2004. sirvisin juba RS teemasid Esimese kasutaja registreerisin jaanuaris 2005.
Change
Sellel teemal on 277 vastust
Postitatud 27 juuni 2008 - 15:06
Postitatud 27 juuni 2008 - 21:49
'06 väljalase.
a no. spämmima hakkasin vist samuti '06st ?
a no. spämmima hakkasin vist samuti '06st ?
Postitatud 27 juuni 2008 - 21:55
tegelt 07 algusest vaatasin mis toimub , siis ununes koht ära ja vahepeal sain bänni teise kasutajaga
Postitatud 27 juuni 2008 - 22:06
Minu esimene kasutaja oli vist 2005.
Postitatud 27 juuni 2008 - 22:16
Ma olen vist üks vähestest, kes pole siia liitunud ruuniteemade pärast.
Postitatud 27 juuni 2008 - 22:19
Timofo, 27 juuni 2008, 23:16, kirjutas:
mina kuulun ka nende hulka
liitumiskuupäev kirjas avatari all.
Muutis Trane, 27 juuni 2008 - 22:19.
Postitatud 28 juuni 2008 - 02:28
2003 kui sõbra juures käisin vaatamas kuidas ta arvutiga mängib ( ) , ta käis ka vahepeal neonetis suurte levelite pilte vaatamas, k.a mina . 2004 pani mu rs sõber siia pildi üles, ütles et pane mulle 10p, aga mul polnud siis veel kasutajat. Tulin ja vaatasin niisama. 2005 tegin selle kasutaja - esialgne nimi oli sellel if-22 . Peale selle tegin kasutaja 0wnin 2ra, millega spamisin aasta ajaga umbes 2,5k poste ja sain topis 11 koha. Siis tegin Ownin Ära, millega spamisin natukese ajaga 500 posti ja peale seda, tegin kasutaja Koit<3 - sellega spamisin ka umbes 2,5k poste, aga mulle ei meeldinud selle kasutajanimi enam ning jätsin selle sinnapaika. Ja võtsin selle kasutaja tagasi kuna sellel õige liitumiskuupäev ja olen pigem selle üle uhke, kui postide. Muidu sellel 927 posti . Nii, et kokku peaks olema mul 6-6.5k poste. Aga see selleks. Oli pikk ja mõttetu jutt, aga mis teha.. Igav on.
Postitatud 29 juuni 2008 - 00:22
Postitatud 01 juuli 2008 - 17:36
2002 äkki? või 2003 algus. Igatahes kaua.
Postitatud 01 juuli 2008 - 17:43
ma ise ka ei usu, aga kaks aastat hakkab täis saama
et siis 07 1. november liitusin
alguses(kui mul veel kasutajat polnud) kui see veel neonet oli, siis käisin siin rune pilte vaatamas xD
Päris algusest peale olen siin niisama lugenud ja olnud, kuniks tegin kasutaja sellepärast, et osasid teemasid ei saanud enam lugeda kui liitunud polnud..
et siis 07 1. november liitusin
alguses(kui mul veel kasutajat polnud) kui see veel neonet oli, siis käisin siin rune pilte vaatamas xD
Päris algusest peale olen siin niisama lugenud ja olnud, kuniks tegin kasutaja sellepärast, et osasid teemasid ei saanud enam lugeda kui liitunud polnud..
Muutis halfman, 01 juuli 2008 - 17:46.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee
Postitatud 01 juuli 2008 - 17:46
Postitatud 01 juuli 2008 - 17:46
halfman, 1 juuli 2008, 18:43, kirjutas:
mida sa sogad?
sul pole aastagi veel täis ju..
enda oma avatari all kirjas
06 Detsember
Postitatud 01 juuli 2008 - 17:52
Mhh, mina siis väga ammune ja truu kasutaja olnud. Ei ole ka muid kasutajaid olnud.
Vahepeal olin isegi Ruuniteemades Moderaator. Mäletan veel foorumi algkujundusi ning
neid kasutajaid kes veel hängisid.
2003a. olen olnud kasutaja.
Tervitused #ewk rahvale.
Vahepeal olin isegi Ruuniteemades Moderaator. Mäletan veel foorumi algkujundusi ning
neid kasutajaid kes veel hängisid.
2003a. olen olnud kasutaja.
Tervitused #ewk rahvale.
Muutis silguQ, 01 juuli 2008 - 17:52.
Postitatud 01 juuli 2008 - 17:53
esimene kasutaja, kelle nime siinkohal ei nimeta , sai siia regatud mai-juuni 2004, aasta pärast tegi nue kasutaja, põhjust jällegi ei nimeta , umbes 4 aastat siis vist.
Glory glory Tottenham Hotspur
And the Spurs go marching on
And the Spurs go marching on
Postitatud 01 juuli 2008 - 17:58
Mingi 2004 külastasin, täna tegin kasutaja .
Postitatud 03 juuli 2008 - 11:30
2007 aasta registreerisin, 2006 olin niisama ja lugesin teemasid. Esimest kasutajat kahjuks ei mäleta
Postitatud 17 juuli 2008 - 17:40
2003. aastast. Paar kuud enne vana foorumi lõppu sai liitutud selle kommuuniga siin.
Kasutajaks oli X Chopper X - mõni ehk isegi mäletab kui hästi läheb...
Aga 2005 võis olla aasta kui siin mingi jama toimus, peale mida liitumine tasuliseks muutus. Kõik vanad kasutajad lubati üle kanda aga mu kasutaja jäi mingisse imelikku staadiumi, umbes nagu enne registreerimise kinnitamist ja ei saanud seda mitte kuidagi lahti enam.. ja raha foorumisse pääsu eest ei kavatsenud küll maksma hakata.. seal lõppes kuni tänaseni mu ER karjäär.
Täna tööl igavledes ja netis ringi kolades jõudsin täitsa kogemata jälle selle foorumi otsa.. vaikselt vaatan siin ringi nüüd, kunagi oli päris hea ajaviide, ehk aitab nüüdki mõnest igavusehetkest üle.
Aga 2005 võis olla aasta kui siin mingi jama toimus, peale mida liitumine tasuliseks muutus. Kõik vanad kasutajad lubati üle kanda aga mu kasutaja jäi mingisse imelikku staadiumi, umbes nagu enne registreerimise kinnitamist ja ei saanud seda mitte kuidagi lahti enam.. ja raha foorumisse pääsu eest ei kavatsenud küll maksma hakata.. seal lõppes kuni tänaseni mu ER karjäär.
Täna tööl igavledes ja netis ringi kolades jõudsin täitsa kogemata jälle selle foorumi otsa.. vaikselt vaatan siin ringi nüüd, kunagi oli päris hea ajaviide, ehk aitab nüüdki mõnest igavusehetkest üle.
Endine XchopperX
Postitatud 17 juuli 2008 - 17:41
GeneticFreak, 17 juuli 2008, 18:40, kirjutas:
2003. aastast. Paar kuud enne vana foorumi lõppu sai liitutud selle kommuuniga siin.
Mhm, mäletan sind küll. Punk muusika austaja olid/oled.
Postitatud 17 juuli 2008 - 17:57
heh.. suuremad punkimise ajad on nüüdseks möödas... aga tõsi, tol ajal oli küll selline faas elus
Endine XchopperX
Postitatud 17 juuli 2008 - 18:34
Chopperit mäletan isegi mina. Sul oli mingi omapärane avatar vist äkki? Täpselt ei mäleta.
Ise ma ei oskagi päris aega öelda, kuna ma esimese useri tegin. Vana süsteemi ajal olin ma igatahes täiesti olemas. (Siis kui rulapoiss, J.Stam, cancer jms moded olid veel)
// Tuli selline vend nagu zeka man ka pähe hetkel.
Ise ma ei oskagi päris aega öelda, kuna ma esimese useri tegin. Vana süsteemi ajal olin ma igatahes täiesti olemas. (Siis kui rulapoiss, J.Stam, cancer jms moded olid veel)
// Tuli selline vend nagu zeka man ka pähe hetkel.
Muutis Kodanik, 17 juuli 2008 - 18:35.
22 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 22 külalist, 0 anonüümset kasutajat