Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

Koit

Liige

• liige
  • Liitus:04 jaan 2005
  • Sugu:mees

S@X, 18 sept 2008, 13:03, kirjutas:

aga algul olid ju kõik valged ja kuidas neegri rass tuli siis ?

Vaata postitust

:unsure: :D Cydoor tabas sinu kirjeldamisega naelapea pihta.

Ei meeldi rassism, ei saa aru inimestest, kes vihkavad meie esivanemaid.

TripleThreat

Liige

• liige
  • Liitus:21 dets 2006

Dwajt, 18 sept 2008, 15:57, kirjutas:

Sa poja midagi pärisorjusest oled üldse kuulnud ning sellest kellest on valged inimesed pärit?
Kui ikka absoluutselt midagi ei tea, siis ei tasuks küll nokka lahti teha sellise teema kohapealt.

Vaata postitust

Ja see annab neegritele õiguse valgete inimeste kulul elada?
Postitas pildi

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

Koit, 18 sept 2008, 16:16, kirjutas:

Ei meeldi rassism, ei saa aru inimestest, kes vihkavad meie esivanemaid.

Vaata postitust

Nurmal. KUI see jutt oleks tõsi, et inimene arenes neegrist, siis ikkagi need tänapäeva neegrid ei oleks minu või kellegi teise esivanemad. Need pikad, kondised, onaneerivad Aafrika neegrid, kellest valged alguse said, ei häiri mind eriti. Las nad onavad seal Aafrikas edasi, las olla ja teevad oma kodus mis tahavad, see et nad rändavad ringi ja tahavad Euroopas olla sama head nagu inimesed, on vale. ;)

Kunagi oli nii, et jumal plaksutas ja maapinnale tekkis suur hunnik inimesi.. Kuskil oli mingi Aadama ja Eva bs.. Teises kohas oli jutt, et puudest vooliti inimesi.....
Nüüd, hilljuti, on mingi jobu tulnud välja teooriaga, et inimene arenes ahvist (muidugi see on loogilisem, kui need varasemad jutud) ja kõik usuvad ja arvavad samamoodi... Äkki ma arvan, et inimene arenes seast... Nahk, karvade kogus, organid ja midagi veel on inimesega väga sarnased.. Yee yee. Räägin mõnele veel nii ja siis hakkab jutt levima.. Suur hulk idioote usuvad ja siis hakkavad kõik nii arvama... :D
Ma pean silmas seda, et see "neeger oli enne valget" ei ole 100% tõene.

No samas, see "tõene" teooria, et ahvist arenes. Äkki me peaksime üldse ahve nüüd ülistama? Neid pesema, kodustama, taldu lakkuma jne? Nad olid ju enne meid..

Ärge näkku lööge nüüd. Mby mul on mõte halvasti sõnastatud ja te ei saa aru mida ma täpselt öelda tahan... Mul igav aga ei oska lauseid koostada ja mõte ei liigu eriti. :D

Mul poleks neegrite, juutide, pilukate jm vastu midagi, kui nad passiks oma kodus ja tahaks seal lahedad olla. :unsure:

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Sexmod, 18 sept 2008, 16:01, kirjutas:

Ei ole midagi otseselt hiinlaste ega neegrite vastu,aga venelasi ja teisi ülbeid rahvusi vihkan küll.

Vaata postitust

Kuidas see siia teemasse puutub?
Aga kuna venelased on valged ,siis ma oletan ,et sa oled rassist ja vihkad valgeid...
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

beenf

super

• liige
  • Liitus:17 apr 2005
Pole küll kellegi vastu, et mai mõtle kui mingi must või kollane vastu tuleb, et ha näe hea tont mis värvi, vaid lihtsalt vaatan oh lahe, :(

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

BRC, 19 sept 2008, 03:45, kirjutas:

Aga kuna venelased on valged ,siis ma oletan ,et sa oled rassist ja vihkad valgeid...

Vaata postitust

No need vene rahvuse esivanemad vms on jah valged.. Aga kuidas kutsuda neid ida-venemaal elavaid tonte? Kuuluvad pigem venelaste alla kui millegi muu, ning seal ei ole sellised olendid nagu meie, nad on mongoliidsed. :(

beenf, 19 sept 2008, 11:29, kirjutas:

Pole küll kellegi vastu, et mai mõtle kui mingi must või kollane vastu tuleb, et ha näe hea tont mis värvi,  vaid lihtsalt vaatan oh lahe, :lol:

Vaata postitust

Tüüpiline. Elad valgetega koos ja kui mingi neeger või pilukas kuskil on, siis kohe nii lahe, et poeks perse? :lol:
Sellised mulle üldse ei meeldi, ole rassist või ära ole, aga neegritele perse pugemine ja nende õigustamine on väga veider.. :D

Vaata postitust

KALA

Laheee

Vanemliige

• bannitud
  • Liitus:26 mai 2008

Kickapoo, 18 sept 2008, 14:50, kirjutas:

Okei S@X sa oled väga valesti aru saanud, ma ei tea kust lollist kohast sa seda kuunud oled aga me kõik leme pärit Aafrika esivanematest. Kõik inimesed siin maal on pärit ühest kunagisest aafrika hõimust. (Nad olid neegrid).

Vaata postitust

hmm siis hea küsida kuidas valge rass tekkis kui esivanemad olid šokolaadipoisid?
Postitas pildi.

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:ei ütle

S@X, 19 sept 2008, 16:53, kirjutas:

hmm siis hea küsida kuidas valge rass tekkis kui esivanemad olid šokolaadipoisid?

Vaata postitust

hmm käi rohkem koolis kreemipoiss
Postitas pildi

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

S@X, 19 sept 2008, 16:53, kirjutas:

Vaata postitust

Arenesid seast. :(

registreeritud, 19 sept 2008, 17:07, kirjutas:

hmm käi rohkem koolis kreemipoiss

Vaata postitust

Äkki talle pole õpetatud seda koolis? Süüdistad teda selles, et tema kool ei õpeta piisavalt hästi? Sõimad kreemipoisiks? Mingi rassist oled w? :lol:

S@X.. Aga hea küsida, kuidas neegrid tekkisid, kui esivanemad olid kõik vaniljepoisid?

Samas kisub teemast välja, mingi bioloogilise evolutsiooni jutt käib Rassismi teemas.. :lol:

Vaata postitust

KALA

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

Sadist, 19 sept 2008, 20:19, kirjutas:

S@X.. Aga hea küsida, kuidas neegrid tekkisid, kui esivanemad olid kõik vaniljepoisid?

Vaata postitust

meie arenesime neegritest...ja nemad muutusid neegriteks sellepärast, et aafrikas paistab päike, meie oleme alged sellepärast, et siin ei paista päike...enam-vähem nii lihtne see ongi

Ega's midagi, hea et sedagi.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

muhemees666, 19 sept 2008, 20:26, kirjutas:

meie arenesime neegritest...ja nemad muutusid neegriteks sellepärast, et aafrikas paistab päike, meie oleme alged sellepärast, et siin ei paista päike...enam-vähem nii lihtne see ongi

Vaata postitust

Kui natukene norida, siis kellest nad muutusid? Valgetest? Meil ei paista päikest?? Wdf.. :lol:

Aga ma sain aru mida sa mõtlesid ning ma olen selle teooriaga ammu tuttav. Kuid.. Ikkagi, 100% ei saa kindel olla, et see nii oli, äkki me arenesime üldse konnadest? Ärme aruta sellel teemal enam siin teemas. Natukene mööda on.. :lol:

Ise olen valgest rassist ja vihkan teisi rasse. (kas ma olen nüüd rassofoob :( ?)

Vaata postitust

KALA

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
rassist oled! ma neegrid arenesid ahvidest...nende seas nagu ei eristata mingeid kilisid ja niggasid minu andmetel. ja kui oled tuttav darwini evolutsiooniteooriaga, siis jh, me oleme pmtselt pärit konnast

ja päikese kohta niipalju, et seal, kus neegrid elavad paistab päikest mitu korda rohkem kui meil ja seal on UV hulk, mis maale langeb, kordi suurem kui meil

Ega's midagi, hea et sedagi.

Dwajt

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

TripleThreat, 18 sept 2008, 16:20, kirjutas:

Ja see annab neegritele õiguse valgete inimeste kulul elada?

Vaata postitust

Äkki räägid sellest täpsemalt? Väga lampi pandud lause sul ju.
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

muhemees666, 19 sept 2008, 20:40, kirjutas:

rassist oled! ma neegrid arenesid ahvidest...nende seas nagu ei eristata mingeid kilisid ja niggasid minu andmetel. ja kui oled tuttav darwini evolutsiooniteooriaga, siis jh, me oleme pmtselt pärit konnast

ja päikese kohta niipalju, et seal, kus neegrid elavad paistab päikest mitu korda rohkem kui meil ja seal on UV hulk, mis maale langeb, kordi suurem kui meil

Vaata postitust

No jah ma tean seda kala ja päikese juttu.. #wecare

Dwajt, 19 sept 2008, 20:41, kirjutas:

Vaata postitust

Neegrid elavad ju valgete kulul. Tulevad meie koju (Euroopasse) ja elavad siin. Söövad meie toitu ja nussivad meie naisi/mehi. :(

Vaata postitust

KALA

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006

Sadist, 19 sept 2008, 20:47, kirjutas:

Neegrid elavad ju valgete kulul. Tulevad meie koju (Euroopasse) ja elavad siin. Söövad meie toitu ja nussivad meie naisi/mehi.  :(

Vaata postitust

See ei tähenda ju valgete kulul elamist... Ja maa on vaba - igaüks peaks saama minna sinna, kuhu tahab. Oleks sul hea, kui sa ei tohiks Eestist näiteks lahkuda we?
Aafrikasse saadetakse sitaks raha tegelikult, aga see raha kaob enamasti kuskile ära. Mingite vendade taskusse lihtsalt. :lol:

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Sadist, 19 sept 2008, 20:47, kirjutas:

No jah ma tean seda kala ja päikese juttu.. #wecare
Neegrid elavad ju valgete kulul. Tulevad meie koju (Euroopasse) ja elavad siin. Söövad meie toitu ja nussivad meie naisi/mehi.  :(

Vaata postitust

Mis kuradi sitta sa ajad? Sa oled nagu eriti naiivne ma vaatan. Mis kuradi NEEGREID sa siin näed, Dave Benton on ja ta ka mustanahaline.

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005

Billy Boy, 19 sept 2008, 20:51, kirjutas:

See ei tähenda ju valgete kulul elamist... Ja maa on vaba - igaüks peaks saama minna sinna, kuhu tahab. Oleks sul hea, kui sa ei tohiks Eestist näiteks lahkuda we?
Aafrikasse saadetakse sitaks raha tegelikult, aga see raha kaob enamasti kuskile ära. Mingite vendade taskusse lihtsalt. :(

Vaata postitust

Ei tähenda w? Siit võib näite võtta Soomest, kus on ahve iga nurga peal sada tükki, kõik istuvad oma karjaga kodudes ja võtavad soomlaste sots toetust ilma häbi tundmata.
Ma oleks ülimalt õnnelik kui ei võiks Eestist lahkuda, kuna mulle meeldib Eesti ning ei näe üheski teises riigis paremat elu. Samas saan ka aru, et neil seal vaesus, kuid kurat on siis raske enda p*rset liigutada ja kasvõi tööle minna?

Väike jutuke ka teemasse:
Niisiis mu sugulane on paks(nagu mina), mingid nagad koolis koguaeg mõnitasid teda, kuid kui üks kord ta vastu hakkas, siis saadeti talle ühel päeval koolist välja kukkunud neegri kooli nurga peal kallale mõnitama ja peksma, juhtus aga nii, et neegril oli haava siduma minek ning peale seda sai sugulane trahvi kaela ja laksupealt kohe rassisti kuulsuse... Suht heal elul on nad siin, sitale kitlisse anda ei või kui oleks põhjust, kasvõi enda kaitsmise eesmärgil, Eestit nad ei auta, pilluvad prügi maha ning ülbitsevad(NB! See ei käi tudengite kohta, kes siin õppimise eesmärgil, neist mul täiesti savi).

L4hma, 19 sept 2008, 20:52, kirjutas:

Mis kuradi sitta sa ajad? Sa oled nagu eriti naiivne ma vaatan. Mis kuradi NEEGREID sa siin näed, Dave Benton on ja ta ka mustanahaline.

Vaata postitust

Dave Benton elab siin nagu kuningas lossis, keelt ta siiamaani ei oska ning ei vaevu ka õppima, mida veel sellisest tahta? Kurat ma roniks kuhugi mujale, siis esmase asjana õpiks keele ära, et hakkama saada ning olla austatud. Kes tuleb siia Eesti keele raskuse kohta paska ajama, siis vaadake paljusid teisi rahvuseid kes siin elavad, pole kellelgi mingit probleemi olnud keelt õppida ning seda maad austada.

Muutis Ralli2ss, 19 september 2008 - 20:01.

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Dwajt, 19 sept 2008, 20:41, kirjutas:

Vaata postitust

Ülidiselt on asjad Euroopas nii ,et neegrid tööl käia ei viitsi ning elavad valgete kulul (heaks näiteks Rootsi ,kus neegrid elatuvad puhtalt abirahadest)
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

WhatAPervert

Liige

• liige
  • Liitus:06 sept 2004
Einoh, Sadist ja S@X ühes teemas = tõeline peavalu..

Igatahes.. Inimene ei arenenud ahvist. Ahvil ja inimesel on ühised eellased.
Ning seda on tõestatud, on leitud erinevate eellaste skelette jne..
Kuna kõik tsivilisatsioon arenes välja seal Aafrika kandis on ka loomulik see, et täielikult valge inimene ei olnud esimene. Alles peale Aafrikas väljarändamist kohanesid inimesed teiste elukohtadega ja sealjuures muutus ka nahavärv.

Sadist, palju sul neid naisi (või mehi) on siis, keda neeger on n***unud?

Muutis enzzz, 19 september 2008 - 21:41.

Eisenheim

huvitav

• liige
  • Liitus:17 mai 2008
ma vihkan rassismi.
Postitas pildi

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat