tramm ja buss, 14 veebr 2008, 17:50, kirjutas:
Fakt on see, et Hitleri ema tahtis aborti teha. Kahju, et ta seda ei teinud. Nojah, kuidas kellelegi.

Rebisid ?
Sa praegu naerad abordi värki, sõja ja surmade üle. Sinimägedest on tehtud film ja paar inimest on ellu jäänud ja seda kommenteerinud. Mees rääkis kõigest mis toimus. Samas ütles ta ka, et ükskõik kui tugev oled või mis iganes, aga alati on surmahirm.
Nii, et ega sõjad pole naljaasi. Kui sa teaksid vanemate inimeste elus toimunud hetki, siis ma usun, et võtaksid oma sõnad tagasi.
Mina olen ka Hitleri poolt. Rahvas rändas enne NSVL rünnakut massiliselt Rootsi, mida SM ajal ei tehtud.
Stalin lihtsalt mõttetult küüditas eestlasi, mis tekitab tänapäevani pahameelt. Ma usun, et Saksamaa oleks väge edukalt võitnud, kui tal oleks rohkem liitlasi olnud. USA-s polnud otsest sõjatandrit, mille pärast võideldi.
Lugedes raamatuid , siis saab aru, et ennem ollakse saksa poole peal kui NSVL.
Meredessant kahjuks muutis Hitleri tegevust ja oligi... Võrreldes NSVL ja SM rahvaarvu tol ajal, siis isegi üllatavalt hästi Hitler pidas vastu.
Punaarmee sõdurid olid väga halvasti koolitatud. Ma ei mäleta kus aga pakun, et see oli Talvesõjas SOOME vs NSVL vahel, kus NSVL kaotas sõdureid 1:3. Ehk 1 soomlane sai surma, siis sel ajal surid 3 venelast.