Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Sadist, 9 jaan 2009, 17:30, kirjutas:

Noh jah, aga meie esiisad jms on rajanud selle riigi siin. Nemad on ehitanud asjad, nemad on võidelnud Eesti Vabariigi eest oma elu hinnaga, et MEIL oleks siin hea elada. Neeger ei tohiks tulla siia laastama ja muutma seda riiki/maad.
Mina olen sündinud valgete inimeste riiki, valgete inimeste perekonda, ma ei taha siia teist värvi/teise kultuuriga inimesi. Ega inimesed, kes seda ei poolda, ei saa sellest tihtipeale aru.. Millest ei ole muud, kui kahju.
Samamoodi ei saa mina aru valgetest, kes peavad valgeid ja teisi oma kodumaal võrdseks. Sooviks saada mingit vastust, miks te neid võrdseteks peate? Minu jaoks ei ole vastus: "sest me oleme loodud võrdseteks", "sest ma olen tolerantne", "sest nad on lahedad/ilusad vms" piisavalt ammendav.
:ermm:

Muidu, tegu on siiski rassismi teemaga, üritaks selle venelaste teema siit välja jätta?  :ermm:

Vaata postitust

Valgeid vihkad ka?
Tegelt on asi ju nii, et sinust võiks kahju olla kellegil, sest sina oma lälinaga ei saavuta midagi. Elu läheb edasi, toimub globaliseerumine - sinul jääb üle ainult vaadata ja internetis möliseda.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007
  • Sugu:mees

L4hma, 9 jaan 2009, 19:10, kirjutas:

Valgeid vihkad ka?
Tegelt on asi ju nii, et sinust võiks kahju olla kellegil, sest sina oma lälinaga ei saavuta midagi. Elu läheb edasi, toimub globaliseerumine - sinul jääb üle ainult vaadata ja internetis möliseda.

Vaata postitust

Kuidas sa said välja lugeda seda, et ma vihkan valgeid? :ermm: Eriline skill peab ikka olema... Ma ütlesin, et ma ei saa sellistest valgetest aru.
Sinu lälin on mõttetum, kui minu oma... :ermm:
Nüüd tulevad kohe su hõumid kohale ja siis hakkab pihta täpselt see sama asi, mis on toimunud lehti tagasi. Põneevv.. :D

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004

Sadist, 9 jaan 2009, 19:17, kirjutas:

Kuidas sa said välja lugeda seda, et ma vihkan valgeid?  :ermm: Eriline skill peab ikka olema... Ma ütlesin, et ma ei saa sellistest valgetest aru.
Sinu lälin on mõttetum, kui minu oma...  :D
Nüüd tulevad kohe su hõumid kohale ja siis hakkab pihta täpselt see sama asi, mis on toimunud lehti tagasi. Põneevv.. :D

Vaata postitust

Mida sa täpselt neist aru ei saa siis?
Mul pole hõumisid siin :ermm:.
Kerge on öelda, et mõttetum. Tõeline väitleja.

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
  • Liitus:07 dets 2005
Mis seal siis valesti on, kui teist nahavärvi inimene tuleb Eestisse, õpib ära keele, saab siin ilusti hakkama, läheb tööle, maksab makse. Mis sulle ei meeldi?

Igal pool erinevates teemades on jäänud mulje, et sa oled totaalne outsaider ja kuskil metsas elanud terve oma elu. Loobid oma argumente igale poole ning teiste omi ei võta / ei taha kuulda võtta. Tõesti, osta endale mingi maalapp kuhugi sügavale metsa, mineeri ära ümbrus ning istu seal.

Muutis Meelis, 09 jaanuar 2009 - 19:23.

jev

• liige
  • Liitus:24 dets 2007

Sanderpoiss, 9 jaan 2009, 18:00, kirjutas:

HAahahahah, ma pole veel näinud, et mingi venelane võib olla normaalne. Ma ei saa kuulata, kuidas nad karjuvad üle üksteise, närivad sifkasid . Ükstapuha, kus onvenelased on alati karjumine. Plus veel nende arusaamad ja ülbus. Nad ei suvatse isegi Eesti keelt ära õppida ja virisevad, veel nagu russik, et siin on halb elada ja keegi ei salli neid. srsly .
Ja veel see, kuidas nad siin korraldavad mässu. Ma olen enam kui kindel, et vähemalt 95% nendest lõhkuvatest tibladest seal pronksööl ei teadnudki, misasi see pronkssõdur on, neil polnud sellega midagi pistmist. Ma saaks aru, kui mingid vanurid, kes sellega seotud olid oleksid seal lärmanud oleks veel arusaadav. Aga mingid noored, need läksid ju lihtsalt varastama ja laamendama, sest kõik nende kaasmaalased tegid seda sama. Lõppkokkuvõttes mõisteti kõik õigeks kah. Kas see ei aja vihale?

Vaata postitust

Tere, minus on vene verd, teeb see mind ebanormaalseks nüüd ? :ermm:

Andree

Liige

• liige
  • Liitus:27 mai 2007
Sanderpoisi juttu lugedes võttis muige näole küll.
Tahad öelda, et eestlased ei mölise, ei näri sifkasi jms? Sanderpoiss lihtsalt järjekordne, kes arvab et kõik kes vähegi Venemaaga seotud on on kommunistid, pahad kommionud ja mida iganes. "Pronksööl" ei olnud kohe kindlasti mitte kõik ainult venelased. Kuhu ma oma jutuga jõuda tahan, on see. Et venelaste vastu, kui nii, pole mul üldiselt midagi. Aga samas kui kipud kell 23 paiku väljas liikuma ja mingi pundi joobes venelastega kokku puutuma, ning nood su täis sõimavad, siis tekib kerge põlastus küll.

Väärt mainimist : 2k post :ermm:

Muutis Andreee>, 09 jaanuar 2009 - 19:39.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

L4hma, 9 jaan 2009, 19:20, kirjutas:

Mida sa täpselt neist aru ei saa siis?
Mul pole hõumisid siin :ermm:.
Kerge on öelda, et mõttetum. Tõeline väitleja.

Vaata postitust

Kerge on öelda, et läla, millega ei jõua kuskile.. Ega sa pole ka eriline väitleja siin, mis saab nüüd? Tõmbame ennast oksa?
Ma ei saa aru, kuidas nad saavad pidada endasuguseid (valgeid) ja teisi (teisi rasse) võrdseteks oma kodus (Euroopas).

Meelis, 9 jaan 2009, 19:22, kirjutas:

Mis seal siis valesti on, kui teist nahavärvi inimene tuleb Eestisse, õpib ära keele, saab siin ilusti hakkama, läheb tööle, maksab makse.  Mis sulle ei meeldi?

Igal pool erinevates teemades on jäänud mulje, et sa oled totaalne outsaider ja kuskil metsas elanud terve oma elu. Loobid oma argumente igale poole ning teiste omi ei võta / ei taha kuulda võtta. Tõesti, osta endale mingi maalapp kuhugi sügavale metsa, mineeri ära ümbrus ning istu seal.

Vaata postitust

Valesti on äkki see, et ta on teist nahavärvi ja tuleb siia elama? :D Mingu enda koju tagasi...
No see on sama, kui ma tulen sinu koju, õpin selgeks reeglid, mis sinu kodus kehtivad ja ostan ise toitu endale... :ermm:
(Olgu, mitte sama, vaid kõrvale toodud mõtte poolest sarnane näide)

Ma võtan vägagi teiste "argumente" kuulda. See, et ma nendega ei lepi, ei tähenda seda, et ma neid kuulda ei võta.
Mis teha jah, ma pole kõike armastav loomake, vaid selline, kellel on erinevad arvamused, mitte ainult positiivsed.

Muutis Sadist, 09 jaanuar 2009 - 19:53.

Vaata postitust

KALA

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Sadist, 9 jaan 2009, 19:52, kirjutas:

Valesti on äkki see, et ta on teist nahavärvi ja tuleb siia elama?  :ermm: Mingu enda koju tagasi...

Vaata postitust

Aga kas see teeb teda siis sinust halvemaks?

No see on sama, kui ma tulen sinu koju, õpin selgeks reeglid, mis sinu kodus kehtivad ja ostan ise toitu endale...  :ermm: 

Vaata postitust

Jaa! Ja turiste Eestisse ka ärme lase! See ju sisuliselt sama, mis lasta keegi võõras oma koju ringi uudistama!

Muutis sokC, 09 jaanuar 2009 - 20:09.

Posted Image

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
vast see, mis toimub oslos näitab väga hästi, miks ei soovita terroristi nahavärvusega inimesi oma maale. esiteks rüüstavad sinu rahvuskaaslaste ja sinu vaevaga ehtatud riiki ja teiseks laimavad sinu poolt valitud poliitikuid või neid poliitikuid keda valisid teised sinu rahvuskaaslased, kuigi nad vast ei ole nii kaua olnud riigis, et teaksid, mida poliitikud on varem korda saanud. kolmandaks ei tea paljud eesti või muust keelest sittagi.
loodetavasti saite aru :ermm:
Postitas pildi

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige

Kerge on öelda, et läla, millega ei jõua kuskile.. Ega sa pole ka eriline väitleja siin, mis saab nüüd? Tõmbame ennast oksa?
Ma ei saa aru, kuidas nad saavad pidada endasuguseid (valgeid) ja teisi (teisi rasse) võrdseteks oma kodus (Euroopas).

Valesti on äkki see, et ta on teist nahavärvi ja tuleb siia elama?  :ermm: Mingu enda koju tagasi...
No see on sama, kui ma tulen sinu koju, õpin selgeks reeglid, mis sinu kodus kehtivad ja ostan ise toitu endale...  :ermm: 
(Olgu, mitte sama, vaid kõrvale toodud mõtte poolest sarnane näide)

Ma võtan vägagi teiste "argumente" kuulda. See, et ma nendega ei lepi, ei tähenda seda, et ma neid kuulda ei võta.
Mis teha jah, ma pole kõike armastav loomake, vaid selline, kellel on erinevad arvamused, mitte ainult positiivsed.

Vaata postitust

Ja kui ma seda luban, siis milles on probleem?

Sp00ky

Liige

• liige
  • Liitus:31 jaan 2008
Sanderpoiss pronkssõduri kohapealt olen nõus sinuga aga see, et sina pole ühtegi normaalset venelast näinud.Võibolla paljud vene noored ja sellised on jah ülbed n shit aga ise puutusin Kassinurmel ühel väliüritusel kokku täiesti viisakate ja normaalsete venelastega. Oskasid isegi veidi eesti keelt.Mida sinu jaoks tähendab üldse mõiste "normaalne"?

Sanderpoiss

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:14 mai 2008

Andreee>, 9 jaan 2009, 20:36, kirjutas:

Sanderpoisi juttu lugedes võttis muige näole küll.
Tahad öelda, et eestlased ei mölise, ei näri sifkasi jms? Sanderpoiss lihtsalt järjekordne, kes arvab et kõik kes vähegi Venemaaga seotud on on kommunistid, pahad kommionud ja mida iganes. "Pronksööl" ei olnud kohe kindlasti mitte kõik ainult venelased. Kuhu ma oma jutuga jõuda tahan, on see. Et venelaste vastu, kui nii, pole mul üldiselt midagi. Aga samas kui kipud kell 23 paiku väljas liikuma ja mingi pundi joobes venelastega kokku puutuma, ning nood su täis sõimavad, siis tekib kerge põlastus küll.

Väärt mainimist : 2k post  :ermm:

Vaata postitust

Kas sa tahad tõesti üelda, et Eestlased kisavad samamoodi üle üksteise , nagu tiblad? See nö. röökimine on neil loomuses ju. Ma ei saa aru, miks sa õigustad pronksööd? See, et sinna eestlasi ära eksis ei tähenda, et see tiblade laamendamis-pidu polnud.
. Ma elan suht Lasnamäel ja pean koguaeg nendega kokku puutuma. Nad ongi eestlaste suhtes ülbed.

Muutis Sanderpoiss, 09 jaanuar 2009 - 21:07.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

sokC, 9 jaan 2009, 19:57, kirjutas:

Aga kas see teeb teda siis sinust halvemaks?
Jaa! Ja turiste Eestisse ka ärme lase! See ju sisuliselt sama, mis lasta keegi võõras oma koju ringi uudistama!

Vaata postitust

Minu silmis küll..
On vahe, kas lasta võõras koju uudistama, või võõras koju elama. Turisminduse vastu poleks mul midagi, kui vaid nad siia jääma ei hakkaks.

Erx., 9 jaan 2009, 20:03, kirjutas:

Kas mitte eestlased ei ole need kes põgenevad Rootsi/Soome elama kui sõda tuleb siia riiki? "Tra sõda tuleb kihutan kohe paadiga Rootsi," sama hästi mis lähed teiseriiki elama. Tra ega see nahavärv midagi muuda.

Vaata postitust

Võimalik võimalik. Sõja ajal muidugi paljud põgenevad, sest Eestil pole eriti midagi vastu panna sõjas.
Ärgem unustagem, et rootslased on valged ja meie oleme valged. Rootsisse minek ei ole sama, mis Nigeeriasse. Ja sõja näide kõrvale polnud eriti sobilik, sest keegi ei kõmmuta Aafrikas, et nad peaksid siia põgenema..

Meelis, 9 jaan 2009, 20:05, kirjutas:

Ja kui ma seda luban, siis milles on probleem?

Vaata postitust

Kui sa lubad, siis probleemi polegi. Aga kas sa lubad? Ja äkki, oled sina maja peremees ja lubad, aga sul on keegi teine veel seal kodus, kes ei tahaks? Sest Eesti võib neid sisse lubada, aga suur osa eestlaseid ei taha neid. :ermm:

Vaata postitust

KALA

Sp00ky

Liige

• liige
  • Liitus:31 jaan 2008

Sanderpoiss, 9 jaan 2009, 21:06, kirjutas:

Ma elan suht Lasnamäel ja pean koguaeg nendega kokku puutuma. Nad ongi eestlaste suhtes ülbed.

Vaata postitust

Ma olen täiesti kindel, et ka Lasnamäel on normaalseid venelasi.Kuigi jah kahjuks paljud venelased seda pole.

jev

• liige
  • Liitus:24 dets 2007

Sanderpoiss, 9 jaan 2009, 21:06, kirjutas:

Kas sa tahad tõesti üelda, et Eestlased kisavad samamoodi üle üksteise , nagu tiblad? See nö. röökimine on neil loomuses ju. Ma ei saa aru, miks sa õigustad pronksööd? See, et sinna eestlasi ära eksis ei tähenda, et see tiblade laamendamis-pidu polnud.
. Ma elan suht Lasnamäel ja pean koguaeg nendega kokku puutuma. Nad ongi eestlaste suhtes ülbed.

Vaata postitust

Kõik rahvused võivad kisavda üle üksteise, see sõltub inimestest ja nende kasvatusest mitte rahvusest ..

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006
Ei ole rassist. Mustanahalised on lahedad. Häirib pigem see, et neist püütakse nii halvad inimesed teha ja neid enamus aeg kiusatud ja antud vähem õigusi.

r 1

Liige

• liige
  • Liitus:01 sept 2008

Sp00ky, 9 jaan 2009, 21:11, kirjutas:

Ma olen täiesti kindel, et ka Lasnamäel on normaalseid venelasi.Kuigi jah kahjuks paljud venelased seda pole.

Vaata postitust

sa eksid, lasnamäe venelased on ebanormaalsed.
aitäh

Muutis r 1, 09 jaanuar 2009 - 22:33.

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige

Sadist, 9 jaan 2009, 21:08, kirjutas:

Minu silmis küll..
On vahe, kas lasta võõras koju uudistama, või võõras koju elama. Turisminduse vastu poleks mul midagi, kui vaid nad siia jääma ei hakkaks.
Võimalik võimalik. Sõja ajal muidugi paljud põgenevad, sest Eestil pole eriti midagi vastu panna sõjas.
Ärgem unustagem, et rootslased on valged ja meie oleme valged. Rootsisse minek ei ole sama, mis Nigeeriasse. Ja sõja näide kõrvale polnud eriti sobilik, sest keegi ei kõmmuta Aafrikas, et nad peaksid siia põgenema..
Kui sa lubad, siis probleemi polegi. Aga kas sa lubad? Ja äkki, oled sina maja peremees ja lubad, aga sul on keegi teine veel seal kodus, kes ei tahaks? Sest Eesti võib neid sisse lubada, aga suur osa eestlaseid ei taha neid. :ermm:

Vaata postitust

Ja on sul selle kohapealt ka vettpidavaid tõendeid?

Muutis Meelis, 10 jaanuar 2009 - 00:10.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

Erx., 9 jaan 2009, 22:27, kirjutas:

Nojah ma ei mõelnudki just, et Nigerid siia lendavad sõjaajal aga samahästi tõmbame meie ka ju kuhugi võõrasse riiki - samahästi võiksgi ju meile öelda, et minge tagasi sinna kus tulite. See nahavärvus minuarust ei loe mitte kui midagi ju,

Vaata postitust

Võiks võiks, aga see oleks natuke tobe, kui nad seda ütleks, sest me oleme samasugused inimesed nagu nemad seal...
Sinuarust pole vahet, kas elad valgete või neegrite keskel? Ükskõik, kas sinu tütar (kunagi tulevikus näiteks) läheb valgele mehele, või neegrile?
Äkki seletad, millest selline "neegrisõbralikkus"? :ermm:

Meelis, 10 jaan 2009, 00:10, kirjutas:

Ja on sul selle kohapealt ka vettpidavaid tõendeid?

Vaata postitust

Sa võid käia ringi ja küsida igalt inimeselt, mis nad neegrite siiakolimisest arvavad, kui vajalikuks pead.

Vaata postitust

KALA

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige

Sadist, 10 jaan 2009, 09:25, kirjutas:

Võiks võiks, aga see oleks natuke tobe, kui nad seda ütleks, sest me oleme samasugused inimesed nagu nemad seal...
Sinuarust pole vahet, kas elad valgete või neegrite keskel? Ükskõik, kas sinu tütar (kunagi tulevikus näiteks) läheb valgele mehele, või neegrile?
Äkki seletad, millest selline "neegrisõbralikkus"? :ermm:
Sa võid käia ringi ja küsida igalt inimeselt, mis nad neegrite siiakolimisest arvavad, kui vajalikuks pead.

Vaata postitust

No kui sul vettpidavaid tõendeid pole sellele argumendile, siis ma võin selle niisama lampi ümber lükata ja öelda, et vähestele on see vastukarva. Nüüd tõesta ära, et see pole nii.

23 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 23 külalist, 0 anonüümset kasutajat