Hüppa postitusele

Change

Rassism

Sellel teemal on 688 vastust

Hääletus: Rassist või ei (514 liiget on hääli andnud)

Rassist või ei

1. Olen uhke, et olen rassist! Mulle ei meeldi, et mustanahalised siia tulevad! (99 häält [19.19%])

Häälte protsent: 19.19%

2. Ei ole rassist, minu silmis on kõik inimesed võrdsed! (417 häält [80.81%])

Häälte protsent: 80.81%

Hääleta Külalised ei saa hääletada

ossu50

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:07 aug 2006
  • Sugu:mees

L4hma, on 16 mai 2008, 09:02, said:

Sa tead, kust inimesed 'algselt tekkisid'?  Äkki on selleks kohaks Aafrika?

Hari end enne, kui tuled sitta loopima.

View Post

Soz, tean jah et kõik aafrikas. Ma mõtlesin, et kõik peaksid seal olema, kus nad olid, noh, ennem kui valge inimene tõi neegri ameerikasse. Tglt, mul poogen kus neegrid on, peaasi et mitte eestis :D aga jah, sul tasuk pöörduda närviarsti juurde :cry5: suht, inimene eksib, kohe si''a vastu pead.

NFiXT, on 16 mai 2008, 00:49, said:

Siis ei pea õnneks enam imestama kust sina tulid.

Tartu nende NeoNatside või nende kohta ütleks nii palju, et kas mulle tundub või on neid märkimisväärselt vähemaks jäänud?

View Post

Emm, täiesti puhas valge. Aga jah, eks teip on kah lahe feimikogumis koht ;)

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

ossu50, on 26 mai 2008, 23:01, said:

Soz, tean jah et kõik aafrikas. Ma mõtlesin, et kõik peaksid seal olema, kus nad olid, noh, ennem kui valge inimene tõi neegri ameerikasse. Tglt, mul poogen kus neegrid on, peaasi et mitte eestis :D aga jah, sul tasuk pöörduda närviarsti juurde :cry5: suht, inimene eksib, kohe si''a vastu pead.

View Post

Esimene ja teine lause on kergelt vastuolus? Mina väidan et inimesed olid algselt Aafrikas. Sinu loogika järgi peaks inimesed praegu ka Aafrikas elama ja teised mandrid peaksid olema loomade päralt?

Head läbilöömisvõimet elus.

Huligaan

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:26 juuni 2006

fazz, on 22 mai 2008, 21:01, said:

Kysimus sellistele tegelastele nagu BRC ja Martin88, mõistan et teile ei meeldi kui erinevad inimesed Eestisse elama tulevad, aga mida te arvate sellest, kui nad tulevad siia lihtsalt õppima, saavad hariduse ja lähevad ära?

View Post

Paljud neist üritavad siin hakata oma ametit arendama. Lõpuks võtavad ikka valge naise ja hakkab see jama edasi arenema. Ja üldiselt kui nende vastu ka tänaval midagi ei tehtaks, siis tuleks neid aina rohkem ja rohkem millest aina rohkem siia hakkaks jääma.

Muutis Martin88, 26 mai 2008 - 23:54.

fazz

Tudeng

• liige
  • Liitus:25 märts 2005

Martin88, on 27 mai 2008, 00:51, said:

Paljud neist üritavad siin hakata oma ametit arendama. Lõpuks võtavad ikka valge naise ja hakkab see jama edasi arenema. Ja üldiselt kui nende vastu ka tänaval midagi ei tehtaks, siis tuleks neid aina rohkem ja rohkem millest aina rohkem siia hakkaks jääma.

View Post

Kysimus oli piisavalt selge, on muidugi selline võimalus, aga kui oletame, et ta ainult õpib ja läheb ära. Samas su loogika on naiivne, hakata kedagi vihkama või represeerima ainult eelduse põhjal, sama hea kui keegi peksaks su läbi aimduse põhjal, et sa võid talle kunagi tulevikus liiga teha.

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
sihuke kitsarinnalisus tundub üüratult jabur. aga no mis sa ikka teed, tupik.

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

fazz, on 27 mai 2008, 18:00, said:

Kysimus oli piisavalt selge, on muidugi selline võimalus, aga kui oletame, et ta ainult õpib ja läheb ära. Samas su loogika on naiivne, hakata kedagi vihkama või represeerima ainult eelduse põhjal, sama hea kui keegi peksaks su läbi aimduse põhjal, et sa võid talle kunagi tulevikus liiga teha.

View Post

Kui on 100% kindel ,et ta ära läheb ,siis õppigu
Aga kunagi ei või kellegi elu ette teada. Äkki leiab mõne valge kiimas eide ja armub ära ning jääbki siia elama

Parem karta kui kahetseda
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
  • Liitus:30 dets 2003

August, on 27 mai 2008, 19:36, said:

Ja sellega ongi kõik paika pandud...
Rassism imeb!

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

Wolli, on 27 mai 2008, 19:17, said:

Ja sellega ongi kõik paika pandud...
Rassism imeb!

View Post

See pilt näitab ära tõelise olukorra ja tänud August, olin seda pilti päris kaua otsinud :D.

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004

Jorgen, on 27 mai 2008, 19:20, said:

See pilt näitab ära tõelise olukorra ja tänud August, olin seda pilti päris kaua otsinud :D.

View Post

See pilt tõestas ära ,et Eesti põliselanikud on indiaanlased
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

ossu50

Uustulnuk

• liige

L4hma, on 26 mai 2008, 23:29, said:

Esimene ja teine lause on kergelt vastuolus? Mina väidan et inimesed olid algselt Aafrikas. Sinu loogika järgi peaks inimesed praegu ka Aafrikas elama ja teised mandrid peaksid olema loomade päralt?

Head läbilöömisvõimet elus.

View Post

Oota, miks sa mölised? Saa siis tekstist aru. Idioot. Emme pani netile piirangu peale, et ei saa viinerit valgeks toksida? Sealt ka see halb tuju. Kui sa ise tekstist aru ei saa ja tahad neegritega olla, palun. Keegi ei keela, vabadus vms??? Lihtsalt, minu arvamus on minu arvamus, sina oma s'tase sõimlemisega seda ei muuda. Nüüd mine vaata, äkki saad kuskil maaja peale onni panda.

Maasu

ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

• liige
  • Liitus:20 veebr 2007
Tegelikult ma ei olegi rassist. Ma olen russist :D
„This is your life, and it's ending one minute at a time.“

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

BRC, on 27 mai 2008, 19:22, said:

See pilt tõestas ära ,et Eesti põliselanikud on indiaanlased

View Post

õige :D

tegelt on hääletus pange pandud!

mõned osad on nagu puudu, nii et pidin valima..
Postitas pildi

Mäksu

Möll!

• liige
  • Liitus:07 mai 2005
Idiootne vote ju tra, mõelge peaga kuradi ahvid, kas te tahate, et varsti oleks terve maakera ühesuguseid tõmmusid täis ? Jätame valge valgeks, lihtsalt ebameeldiv oleks kui kogu euroopa oleks täis mustadejuustega tõmmusid latiinosid või neegritest pilusid, visake prügikasti oma niggerloving jutt. Ma ei vihka neid eks, aga stop rasside segunemisele.
Postitas pildi
Elu mõtte on saanud see kätte, kes suudab elada olevikus, mitte pidevas minevikumeenutamises ega tuleviku ootamises.

wilbs

Liige

• liige
  • Liitus:15 veebr 2006

ossu50, on 27 mai 2008, 15:45, said:

Oota, miks sa mölised? Saa siis tekstist aru. Idioot. Emme pani netile piirangu peale, et ei saa viinerit valgeks toksida? Sealt ka see halb tuju. Kui sa ise tekstist aru ei saa ja tahad neegritega olla, palun. Keegi ei keela, vabadus vms??? Lihtsalt, minu arvamus on minu arvamus, sina oma s'tase sõimlemisega seda ei muuda. Nüüd mine vaata, äkki saad kuskil maaja peale onni panda.

View Post

Lol. Päris karmid sõnad 14. aastase suust. Sinusugustele võiks interneti juurdepääs ära keelata. Millegi pärast arvan ma, et su viimane lause käib rohkem su enda kohta.

Muidu ise jätab see rassismi teema külmaks. Vägivald ei ole lahendus :D

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005
Tehke normaalne poll ffs kui juba tegema hakkasite seda... :D

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
я люблю негритянский, если они остаются свой в деревню!!!
pole venelane, ei tea kas on õige!
Postitas pildi

ossu50

Uustulnuk

• liige

wilbs, on 27 mai 2008, 20:08, said:

Lol. Päris karmid sõnad 14. aastase suust. Sinusugustele võiks interneti juurdepääs ära keelata. Millegi pärast arvan ma, et su viimane lause käib rohkem su enda kohta.

Muidu ise jätab see rassismi teema külmaks. Vägivald ei ole lahendus  :D

View Post

Mnjah, ma usun et sa ka läheks suht närvi, kui mingi vend hakkaks lihtsalt sõimama. Tegelt, õigem oleks ta auku saata ja edasi elada. Aga, magus on nn. "ära panna". Aga mul suva. Rassism on iga ühe enda teha.

Billy Bob

Liige

• liige
  • Liitus:27 mai 2008
hea on olla valge. neeger ega pilusilm küll olla ei tahaks :D valge on just selline keskmine, mõnus.

Villu

oxymoron

• liige
  • Liitus:27 apr 2005

ossu50, on 27 mai 2008, 22:21, said:

Aga, magus on nn. "ära panna".

View Post

Heh .. siis pead veel omajagu soolast tarbima.

Ise rassist ei ole ..
Aga ütleme nii, et neegri naljade üle võin naerda küll .. just, mis seal eelmisel lehel olid-olid päris head ..

Johannes.

Liige

• liige
  • Liitus:17 dets 2005
Neegrid on enamvähem pohhui, aga tšurkad ja need türklased, need ahvid ei meeldi üldse kohe.
Postitas pildi

10 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 10 külalist, 0 anonüümset kasutajat