enzzz, 2 okt 2008, 21:06, kirjutas:
1) Iga inimene võib ise valida, kellega/mis rassiga nad paljunevad. Need valged, kes paljunevad neegritega, see on nende enda otsus, mis kobisemist sul on?
2) Elavad võõra riigi kulul??? Kõige magedam väide üldse. Kui sa mõtled Rootsit, siis Rootsil on vaja tööjõudu ning see tõttu on seal ka nii. Nad on siiski ise selle otsuse vastu võtnud. Ma usun, et kui ka sul oleks võimalus mingit toetust saada, siis sa võtaksid selle, või mis?
3) Välimus on väga nõrk vabandus, see näitab vaid su enda nõrka enesehinnangut ja ebakindlust.
1) ... Võib jah ise valida, aga ei tohiks.
"Pisikesed neegrid võivad olla nunnud, nad võivad olla head sõbrad, või toredad lemmikloomad, aga nendega ei tohi paljuneda."
Miks?
Sest siis sureb valge rass välja. Neid on niigi vähe (võrreleldes teistega).
2) Enda kodus toetuse saamine on teine, kui toetuse saamine kellegi teise kodus. Tajud vahet?
Mis on halba selles, kui neeger elab võõras riigis ja elab selle kulul?
Wolli. See on sama, kui ma tuleks sinu koju, teeksin külmkapi tühjaks, peseks ennast puhtaks ja läheks sinu voodisse magama, ning kunagi välja ei koliks... See vist ei meeldiks sulle? (Wolli tahtis teada, mis on halba selles, sellepärast pöördusin tema poole.)
3) Mul ei ole nõrk enesehinnang ja ma pole ebakindel.
See vabandus ei ole nõrk, see lihtsalt ei meeldi sulle. Kahju, et sa ei oska normaalselt vastata sellele..
Aga jah, mulle ei meeldi neegri välimus.. Selle võib liigitada maitse alla.. Kõigil on erinev maitse..
OSS, 2 okt 2008, 23:05, kirjutas:
Tsitaat
jäi kahe silma vahele või pole sa lihtsalt siin teemas olnud tükk aega ..?
Äkki sul jäi kahe silma vahele see, et ma sain 3 päevase postikeelu? Wolli mainis seda siin teemas, ja keegi veel... Suht failisid selle postiga... Ning see on offtopic ka, kuid ma ei raporteeri, kuna keegi ei teeks sinuga midagi...
Jorgen, 3 okt 2008, 07:19, kirjutas:
Kui vajalik on sul Eestis prantsuse keel?
1) Äkki talle meeldib see keel.
2) Äkki ta tahab lihtsalt rohkem haridust saada.
3) Äkki tal on lihtsalt see aine, aga ta tahab olla tubli ja pro õpilane, kellel koolis ainult viied.
4) Äkki ta tahab kunagi mõneks ajaks Eestist ära minna, kuskile välismaale, mida rohkem keeli tunneb, seda lihtsam on seal suhelda teistega.
5) Äkki ta ei taha keevitajaks vms saada, tahab saada mingiks "tähtsaks tegelaseks", kes suhtleb teiste "tähtsate tegelastega" välismaalt. Euroopas on prantuse keel suhteliselt vajalik.
Põhjuseid võib olla palju.. Sind nagunii ei huvita ka, miks tal seda vaja, miks sa üldse küsid? PC ftw?
Aga Wolli. Palun seleta mulle, kuidas mu eelnev postitus oli "Vaenu õhutamine"? Ma tõesti sooviks teada saada, millist vaenu ma seal õhutasin..
/// Quote jamab.
// quoted fixed; kanakukk 23:00.
Muutis kanakukk jr, 04 oktoober 2008 - 22:00.