Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
  • Sugu:mees

Lizard, on 30 sept 2008, 19:24, said:

Miks ma ei salli neid? aga selle pärast, et nad rändavad meie maale sisse, hõivavad töökohti, mängivad kuningaid meie maal, nõuavad liiga palju. Õnneks Eestis on neid veel vähe, sest Eesti ei osuta sisserändajatele abi eriti, kuid soomes ning mujal on asi hullem. terve soome on kõiksugusi tsurkasi täis.

View Post

Ja kui nüüd need sisserändajad oleksid valged? Keda sa siis vihkaksid? Ennast ja teisi europiide?

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

Saatan, on 30 sept 2008, 19:11, said:

Kallis Lizard, palun põhenda ära ka, et mis nemad sinna teha saavad, et nad mustad on ? Nad on nii sündinud ja peavad nii elama. Sulle meeldiks, kui sa ori peaks olema ? Ma ei saa aru sinusugustest inimestest.Keda nad segavad ? Puhtalt sellepärast sa ei salli neid, et nad on sündinud mustana? Sinusugused tuleks maha lasta ja persse kusta. Kõiki inimesi tuleb võtta nii nagu nad on. Mustad pole mingid tulnukad, et nende üle vaieldakse nagu ma ei tea mis asjade üle. Samasugused inimesed nagu täpselt sinagi, ainult väike värvi vahe nahal.

View Post

Nad ei saagi sinna midagi teha, neeger jääb neegriks, kahjuks või õnneks.
Mind nad segavad.
Temasugused (minusugused samuti) tuleks sinu arvates maha lasta? Ühes lauses sa ütled seda, teises lauses ütled, et kõiki tuleb võtta nii nagu nad on. Mina ja Lizard oleme sellised nagu me oleme. Mina ei meeldi sulle, sa mulle tohid perse kusta, neeger ei meeldi mulle, ma talle ei tohi. Kohe näha, et neegreid ülistatakse ju. :thanks4: Kõige hullem on see, et valged peavad neegreid tähtsamateks, peaaegu sama hull on see, et valged ei tunnista, et nad neegreid paremateks peavad. :D
Mis sul tulnukate vastu on? Tulnukad on ka ju nende "teadlaste" arvates "rohelised mehikesed". Inimese kujuga, aga nahavärv roheline.. :)

Ärge näkku lööge. :confused:

Olen rassist ja jään rassistiks, olen selle üle uhke, olen nõus seda tunnistama igas olukorras, isegi siis kui olen koos 100 kiimas neegriga, kellel kõigil uzid (uzi ja neeger ikka käivad koos), kinnises ruumis. :D

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

Prenden

Liige

• liige
  • Liitus:03 aug 2008
kuidagi liiga ühekülge hääletus peaks mainima...
Ise poh kes neeger kes mitte.
andke minna peaasi et meie naisi panema ei tuleks

Saatan

legendary rebel

• liige
  • Liitus:31 juuli 2008

Sadist, on 30 sept 2008, 19:58, said:

Nad ei saagi sinna midagi teha, neeger jääb neegriks, kahjuks või õnneks.
Mind nad segavad.
Temasugused (minusugused samuti) tuleks sinu arvates maha lasta? Ühes lauses sa ütled seda, teises lauses ütled, et kõiki tuleb võtta nii nagu nad on. Mina ja Lizard oleme sellised nagu me oleme. Mina ei meeldi sulle, sa mulle tohid perse kusta, neeger ei meeldi mulle, ma talle ei tohi. Kohe näha, et neegreid ülistatakse ju.  :D Kõige hullem on see, et valged peavad neegreid tähtsamateks, peaaegu sama hull on see, et valged ei tunnista, et nad neegreid paremateks peavad.  :D
Mis sul tulnukate vastu on? Tulnukad on ka ju nende "teadlaste" arvates "rohelised mehikesed". Inimese kujuga, aga nahavärv roheline..  :)

See lause, et inimesi tuleb võtta nii nagu nad on, käis selles konktekstis just selle kohta, mismoodi inimene sündinud on , mitte mõtlemisviiside kohta. Ma tõesti ei ülista mustasid, sest nad pole minu arust paremad valgetest ja see on jumala tõsi,et alkohol teeb nad laisaks ning nad on laisa võitu. Kuid kuhu me ühiskond nii jõuab, kui sinusugused just rassistlike pingeid teevadki. Sa ise põhjendad sellega oma vihkamist, et nad on mustad ? Suht lapsik mõtlemine on sul, vb peaksid natuke harima ennast vms. Mis kuradi põhjendus, see on, et nad sulle LIHTSALT ei meeldi. Ma ei ülista kedagi, sest minu meelest on neil mustadel ka vale käitumine ja loll mõtlemine, kes ei salli valgeid, kuna lihtsalt inimene on valge nahavärviga. Sorry, aga ma tõesti ei saa aru, miks peab inimese vastu õel olema, kuna ta on sündinud teistsuguse nahavärviga, kas siis valge või mustana. vahet pole.

//Tegin quote korda; kanakukk.

Muutis kanakukk jr, 30 september 2008 - 20:48.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Sadist, on 30 sept 2008, 19:58, said:

Mis sul tulnukate vastu on? Tulnukad on ka ju nende "teadlaste" arvates "rohelised mehikesed". Inimese kujuga, aga nahavärv roheline..  :)

View Post

Sa oled debiilik?

Saatan, on 30 sept 2008, 21:39, said:

See lause, et inimesi tuleb võtta nii nagu nad on, käis selles konktekstis just selle kohta, mismoodi inimene sündinud on , mitte mõtlemisviiside kohta. Ma  tõesti ei ülista mustasid, sest nad pole minu arust paremad valgetest ja see on jumala tõsi,et alkohol teeb nad laisaks ning nad on laisa võitu. Kuid kuhu me ühiskond nii jõuab, kui sinusugused just rassistlike pingeid teevadki. Sa ise põhjendad sellega oma vihkamist, et nad on mustad ?  Suht lapsik mõtlemine on sul, vb peaksid natuke harima ennast vms. Mis kuradi põhjendus, see on, et nad sulle LIHTSALT ei meeldi. Ma ei ülista kedagi, sest minu meelest on neil mustadel ka vale käitumine ja loll mõtlemine, kes ei salli valgeid, kuna lihtsalt inimene on valge nahavärviga. Sorry, aga ma tõesti ei saa aru, miks peab inimese vastu õel olema, kuna ta on sündinud teistsuguse nahavärviga, kas siis valge või mustana. vahet pole.

//Tegin quote korda; kanakukk.

View Post

Homoteemas oli samuti tema ainsaks argumendiks see, et homod talle lihtsalt ei meeldi. Oma väidete põhjendamiseks ei jätku tal mõistust.

Ise ma ei ole rassist. Mul on olnud ka mustanahaline õpetaja. Mingit alandust sellest, et mind õpetab mustanahaline ma ei tundnud. Vägagi tore sell oli.

Muutis sokC, 01 oktoober 2008 - 16:30.

Posted Image

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

sokC, on 30 sept 2008, 21:54, said:

Ise ma ei ole rassist. Mul on olnud ka mustanahaline õpetaja. Mingit alandust sellest, et mind õpetab mustanahaline ma ei tundnud. Vägagi tore sell oli.

View Post

KSG's käisid?
Seal oli jah prantsuse keele õpetaja neeger. Kui ta sinna kooli alles tuli ,siis ma ütlesin talle ,et mine vittu neeger. See neeger oli kohe nii loll neeger ,et ei saanud eesti keelest sõnagi aru
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

WhatAPervert

Liige

• liige
  • Liitus:06 sept 2004

BRC, on 30 sept 2008, 22:10, said:

KSG's käisid?
Seal oli jah prantsuse keele õpetaja neeger. Kui ta sinna kooli alles tuli ,siis ma ütlesin talle ,et mine vittu neeger. See neeger oli kohe nii loll neeger ,et ei saanud eesti keelest sõnagi aru

View Post

Mis ta oli selle pärast loll, et kohe Eestisse tulles ei osanud lambist eesti keelt?

Ning jah, Lizard ja Sadist pole veel päris küpseks saanud ning lahmivad suhteliselt tühja.

Olen rassist ja jään rassistiks, olen selle üle uhke, olen nõus seda tunnistama igas olukorras, isegi siis kui olen koos 100 kiimas neegriga, kellel kõigil uzid (uzi ja neeger ikka käivad koos), kinnises ruumis.

Naera end surnuks... Tead, juba see stereotüübistamine näitab su võimet mõelda..

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

enzzz, on 1 okt 2008, 06:26, said:

Mis ta oli selle pärast loll, et kohe Eestisse tulles ei osanud lambist eesti keelt?

View Post

Ta ei ole siin mingi suvaline turist. Ta on Eesti koolis õpetaja ja ei oska sõnagi eesti keelt

Pole mõtet iga neegrit õigustama kohe hakata ,sest ta neeger on. Ega nad nii alaarenenud ka pole
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

Kaunter

Liige

• liige
  • Liitus:20 nov 2004

BRC, on 1 okt 2008, 10:14, said:

Ta ei ole siin mingi suvaline turist. Ta on Eesti koolis õpetaja ja ei oska sõnagi eesti keelt

Pole mõtet iga neegrit õigustama kohe hakata ,sest ta neeger on. Ega nad nii alaarenenud ka pole

View Post

See on tõesti häbiväärne, kui tal mingisugused eestikeelsed sõimangud selged pole. :)

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
  • Liitus:30 dets 2003

Sadist, on 30 sept 2008, 20:58, said:

Mina ei meeldi sulle, sa mulle tohid perse kusta, neeger ei meeldi mulle, ma talle ei tohi. Kohe näha, et neegreid ülistatakse ju.  :D

Kõige hullem on see, et valged peavad neegreid tähtsamateks, peaaegu sama hull on see, et valged ei tunnista, et nad neegreid paremateks peavad.  :)

View Post

Äkki küsid ka siin teemas, miks me mustanahalisi "kaitseme"???

ja mida kuradit sa mõtlesid selle boldi tekstiga??? wtf nagu...

BRC, on 21 sept 2008, 10:02, said:

Ma pigem küsiks ,et kas teie ,neegrite armastajad ,olete üldse neegrit näinud või nendega asju ajanud?

View Post

Jah.

Kas sina, mustanahaliste "vihkaja", oled?

BRC, on 19 sept 2008, 23:25, said:

Ülidiselt on asjad Euroopas nii ,et neegrid tööl käia ei viitsi ning elavad valgete kulul (heaks näiteks Rootsi ,kus neegrid elatuvad puhtalt abirahadest)

View Post

HA HA

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

Sa oled debiilik?

View Post

Jah.

Wolli, on 1 okt 2008, 12:55, said:

HA HA

View Post

Miski pakkus Wollile nalja, kui armas. See teeb kohe südame soojaks. :)

Miks ma vihkan neegreid?
1) Paljunevad meie rassiga.
2) Elavad võõra riigi kulul.
3) Välimus.

Te kindlasti loete välja ainult selle kolmanda punkti, teadagi. Need on 3 peamist asja, mis mulle neegrite juures ei meeldi. Järjekord on ka selline.
TÄPSELT nagu homoteemas. Ma kirjutan välja, mis mulle nende juures ei meeldi ning teie jätate ikka meelde, et ainult see ei meeldi, et nad homod (praegu see, et nad on neegrid).

See minu ebaküpsus jne ei puutu siia.

Suht mõttetu kirjutada siia midagi... :D

Vaata postitust

KALA

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
sadist, sa sisaldad sadat protsenti puhast debiilsust. sa ütled, et nad ei meeldi sulle, aga paraku sa ei suuda mitte ühtegi oma argumenti ära põhjendada.
puuduvad lähedased kokkupuuted mustanahalistega ja ei oska nende kohta otseselt midagi negatiivset öelda ning ei leia, et nad niivõrd erinevad peaksid olema? kaks kätt, kaks jalga.. mis otsast see rass nii eriline on, et sihukest tähelepanu väärib? nii nagu on igas rahvuses, on ka igas rassis musti lambaid, kelle põhjal oleks väga debiilne tervet kogukonda vähemuse põhjal millegiks tembeldada.

Bloody

Kes ütles mäu ?

• liige
  • Liitus:17 okt 2007

Sadist, on 1 okt 2008, 16:36, said:

Jah.
Miski pakkus Wollile nalja, kui armas. See teeb kohe südame soojaks.  :)

Miks ma vihkan neegreid?
3) Välimus.

Te kindlasti loete välja ainult selle kolmanda punkti, teadagi. Need on 3 peamist asja, mis mulle neegrite juures ei meeldi. Järjekord on ka selline.
TÄPSELT nagu homoteemas. Ma kirjutan välja, mis mulle nende juures ei meeldi ning teie jätate ikka meelde, et ainult see ei meeldi, et nad homod (praegu see, et nad on neegrid).

See minu ebaküpsus jne ei puutu siia.

Suht mõttetu kirjutada siia midagi...
  :D

View Post

Tõesti, mine arene, siis tule ja kirjuta.

Mul pole su arvamuse kohta mitte midagi öelda, igalühel oma arvamus. P*tsi, no kui on mõttetu kirjutada, siis mida sa kirjutad. Aga sa ei saa ju, ego möllab ?

Siin teemas on nagu 2 hulka " vihkajad " ja " kaitsjad ". Midagi vahepealset on ka ve ?

Ise pole rassist.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Sa oled debiilik?

View Post

Jah.

View Post

Ma usun, et sellega ütlesid sa kõik ära. Rohkem ei pea sa midagi tõestama ega põhjendama.

Kõik need väikesed rassistid on karjaeffekti tulemus. Kuskilt kuulsid valgete kapuutsidega meestest ja nüüd on võtnud omaks samad tõekspidamised, et oma sõprade seas lahe välja paista.

Keegi tarkpea rääkis siin, et kui ta oleks ühes ruumis paarikümne mustanahalisega, julgeks ta välja öelda, et ta on rassist. Ma olen täiesti kindel, et sa ei julgeks tänavalgi ühele mustanahalisele seda öelda. Kõvad sõnamehed siin.

Posted Image

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

Miks ma vihkan neegreid?
3) Välimus.

View Post

1) Kui mongliidse rassi esindaja segab oma verd meie rassiga, siis pole sul küll mitte midagi vist öelda. Ma küsin sinult seda, mis värvi on sinu silmad?
2) Hah, stereotüüpne idioot. See et mingi osa neist elab riigi kulul, ei tähenda seda, et kõik seda teavad. Kahjuks on mustanahalisi sinust rikkamaid inimesi. Palun saa ka rikkaks riigilt saadud rahaga.
3) Enam idiootsemat argumenti ei taha tuua?

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

Bloody, on 1 okt 2008, 16:59, said:

Tõesti, mine arene, siis tule ja kirjuta.

Mul pole su arvamuse kohta mitte midagi öelda, igalühel oma arvamus. P*tsi, no kui on mõttetu kirjutada, siis mida sa kirjutad. Aga sa ei saa ju, ego möllab ?

Siin teemas on nagu 2 hulka " vihkajad " ja " kaitsjad ". Midagi vahepealset on ka ve ?

Ise pole rassist.

View Post

Sa ütled mulle, et ma peaksin arenema, enne kui kirjutan? Endal pole arengust halli raasugi, aga kirjutad pidevalt... (ära võta seda solvanguna, see on lihtsalt tõene fakt)

Muidugi ma pean postitama, high PC ftw.
Tegelkult meil on selline hulk ka, nagu "targad/tolerantsed/kõike teadvad/geeniused/üliküpsed/arenenud". Kõik mida teie arvate/teate/ütlete/mõtlete/poolate, on õige. Kui miski teile ei meeldi, siis see on vale... See on põhjendamatu, see on ebaküps, selle on välja mõelnud arenguta isik.
Selline hulk on meil ka. :D

Sitaposike... Kuidas peaksin ma sulle põhjendama seda, et neegrid paljunevad meie rassiga? See on põhjus, miks nad mulle ei meeldi (üks põhjustest)... Kas ma pean sulle pika teksti kirjutama, kuidas nad seda teevad? Pean kirjutama sama lause 10 korda, kasutades iga kord erinevaid sõnu? Mida sul vaja on? Ma arvan, et seda pikemalt välja kirjutada eriti hästi ei saa... Või tahad sa, et ma ütlen, mis on selles halba, et nad meie rassiga paljunevad? :D
Elavad võõra riigi kulul.. TÄpselt sama.. Kas pean pikemalt välja kirjutama selle mõtte? Või kirjutan, mis selles halba?
Välimus... Jällegi sama..

Ma tõin välja 3 põhjust, MIKS neegrid mulle ei meeldi. See on ära PÕHJENDATUD. Kui sa tahad, et ma põhjendaksin igat punkti veel omakord ära, siis ütle seda. Aga kui sa tuled mulle ütlema, et ma pole ära põhjendanud, miks ma neegreid ei salli, siis tundub mulle, et sina oled see, kes ei saa asjadest aru. :)

//

Jorgen, on 1 okt 2008, 17:08, said:

1) Kui mongliidse rassi esindaja segab oma verd meie rassiga, siis pole sul küll mitte midagi vist öelda. Ma küsin sinult seda, mis värvi on sinu silmad?
2) Hah, stereotüüpne idioot. See et mingi osa neist elab riigi kulul, ei tähenda seda, et kõik seda teavad. Kahjuks on mustanahalisi sinust rikkamaid inimesi. Palun saa ka rikkaks riigilt saadud rahaga.
3) Enam idiootsemat argumenti ei taha tuua?

View Post

1) Teie rääkisite neegritest, ma rääkisin neegritest. Kui mongliidse rassi esinadaja segab oma verd meie rassiga, siis on mul ka ütlemist. Minu silmad? Pruunid... Mis siis?
2) Ära sõima mind, ma äkki solvun ja kitun mode/admini onudele ära. :confused: Hm. Mingi osa teeb seda.. Suur osa teeb. Mul pole Aafrika neegrite vastu pmst midagi. Aga need teised, kes elavad Euroopas (neid on väga väga väga palju) nende vastu on... Las mõni olla laisk, teine mitte, las mõni olla rikas, mõni mitte.. See mind ei huvita. See, et nad siin on, häirib mind.
3) Ei taha.. See pole idiootne...

Muutis Sadist, 01 oktoober 2008 - 16:23.

Vaata postitust

KALA

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
  • Liitus:30 dets 2003

Sadist, on 1 okt 2008, 18:17, said:

Sitaposike... Kuidas peaksin ma sulle põhjendama seda, et neegrid paljunevad meie rassiga? See on põhjus, miks nad mulle ei meeldi (üks põhjustest)... Kas ma pean sulle pika teksti kirjutama, kuidas nad seda teevad? Pean kirjutama sama lause 10 korda, kasutades iga kord erinevaid sõnu? Mida sul vaja on? Ma arvan, et seda pikemalt välja kirjutada eriti hästi ei saa... Või tahad sa, et ma ütlen, mis on selles halba, et nad meie rassiga paljunevad?  :D
Elavad võõra riigi kulul.. TÄpselt sama.. Kas pean pikemalt välja kirjutama selle mõtte? Või kirjutan, mis selles halba?
Välimus... Jällegi sama..

View Post

Ei ole vaja kasutada ebasobivaid väljendeid või välja mõelda kahtlaseid sõnu, üritades solvata siinseid kasutajaid, nende kasutajanime muutmisel... See näitab ainult sinu idiootsust - postikeeld 3 päeva. Võta omale vaevaks kasutajanimi korralikult välja kirjutada.

Kui miski teile ei meeldi, siis see on vale... See on põhjendamatu, see on ebaküps, selle on välja mõelnud arenguta isik.
Selline hulk on meil ka.  :)

View Post

HA-HA

Ma tõin välja 3 põhjust, MIKS neegrid mulle ei meeldi. See on ära PÕHJENDATUD. Kui sa tahad, et ma põhjendaksin igat punkti veel omakord ära, siis ütle seda.

View Post

Tee seda... ha ha
Pärast postikeeldu.

//EDIT

Ralli2ss, on 1 okt 2008, 18:41, said:

Ja Sadisti teemal veel Wollile küsimus: Miks sa selgitad siin, et Sadist sai postikeelu solvamise pärast, kui privas panid, et vaenu õhutamise eest? Kust otsast ta vaenu õhutas, ta rääkis oma arvamusest ning ei soovinud kellegi peale vaenu pidada...
Sama targad siin, kui meie vist...

View Post

Mis privast sa räägid?? Oled tõesti tark... :D

Ralli2ss, on 1 okt 2008, 18:41, said:

Irf käsed tal seletada, aga samas paned 3päevase postikeelu, kuna ta ütles sitavikati kasutajanime valesti, samas ta saab oma maailmavaate eest parajat sõimu.

View Post

Jep, kindlasti kirjutas ta kogemata selle kasutajanime valesti...
Sitaposike ja sitavikat on tõesti väga sarnased nimed.. mhm :confused:

Ja ma pole tal midagi KÄSKINUD teha... Ehita oma laused korralikult üles.
Ta saab vabalt pärast postikeeldu siia teemasse naasda ja küsimustele vastata.

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005
Irf käsed tal seletada, aga samas paned 3päevase postikeelu, kuna ta ütles sitavikati kasutajanime valesti, samas ta saab oma maailmavaate eest parajat sõimu.

Ma lähen siis teemast kõrvale ka, ma ei tea mida Sadist arvab, kuid mulle samuti ei meeldi nad nagu vist olen varem maininud, seda põhjendada on sama kui defineerida sõna "armastus"- igalühel on oma arvamus asjast ning ei saagi otseselt defineerida.

Minu jaoks tähendab rasside segunemine meie kultuuri ja rahva peatset surma, mis tähendaks et meil pole enam ei kultuuri ega maad mille üle uhke olla. Ei salli ma neid seepärast, et mina ei roni mujale, et seal istuda nagu kuningas troonis ja naerda nende ullikeste üle, kes nende ja nende laste elamise eest maksavad oma tööga (olen ülimalt rahul, et Eesti selline riik pole, kus neil hea istuda oleks). Iseenesest pole mul üliõpilaste vastu midagi, kuna meie omad käivad ka mujal haridust omandamas ning hiljem naasevad oma kodumaale.

Ja Sadisti teemal veel Wollile küsimus: Miks sa selgitad siin, et Sadist sai postikeelu solvamise pärast, kui privas panid, et vaenu õhutamise eest? Kust otsast ta vaenu õhutas, ta rääkis oma arvamusest ning ei soovinud kellegi peale vaenu pidada...
Sama targad siin, kui meie vist...
HA-HA :)

rednas321, on 1 okt 2008, 17:46, said:

No me pole ka täiesti puhas rahvus, uuriga ajalugu saate taregamks. Rassist pole , neegrite vastu pole midagi, aga venelased ei meeldi ja Sadist ole vait paistad targem välja.

View Post

Oleme siis kõik mulatid w? I don't think so...

Ja ma paluks warni mõmmile ja rednasele, kuna siin on paljud seletanud, et venelaste vihkamine pole rassism (kuigi osade arust on, ise ei oska kaasa rääkida, ei huvitu tollest).

Muutis Ralli2ss, 01 oktoober 2008 - 16:57.

Sander?

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2006
No me pole ka täiesti puhas rahvus, uuriga ajalugu saate taregamks. Rassist pole , neegrite vastu pole midagi, aga venelased ei meeldi ja Sadist ole vait paistad targem välja.
Postitas pildi

Mõmmi

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 okt 2008
Rassist pole, ega inimese nahavärv teda lollimaks, koledamaks või vastikumaks ei tee.
Ainult Putin ei meeldi :)
Postitas pildi

20 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 20 külalist, 0 anonüümset kasutajat