER

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:04 jaan 2009
põkk neeger oleks suht lahe olla, just VALGETE pärusmaal

Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007
Pole teiste rasside vastu mitte midagi, igatpidi läbi ja lõhki salliv inimene :D
Aga leian, et rassistlikud naljad on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naljakad :D :ermm:
Miks?

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Raux., 20 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Olen rassist ja multikultuurseid ühiskondasid ei seedi üldse.
Neegrite kohta:
USA justiitsministeeriumi avaldatud raport näitab, et USAs vägistatakse aastas ametlikel andmetel ligi 140 000 naist, kellest 111 000 on valged ohvrid.
Criminal Victimization in the United States nime kandev raport näitab , et rassilise arvestuse järgi on valgete naiste ründajateks enam kui 60% juhul neegrid, kellele lisanduvad veel enam kui 10% ulatuses teised mitte-valged ründajad(latiinod vt).

Juhud, kus vägistamise ohver oli neegritar oli ründajateks 100% juhul neeger.

Raport näitab, et USAs vägistatakse iga päev enam kui 100 valget naist ning seda ainuüksi ametlike tulemuste järgi.
Lisaks on USA vanglates on enam kui 70% asunikest nn mustad…

Vaata postitust

Ja kuidas see midagi mõjutab? Kui neegrit kohtad, siis eeldad, et ta on kas pätt või vägistaja?

Learn2sociology.

ksenoon

[WARNBANNED] Soliidne härra

• bannitud
  • Liitus:11 nov 2007
See on suht fail kui üks bussijuht rääkis, et 30 aastased naised lähevad nö õppima teise linnna, tegelt sebivad mingi neegri klubist ja jätavad pere maha :D Suht paljudel on mingi kaltsupea, neegrimoll või midagi muud käevangus. Nahhui nad otsivad siit. Õnneks eesti mehed eelistavad eesti naist!!

Muutis ksenoon, 20 august 2010 - 16:07.

Postitas pildi
vorsprung durch technik

Keeksta Tha Buffalo.

its all about papers kid

• liige
  • Liitus:14 märts 2010
kokku puutunud neegritega soomes kui peale võtsin. ei tea, need olid vast somallid ja usa neegrite moodi nad polnud küll eriti.
meeldib küll räpp ja neegrite filmid aga kas neid eestis väga näha tahaks on kaheldav.
KEEXMAISTER
Postitas pildi

Saatan

legendary rebel

• liige
  • Liitus:31 juuli 2008

ksenoon, 20 aug 2010, 17:05, kirjutas:

See on suht fail kui üks bussijuht rääkis, et 30 aastased naised lähevad nö õppima teise linnna, tegelt sebivad mingi neegri klubist ja jätavad pere maha :D Suht paljudel on mingi kaltsupea, neegrimoll või midagi muud käevangus. Nahhui nad otsivad siit. Õnneks eesti mehed eelistavad eesti naist!!

Vaata postitust

Jah ning neegrid kasutavad valgeid naisi ära, pumpavad nad rahast tühjaks, naine las käib tööl ja elatab meest, kusjuures valge loll naine ei saa ise sellest aru, vaid on veel uhke, et tal must mees on.

the beast

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2010
kõik mustanahalised on kõvad selldi, sallin kõiki, võib-olla ka sellepärast, et olen erinevat verd, aga jah, rassistlikud naljad on lahedad, aga rassistid on peded

Keeksta Tha Buffalo.

its all about papers kid

• liige
  • Liitus:14 märts 2010

Saatan, 20 aug 2010, 17:23, kirjutas:

Jah ning neegrid kasutavad valgeid naisi ära, pumpavad nad rahast tühjaks, naine las käib tööl ja elatab meest, kusjuures valge loll naine ei saa ise sellest aru, vaid on veel uhke, et tal must mees on.

Vaata postitust

paraku see naiste enda viga et nad tahavad omale neegrit.
KEEXMAISTER
Postitas pildi

Külaline_Raux._*

• külalised

K, 20 aug 2010, 16:50, kirjutas:

Ja kuidas see midagi mõjutab? Kui neegrit kohtad, siis eeldad, et ta on kas pätt või vägistaja?

Learn2sociology.

Vaata postitust

Kui neegrit kohtan siis eeldan,et ta on laisk ja tema IQ on 85 ,sest keskmisel USA's elaval neegril on IQ 85 :D .
Mis on ühist neegril ja spermatosoidil?
Ainult üks miljonist töötab .

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Raux., 20 aug 2010, 20:02, kirjutas:

Kui neegrit kohtan siis eeldan,et ta on laisk ja tema  IQ on 85 ,sest keskmisel USA's elaval neegril on IQ 85  :D .

Vaata postitust

Ja sa ei suuda hoomata asjaolu, et USAs elavate neegrite IQ võib olla madalam, sest paljud neist elavad tingimustest, kus kooliskäimine on raskendatud, või et mingi üks sajast saad getost kolledžisse?

Ma ütlesin sulle, learn2sociology, tegureid on veits rohkem, kui melaniini taset mõjutavad geenid... Näitad praegu lihtsalt seda, milline fucking idioot sa ikkagi oled. :D

Muutis K, 21 august 2010 - 18:04.

BAD MOTHER FUCKER

Liige

• liige
  • Liitus:13 nov 2009

Raux., 20 aug 2010, 20:02, kirjutas:

Kui neegrit kohtan siis eeldan,et ta on laisk ja tema  IQ on 85 ,sest keskmisel USA's elaval neegril on IQ 85  :D .

Vaata postitust

vau. sa oled idioot.

Külaline_Raux._*

• külalised

K, 21 aug 2010, 18:21, kirjutas:

Ja sa ei suuda hoomata asjaolu, et USAs elavate neegrite IQ võib olla madalam, sest paljud neist elavad tingimustest, kus kooliskäimine on raskendatud, või et mingi üks sajast saad getost kolledžisse?

Ma ütlesin sulle, learn2sociology, tegureid on veits rohkem, kui melaniini taset mõjutavad geenid... Näitad praegu lihtsalt seda, milline fucking idioot sa ikkagi oled. :D

Vaata postitust

Ja siis neegrid on nagu "nõiaringis" :D?Kui inimene tahab siis ta saab ka koolis õppida.
USAs on korralikud abirahad vaestele, mis võimaldavad ka lapsi kooli saata. Paljudel ülikoolidel on eriprogrammid nn nõrgematele ja riiklikud stipendiumid. Ka valgete hulgas on vaeseid aga sellegi poolest suudavad protsentuaalselt need vaesed ikkagi paremaid hindeid saada.IQ ei tulene keskkonnast. IQ testid põhinevad võimekusel loogiliselt mõelda mitte sellel, kas tead ala maailma riikide pealinnu või mitte

Muutis Raux., 05 september 2010 - 18:57.

16 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 16 külalist, 0 anonüümset kasutajat