Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007
  • Sugu:mees

L4hma, 19 sept 2008, 20:52, kirjutas:

Mis kuradi sitta sa ajad? Sa oled nagu eriti naiivne ma vaatan. Mis kuradi NEEGREID sa siin näed, Dave Benton on ja ta ka mustanahaline.

Vaata postitust

Urrrr.
"Siin", mida sa mõtled selle all? Eestit? No ma rääkisin Euroopast... Eks tule mulle väitma, et Euroopas pole NEEGREID. Saab jälle naerda :).

enzzz, 19 sept 2008, 22:40, kirjutas:

Einoh, Sadist ja S@X ühes teemas = tõeline peavalu..

Igatahes.. Inimene ei arenenud ahvist. Ahvil ja inimesel on ühised eellased.
Ning seda on tõestatud, on leitud erinevate eellaste skelette jne..
Kuna kõik tsivilisatsioon arenes välja seal Aafrika kandis on ka loomulik see, et täielikult valge inimene ei olnud esimene. Alles peale Aafrikas väljarändamist kohanesid inimesed teiste elukohtadega ja sealjuures muutus ka nahavärv.

Sadist, palju sul neid naisi (või mehi) on siis, keda neeger on n***unud?

Vaata postitust

Omfg tolad, nüüd jääbki neid jutte tulema siin.. Lahe, üks jobu arvas nii, "tõestas" seda kuidagi, kõik usuvad. Uskuge, suva, äkki usun ise ka seda.. Aga ma üritan siin öelda, et see "kõik sai alguse Aafrikast ja neegrid on jumalad" võib olla loogiline, aga selles ei saa 100% kindel olla. :snoob:
Ma olen loll, et üritan midagi sellist siin öelda, te lihtsalt ei saa aru..
Aga.. enzzzukene, tõesta ära, et kõik sai alguse Aafrikast. ;)

// Enzzzzukene, mis vahet seal on, palju mul neid naisi/mehi on? :o Ma ei rääkinud endast, vaid üldiselt. Aga kahjuks või õnneks peab tunnistama, et mul on neid 0.

CP3, 19 sept 2008, 22:51, kirjutas:

ma vihkan rassismi.

Vaata postitust

Ma jumaldan rassismi. :lol:

Muutis Sadist, 20 september 2008 - 07:55.

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
sadist strikes agin:D

mustad on awsome:....

vabad ja chillid. nh sellised korralikud.
Dat is weird !

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006
Sadist, mis sul mustanahaliste vastu on ? On nad sinust paremad, et sa nii kade oled ? Nad ei nu**iks "meie" naisi, kui nad neid ei saaks.

jeerum.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Tsitaat

Dave Benton elab siin nagu kuningas lossis, keelt ta siiamaani ei oska ning ei vaevu ka õppima, mida veel sellisest tahta? Kurat ma roniks kuhugi mujale, siis esmase asjana õpiks keele ära, et hakkama saada ning olla austatud. Kes tuleb siia Eesti keele raskuse kohta paska ajama, siis vaadake paljusid teisi rahvuseid kes siin elavad, pole kellelgi mingit probleemi olnud keelt õppida ning seda maad austada.

Kui pole vaja õppida, siis miks peaks? Kui ma saaksin ilusti ära elatud oma praeguste teadmistega siis ma ei vaevukski edasi õppima. Loomulik ju?

Tsitaat

Lahe, üks jobu arvas nii, "tõestas" seda kuidagi, kõik usuvad.

Üks jobu? Enamik teadlasi? mhm, sa oled teemas sees.

WhatAPervert

Liige

• liige
  • Liitus:06 sept 2004

Sadist, 20 sept 2008, 08:54, kirjutas:

Urrrr.
"Siin", mida sa mõtled selle all? Eestit? No ma rääkisin Euroopast... Eks tule mulle väitma, et Euroopas pole NEEGREID. Saab jälle naerda :).
Omfg tolad, nüüd jääbki neid jutte tulema siin.. Lahe, üks jobu arvas nii, "tõestas" seda kuidagi, kõik usuvad. Uskuge, suva, äkki usun ise ka seda.. Aga ma üritan siin öelda, et see "kõik sai alguse Aafrikast ja neegrid on jumalad" võib olla loogiline, aga selles ei saa 100% kindel olla.  :snoob:
Ma olen loll, et üritan midagi sellist siin öelda, te lihtsalt ei saa aru..
Aga.. enzzzukene, tõesta ära, et kõik sai alguse Aafrikast.  ;)

// Enzzzzukene, mis vahet seal on, palju mul neid naisi/mehi on?  :o Ma ei rääkinud endast, vaid üldiselt. Aga kahjuks või õnneks peab tunnistama, et mul on neid 0.

Ma jumaldan rassismi. :lol:

Vaata postitust

Üks jobu arvas nii?? Kust see info pärineb? Ning kui sa Darwinit mõtled, siis ka tema teooriates olid mõned vead sees ning massiliselt on teised teadlased neid ideid parandanud ja tõestanud. Ega see ei olnud nii et mingi suvaline vend kuskilt lihtsalt lambist käis sellise idee välja. See on tulnud pikaajalise uurimuse, vaatluse ja analüüsi käigus. Kusjuures, esimesed tsivilisatsioonid ei tekkinud päris Aafrikas, vaid selle lähedal lähis-idas (iraagi jne aladel), Mesopotaamia jne, kuid väga kiiresti arenesid need välja ka Aafrikas.. (Egiptus ntks). Seda on tõestatud erinevate leidmiste läbi (kasvõi püramiidid, muud leitud esemed).
Kuigi enne tsivilisatsioone arenes homo sapiens välja kõigepealt Aafrikas...
enne kui edasi vaidled, loe palun läbi see:
http://anthro.paloma.../mod_homo_4.htm

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

Garry.^, 20 sept 2008, 09:50, kirjutas:

Sadist, mis sul mustanahaliste vastu on ? On nad sinust paremad, et sa nii kade oled ? Nad ei nu**iks "meie" naisi, kui nad neid ei saaks.

jeerum.

Vaata postitust

Kust sa kadedust välja loed?
Mitte ükski mustanahaline pole minust parem.. :lol:

enzzz, 20 sept 2008, 11:28, kirjutas:

Üks jobu arvas nii?? Kust see info pärineb? Ning kui sa Darwinit mõtled, siis ka tema teooriates olid mõned vead sees ning massiliselt on teised teadlased neid ideid parandanud ja tõestanud. Ega see ei olnud nii et mingi suvaline vend kuskilt lihtsalt lambist käis sellise idee välja. See on tulnud pikaajalise uurimuse, vaatluse ja analüüsi käigus. Kusjuures, esimesed tsivilisatsioonid ei tekkinud päris Aafrikas, vaid selle lähedal lähis-idas (iraagi jne aladel), Mesopotaamia jne, kuid väga kiiresti arenesid need välja ka Aafrikas.. (Egiptus ntks). Seda on tõestatud erinevate leidmiste läbi (kasvõi püramiidid, muud leitud esemed).
Kuigi enne tsivilisatsioone arenes homo sapiens välja kõigepealt Aafrikas...
enne kui edasi vaidled, loe palun läbi see:
http://anthro.paloma.../mod_homo_4.htm

Vaata postitust

Ma millegi pärast ei usu, et mitumitumitu tolvanit korraga tulid selle mõtte peale, et sealt sai kõik alguse, algas ühest, otsiti tõendeid .. Leiti midagi (tõendid või kokkusattumused) ... Pmst mul on suva kust teie alguse saite, minu tõi kurg ja ma olen täiesti rahul sellega. :o
Lets get back on teh f*cking topic?? :)

Vaata postitust

KALA

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008

Sadist, 19 sept 2008, 20:33, kirjutas:

Ise olen valgest rassist ja vihkan teisi rasse. (kas ma olen nüüd rassofoob  :lol: ?)

Vaata postitust

sa vihkad "Mina Olin Siin" Rassi?!?! wtf? :o
ise pole rassist, kõik siin ilmas on suht võrdsed.
eks inimrämpsu on igast rassist.ja nö lääne-venemaal elavaid venelasi vihkan küll, olgu nad siis rass või mitte.need kaugel idas ja põhjas elavad venkud pidid suht sõbralik rahvas olema.....
aga see on küll haige, mis ajaloo õpa rääkis et osad rassistidest ajaloolased võltsivad tõendeid ja fakte et inimesed on aafrikast pärit.... :)
ok carry on :snoob:

Nunnu

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2007
  • Sugu:naine
Sadist elab elu mis tal nina ees, ei meeldi homod ei meeldi neegrid. Tüüpiline Idaeuroopa väikelinna kodanik. Oled sa üldse i n r e a l l i f e neegrit näinud Sadist?
lugu on selline, et ma quitin siit foorumist täna (24.02.2009)! ilusat elu teile ja tehke palju lapsi!

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige

Nunnu, 20 sept 2008, 20:39, kirjutas:

Sadist elab elu mis tal nina ees, ei meeldi homod ei meeldi neegrid. Tüüpiline Idaeuroopa väikelinna kodanik. Oled sa üldse i n r e a l l i f e neegrit näinud Sadist?

Vaata postitust

Muidugi elan elu, mis mu nina ees.. Mis muud elu ma ikka elama peaksin, kui seda mis mul olemas.. :)
Eksid, tüüpiline Idaeuroopa väikelinna kodanik on vaimustuses kui neegrit näeb ja tal pole homode vastu midagi. ;)
Olen küll irl neegrit näinud. Väga rõve... :lol:

Vaata postitust

KALA

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

Ralli2ss, 19 sept 2008, 20:58, kirjutas:

Dave Benton elab siin nagu kuningas lossis, keelt ta siiamaani ei oska ning ei vaevu ka õppima, mida veel sellisest tahta? Kurat ma roniks kuhugi mujale, siis esmase asjana õpiks keele ära, et hakkama saada ning olla austatud. Kes tuleb siia Eesti keele raskuse kohta paska ajama, siis vaadake paljusid teisi rahvuseid kes siin elavad, pole kellelgi mingit probleemi olnud keelt õppida ning seda maad austada.

Vaata postitust

Epic fail, parem räägime vene rahvusest inimestest kes ei oska eesti keelt, ja neid on siin rohkem kui 100000. Asi on nahavärvis, mitte selles kas ta oskab keelt või mitte.

Muutis Jorgen, 20 september 2008 - 23:10.

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Nunnu, 20 sept 2008, 20:39, kirjutas:

Oled sa üldse i n r e a l l i f e neegrit näinud Sadist?

Vaata postitust

Ma pigem küsiks ,et kas teie ,neegrite armastajad ,olete üldse neegrit näinud või nendega asju ajanud?
Enamus teist on a'la "eile nägin 50cendi videot ja How Highi. Neegrid on ikka nii nummid"
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007
No kui ma eksi siis Soomes on neegrid ja mustlased vms, igastahes neegrite vastu mul pole midagi ning nendega kellega ma olen kokku puutunud on ikka olnud väga sõbralikud.
Aga mustlased on jubedad kaltsudes juustud,kes on tumeda nahalised ja teenivad elatist oma laste pealt.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Sadist, 20 sept 2008, 22:12, kirjutas:

Muidugi elan elu, mis mu nina ees.. Mis muud elu ma ikka elama peaksin, kui seda mis mul olemas..  :)
Eksid, tüüpiline Idaeuroopa väikelinna kodanik on vaimustuses kui neegrit näeb ja tal pole homode vastu midagi.  ;)
Olen küll irl neegrit näinud. Väga rõve...  :lol:

Vaata postitust

Ei, sina eksid, kallis väikekodanlane.

Laheee

Vanemliige

• bannitud
  • Liitus:26 mai 2008

Defexer, 21 sept 2008, 11:55, kirjutas:

No kui ma eksi siis Soomes on neegrid ja mustlased vms, igastahes neegrite vastu mul pole midagi ning nendega kellega ma olen kokku puutunud on ikka olnud väga sõbralikud.
Aga mustlased on jubedad kaltsudes juustud,kes on tumeda nahalised ja teenivad elatist oma laste pealt.

Vaata postitust

seda tead ka ,et mustlased on vere pilastajad :S
ema rääkis ,et oli väiksena teises jõe poolel ja karjus mustlaste poistele : Mustlane mugulane sitapoti sugulane :D siis läksid täiega närvi hakkasid taga ajama aga ema jooksis tuppa :D
nad poodides ostavad 500 krooni eest väga odava asja hakkavad täiega juttu ajama müüaga ja siis salaja võtavad 500 eeguse ära . ostsid 20 kroonise mingi asja saab veel 480 krooni tagasi ja 500 krooni jääb ka endale :D
igaljuhul mulle ei meeldi mustlased , venelased aga negrudest ei tea eriti midagi omast kogemusest.
Postitas pildi.

[InX]

Liige

• liige
  • Liitus:15 dets 2003
Mulle meeldivad neegrid ainult liberaalsetes riikides, kus riik toetust ei jaga väga palju - arvake, miks Eestis ei ole roninud sisse neid araablasi ja neegreid hordides?
Siin nad ei saa lambist korterit ning raha mitte millegi eest, sots.maades aga võetakse tööl käivalt inimeselt päris palju raha ära riigi jaoks ning seda kasutatakse sots. toetusteks, aga neegerid ja teised kasutavad seda kurjalt ära ning logelevad päevad läbi, saades aga mitte andes. Neeger on harjunud sellise eluga, et istub palmi all ning kui banaan alla kukub, siis saab süüa :D
I can dodge bullets baby!

Huligaan

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:26 juuni 2006

[InX], 21 sept 2008, 22:47, kirjutas:

Neeger on harjunud sellise eluga, et istub palmi all ning kui banaan alla kukub, siis saab süüa :D

Vaata postitust

Lahendus on ju lihtne, neeger paadi peale ja palmi alla tagasi. Aga kuna see pole enam poliitiliselt korrektne siis jääb ära.
Loodan, et teie multi-kultuursuse toetajad saate kunagi surma mõne moslemi pommi läbi. Oleks alles irooniline.

Villu

oxymoron

• liige
  • Liitus:27 apr 2005

BRC, 21 sept 2008, 09:02, kirjutas:

Ma pigem küsiks ,et kas teie ,neegrite armastajad ,olete üldse neegrit näinud või nendega asju ajanud?
Enamus teist on a'la "eile nägin 50cendi videot ja How Highi. Neegrid on ikka nii nummid"

Vaata postitust

Ega nad nüüd halvemad või paremad ei ole .. samasugused mölakad nagu kõik.

Martin88, 21 sept 2008, 23:26, kirjutas:

Loodan, et teie multi-kultuursuse toetajad saate kunagi surma mõne moslemi pommi läbi. Oleks alles irooniline.

Vaata postitust

Tõenäolisem on, et su oma sõber sõidab sind surnuks, vot see on alles irooniline .. ha ha.

Huligaan

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:26 juuni 2006
Kui ma oleks midagi tõenöolisusest rääkinud, siis ma oleksin seda selgelt kirjutanud. haha. Kes on õhtul Helsingi tänavatel käinud, see on näinud milline on neeger. :P

Villu

oxymoron

• liige
  • Liitus:27 apr 2005

Martin88, 23 sept 2008, 14:22, kirjutas:

Kui ma oleks midagi tõenöolisusest rääkinud, siis ma oleksin seda selgelt kirjutanud. haha.

Vaata postitust

Ja mis siis sellest, et sina ei kirjutanud?
See oli lihtsalt minupoolne fakt .. sinu iroonia jutule.

tibar'

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2007

Sadist, 19 sept 2008, 13:40, kirjutas:

No need vene rahvuse esivanemad vms on jah valged.. Aga kuidas kutsuda neid ida-venemaal elavaid tonte? Kuuluvad pigem venelaste alla kui millegi muu, ning seal ei ole sellised olendid nagu meie, nad on mongoliidsed.  :P

Tüüpiline. Elad valgetega koos ja kui mingi neeger või pilukas kuskil on, siis kohe nii lahe, et poeks perse?  :lol:
Sellised mulle üldse ei meeldi, ole rassist või ära ole, aga neegritele perse pugemine ja nende õigustamine on väga veider..  :D

Vaata postitust

See viimane seisukoht on küll suhteliselt rassistlik.
Ma ei näe just iga päev mõnda neegrit ja siis kui näeb, siis natuke jääb küll pilk peale vms, lihtsalt erinev jne. Võib siis ka sõnastada "lahe". On selline tegevus perse pugemine sinu arust? :P

8 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 8 külalist, 0 anonüümset kasutajat