neid komplekte sealt www.triops.com eestisse ei shipita kahjuks...
Change
Sellel teemal on 331 vastust
Postitatud 30 aprill 2008 - 19:33
Postitatud 30 aprill 2008 - 20:12
Postitatud 30 aprill 2008 - 21:07
see akvaariumiga komplekt maksab $16.59 + shipping... aga seda shippingu suurust ma ei tea...
edit:
http://cgi.ebay.com/Triassic-Triops-DLX-De...Q2em118Q2el1247
Price: US $17.50
Shipping costs: US $8.95
Ships to: Worldwide
edit 2: see komplekt on mingite pimedas helendavate kividega...
edit:
http://cgi.ebay.com/Triassic-Triops-DLX-De...Q2em118Q2el1247
Price: US $17.50
Shipping costs: US $8.95
Ships to: Worldwide
edit 2: see komplekt on mingite pimedas helendavate kividega...
Postitatud 06 mai 2008 - 09:08
Tere jälle...
Eelmised komplektid sai kõik müüdud (85.- + postikulu)
TÄNA jõudis 4 komplekti jälle kohale!
Raha tuleb saata:
Nimi: Margus Teska
Konto nr: 1100071556
Summa: 85.- (kui tahad, et saadan postiga, siis postikulu peaks olema kuni 25.-eek... Kui tuled ise järgi, siis ainult 85.-)
Selgitus: Triopsid, (ja siia kirjutad oma foorumi nime)
Kui raha on saadetud, siis saada mulle PM, kus on kirjas järgmised asjad
(kui tahad, et saadaksin Triopsid postiga):
Nimi:
Aadress:
Postiindeks:
Vajadusel ka tel nr:
edit:// 3 komplekti Triopse veel alles!
Esimesed 3 kiiremat siis saavad, teistele saadan raha koheselt tagasi.
Pildid komplektidest teen lõuna-ajal!
Eelmised komplektid sai kõik müüdud (85.- + postikulu)
TÄNA jõudis 4 komplekti jälle kohale!
Raha tuleb saata:
Nimi: Margus Teska
Konto nr: 1100071556
Summa: 85.- (kui tahad, et saadan postiga, siis postikulu peaks olema kuni 25.-eek... Kui tuled ise järgi, siis ainult 85.-)
Selgitus: Triopsid, (ja siia kirjutad oma foorumi nime)
Kui raha on saadetud, siis saada mulle PM, kus on kirjas järgmised asjad
(kui tahad, et saadaksin Triopsid postiga):
Nimi:
Aadress:
Postiindeks:
Vajadusel ka tel nr:
edit:// 3 komplekti Triopse veel alles!
Esimesed 3 kiiremat siis saavad, teistele saadan raha koheselt tagasi.
Pildid komplektidest teen lõuna-ajal!
Postitatud 06 mai 2008 - 13:54
Makse on sooritatud!
Jään ootama
Jään ootama
Postitatud 06 mai 2008 - 21:06
Olen kodus tagasi ja hakkan vaatama pangaväljavõttest, kes olid esimesed raha kandjad...
btw: Oma üllatuseks avastasin saadetisest 5 komplekti Triopse (kuigi 4 sai tellitud). See tähendab, et nad olid ühe komplekti lisanud boonusena juurde, kuna tellisin suuremas koguses ja nii kaugele (kaasa oli lisatud selgitav kiri, miks 5x).
Igatahes, siin on ühe komplekti sisu:
1) Triopside söök
2) Triopside munad
3) "Teepakike" hooldusvahend (mis tuleb jätta vette ligunema 8 päevaks, samamoodi nagu jätad teepakikese tassi)
4) Väga Väga täpsed juhised Triopside kasvatamiseks jms. LOE KINDLASTI!!!!
Kui aru ei saa mõnest asjast, ära asjata riski, tule küsi siit julgesti.
Hetkel siis müüdud komplektid, raha kandmise järjekorras:
1) - devil-
2) SilguQ
3) qrat
4) El Albino
Need kes saatsid/saadavad raha 06.05.2008 (kuni kella 24:00-ni) Nende inimeste tellitud komplektid panen homme posti!!
Kõik komplektid selleks korraks müüdud jälle.. lähiajal peaks tulema veel!
Hoian kursis!
btw: Oma üllatuseks avastasin saadetisest 5 komplekti Triopse (kuigi 4 sai tellitud). See tähendab, et nad olid ühe komplekti lisanud boonusena juurde, kuna tellisin suuremas koguses ja nii kaugele (kaasa oli lisatud selgitav kiri, miks 5x).
Igatahes, siin on ühe komplekti sisu:
1) Triopside söök
2) Triopside munad
3) "Teepakike" hooldusvahend (mis tuleb jätta vette ligunema 8 päevaks, samamoodi nagu jätad teepakikese tassi)
4) Väga Väga täpsed juhised Triopside kasvatamiseks jms. LOE KINDLASTI!!!!
Kui aru ei saa mõnest asjast, ära asjata riski, tule küsi siit julgesti.
Hetkel siis müüdud komplektid, raha kandmise järjekorras:
1) - devil-
2) SilguQ
3) qrat
4) El Albino
Need kes saatsid/saadavad raha 06.05.2008 (kuni kella 24:00-ni) Nende inimeste tellitud komplektid panen homme posti!!
Kõik komplektid selleks korraks müüdud jälle.. lähiajal peaks tulema veel!
Hoian kursis!
Muutis *1nsan3*, 09 juuni 2009 - 16:20.
Postitatud 06 mai 2008 - 21:13
Saatsin vajalikud asjad ära, jään lootma ja ootama.
JEEE
JEEE
Muutis EL Albino, 06 mai 2008 - 21:16.
Postitatud 06 mai 2008 - 21:19
Pean mainima, et neid PM-e: "Hoia mulle, olen hetkel koolis", tuli väga palju.
Hetkel maksnutel siis vedas praegu.
aga need kes hetkel ilma jäid, teile lohutuseks, et tellisin komplekte juurde.
Edit:// loodan, et hakkate ka "päevikut" pidama nende kohta.
Mu enda triopsid sai täna vette pistetud
Hetkel maksnutel siis vedas praegu.
aga need kes hetkel ilma jäid, teile lohutuseks, et tellisin komplekte juurde.
Edit:// loodan, et hakkate ka "päevikut" pidama nende kohta.
Mu enda triopsid sai täna vette pistetud
Postitatud 06 mai 2008 - 21:31
Jäin hiljaks, aga proovin ikka järgmise satsiga ära tellida.
Teie, kes omavad juba neid toredaid elukaid, võiksite pilte isegi panna. Millise keskkonna olete neile loonud jms. Oleks huvitav näha.
Teie, kes omavad juba neid toredaid elukaid, võiksite pilte isegi panna. Millise keskkonna olete neile loonud jms. Oleks huvitav näha.
Postitatud 06 mai 2008 - 21:55
Mina veel ei tea kas ma kohe hakkan neid kasvatama. Pole veel akvaariumi. Aga üritan võimalikult kiiresti muretseda endale selle. Siis teen pilte ja videosi.
Aga kas seda teemat mujale pole mõtet nihutada ?
Aga kas seda teemat mujale pole mõtet nihutada ?
Postitatud 07 mai 2008 - 09:17
Ma võtaks kah:D
Suht lahedad loomad .
Suht lahedad loomad .
My name is Martti.Mardi-Martti..
Laske sisse mardisandid Martti Martti:P
Näete ikka seda kirja??:O
Laske sisse mardisandid Martti Martti:P
Näete ikka seda kirja??:O
Postitatud 07 mai 2008 - 10:00
Mul seisab kuskil üksi 30l akvaarium, võiks tõesti huvi pärast asja jälle toimima panna, ma olen ka huvitatud kui järgmine saadetis tuleb!
Postitatud 07 mai 2008 - 10:59
Komplektid sai posti pandud...
2-3 päeva pärast on need teil käes..
El albino.. neid ei tohiks alguses üldse akvaariumis kasvatada...
vaid max. 1 liitrises veeanumas, kuna suuremas kohas ei saaks nad oma toitu jms kätte...
Juhised on kaasas, ning kõik asjad väga konkreetselt ära seletatud, mis ja kuidas. Kui nendest kinni peate, siis ei tohiks probleeme olla... 1 komplektis on triopside mune 20-30tk
2-3 päeva pärast on need teil käes..
El albino.. neid ei tohiks alguses üldse akvaariumis kasvatada...
vaid max. 1 liitrises veeanumas, kuna suuremas kohas ei saaks nad oma toitu jms kätte...
Juhised on kaasas, ning kõik asjad väga konkreetselt ära seletatud, mis ja kuidas. Kui nendest kinni peate, siis ei tohiks probleeme olla... 1 komplektis on triopside mune 20-30tk
Postitatud 07 mai 2008 - 11:07
Ashoo aga selge eks ma loen enne juhiseid ja asju kah.
Postitatud 07 mai 2008 - 11:21
Ütlen siis veelkord, ärge mulle suvalt raha saatke...
Ma ise annan teada kui uued komplektid kohale tulevad.
Ma ise annan teada kui uued komplektid kohale tulevad.
Postitatud 07 mai 2008 - 11:42
Mhh alguses siis munad 1l purki ja pärast akvaariumisse tõsta, kui nad juba liigutavad end?
Kas munade arvu on võimalik lugeda ka ? Mingit 20 tükki küll ei taha akvaariumisse, alguses paneks nii 4-5 isendit ringi siblima.
Kas see hooldusvahend tuleb 1l purki ka panna või ainult akvasse? Või alguses ühte ja siis pärast ümber tõsta ?
Kas munade arvu on võimalik lugeda ka ? Mingit 20 tükki küll ei taha akvaariumisse, alguses paneks nii 4-5 isendit ringi siblima.
Kas see hooldusvahend tuleb 1l purki ka panna või ainult akvasse? Või alguses ühte ja siis pärast ümber tõsta ?
Postitatud 07 mai 2008 - 11:57
See hooldusvahend peab olema ainult 8 päeva selles 1 liitrises veeanumas, et väikesed Triopsid saaksid kiirelt kasvada jms. Hooldusvahend on nagu teepakike kile sees... Kile tee katki, võta see kotike sealt välja... tee kotikese sisse 5 auku mõlemale poole, (hambaorgi või kahvliga) ja siis vette... ja peaks seisma seal vees ja valguse käes 4 tundi, enne kui triopside munad võib sisse panna
Jah, mune on võimalik palja silmaga lugeda. Aga kõikidest ei tule nagunii midagi välja. sellepärast ma ise soovitan panna kõik munad sinna 1 liitrisesse anumasse.. et kui juba suureks on kasvanud, siis saad sealt neid vajadusel ise akvasse ringi tõsta.
Toitu on seal toidupakis 2 värvi... rohelised ja mustad... nad on nagu pisikesed pipraterad.
1 söögikord = 1 roheline tera ja 1 must tera kahe lusika vahel peeneks puruks hõõruda.
Triopse ei tohiks sööta 24 tundi alates sellest hetkest, kui näed et nad on juba munadest koorunud ja veeanumas ringi siblavad.
* Alles teisel päeval võib neid esimest korda toita.
* Kolmandal päeval pole vaja toita.
* Neljandal päeval jälle mõlemast värvist 1 tera peenestada 2 lusika vahel.
* Kui 5 päeval märkad, et nad söövad kõik söögi ära mis paned neile juba paari tunniga... siis sellest hetkest hakka neid tihedamini toitma (kohe siis kui kõik terad ära söödud)... Aga alati nii, et mõlemast värvist 1 tera.
To SilguQ - Oleks ma varem teadnud, et sa Tartus elad, ma oleks sulle eile ise kätte toonud... Aga ma juba postitasin
Jah, mune on võimalik palja silmaga lugeda. Aga kõikidest ei tule nagunii midagi välja. sellepärast ma ise soovitan panna kõik munad sinna 1 liitrisesse anumasse.. et kui juba suureks on kasvanud, siis saad sealt neid vajadusel ise akvasse ringi tõsta.
Toitu on seal toidupakis 2 värvi... rohelised ja mustad... nad on nagu pisikesed pipraterad.
1 söögikord = 1 roheline tera ja 1 must tera kahe lusika vahel peeneks puruks hõõruda.
Triopse ei tohiks sööta 24 tundi alates sellest hetkest, kui näed et nad on juba munadest koorunud ja veeanumas ringi siblavad.
* Alles teisel päeval võib neid esimest korda toita.
* Kolmandal päeval pole vaja toita.
* Neljandal päeval jälle mõlemast värvist 1 tera peenestada 2 lusika vahel.
* Kui 5 päeval märkad, et nad söövad kõik söögi ära mis paned neile juba paari tunniga... siis sellest hetkest hakka neid tihedamini toitma (kohe siis kui kõik terad ära söödud)... Aga alati nii, et mõlemast värvist 1 tera.
To SilguQ - Oleks ma varem teadnud, et sa Tartus elad, ma oleks sulle eile ise kätte toonud... Aga ma juba postitasin
Postitatud 07 mai 2008 - 12:16
Pole hullu Tuleb lihtsalt kauem oodata. Ta peaks sinna Postkontorisse mine ja siis koju kiri, et minge järgi või panid nagu ümbrikuna ?
Egas midagi tuleb enda vana 60l akvaarium vaikselt välja otsida Ning vesi sisse lasta ja pisikene keskond luua neile sinna. Muidu endal on 240l panoraamklaasiga akvaarium, mille eest juba nii 3-4 aastat hoolt kantud.
Egas midagi tuleb enda vana 60l akvaarium vaikselt välja otsida Ning vesi sisse lasta ja pisikene keskond luua neile sinna. Muidu endal on 240l panoraamklaasiga akvaarium, mille eest juba nii 3-4 aastat hoolt kantud.
Postitatud 07 mai 2008 - 13:20
Kas nad hammustavad kui paljakäega mune väljavõtta sealt?
Tahaks nendest mõnusaid elajaid teha ^.^, hakkangi vist ainult liha ja selliseid asju toitma.. Nv. kostitan neid viinaga ka.. Vaatan kuidas mõjub neile.
Tahaks nendest mõnusaid elajaid teha ^.^, hakkangi vist ainult liha ja selliseid asju toitma.. Nv. kostitan neid viinaga ka.. Vaatan kuidas mõjub neile.
Postitatud 07 mai 2008 - 13:30
haha
btw, mul tulid esimesed munadest välja..
btw, mul tulid esimesed munadest välja..
16 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 16 külalist, 0 anonüümset kasutajat