Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004
  • Sugu:mees

Jorgen, 2 okt 2008, 23:28, kirjutas:

Ja teenindajad kes sõnagi eesti koolt ei oska on õiged teenindajad?

Vaata postitust

Ma arvan ,et kooliharidus on tähtsam kui pakk piima või päts leiba...
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

BRC, 2 okt 2008, 23:56, kirjutas:

Ma arvan ,et kooliharidus on tähtsam kui pakk piima või päts leiba...

Vaata postitust

Kui vajalik on sul Eestis prantsuse keel?

BEAR

haters gonna hate

• liige
  • Liitus:20 jaan 2004
Mul on olnud täiesti umbkeelne inglise keele õpetaja, ja ütlen ausalt, et temaga õppisin vast kõige rohkem. Selles keeles suhtlemine, mida sa õpid, on kõige effektiivsen õppimise viis imo. Aga see on OT juba :D ..
Just remember ALL CAPS when you spell the man's name.

BRC

Just go with the flow

• liige

Jorgen, 3 okt 2008, 07:19, kirjutas:

Vaata postitust

Tähtsam kui umbkeelse neegriga jauramine

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
Mmm.. Noh kui õpetaja eesti keelt ei jaga, siis kuidas ta prantsuse keelt selgeks teeks muidu (: ??
Viipekeeles ja piltidega?
Seega ma olen BRCga nõus, et aineõpetaja peaks ikka kohaliku keelt jagama,
olgu ta siis neeger või mitte.

-soovid oma reklaami siia?-

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle
BRC on äkki liiga rumal lihtsalt, et keelest aru ei saa.

a jah,muidugi on mustad muusikaliselt mitmeid kordi üle teistest rassidest.

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
jah, nagu enzzz ennist ütles, siis nende vähemuste/endast teistsuguste kallal norimine näitab eelkõige välja enda komplekse ja puudusi, mida üritatakse teiste mahategemise abil kompenseerida. iseasi, kas seda ka endale teadvustada suudetakse.

//
ikkagi.. väga absurdne vihata kedagi, keda sa ei tunne. kui peakski mõned kehvad näited olema varnast võtta, siis ega seepärast ei saa tervet kogukonda maha teha. samamoodi ei saa ka väita, et kui endal on kasvatus saamata jäänud, siis ilmtingimata on teistel samamoodi läinud.

keegi ei sünni vihkama või kartma. see kõik omandatakse hiljem, alguseks võib lugeda esimest siin viibitud elupäeva. inimeste suure uudishimu ning kartuses teadmatuse tõttu kopeeritakse pimesi teisi, silmapaistavamaid kujusid, olgu need mistahes iidolid, kas või lapsevanemad ise, ja tihti kahjuks tunnistatakse need ainuõigeks ning hakatakse neid kui kümmet käsku järgima. ümber kasvatada pole alati kõige lihtsam. esimesed kokkupuuted ükskõik millega on siiski kõige meeldejäävamad ja talletuvad automaatselt alateadvusesse. näiteks tuues kas või väikse lapse kokkupuute kuuma pliidiga, mispeale ta teinekord seda enam ei näpi.
arvamustest edasi, et veidi kogenenumad jätavad kuuldu/loetu meelde, koguvad teisi vaatenurki ning alles siis võtavad endale seisukoha, kuid seegi võib aja pikku erinevate sündmuste tõttu muutuda.

Muutis sitavikatike, 03 oktoober 2008 - 16:33.

BRC

Just go with the flow

• liige

L4hma, 3 okt 2008, 16:34, kirjutas:

BRC on äkki liiga rumal lihtsalt, et keelest aru ei saa.

Vaata postitust

Selles asi ongi! Prantsuse keel tuli meile C keelena 10. klassis ja ma pean seda juba oskama

Mida sa sööd ,et sa nii tark oled?

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

enzzz, 2 okt 2008, 21:06, kirjutas:

1) Iga inimene võib ise valida, kellega/mis rassiga nad paljunevad. Need valged, kes paljunevad neegritega, see on nende enda otsus, mis kobisemist sul on?
2) Elavad võõra riigi kulul??? Kõige magedam väide üldse. Kui sa mõtled Rootsit, siis Rootsil on vaja tööjõudu ning see tõttu on seal ka nii. Nad on siiski ise selle otsuse vastu võtnud. Ma usun, et kui ka sul oleks võimalus mingit toetust saada, siis sa võtaksid selle, või mis?
3) Välimus on väga nõrk vabandus, see näitab vaid su enda nõrka enesehinnangut ja ebakindlust.

Vaata postitust

1) ... Võib jah ise valida, aga ei tohiks.
"Pisikesed neegrid võivad olla nunnud, nad võivad olla head sõbrad, või toredad lemmikloomad, aga nendega ei tohi paljuneda."
Miks?
Sest siis sureb valge rass välja. Neid on niigi vähe (võrreleldes teistega).

2) Enda kodus toetuse saamine on teine, kui toetuse saamine kellegi teise kodus. Tajud vahet?
Mis on halba selles, kui neeger elab võõras riigis ja elab selle kulul?
Wolli. See on sama, kui ma tuleks sinu koju, teeksin külmkapi tühjaks, peseks ennast puhtaks ja läheks sinu voodisse magama, ning kunagi välja ei koliks... See vist ei meeldiks sulle? (Wolli tahtis teada, mis on halba selles, sellepärast pöördusin tema poole.)

3) Mul ei ole nõrk enesehinnang ja ma pole ebakindel. :D See vabandus ei ole nõrk, see lihtsalt ei meeldi sulle. Kahju, et sa ei oska normaalselt vastata sellele..
Aga jah, mulle ei meeldi neegri välimus.. Selle võib liigitada maitse alla.. Kõigil on erinev maitse..

OSS, 2 okt 2008, 23:05, kirjutas:

Tsitaat

palun tee seda..

jäi kahe silma vahele või pole sa lihtsalt siin teemas olnud tükk aega ..?

Vaata postitust

Äkki sul jäi kahe silma vahele see, et ma sain 3 päevase postikeelu? Wolli mainis seda siin teemas, ja keegi veel... Suht failisid selle postiga... Ning see on offtopic ka, kuid ma ei raporteeri, kuna keegi ei teeks sinuga midagi... :snoob:

Jorgen, 3 okt 2008, 07:19, kirjutas:

Vaata postitust

1) Äkki talle meeldib see keel.
2) Äkki ta tahab lihtsalt rohkem haridust saada.
3) Äkki tal on lihtsalt see aine, aga ta tahab olla tubli ja pro õpilane, kellel koolis ainult viied.
4) Äkki ta tahab kunagi mõneks ajaks Eestist ära minna, kuskile välismaale, mida rohkem keeli tunneb, seda lihtsam on seal suhelda teistega.
5) Äkki ta ei taha keevitajaks vms saada, tahab saada mingiks "tähtsaks tegelaseks", kes suhtleb teiste "tähtsate tegelastega" välismaalt. Euroopas on prantuse keel suhteliselt vajalik.

Põhjuseid võib olla palju.. Sind nagunii ei huvita ka, miks tal seda vaja, miks sa üldse küsid? PC ftw?

Aga Wolli. Palun seleta mulle, kuidas mu eelnev postitus oli "Vaenu õhutamine"? Ma tõesti sooviks teada saada, millist vaenu ma seal õhutasin.. :D

/// Quote jamab. :D

// quoted fixed; kanakukk 23:00.

Muutis kanakukk jr, 04 oktoober 2008 - 22:00.

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
pmst sadist on kiindunud arusaama et valgest rassist mittepärinevad inimesed on alamad. :D
ja postikeeld oli ülearune.
make love not war or waadeva......

WhatAPervert

Liige

• liige
  • Liitus:06 sept 2004

Sadist, 4 okt 2008, 21:04, kirjutas:

/// Quote jamab.  :D

Vaata postitust

1. Sa vist ei jaga ikka üldse matsu ära. Sama hästi võin mina öelda, et sul ei ole õigust elule..
2. Juhul kui mul oleks vaja koristajat/majateenijat, palun väga..
Nagu ma juba ütlesin, siis kui riik ise otsustab neid toetada, mis seal valesti on?
3. Kui sul ei ole nõrk enesehinnang, siis miks sa üritad ennast teiste (ehk siis hetkel mustade ja homode) arvelt üles upitada?

Muutis enzzz, 04 oktoober 2008 - 21:59.

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

Äkki sul jäi kahe silma vahele see, et ma sain 3 päevase postikeelu? Wolli mainis seda siin teemas, ja keegi veel... Suht failisid selle postiga... Ning see on offtopic ka, kuid ma ei raporteeri, kuna keegi ei teeks sinuga midagi...  :D
1) Äkki talle meeldib see keel.
2) Äkki ta tahab lihtsalt rohkem haridust saada.
3) Äkki tal on lihtsalt see aine, aga ta tahab olla tubli ja pro õpilane, kellel koolis ainult viied.
4) Äkki ta tahab kunagi mõneks ajaks Eestist ära minna, kuskile välismaale, mida rohkem keeli tunneb, seda lihtsam on seal suhelda teistega.
5) Äkki ta ei taha keevitajaks vms saada, tahab saada mingiks "tähtsaks tegelaseks", kes suhtleb teiste "tähtsate tegelastega" välismaalt. Euroopas on prantuse keel suhteliselt vajalik.
/// Quote jamab.  :D

Vaata postitust

Siis kui ta õpib prantsuse keelt, pole vaja tunnis eesti keelt. Läheb jaapanisse, mis ta seal prantsuse keelega teeb? Ja keevitajad saavad üpris head palka, nii et su post on erakordne fail.

/EDIT ( to ohoooi )

5) Äkki ta ei taha keevitajaks vms saada

Vaata postitust

Vihjab, nagu keevitajad saavad vähe palka, vms.

Muutis Jorgen, 06 oktoober 2008 - 18:16.

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
natukene närides,siis sadist ei rääkinud keevitajate palgast ju selles postis midagi:D
Dat is weird !

BRC

Just go with the flow

• liige

Jorgen, 5 okt 2008, 19:41, kirjutas:

Siis kui ta õpib prantsuse keelt, pole vaja tunnis eesti keelt

Vaata postitust

Algõpe võiks ikka NATUKENEGI eesti keeles toimuda

Kui see oleks mõnes edasijõudnute klassis ,siis pole tõesti vaja

Muutis BRC, 06 oktoober 2008 - 00:01.

Eddie

jeebus

• liige
  • Liitus:12 jaan 2007
rassistid on ajudeta idioodid , iga inimene on seesmiselt sarnane , välimus ei ole mingi näitaja , k ?
Müüa jope - Iron Maiden x Vans Snow 2009 | Etienne Jacket.

Sanderpoiss

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:14 mai 2008
Ma vihkan rassiste, milleks on vaja jageleda mingite mõtetustega ja tekitada ise endale probleeme? Ei ole ju vahet, kas sa oled mustanahaline või mitte, inimene oled sa sellegipoolest ja see teeb kõiki meid võrdseteks. Ei ole paremaid, tugevamaid ja targemad, kui võrrelda rasse.

Sanderpoiss

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:14 mai 2008

August, 8 jaan 2009, 23:18, kirjutas:

Mitte et mina rassist oleks. Tõesti, ei ole paremaid ja tugevamaid ja targemaid sellises mõttes, kuid on aga. Näiteks on mustanahalised paljudel sporidaladel edukamad. Siis on veel need intelligentsustestid, kus mustanahalised saavad keskmiselt ikka halvemad tulemused, kui mei...asiaadid saavad muidugi rohkem.
Me ei saa petta ennast, erinevusi on, aga kõik langeb lõpuks ikkagi indiviideide kaela, selles mõttes ei saa me üldistusi teha ja tolerantsus on alati rohkem hinnas.

Vaata postitust

Jah, sellessuhtes on sul tõesti õigus. Kuid ma mõtlesingi just laiemalt võttes. :D

No1

Liige

• liige
  • Liitus:06 aug 2005
Kunagi jäi kõrvataha, et mustanahalistel mingi lihas areneb kiiremini või siis on teda võimalik kaugemale välja arendada kui valgel mehel. Mingi aine neil kuskil vähemalt bioloogia õpetaja ütles kunagi vist ning see seletab ka miks sprindi olümpia finaalis pole valgeid.
Ise rassist pole vist aga mõnda rahvust ei salli üldse, aga ma ei ütle seda kõvasti välja.

Nistel

MX

• liige
  • Liitus:11 okt 2004
Endal on naaber mustanahaline, aga räägi eesti keelt soravalt, eestis elanud ca. 10 aastat. Väga muhe kuju on, poisil on selline *****kasvandus kodus et ise ka ei usu, viimasel ajal koguaeg tema juures istunud :D
Nii et endal pole kll vähemalt mustanahaliste vastu midagi.
Postitas pildi

NG7

howay the lads

• liige
  • Liitus:06 jaan 2006

August, 8 jaan 2009, 21:16, kirjutas:

Mis Margus Lepast ja Nõmme Raadiost arvate? Usun, et sobib siia teemasse arutamiseks küll.

http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=89379

Kurat, tegelt on Nõmme Raadio kandepind nii suur, et oleks uut teemat vaja, aga kardan, et neonetis küll sinna poste ei saaks.

Vaata postitust

ajab palju möla :D eile vaatasin seda kah

9 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 9 külalist, 0 anonüümset kasutajat