poiss666, 21 juuni 2008, 00:20, kirjutas:
see AUR mis sealt seest tuleb on ikka sitaks vähemkahjulik kui tuhl. see on pmst "maitsestatud aur"

Idu oled või?
mis kuradi maitsastatud aur, see on ikkagist nikotiin, mida sa sealt tõmbad. Kui sa ripud tund aega üksi selle toru otsas , on see igaljuhul kordades kahjulikum, kui sigareti suitsetamine.
Muidu ei tohiks vesipiibu ostmine keelatud olla, aga nagu juba enne üeldi on universaal universumis eraldi silt vesipiipude juures, et alla 18 aastastele isikutele ei müüda suitsetamis tarvikuid, tubakat ja sütt.
Vabaduse väljakult on kõige reaalsem saada. Kusjuures tavaliselt hakkab pea ringi käima või valutama tavaliselt söest, need egiptuse punases pakendis aktiiv söed koosnevad igasugustest keemilistest ühenditest, mis on kõvasti kahjulikumad ja mõjutavad ka piibu maitset.
Mina soovitaks igaljuhul osta naturaal sütt, see läheb küll kauem põlema, aga selleeest ei mõjuta piibu maitset ja põleb kauem (umbes 1,5 ja rohkem tundi) naturaal sütt olen ma Tallinnas ainult näinud seal vabaduse tunnelis, 65.- maksis.