Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
  • Sugu:mees

Sadist, 10 jaan 2009, 09:25, kirjutas:

Võiks võiks, aga see oleks natuke tobe, kui nad seda ütleks, sest me oleme samasugused inimesed nagu nemad seal...
Sinuarust pole vahet, kas elad valgete või neegrite keskel? Ükskõik, kas sinu tütar (kunagi tulevikus näiteks) läheb valgele mehele, või neegrile?
Äkki seletad, millest selline "neegrisõbralikkus"? :ermm:

Vaata postitust

Ma arvan, et sellest, et tal on piisavalt mõistust, et mitte vihata inimesi tuues põhjuseks nende nahavärvi.

Muutis sokC, 10 jaanuar 2009 - 17:29.

Posted Image

:)

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2005
  • Sugu:ei ütle

Sadist, 10 jaan 2009, 09:25, kirjutas:

Võiks võiks, aga see oleks natuke tobe, kui nad seda ütleks, sest me oleme samasugused inimesed nagu nemad seal...
Sinuarust pole vahet, kas elad valgete või neegrite keskel? Ükskõik, kas sinu tütar (kunagi tulevikus näiteks) läheb valgele mehele, või neegrile?
Äkki seletad, millest selline "neegrisõbralikkus"? :ermm:
Sa võid käia ringi ja küsida igalt inimeselt, mis nad neegrite siiakolimisest arvavad, kui vajalikuks pead.

Vaata postitust

jah, oleks ükskõik, ja see "sõbralikkus", see on sama küsimus ju kui küsida, miks sa valgete inimeste vastu sõbralik oled.

nahavärv ei loe minu jaoks näiteks mitte midagi

nüüd üks imelik näide, aga põhimõte on ju peaaegu sama

ütleme et su lemmik köögivili on tomat, mida sa sööd igapäevaselt. sa oled harjunud punast värvi tomatiga (nagu sinu puhul, lemmik nahavärv on valge) ja oled ainult punast värvi tomatit söönud, mida on kasvatatud sinu kodumaal. mis sa teeksid kui järsku hakatakse välismaalt pärit kollast värvi tomateid sinu kodumaa põldudel kasvatama? (nagu sa oled öelnud, hakkavad välismaalt sinu kodumaale sisse tulema, ja sinu naisi rautama, ehk tekib uut värvi [mulatid] inimene, siin uus värv - kollane) sisu on täpselt sama, ainult, et värv on teine. mis sa teeksid?

Muutis OSS, 10 jaanuar 2009 - 17:43.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Sadist, 9 jaan 2009, 17:30, kirjutas:

Noh jah, aga meie esiisad jms on rajanud selle riigi siin. Nemad on ehitanud asjad, nemad on võidelnud Eesti Vabariigi eest oma elu hinnaga, et MEIL oleks siin hea elada. Neeger ei tohiks tulla siia laastama ja muutma seda riiki/maad.
Mina olen sündinud valgete inimeste riiki, valgete inimeste perekonda, ma ei taha siia teist värvi/teise kultuuriga inimesi. Ega inimesed, kes seda ei poolda, ei saa sellest tihtipeale aru.. Millest ei ole muud, kui kahju.
Samamoodi ei saa mina aru valgetest, kes peavad valgeid ja teisi oma kodumaal võrdseks. Sooviks saada mingit vastust, miks te neid võrdseteks peate? Minu jaoks ei ole vastus: "sest me oleme loodud võrdseteks", "sest ma olen tolerantne", "sest nad on lahedad/ilusad vms" piisavalt ammendav.
:D

Muidu, tegu on siiski rassismi teemaga, üritaks selle venelaste teema siit välja jätta?  :D

Vaata postitust

Kust otsast tuleb neeger seda maad laastama või muutma? Neeger tuleb siia elama, sest talle meeldib see riik, maa, rahvas, ta räägib eesti keelt, austab eesti kultuuri ja tavasid ja sina endiselt vihkad teda sest... ta on teist värvi nahaga? Ära solvu või midagi, aga minu arust kuuleb vaimuhaiglas ka intelligentsemat juttu.

Ja ma tahaks teada, miks ma ei peaks pidama inimesi võrdseteks? Mis teeb neegrist või hiinlasest vähem inimese kui sina või mina? Miks sa ei vihka lätlasi või soomlaseid? Nad on ka võõrad, kes tulevad Eestit oma kultuuriga risustama ja meie esiisade rasket tööd hävitama.. mis eristab lätlast neegrist? ainult nahavärv?
Samuti pakuvad mulle alati huumorit hullud rahvuslased, kes südamest white powerit usuvad ja siis näiteks egiptlast või marokolast taguma lähevad.. kas sa rannas lähed ka pruuniks päevitunud naabrimeest taguma?
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

C.O

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:09 dets 2008
Rassist ma pole. Siiski olen rahul, et ma valge olen.
Vihkan teatud rahvusi.

normik

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2004
Igapäevaselt puutun kokku hiinlastega :D Ja kui see oleks minu teha saadaks ma nad kohe maalt välja.. Keelt nad ei mõista ja ei hakkagi mõistma...midagi teha ka nagu ei oska
Olgu ratsu hea või halb, kannustad, siis nelja ajad.
Olgu naine hea või halb, ikka vemmalt vajab.

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008

normik, 10 jaan 2009, 19:36, kirjutas:

Igapäevaselt puutun kokku hiinlastega :D Ja kui see oleks minu teha saadaks ma nad kohe maalt välja.. Keelt nad ei mõista ja ei hakkagi mõistma...midagi teha ka nagu ei oska

Vaata postitust

siis pole sa kõige laiema silmaringiga või mis. või elad kusagil oma mullis kus eraldad idiootsed venelased kes nagu eeltoodud keelt ei oska jms natukene targematest.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

normik

Liige

• liige
Venelastest pole juttu olnud?
Ma arvan, et ma oskan siin kõige paremini statistikat teha hiinlastest, sest selles asutuses kus mina tihti käin on neid ligi 40 ja arv kasvab ning mõni üksik oskab mõnda eesti keelset sõna öelda.
Samas sina ilmselt pole nendega eriti kokku puutunud ning sa ei oska sellel teemal kaasa rääkida

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004

Tsitaat

. Ja sõja näide kõrvale polnud eriti sobilik, sest keegi ei kõmmuta Aafrikas, et nad peaksid siia põgenema..
ohsa kurivaim. Ükskõik, mis sa nüüd ütled on minu jaoks 0 kuna sul pole absoluutselt aimu, mis toimub väljaspool Eesti riigi piire vist.
Tahaks kuidagi halvasti öelda isegi.

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006
Eino. Sellel, kellel sadistist (ja temasugusustest) pikem, see Eesti elama ei tohi tulla.

Sadist.

Muutis mattiasmadis, 10 jaanuar 2009 - 23:05.

Jeesus

Liige

• liige
  • Liitus:06 veebr 2005
Postitas pildi
see ütleb kõik ära.

Muutis Lizard, 10 jaanuar 2009 - 23:26.

Eelnevalt tuntud kui Lizard!

donkament

...

• liige
  • Liitus:26 apr 2004
Lmao pilt.

Ise olen juba üsna pikka aega selle poolt, et erinevast rassist inimesed ei paljuneks. Lõpuks tekib nii, et enamus maailmast on üks suur rahvas(us), kel on vaid väikesed kultuurilised erinevused(keel jms). Valge rass sureb niikuinii kunagi varem-hiljem välja, kuigi hiinlased on seadnud sisse süsteemi, et perel üle ühe lapse ei oleks(kui on, siis karmid maksud peale), siis inimesed Indias ja Aafriks paljunevad rahulikult küülikumoodi edasi. Euroopas on enamikes maades kas iive negatiivne või väga vähe positiivne.

normik

Liige

• liige
Lizardi pandud pilt ütleb tõesti kõik.

Vahur

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
See pilt ei ütle mitte midagi ära ju. Täiesti mõttetu üle pingutatud segu eri rassi inimeste tunnustest.
Mina ei saa aru, miks teid üldse nii väga huvitab see, millised teie lapsed välja näevad? Peaasi, et nad oleksid targad ning saaksid tulevikus hästi hakkama. Kultuuri säilitamine ei olene ka ju nii palju nahavärvist ja välimusest. See oleneb pigem inimese mõttemaailmast.
Minul pole selle vastu mitte midagi, kui mu lapselapselapselaps on mulatt.

Sadist, sa ennem ütlesid sellise lause: "
Mul ei oleks midagi teiste rasside vastu, kui nad elaks oma kodus (euroopa on valgete kodu) ja ei paljuneks meiega.".
Ma tahtsin lihtsalt mainida, et nad ei paljune vägisi meiega. See on ikka kahepoolne asi :D

Muutis Vahur, 11 jaanuar 2009 - 00:07.

Sanderpoiss

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:14 mai 2008
KUSTUTADA!

Muutis Sanderpoiss, 11 jaanuar 2009 - 00:55.

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Vahur, 11 jaan 2009, 00:06, kirjutas:

See pilt ei ütle mitte midagi ära ju. Täiesti mõttetu üle pingutatud segu eri rassi inimeste tunnustest.
Mina ei saa aru, miks teid üldse nii väga huvitab see, millised teie lapsed välja näevad? Peaasi, et nad oleksid targad ning saaksid tulevikus hästi hakkama. Kultuuri säilitamine ei olene ka ju nii palju nahavärvist ja välimusest. See oleneb pigem inimese mõttemaailmast.

Vaata postitust

See ,et sina oled rassireetur ei tähenda ,et mina või osad veel seda oleksid. Mulle küll ei tekitaks vaimustust kui mu lapselapselaps oleks neeger
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006
No ärge teie hullake neegritega vms siis.

L4hma

Freelancer

• liige

BRC, 11 jaan 2009, 01:00, kirjutas:

See ,et sina oled rassireetur ei tähenda ,et mina või osad veel seda oleksid. Mulle küll ei tekitaks vaimustust kui mu lapselapselaps oleks neeger

Vaata postitust

Kui su lapselapselaps oleks neeger, oleks su püha missioon läbikukkunud ju. Halvasti kasvatatud lapsed?

Rassireetur :D Lahe sõna iseenesest

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

Meelis, 10 jaan 2009, 13:24, kirjutas:

No kui sul vettpidavaid tõendeid pole sellele argumendile, siis ma võin selle niisama lampi ümber lükata ja öelda, et vähestele on see vastukarva. Nüüd tõesta ära, et see pole nii.

Vaata postitust

Mina väitsin, et paljudele see ei meeldi, kui sa tahad vastupidist väita, pead SINA vastupidist tõestama, muidu võin ma jälle niisama öelda, et paljudele ei meeldi ja anda järje sinule.

sokC, 10 jaan 2009, 17:27, kirjutas:

Ma arvan, et sellest, et tal on piisavalt mõistust, et mitte vihata inimesi tuues põhjuseks nende nahavärvi.

Vaata postitust

Kus on loogika? Mina arvan, et tal pole piisavalt mõistust, kui laseb meie rassi JA rahvuse hukka.

OSS, 10 jaan 2009, 17:31, kirjutas:

jah, oleks ükskõik, ja see "sõbralikkus", see on sama küsimus ju kui küsida, miks sa valgete inimeste vastu sõbralik oled.

ütleme et su lemmik köögivili on tomat, mida sa sööd igapäevaselt. sa oled harjunud punast värvi tomatiga (nagu sinu puhul, lemmik nahavärv on valge) ja oled ainult punast värvi tomatit söönud, mida on kasvatatud sinu kodumaal. mis sa teeksid kui järsku hakatakse välismaalt pärit kollast värvi tomateid sinu kodumaa põldudel kasvatama? (nagu sa oled öelnud, hakkavad välismaalt sinu kodumaale sisse tulema, ja sinu naisi rautama, ehk tekib uut värvi [mulatid] inimene, siin uus värv - kollane) sisu on täpselt sama, ainult, et värv on teine. mis sa teeksid?

Vaata postitust

Oleksid võinud sõna sõbralik ja jutumärkidesse panna.. Aga see selleks.
See oleks sama küsimus, KUI MA OLEKS TEIST VÄRVI. No kui sinu jaoks on neegrid ja valged täiesti üks ja see sama, siis ma ei tea.. Seina äärde ja *boom*? Muu vast ei ravi selliseid..

Tomati sööksin ära.

XchopperX, 10 jaan 2009, 18:19, kirjutas:

Kust otsast tuleb neeger seda maad laastama või muutma? Neeger tuleb siia elama, sest talle meeldib see riik, maa, rahvas, ta räägib eesti keelt, austab eesti kultuuri ja tavasid ja sina endiselt vihkad teda sest... ta on teist värvi nahaga? Ära solvu või midagi, aga minu arust kuuleb vaimuhaiglas ka intelligentsemat juttu.

Ja ma tahaks teada, miks ma ei peaks pidama inimesi võrdseteks? Mis teeb neegrist või hiinlasest vähem inimese kui sina või mina? Miks sa ei vihka lätlasi või soomlaseid? Nad on ka võõrad, kes tulevad Eestit oma kultuuriga risustama ja meie esiisade rasket tööd hävitama.. mis eristab lätlast neegrist? ainult nahavärv?
Samuti pakuvad mulle alati huumorit hullud rahvuslased, kes südamest white powerit usuvad ja siis näiteks egiptlast või marokolast taguma lähevad.. kas sa rannas lähed ka pruuniks päevitunud naabrimeest taguma?

Vaata postitust

Ooooo ja, esimene neeger tuleb siia tõesti selle pärast, et see riik on lahe jms. Kuid kui nad siin mõned sajandid elanud on ja suure hulga rahvast oma verega läbi on rikkunud, tahavad nad samasuguseid õiguseid nagu meiegi ja varsti on neeger ka meie president. Siis tulevad pisikesed otsused... Lammuta see, ehita see, pane see vangi jne.
Minugi poolest võid sa pidada inimesi võrdeseks.. ÜLDISELT. Aga Euroopas pidada neid võrtseteks on mööda. Sest... Kui ma tuleks sinu koju, oleksid vist sina boss?
Lätlane ja eestlane on minu silmis põhimõtteliselt üks ja see sama. Ma olen väga palju käinud Lätis... Sealsed inimesed on samasugused nagu meie, tundub, et ainus erinevus on see, et lätlased on sõbralikumad ja parema huumorisoonega.
Kui soovite süüdistada mind nüüd selles, et ma pean lätlaseid eestlastest paremaks (rahvuse reetmine or w/e) siis eksite. Ma olen siiski Eestis, sest mulle meeldib see paigake siin.
Ja btw. Minu silmis on rassil suurem väärtus kui rahvusel, sest nagu juba enne mainitud: Eestlased ja Lätlased on erinevast rahvusest, kuid iseloom jm. on neil samasugused.

Ma ei lähe rannas lambist kedagi taguma, aga kui seal tõepoolest mingi neeger oleks, siis vast läheks. Aga kuule inimeseloom, ma teen vahet, kas tegu on pruuniks päevitanud valgega või teisest rassist inimesega.

L4hma, 10 jaan 2009, 22:51, kirjutas:

ohsa kurivaim.  Ükskõik, mis sa nüüd ütled on minu jaoks 0 kuna sul pole absoluutselt aimu, mis toimub väljaspool Eesti riigi piire vist.
Tahaks kuidagi halvasti öelda isegi.

Vaata postitust

Minu jaoks on enamik, mis sina ütled juba pikalt pikalt nulli lähedane, just selliste.. Väärade arusaamade või tõsiselt mõttetute üleliialduste pärast.

Vahur, 11 jaan 2009, 00:06, kirjutas:

Sadist, sa ennem ütlesid sellise lause: "
Mul ei oleks midagi teiste rasside vastu, kui nad elaks oma kodus (euroopa on valgete kodu) ja ei paljuneks meiega.".
Ma tahtsin lihtsalt mainida, et nad ei paljune vägisi meiega. See on ikka kahepoolne asi :D

Vaata postitust

Kahju, kui sinu jaoks ei ole välimus tähtis...
Kas ma olen kasvõi vihjanud sellele, et nad paljunevad vägisi meiega? (muidugi on erandeid, vägistamist toimub kõikjal ja iga rassiga)..... Ei ole. Kahepoolne asi või ei, minu silmis ikkagi väär.

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

L4hma

Freelancer

• liige

Tsitaat

aga kui seal tõepoolest mingi neeger oleks, siis vast läheks.

Miks ma arvan, et sinusugune tattnina pole selleks suuteline :D

Tsitaat

Kuid kui nad siin mõned sajandid elanud on ja suure hulga rahvast oma verega läbi on rikkunud, tahavad nad samasuguseid õiguseid nagu meiegi ja varsti on neeger ka meie president.

Pisut prohvetlik?

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

L4hma, 11 jaan 2009, 11:03, kirjutas:

Miks ma arvan, et sinusugune tattnina pole selleks suuteline :D
Pisut prohvetlik?

Vaata postitust

Kui oleks 3 meetrit pikk ja 3 meetrit lai neeger, siis ma vast jah ei läheks, aga kui minu mõõtudes (või natukene suurem) on, siis ma ei näe põhjust miks mitte minna.. Samas pole ma ka kindlalt väitnud, et lähen. Tuletan meelde, et lisasin lausesse sõna "vast"...

Prohvetlik või mitte, aga mõttest peaks aru saama... Võibolla mitte president, võibolla lihtsalt linnapea, võibolla mingi erakonna esimees, võibolla .... jne.

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

8 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 8 külalist, 0 anonüümset kasutajat