Change
Sellel teemal on 688 vastust
Postitatud 25 september 2008 - 13:39

Ema õe lapsed on neegrid, mänginud kunagi ammu nendega palju-palju. Väga normaalsed, ei ole midagi neegrite vastu. Vahest liiga sõjakad ainult.
Postitatud 25 september 2008 - 14:41

tibar', 23 sept 2008, 20:06, kirjutas:
Sadist vast lubab mul tema alt ka sõna sekka öelda, pugemise all me mõtleme seda, et terve vagete parv ümber ja kui teisel midagi vaja, kohe jooksevad nagu orjad. Ma ei tea kas olen juba postitanud, kuid Elvas eksisteerib see vägagi hästi, üks neegriplika jalutab ringi, teised nagu parmud siblivad ümberringi. Ma saan aru, et osad on nagu sõbrannad, kuid sealt saab ka muud tõlgendada...
See, et märkad toda pole mingi pugemine vaid märkamine, samamoodi me märkame teisi inimesi kellel näiteks on mingi puue või teistsugune riietumisstiil(ma ei mõtlenud puude all mõnitamist, vaid see on lihtsalt nii, et märkad neid).
Postitatud 25 september 2008 - 14:45

See kui nt 10 valget ja 1 tumedanahaline ehk neeger ei tähenda kohe et 10 valget temale poevad,vb lihtsalt käivad pundiga.
Postitatud 29 september 2008 - 00:10

Ralli2ss, 25 sept 2008, 15:41, kirjutas:
Ma mäletan, kui mul oli suvel hari ja kõndisin mütsita, siis iga teine kas autoga või jalgsi vahtis mind. Ega see eriti mõnus tunne ka ei olnud aga lõpuks harjusin ära, sest ei huvitanud enam see teiste vahtimine.
Aga tee rassistid ja fašistid, te olete ju selle vastu, et nad (teised rassid) meie Eesti verd ära ei rikuks? Minuarust pole ühegi riigi veri puhas. Kui neeger just Eesti naist ei k*pi ja neegripoissi sigitada ei taha siis pole vaja tappa ka anda?
Võib olla arusaamatu. Õlu mõju.
Postitatud 29 september 2008 - 14:27

Kui keegi räägib, et mustanhalised rikuvad meie vere ära, siis palun too mu ette üks täiesti puhas eestlane. Siit riigist on üle käinud, taanlased, sakslased, rootslased ja kõik muud, nii et seda verd on segatud piisavalt.
Postitatud 29 september 2008 - 15:31

Jorgen, 29 sept 2008, 15:27, kirjutas:
Ja nüüd neegrid ka?
Vähemalt seni oleme suutnud säilitada heleda nahavärvi...
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS
Postitatud 29 september 2008 - 15:33

No igatahes mulle mustanahalised meeldivad
Nad on lihtsalt nii lahedad. Londonis sai nii mõnegagi räägitud, nende iseloom on üldse teistsugune. Väga lahedad inimesed.

Postitatud 29 september 2008 - 15:46

Postitatud 29 september 2008 - 21:38

Crazy, 29 sept 2008, 16:33, kirjutas:
Typo white.
On küll jah, nad panevad kohe midagi tasku kui omanik selja keerab.
Postitatud 29 september 2008 - 21:41

Ragnar, 29 sept 2008, 16:46, kirjutas:
Rassism rassipõhine diskrimineerimine, halvustav suhtumine teisest rassist inimestesse. Venelane kui selline EI OLE RASS. Seda on siin juba korduvalt mainitud. Seega see, et sa venelasele sibul ütled, ei ole tõesti rassism.
Keegi võiks teha teema "Natsionalism", et nii mõnigi siin saaks end välja elada.
Muutis sokC, 29 september 2008 - 21:44.
Postitatud 29 september 2008 - 21:46

Pooleldi olen aga pooleldi ka mitte.
Eriti ei tahaks, et eesti täis välismaalasi kes hakkaksid arvama seda, et nemad siin kunnid.(on ka erandeid)
Eriti ei tahaks, et eesti täis välismaalasi kes hakkaksid arvama seda, et nemad siin kunnid.(on ka erandeid)
Postitatud 30 september 2008 - 08:31

Valge rass tuleks säilitada puhtana, mitte, et oleks mingi hiinaneegrisegu. Neeger on ori, meenutab ahvi. Olen rassist ja ei häbene, miks peaks?
Eelnevalt tuntud kui Lizard!
Postitatud 30 september 2008 - 17:05

Lizard, 30 sept 2008, 09:31, kirjutas:
Ja ise mingilmääral copyd nende stiili, seega tahad ka ori olla?

Sul on ikka tõsine identiteedi kriis siin koguaeg, ise ka lõpuks saad aru kes oled ja kes mitte?

"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."
Postitatud 30 september 2008 - 17:51

copyn nende stiili? haha, põhjenda ennast
ja mis kuradi identideedi kriis, ise sa ka ei tea mida sa ajad

ja mis kuradi identideedi kriis, ise sa ka ei tea mida sa ajad

Postitatud 30 september 2008 - 17:53

Lizard, 30 sept 2008, 18:51, kirjutas:
Kandid blingi ju, mis, arvad, et see valgetelt tulnud või?

Teisele su küsimusele nii palju, et kord räägid, et oled rassist, siis jälle, et ei ole ning mingi aja pärast uuesti, et oled.. Ühesõnaga pole sul mingit kindlat arvamust välja kujunenud.
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."
Postitatud 30 september 2008 - 17:58

Dwajt, 30 sept 2008, 18:53, kirjutas:
irw, 2 aastat tagasi natuke kandsin blinge, mõttetu värk, olen neeger nüüd sellepärast ?

ma olen koguaeg oma vaadetele kindel olnud, nii et see mida sa ajad on pask, et kord olen kord ei ole ;)
aga aitab, kisub offtopicu'ks

Postitatud 30 september 2008 - 18:11

Lizard, 30 sept 2008, 09:31, kirjutas:
Kallis Lizard, palun põhenda ära ka, et mis nemad sinna teha saavad, et nad mustad on ? Nad on nii sündinud ja peavad nii elama. Sulle meeldiks, kui sa ori peaks olema ? Ma ei saa aru sinusugustest inimestest.Keda nad segavad ? Puhtalt sellepärast sa ei salli neid, et nad on sündinud mustana? Sinusugused tuleks maha lasta ja persse kusta. Kõiki inimesi tuleb võtta nii nagu nad on. Mustad pole mingid tulnukad, et nende üle vaieldakse nagu ma ei tea mis asjade üle. Samasugused inimesed nagu täpselt sinagi, ainult väike värvi vahe nahal.
Muutis Saatan, 30 september 2008 - 18:13.
Postitatud 30 september 2008 - 18:24

Saatan, 30 sept 2008, 19:11, kirjutas:
Kallis Lizard, palun põhenda ära ka, et mis nemad sinna teha saavad, et nad mustad on ? Nad on nii sündinud ja peavad nii elama. Sulle meeldiks, kui sa ori peaks olema ? Ma ei saa aru sinusugustest inimestest.Keda nad segavad ? Puhtalt sellepärast sa ei salli neid, et nad on sündinud mustana? Sinusugused tuleks maha lasta ja persse kusta. Kõiki inimesi tuleb võtta nii nagu nad on. Mustad pole mingid tulnukad, et nende üle vaieldakse nagu ma ei tea mis asjade üle. Samasugused inimesed nagu täpselt sinagi, ainult väike värvi vahe nahal.
Miks ma ei salli neid? aga selle pärast, et nad rändavad meie maale sisse, hõivavad töökohti, mängivad kuningaid meie maal, nõuavad liiga palju. Õnneks Eestis on neid veel vähe, sest Eesti ei osuta sisserändajatele abi eriti, kuid soomes ning mujal on asi hullem. terve soome on kõiksugusi tsurkasi täis.
Postitatud 30 september 2008 - 18:40

August, 30 sept 2008, 19:36, kirjutas:
onon kiired muutma, see afa teema oli tegelt selleks et teised sind kätte saaks ;)
aga see selleks, aitab offtopicust ;)
Postitatud 30 september 2008 - 18:45

ajoi väike must negro on houmi ju!
üli vaba olekuga ju. teavad mis hea on:D
riisid on minu arust tsipa kahtlasemad aga nh
üli vaba olekuga ju. teavad mis hea on:D
riisid on minu arust tsipa kahtlasemad aga nh
Muutis ohoooi, 30 september 2008 - 18:46.
Dat is weird !
6 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat