Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

KSiimson

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:17 jaan 2009
  • Sugu:mees
Mustanahalised ei meeldi, puhtanahalised on palju meeldivamad. Tegelikult neegrid on üldiselt puhtamad, kui eestlased, millegipärast. Muidu pole neegrite vastu midagi, aga järeltulijaks eriti ei tahaks. Isegi pruunid silmad mõjuvad mulle võõrastavalt.

Muutis KSiimson, 20 jaanuar 2009 - 01:44.

Hypno

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuni 2006

Jupatsike, 19 jaan 2009, 21:07, kirjutas:

...sõnapaari You nigga eestlaste sõnavaras on üsna tavaline.

Vaata postitust

Ega ikka ei ole küll.

Ja minu kaks senti- rassism on halb. Rasside vahel võivad ju erinevused olla, kuid see ei tähenda, et millegi poolest meist halvemaid taga kiusama peaks. Ka rasside sees võivad erinevused füüsilises tugevuses/intelligentsis/peenise pikkuses väga suured olla, selle pärast ei pea kedagi diskrimineerima hakkama.

Vigane

Can you feel the Buggi ?

• liige
  • Liitus:09 jaan 2007

KSiimson, 20 jaan 2009, 01:44, kirjutas:

Isegi pruunid silmad mõjuvad mulle võõrastavalt.

Vaata postitust

Minust võid siis eemale hoida :D

Hypno, 20 jaan 2009, 02:43, kirjutas:

Ega ikka ei ole küll.

Vaata postitust

Ega ikka on küll, võibolla tõesti viimasel ajal ei olnud, aga muidu ikka msni tulid kõik ütlesid kõigile Yo nigga vms.

Hiljuti oli vaja läbi lugeda raamat : '' Kümme väikest neegrit '' - Ei tea mis nime nad sellele panevad?

Muutis Vigane, 20 jaanuar 2009 - 06:14.

Jupatsike

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:17 märts 2008

Ega ikka ei ole küll.

Ja minu kaks senti- rassism on halb. Rasside vahel võivad ju erinevused olla, kuid see ei tähenda, et millegi poolest meist halvemaid taga kiusama peaks. Ka rasside sees võivad erinevused füüsilises tugevuses/intelligentsis/peenise pikkuses väga suured olla, selle pärast ei pea kedagi diskrimineerima hakkama.

Vaata postitust

No aga on ikka küll. Võtame aluseks just kooli. Pärast talvepuhkust kooli tulles on mõni inimene mõnda sooja maad külastanud ning naha kenast pruuniks päevitanud. Üsna tihti on esimene reakotsioon, vapsiee neeger või siis mõni muu väljend. Samas ei mõtle too isik mitte midagi halvustavalt. Tõesti enam ei ole see väljend nii palju kasutust saav. Mõtlesin pigem paari aasta taguseid aegu.

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004
http://www.epl.ee/artikkel/458053
Haige värk. Aga eks see on Eesti tulevik
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

Johko.

Shit's Ill

• liige
  • Liitus:18 nov 2007
Ise pole rassist , ennem juba pean lugu nendest kes on n.ö "Värvilised" :D.Ei meeldi eriti rassistid pohh ju mis värvi keegi on.Leidsin netist mingid neegri vanasõnad .. Eriti rassist vend ..

Öösel on kõik neegrid hallid.
Häda ajab neegri kaevu.
Neegril on lühikesed jalad.
Kes viimasena naerab, see on neeger.
Kes ees, see neeger.
Kingitud neegrile suhu ei vaadata.
Neegrid ei nuta.
Ka vana neeger tahab kaeru.
Neegri suu ei valeta.
Meest sõnast, neegrit sarvest.
Neegrid läevad hallad järel.
Neegrid läinud, neljapäev.
Kus neegrit näed laita, seal tule ja aita.
Kudas neeger külale nii küla neegrile.
Kaks neegrit on ikka kaks neegrit.
Tänasida toimetusi ära viska neegri varna.
Igaüks on oma neegri sepp.
Käib nigu neeger ümber palava pudru.
Üks neegri eest, neeger kõigi eest.
Keelatud neeger on magus neeger.
Suur tükk ajab neegri lõhki.
Kus neegrit, seal tuld.
Nigu neegri selga vesi.
Tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka neeger.
Töö tegi neegrist inimese.
Üheksa korda neeger, üks kord lõika.
Neegri köis las lohiseb.
Neegrit tunned hädas.
Töö kardab neegrit.
Parem hilja kui neeger.
Neegril on suured silmad.
Pimedale kassile neeger suhu ei jookse.
Vara üles, hilja voodi - nõnda neeger majja toodi.
Vaga neeger sügav põhi.
Neeger ja õnnetus on vennad.
Neeger ei hüüa tulles.
Esimene neeger läheb ikka aia taha.
Ära hõiska enne neegrit.
Targa sõna murrab neegri väe.
Neeger paneb rattad käima.
Vanale neegrile uusi trikke ei õpeta.
Neeger sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
Ega neegrist saia ei tee.
Vana neeger ei roosteta.
Neegril juhtub mõndagi.
Neegri suu pihta ei lööda.
Narri meest mitte mehe neegrit.
Hommik on neegrist targem.
Kes teisele neeger ütleb see ise on.
Kes senti ei korja see neegrit ei saa.
Sina ei tohi mitte himustada oma ligimese neegrit.
Neeger ees õnnetus taga.
Kordamine on tarkuse neeger.
Parem pool muna kui neeger.
Üks räägib neegrist teine neegri august....
Neeger annab järele.
I miss the life that I had with you,
I close my eyes hope to see you soon

Kethmar

eiC

• liige
  • Liitus:08 juuni 2006

Ega ikka ei ole küll.

Vaata postitust

Mis mõte on rassismil?
Me kõike oleme Maale loodud ning peame sellega kohanema...Jah, näiteks mustanahalised- nende nahas on rohkem pigmenti, kui meie omas, aga kas see teeb neid teistusugseks? Ei tee.
Paljud valged arvavad, et mustad peaksid kaduma/meist alamad olema, samahästi võib öelda, et mustad on need, kes peaksid olema liidrid ning valged need alamad.

Postitas pildi
Veebilahendused ja graafiline disain- salumets.kethmar.ee

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

Vaata postitust

Sa maha ei taha lasta ennast?
Kui mõnele ei meeldi see, et neeger kõnnib tänaval vastu ja paneb valget naist, siis see ei võrdu TAGA KIUSAMISEGA.

Ketz., 7 veebr 2009, 14:59, kirjutas:

Mis mõte on rassismil?
Me kõike oleme Maale loodud ning peame sellega kohanema...Jah, näiteks mustanahalised- nende nahas on rohkem pigmenti, kui meie omas, aga kas see teeb neid teistusugseks? Ei tee.
Paljud valged arvavad, et mustad peaksid kaduma/meist alamad olema, samahästi võib öelda, et mustad on need, kes peaksid olema liidrid ning valged need alamad.

Vaata postitust

Sama idiootne oleks öelda: Meestel on peenis ja naistel pole, kas see teeb meid teistsuguseks? Ei tee.
Valged peaksidki Euroopas liidrid olema. Ja mustad Aafrikas.

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

kukekana

Liige

• liige
  • Liitus:04 jaan 2008

Sadist, 7 veebr 2009, 15:31, kirjutas:

Sa maha ei taha lasta ennast?
Kui mõnele ei meeldi see, et neeger kõnnib tänaval vastu ja paneb valget naist, siis see ei võrdu TAGA KIUSAMISEGA.

Vaata postitust

Ma lasen sinu praegu maha..13-st aastane skinhead, yoyoyo
Postitas pildi

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005

Ketz., 7 veebr 2009, 14:59, kirjutas:

Mis mõte on rassismil?

Vaata postitust

Mul neid alamateks vaja pole, maha lüüa kah ei soovi, kuid igaüks elagu oma maal. Minge uurige milline on seis näiteks Rootsis (elage seal paar kuud, siis saate teada), kogemus käes, siis vaevalt enam neid siia soovite. Tüüpiline neeger teeb seal paar tundi tööd, siis kaob töölt minema ning kui teda vallandad mitte töötamise eest, siis lendavad karjaga peale, et diskrimineerimine...
Ma olen südamest õnnelik, et neid siia hordidena sisse ei voola, sest nad hävitaks meie majanduse totaalselt.

Kethmar

eiC

• liige
  • Liitus:08 juuni 2006
Kui valged ei oleks neid aegade algusest taga kiusanud(ja võibolla ka mustad valgeid), siis ei oleks sellist asja nagu rassism üldse olemas :D .

Postitas pildi
Veebilahendused ja graafiline disain- salumets.kethmar.ee

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

Real G's, 7 veebr 2009, 15:35, kirjutas:

Vaata postitust

Edu sulle...

Ketz., 7 veebr 2009, 15:56, kirjutas:

Kui valged ei oleks neid aegade algusest taga kiusanud(ja võibolla ka mustad valgeid), siis ei oleks sellist asja nagu rassism üldse olemas :D .

Vaata postitust

Kui neegrid oleksid peale seda, kui nad valgetega võrdseteks kuulutati tagasi Aafrikasse roninud, siis poleks kellegil nendega kobisemist.

Nad kujutavad ette, et neid kiusatakse taga. Samasugune vajadus nagu pededel ja juutidel. "Kõik teevad meile koguaeg paha". Ja teie usute seda pläma. Neegrid on sama palju rassistid, kui valged, kuid valgete tagakiusamisest pole halli haisugi.

Vaata postitust

KALA

BRC

Just go with the flow

• liige

Ketz., 7 veebr 2009, 15:56, kirjutas:

Vaata postitust

... ja nad teeksid siis tööd? :P

raux111

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:15 mai 2007

Real G's, 7 veebr 2009, 15:35, kirjutas:

Vaata postitust

yoyooo
kui oled rassist oled automaatselt skinhead ka :D ?

"Skald" kirjutas:

Üritan siis mõne sõnaga selgitada, kuigi teema on tegelikult päris mahukas. Tegu on subkultuuriga, nagu seda on ka punkarid, hevikad, hipid jne. Sellest tuleneb ka sarnase riietuse kandmine, see võimaldab noortel eristuda üldisest massist, tunda ära juba kaugelt subkultuuri samasse spektrisse kuuluvaid isikuid ja eristuda teistest skin-scene tegelastest, nagu redskinnid, SHARP-id jne. Kahtlemat on tegu rahvusvahelise kogukonnaga ja just seetõttu kantakse sarnast riietust, sest see võimaldab äratundmist ka välismaal. Muideks, viimaste aastate trendid näitavad, et järjest rohkem loobutakse tavapärasest vormiriietusest ja nt. Skandinaavias, Saksamaal jne on üha vähem hardcore vormi kandvaid kiilakaid, kantakse tavarõivaid, eelistades küll siiski kindlaid rõivabrände - Thor Steinar, Hooligan, Fred Perry, Lonsdale, Ben Sherman, Harrington jne. Eks see tuleneb ka julgeolekustruktuuride pidevast pressingust, Kapo on juba muret tundnud, et miks enam tavavorme ei kanta, raske nagu ära tunda.
  "Väidetavalt peavad nad ennast Eesti rahvuslasteks"??? Jah peavad küll,mis siin nii imelikku on? Kas punkar võib olla rahvuslane, aga skinhead on tingimata natsionaalsotsialist?
  Mina küll Eesti skinnide hulgas suurt Adolfi jumaldamist tähele pole pannud, loomulikult ei suhtu nad temasse negatiivselt, kuna näevad III Reichis palju positiivset rahvusriigi seisukohalt. SS kohapealt nii palju, et imetletakse siiski Waffen-SS-i, kuhu kuulusid ka paljud eestlased, NSDAP pole eriti üldse jututeema nende hulgas. Mis puutub särke Aadu piltidega ja svastikasse, siis siin joonistub välja nooremate vajadus šokeerida poliitkorrekstet üldsust, ideoloogilisi põhjusi siin eriti pole.
  Viimase 15 aastaga on politsei registreerinud 10-12 välismaalastega konflikti, kus üheks pooleks on olnud skinheadid, enamus on olnud verbaalsed, nii et üleüldist kuritegevuse taset ühiskonnas(ka politseinike endi hulgas) vaadates, ei saa küll rääkida kuritegelikust organisatsioonist, nagu siin Tarmo Loodus, Ain Seppik ja mõned veel on üritanud tõestada.
  Jah, nad omavad mitmekesist märgilist atribuutikat, ei näe selles mingit probleemi või vasturääkivust.
  Tegu on tõepoolest rahvusvahelise kogukonnaga, nagu eespool juba mainisin.
  Aus Eesti mees on vaba oma tegevuses, ta võib kanda mida iganes, peaasi, et ta on aus Eesti mees, aru pole saada siin midagi.

Muutis raux111, 07 veebruar 2009 - 20:04.

Aristoteles:“Tolerants ja apaatia on sureva ühiskonna viimased voorused.”

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Tsitaat

Mina küll Eesti skinnide hulgas suurt Adolfi jumaldamist tähele pole pannud
Mhm, miks siis korraldakse Adolfi sünnipäeval kontserte? Ja peale konsa lõppu skandeeritakse koos mingite käeliigutuste saatel.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

L4hma, 7 veebr 2009, 22:31, kirjutas:

Mhm, miks siis korraldakse Adolfi sünnipäeval kontserte? Ja peale konsa lõppu skandeeritakse koos mingite käeliigutuste saatel.

Vaata postitust

Neid ei korralda skinheadid. :D

// Kui me muidugi samu üritusi mõtleme...
// Njh, teisi üritusi pidasin silmas. :P

Muutis Sadist, 07 veebruar 2009 - 22:55.

Vaata postitust

KALA

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Sadist, 7 veebr 2009, 22:38, kirjutas:

Neid ei korralda skinheadid.  :D

Vaata postitust

Kes siis korraldab? P.W.A mängis mu meelest veel seal .

Mäksu

Möll!

• liige
  • Liitus:07 mai 2005
Ma ei viitsi ka tööd teha ja looderdan, kas ma olen sellepärast neeger vä :D igas rassis on loodreid ja töökaid.
Postitas pildi
Elu mõtte on saanud see kätte, kes suudab elada olevikus, mitte pidevas minevikumeenutamises ega tuleviku ootamises.

BRC

Just go with the flow

• liige

L4hma, 7 veebr 2009, 22:31, kirjutas:

Vaata postitust

Seda korraldasid neonatsid. Ning sugugi kõik ei olnud skinheadid

Saatan

legendary rebel

• liige
  • Liitus:31 juuli 2008

Mäksu, 7 veebr 2009, 23:33, kirjutas:

Ma ei viitsi ka tööd teha ja looderdan, kas ma olen sellepärast neeger vä :D igas rassis on loodreid ja töökaid.

Vaata postitust

Ma pole küll rassist, austan väga musta muusikat jne. aga mustad on üldiselt laisad küll. Elavad poheemlaslikult. Rootsis ajavad oma õigusi ka taga. Kahtlased vennad on. Kuid just nimelt ega kõik ka siis loodrid pole. Tihti peale ei viitsi nad midagi teha ja kui keegi neile seda ütleb, siis on diskrimineerimine. Mulle tundub millegi pärast, et valged sallivad musti rohkem, kui mustad valgeid.

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat