Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

Johan

Liige

• liige
  • Liitus:28 juuni 2007
  • Sugu:mees

Martin88, 27 mai 2008, 00:51, kirjutas:

Paljud neist üritavad siin hakata oma ametit arendama. Lõpuks võtavad ikka valge naise ja hakkab see jama edasi arenema. Ja üldiselt kui nende vastu ka tänaval midagi ei tehtaks, siis tuleks neid aina rohkem ja rohkem millest aina rohkem siia hakkaks jääma.

Vaata postitust

Kas naisel pole õigust valida või? Äkki talle ei meeldi näiteks "puhtaverelised Eesti pojad", siis tal polegi võimalust või?

Mäksu

Möll!

• liige
  • Liitus:07 mai 2005
Jah, seljuhul oma näpp ei kõhkle...
Postitas pildi
Elu mõtte on saanud see kätte, kes suudab elada olevikus, mitte pidevas minevikumeenutamises ega tuleviku ootamises.

Illimulli

härrasmees

• bannitud
  • Liitus:25 okt 2007

Johannes., 27 mai 2008, 22:45, kirjutas:

Neegrid on enamvähem pohhui, aga tšurkad ja need türklased, need ahvid ei meeldi üldse kohe.

Vaata postitust

Täpselt sama.
Venelastest oleks ka poh, aga tra nad ronivad siia Eestisse ja karjuvad, kui halb elu siin on. Vot sellest ma ei saa aru .

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Illimulli <3, 27 mai 2008, 23:15, kirjutas:

Venelastest oleks ka poh, aga tra nad ronivad siia Eestisse ja karjuvad, kui halb elu siin on. Vot sellest ma ei saa aru .

Vaata postitust

Seda teevad kõik immigrandid. Olgu nad siis neegrid ,mustlased ,venelased või moslemid

Näiteks Belgias on tõsised probleemid prantslastega ,sest nad ei viitsi tööl käia ja ainult varastavad ja vinguvad. Umbes nagu meie venelased
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:ei ütle
miks venelased üldse pensioni saavad?
Postitas pildi

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006

registreeritud, 28 mai 2008, 10:30, kirjutas:

miks venelased üldse pensioni saavad?

Vaata postitust

Sest nad maksavad makse ? :o
Poll on kahtlane küll , ma olen rassist ja ma pole uhke :D .

fazz

Tudeng

• liige
  • Liitus:25 märts 2005

ANTI4ITER, 28 mai 2008, 12:20, kirjutas:

Sest nad maksavad makse ?  :o
Poll on kahtlane küll , ma olen rassist ja ma pole uhke  :D  .

Vaata postitust

Ära ole siis... Selline asi on suht võimatu aruka inimese puhul.

registreeritud

¤

• liige
kas tiblad peavad meil sõjaväes kah käima. äkki löövad noa selga :o .venemaa vastu nad ikka ei sõdi ju.

Muutis registreeritud, 28 mai 2008 - 11:36.

Postitas pildi

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006

registreeritud, 28 mai 2008, 12:35, kirjutas:

kas tiblad peavad meil sõjaväes kah käima. äkki löövad noa selga :o .venemaa vastu nad ikka ei sõdi ju.

Vaata postitust

Venelased, kes on EV kodanikud , peavad käima sõjaväes.
Siiski venelased pole rass :D .
Eks ma püüan end parandada ja mitte olla rassist.

Muutis ANTI4ITER, 28 mai 2008 - 13:00.

Roman

¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

• liige
  • Liitus:27 sept 2006

registreeritud, 28 mai 2008, 12:35, kirjutas:

Vaata postitust

Mis õigusega sina , keegi sealpool ekraani määrad kõik Vene rahvusest inimesed tibladeks ?
Sinusuguseid hälvikuid tuleks tiblaks nimetada .
Palun , osta aju omale pähe.

registreeritud

¤

• liige

-Roman-, 28 mai 2008, 14:27, kirjutas:

Mis õigusega sina , keegi sealpool ekraani määrad kõik Vene rahvusest inimesed tibladeks ?
Sinusuguseid hälvikuid tuleks tiblaks nimetada .
Palun  , osta aju omale pähe.

Vaata postitust

hmm...miks TIBLAD siis meie MAKSUMAKSJATE vara ja üldse linna hävitavad.?. tulevad eestisse rämavad ja laamendavad ja siis tõmbavad sinna kus tulid.
rahvused on väikse tähega. ära liiga palju ka looda.

Muutis registreeritud, 28 mai 2008 - 13:42.

Postitas pildi

Raivo

Liige

• liige
  • Liitus:19 aug 2007

registreeritud, 28 mai 2008, 14:42, kirjutas:

hmm...miks TIBLAD siis meie MAKSUMAKSJATE vara ja üldse linna hävitavad.?. tulevad eestisse rämavad ja laamendavad ja siis tõmbavad sinna kus tulid.
rahvused on väikse tähega. ära liiga palju ka looda.

Vaata postitust

See kui mõni venelane kuskil märatseb ei tähenda, et kohe terve rahvus selline on.

//Muidu endal pole mingit probleemi ühegi rahvusega, kõik on minusilmis siiski võrdsed.
Q.

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005

Johan, 27 mai 2008, 22:54, kirjutas:

Kas naisel pole õigust valida või? Äkki talle ei meeldi näiteks "puhtaverelised Eesti pojad", siis tal polegi võimalust või?

Vaata postitust

Valigu kui tahavad, võtavad endale teise mehe siis tõmmaku jehat siit. On mul tõesti vaja, käivad Aafrikas puhkusel, mingi neeger poeb perse ja tahab et nad abielluksid, et ta rsk saaks EV kodanluse automaatselt ja saaks siis oma keeles või mingis imelikus inglise keeles ringi puterdada. Neile respekt kes tulevad ja esimesena õpivad keele ära. See pole nüüd rasside vaheline võrdlus, kuid näiteks võtame Roosti suursaadiku Eestis- Dag Hartelius. Ta tuli Eestisse ning õppis ilusti kelle ära ning tal ma suruks tõesti kätt ja ütleks, et tere tulemast Eestisse!
Teise näitena Benton- no mida ta tegi... Ajas mingi jura Eurokal kokku, võitsid ja nüüd istub Eestis. Eurokas oli 2001 aastal kui nad võitsid, praegu on aasta 2008 ja Benton suudab vaevu mokaotsast tere öelda. On see siis normaalne w!?!?!? :o

registreeritud

¤

• liige
nood on jobud soomlased, kes käituvad nagu inglise poismehed jne, kuigi ega neil soomlastel on meist samasgune pilt silme ees. purjus ja võõrtöölised.
tunnen mitut soomlast. räägivad aktsendita eesti keelt jne. üks on eriti lahe-räägib eesti slängis ja huumorisoon on ka väga lahe.

tõesti oleneb teatud inimestest, mitte rahvusest. läti nalju ma küll ei jaga, kuigi jah ega neil kõige toredamad masinad koos leedukatega ei ole kui nad tulevad neid suitsupilvi siia linna tegema.
Postitas pildi

tibar'

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2007

ossu50, 27 mai 2008, 19:45, kirjutas:

Oota, miks sa mölised? Saa siis tekstist aru. Idioot. Emme pani netile piirangu peale, et ei saa viinerit valgeks toksida? Sealt ka see halb tuju. Kui sa ise tekstist aru ei saa ja tahad neegritega olla, palun. Keegi ei keela, vabadus vms??? Lihtsalt, minu arvamus on minu arvamus, sina oma s'tase sõimlemisega seda ei muuda. Nüüd mine vaata, äkki saad kuskil maaja peale onni panda.

Vaata postitust

Issand küll, kas ta on sõimanud ja sind igale poole saatnud nagu sina seda teed? Sa ei ole suutnud ennast piisavalt selgelt väljendada ja tema juhtis sellele tähelepanu.
Pubekas :o

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

Ralli2ss, 28 mai 2008, 14:54, kirjutas:

Valigu kui tahavad, võtavad endale teise mehe siis tõmmaku jehat siit. On mul tõesti vaja, käivad Aafrikas puhkusel, mingi neeger poeb perse ja tahab et nad abielluksid, et ta rsk saaks EV kodanluse automaatselt ja saaks siis oma keeles või mingis imelikus inglise keeles ringi puterdada. Neile respekt kes tulevad ja esimesena õpivad keele ära. See pole nüüd rasside vaheline võrdlus, kuid näiteks võtame Roosti suursaadiku Eestis- Dag Hartelius. Ta tuli Eestisse ning õppis ilusti kelle ära ning tal ma suruks tõesti kätt ja ütleks, et tere tulemast Eestisse!
Teise näitena Benton- no mida ta tegi... Ajas mingi jura Eurokal kokku, võitsid ja nüüd istub Eestis. Eurokas oli 2001 aastal kui nad võitsid, praegu on aasta 2008 ja Benton suudab vaevu mokaotsast tere öelda. On see siis normaalne w!?!?!? :D

Vaata postitust

Tore oleks teada % Eesti rahvaarvust kes emakeelt ei oska :o .

registreeritud

¤

• liige

BlaZ, 23 mai 2008, 12:23, kirjutas:

Ma ei saa aru mida näitab sulle rasside segunemine, kuidas see sind segab, kas puhtas valge rass on kuidagi tugevam kui segunenud? Kas nad on haiguste suhtes nõrgemad? Kas neil on geneetiline defekt mis teeb neist ebardid? Hea mõtlemine on sul ikka küll.

Vaata postitust

sa mõtled nagu mingi karjakasvataja, tugevus jne. tule mõistusele! latiinosid vähe w?
neeger+euro=ei mäleta :o

Muutis registreeritud, 28 mai 2008 - 14:53.

Postitas pildi

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2004
Ise küll mingi rassist pole. Ei tea, pole põhjust lihtsalt teiste rasside vihkamiseks. Ja BRC kui nad peale kella 11 õhtul kolistavad, siis lihtsalt kutsu ment.

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005

Jorgen, 28 mai 2008, 15:49, kirjutas:

Tore oleks teada % Eesti rahvaarvust kes emakeelt ei oska  :o .

Vaata postitust

Hmm kui see oli sarkasmiga mõeldud, siis küssa vastu: Aga kuidas see arv suureneb?

registreeritud

¤

• liige

Ralli2ss, 28 mai 2008, 15:56, kirjutas:

Hmm kui see oli sarkasmiga mõeldud, siis küssa vastu: Aga kuidas see arv suureneb?

Vaata postitust

tehakse lapsi
Postitas pildi

14 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 14 külalist, 0 anonüümset kasutajat