Nii siis, kas kasutate autos turvavööd?
Vahet ei ole kas olete ise roolis, või olete kaasreisija.
Mina kui igapäev auto roolis olija panen alati turvavöö peale, ja käsin seda ka kaasreisijatel teha, sest turvavöö või päästa minu elu ja lisaks sellele on see ka seadusega määratult kohustuslik.
Mul on nagu refleks välja kujunenud, isegi kui vaid paarsada meetrit vaja sõita, alati sõitu alustades vöö peale. Ilma turvavööta tunnen end autos sõitmise ajal väga ebamugavalt.
Kunagi ei või teada, et sul mõni rullnokk või roolijoodik oma kolmese bmmiga järgmises kurvis või isegi sirgel sisse lendab.
Kes arvab et tagaistmel ei ole turvavöö vajalik, siis tegelikult asi nii ei ole.
Kui tagaistmel istujal ei ole avarii hetkel turvavööd peal, siis ta katapulteerub ette, ja vigastab ees istujaid, võib isegi tappa.
Loo moraal: TRAKSID PEALE!!!
Change
Sellel teemal on 104 vastust
Postitatud 03 märts 2008 - 20:55
"Esiveolisega driftimine?... See on nagu onaneerides orgasmi teeselda."
Postitatud 03 märts 2008 - 20:58
Turvavööd on ju lihtne peale panna- pole ju mingi reaktiivlennuki 18-st osast koosnev kaadervärk.
Postitatud 03 märts 2008 - 20:59
Alati kui võimalik, aga mõnikord ei kinnita ka, kui vaja sõita mingi lühike teejupp.
Postitatud 03 märts 2008 - 21:06
Postitatud 03 märts 2008 - 21:18
Kunagi oli paljudel, et ''turvavöö, isssänd milleks see veeel?''
Nüüd õnneks ikka kasutatakse seda päris agaralt, mis on ju hea.
Nüüd õnneks ikka kasutatakse seda päris agaralt, mis on ju hea.
I'm gonna live forever, or die trying!
Postitatud 03 märts 2008 - 21:40
Vahest, siis kui tuleb pikka maad sõita.Sellepärast et rakveres jõuab üsna kiiresti igalepoole.
Postitatud 03 märts 2008 - 21:42
Oleneb sõidu pikkusest ja enda olekust.. Viitsimis asi enamasti, aga niipalju kui autoga üldse sõidan ise, siis peal, kui sõidudatakse, siis kuda kunagi.
-soovid oma reklaami siia?-
Postitatud 03 märts 2008 - 21:56
Ees istudes automaatne. Tagaistudes mitte eriti, pikematel sõitudel või kui ment kuskil ees on.
Postitatud 03 märts 2008 - 21:56
Alati peal, harjumus..
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."
Postitatud 03 märts 2008 - 21:57
jaa, taga harva, aga ees alati.
autkoolis räägiti ka, et kui 80KG'ne inimene on taga ja lauskokkupõrge 50km/h siis tuleb eesistujale 3 tonni selga.
autkoolis räägiti ka, et kui 80KG'ne inimene on taga ja lauskokkupõrge 50km/h siis tuleb eesistujale 3 tonni selga.
ಠ_ಠ
Postitatud 03 märts 2008 - 22:04
Ees on alati , taga mitte. Alati mõtlen et taga ohutum ja seal turvapadjad aga jah peaks tegelt ikka taga ka panema.
vorsprung durch technik
Postitatud 03 märts 2008 - 22:05
ksenoon, 3 märts 2008, 22:04, kirjutas:
täpselt sama.
Postitatud 03 märts 2008 - 22:07
Igal pool, igal ajal, ükstakõik kui pikk tee poleks ka sõita kinnitan turvavöö. Ei taha oma elu kaotada mingile rullnokale, kes iga hetk võib sisse lennata.
Postitatud 04 märts 2008 - 20:30
Ma sõidan üldse väga harva autoga, aga muidu jah, alati kinnitan turvavöö..
lugu on selline, et ma quitin siit foorumist täna (24.02.2009)! ilusat elu teile ja tehke palju lapsi!
Postitatud 04 märts 2008 - 20:32
Pmst alati on peal, paljas mõte juba sellest, et kui peaks mingi õnnetus olema, ja et kuidas ma siis mööda klaasi laiali lendan - oh kurat.
Postitatud 04 märts 2008 - 20:33
Explorer, 3 märts 2008, 22:07, kirjutas:
Krt ei oskakski paremini sõnastada seda..
Postitatud 04 märts 2008 - 20:36
Alati kinni, mul on ka ebamugav lahtise turvavööga sõita
Postitatud 04 märts 2008 - 20:37
Alati kinnitan v.a. siis kui taksos olen, pole aimugi miks, aga nii lihtsalt on.
Postitatud 04 märts 2008 - 20:39
Laur, 3 märts 2008, 20:55, kirjutas:
Nii siis, kas kasutate autos turvavööd?
Mina kui igapäev auto roolis olija panen alati turvavöö peale, ja käsin seda ka kaasreisijatel teha, sest turvavöö või päästa minu elu ja lisaks sellele on see ka seadusega määratult kohustuslik.
Mul on nagu refleks välja kujunenud, isegi kui vaid paarsada meetrit vaja sõita, alati sõitu alustades vöö peale. Ilma turvavööta tunnen end autos sõitmise ajal väga ebamugavalt.
Kunagi ei või teada, et sul mõni rullnokk või roolijoodik oma kolmese bmmiga järgmises kurvis või isegi sirgel sisse lendab.
Kes arvab et tagaistmel ei ole turvavöö vajalik, siis tegelikult asi nii ei ole.
Kui tagaistmel istujal ei ole avarii hetkel turvavööd peal, siis ta katapulteerub ette, ja vigastab ees istujaid, võib isegi tappa.
täpselt sama,kirjutasin ka sellets masina alafoorumis ja ma isegi mõtlesin,teha teemat aga nh.
ma paneks siis ka hingele ,et motikatega ka ikka kiivrid pähe!
Dat is weird !
Postitatud 04 märts 2008 - 20:43
Ees istmel jah, taga istmel ei.
Mar+Tin, 5 jaan 2010, 11:54, kirjutas:
7 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 7 külalist, 0 anonüümset kasutajat