L4hma, 11 mai 2008, 20:00, kirjutas:
AHa võtsid riigi ära
.
Ma lihtsalt ei saa, see vend kes juutidest kirjutades, The Truth. Ma arvasin, et üks inimene on teemakeskne ja on teatud valdkondades loll, aga oi ei. Vend on lihtsalt täiesti taun. Muutis oma posti ka ära
.
Päevad tagasi trükkisin sisse oma ema ülikooli kursuselõputööd. Teemaks oli kinnipidamisasutuste kooslus ja inimesed selles asutuses. No vähemalt midagi sellist. Töö on ülesse ehitatud faktidele. Ja fakt on see, et Eesti vanglates peetakse kinni enam muulasi kui eestlasi. Venelaste osakaal on kogu kinnipeetavatest üle 50%. See protsent on suurenenud alates II maailmasõjast siiamaani.
Ma ei vihka venelasi, aga kuna ma elan ise Treppojal. Vana suvilate rajoon vms. Kunagi jagati venelastele krunte igatahes. Nüüd umbes 50-50, kuid mind ajab totaalselt keema see, kui inimene kes elab Eestis, ei suuda endale teadvustada, et oleks viisakas viimase 10+ aastaga ära õppida natukenegi suhtlustasandile vastavat riigikeelt õppida. No persse, kui inimene ei oska minult eesti keeles küsida, mis mu nimi on, siis on ikka midagi perses.